alkis_7 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 ΦΟΒΕΡΗ η καινουργια της Cosmote με τον ιδιο τυπο παλι που εκανε τον ομορφαντρα! Δε ξερω ποια ατακα να πρωτογραψω!!!:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Ας κάνουμε όλοι μια συνειδητή προσπάθεια να περιορίσουμε το chatting παρακαλώ. Ευχαριστώ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 ΦΟΒΕΡΗ η καινουργια της Cosmote με τον ιδιο τυπο παλι που εκανε τον ομορφαντρα! Δε ξερω ποια ατακα να πρωτογραψω!!!:lol::lol::lol::lol::lol: "Αμαζόνααααα μοουυυυυ..." :D Πλάκα-πλάκα, όντως αμαζόνα η κοπελιά... :love: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 της wind ειναι απαιχτη και με νοημα http://www.youtube.com/watch?v=DLTDf3yJtM4 εδω φαινεται και η γιαγια με το οπλο που δεν την δειχνει στην τηλεοραση Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 (edited) εδω φαινεται και η γιαγια με το οπλο που δεν την δειχνει στην τηλεοραση To εδειχνε και στην τηλεοραση στην αρχη αλλα το κοψανε μαλλον για λογους οικονομιας,οπως κανουν με αρκετες μεγαλες σε διαρκεια διαφημισεις.Επισεις εχει πλακα εκει που σηκωνεται ο αλλος με την κουκουλα και του φωναζει o ληστης "ε-ε-ε-ε-ε-ε εσεις γιατι σηκω-σηκωθηκατε ωρε ?"Αυτο το ε-ε-ε-ε-ε-ε σαν προβατο ακουγεται:lol: Edited March 6, 2012 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Τέλεια η καινούρια της Vodafone :lol:χαχαχα:lol: Κιτσο ξεφεύγεις Όχι έχω απλικεισειόν :lol::lol: Μετά από πολύ καιρό μια τέλεια διαφήμιση από την εταιρεία Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 ΦΟΒΕΡΗ η καινουργια της Cosmote με τον ιδιο τυπο παλι που εκανε τον ομορφαντρα! Δε ξερω ποια ατακα να πρωτογραψω!!!:lol::lol::lol::lol::lol: "τετοιο εφαγε η μαντονα και εκανε κορμι κολονα" τρομερη ατακα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 'Μπαμπη ζημιαρη μη χαλβαδιαζεις'!! :lol::lol::lol: Της voda δεν τη ειδα ακομα. Αλλα θα την πετυχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 ΦΟΒΕΡΗ η καινουργια της Cosmote με τον ιδιο τυπο παλι που εκανε τον ομορφαντρα! Δε ξερω ποια ατακα να πρωτογραψω!!!:lol::lol::lol::lol::lol: Καμία σχέση πάντως με τον "ομορφάντρα". Επιβεβαιώνει τον κανόνα που λέει ότι το σίκουελ είναι πάντα κατώτερο. :p:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Εμενα μου αρεσει πιο πολυ αυτη, οχι βεβαια οτι η πρωτη ηταν ασχημη. Φυσικα και η πρωτη ηταν τελεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 'Μπαμπη ζημιαρη μη χαλβαδιαζεις'!! :lol::lol: Της voda δεν τη ειδα ακομα. Αλλα θα την πετυχω.. εμενα του ομορφαντρα μου αρεσε περισσοτερο η 1η...τωρα μου φανηκε καπως βαρετη τετοιο εφαγε η μαντονα και εκανε κορμι κολωνα αμαζοοοοοοοοονα μου:lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) φερ το παλιοοοοο και παρε νεοοο!! εχει κατι το χαρουμενο...και ας ειναι μουφα τελικα αυτο που πουλαει :p Edited March 9, 2012 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 alkis_7 το φόρουμ δεν είναι chat room. Περιόρισε στο ελάχιστο τέτοιου είδους μηνύματα και γράφε, σε παρακαλώ, μόνο αν έχεις κάτι ουσιώδες να πεις, ή να δώσεις κάποια πληροφορία στους υπόλοιπους. Ισχύει και για τα υπόλοιπα τόπικς που γράφεις καθώς και για τους υπόλοιπους ως υπενθύμιση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Mολις ειδα τη διαφημιση της Wind με τη ληστεια απλα κομμενη. Η συγκεκριμενη περιεχει και τη γιαγια που βγαζει το οπλο. Προφανως την εκοψαν απο την αρχικη, για να την κρατησουν οταν θα κοβοταν σε αρκετα σημεια της η διαφημιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnMan Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Πάντως από τις εταιρίες, Cosmote, Wind, Vodafone, ο ψήστης είναι ο καλύτερος (ομορφάντρα μου) της Cosmote και η ληστεία είναι πολύ καλή και έξυπνη της Wind. Από την άλλη δεν μου άρεσε καθόλου η άλλη με τον Κίτσο της Vodafone... Προσωπική μου άποψη πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Πάντως από τις εταιρίες, Cosmote, Wind, Vodafone, ο ψήστης είναι ο καλύτερος (ομορφάντρα μου) της Cosmote και η ληστεία είναι πολύ καλή και έξυπνη της Wind. Από την άλλη δεν μου άρεσε καθόλου η άλλη με τον Κίτσο της Vodafone... Προσωπική μου άποψη πάντα. Προσωπικά στις διαφημισεις της Vodafone δεν μου αρεσει το γεγονος οτι δεν γινεται καλη χρηση των συσκευων :X Laptop πάνω στα άχυρα; Ελεος! Κατι τετοιες διαφημισεις βλεπουν οι φιλοι μου και τρεχω να τους μαζευω να μην δουλευουν το laptop πανω σε καναπέδες και κρεβατια, ή να μην πέζουν βόλεϋ με τα κινητα τους. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 "Λυπάμαι, έχετε υπογράψει" :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 η διαφημιση της βονταφον με τον κιτσο και την τασσσουλα μπαινει στο τοπ 3 της δεκαετιας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpostino Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Ψαχνω μια διαφημιση 3ετιας με εναν τυπο στο σπιτι που κανει κινησεις απο ατακες μπασκετ που μεταδιδει ο σκουντης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Ψαχνω μια διαφημιση 3ετιας με εναν τυπο στο σπιτι που κανει κινησεις απο ατακες μπασκετ που μεταδιδει ο σκουντης μια του παμε στοιχημα ειναι αλλα δεν θυμαμαι πια σαν αυτη? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpostino Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 οχι δεν ειναι αυτη, ειναι ενας τυπος μεσα σε σπιτι. Ακουγεται η φωνη του Σκουντη να μεταδιδει αγωνα basket κ ο τυπος κανει κινησεις ασχετες, οπως follow, back door κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 "όλα ξεκινάνε από το δεοξυριβοζονουκλεϊκό οξύ. απλό!" χαχαχα,φάτσα δείτε ο μικρός... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Ψιλό καλή αυτή εδώ από WIND σε cinema http://www.youtube.com/watch?v=1WsngZPeTKM Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Ψιλό καλή αυτή εδώ από WIND σε cinema http://www.youtube.com/watch?v=1WsngZPeTKM Αυτο εχει προβληθει καθολου στην τηλεοραση?Δεν ειναι ακριβως διαφημιση.Ειναι κατι σαν "flash mob" που εγινε για να προοθηθει το προϊον στους θεατες του συγκεκρειμενου σινεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=NScs_qX2Okk Ξέρω, ξέρω, είναι Procter&Gamble, είναι αμερικανιά, είναι φτηνή, αλλά τί να κάνω, μου άρεσε πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts