alkis_7 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Ωραία διαφήμιση είναι και η καινούργια για το Euro με τον Φετφατζίδη, τον Καραγκούνη και τον Σαλπιγγίδη. Η μισή και βάλε είναι πάνω στον Φετφα. Καλό αυτό. Δείχνει ότι τον πιστεύουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Οι καινουριες των παγωτων Κρι-κρι με τον Καπουτζιδη εχουν πλακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 δεν υπαρχει:lol::lol::lol: θα μου δωσεις ενα φιλακιι?:lol::lol::lol::lol: το μονο sequel διαφημισης που μου αρεσε Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Η τελευταία του ΟΤΕ που κλείνει με το nossa-nossa Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Η τελευταία του ΟΤΕ που κλείνει με το nossa-nossa ωραία τα γκομενακια, αλλά δεν το μπορώ άλλο αυτό το τραγούδι έλεος..σπαστικό στο φουλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Μου αρέσει αυτή με τον ιδιοκτήτη Pet Shop. Έχει κάτι ευχάριστο!! Ειδικά εκεί που λέει ο παπαγάλος φτου, φτου σου!!:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Αυτή με τους κλέφτες της wind..:lol: Επίσης η Q ό,τι διαφήμιση κι αν κάνει είναι επιτυχημένη!:cool: Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Η καινουργια της Q ειναι πολυ καλη!! :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Pampers. For every little miracle. (Pampers Commercial) πεθαίνω λιώνω σβήνω!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Μ'αρέσει πολύ η διαφήμιση της Alfa που είναι σε μια παραλία ... μήπως έχει κανείς ιδέα ποια παραλία είναι αυτή που διαφημίζεται; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Ήρθε ο Πίου!!! :lol: :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Παιδιά ο Πιου δε παίζεται! Πολύ καλή διαφήμιση και περιμένω απαντήσεις από τις άλλες 2 μεγάλες! Και άλλη μια που μου αρέσει είναι της Q με τη Νομικού. Για μαράκες ψάχνεις;;:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Παιδιά ο Πιου δε παίζεται! Πολύ καλή διαφήμιση και περιμένω απαντήσεις από τις άλλες 2 μεγάλες! Και άλλη μια που μου αρέσει είναι της Q με τη Νομικού. Για μαράκες ψάχνεις;;:p:p και μενα μαρεσει παρα πολυ ο πιου..αν και αμα πατησετε μια παυση στα κινητα η status bar ειναι εντελως διαφορετικη απο τις εταιρειας...θα ειναι η wind custom rom:lol::lol: αυτο δεν προσεξε μονο..εμενα μαρεσουν και τα εφε με τα views οταν κανει πιου πιου και ειναι η καλυτερη απο ολες με τις αγαπουλα σορρυ αν θεωρηθει σαν τσατ απλα λεω την αποψη μου Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 και μενα μαρεσει παρα πολυ ο πιου..αν και αμα πατησετε μια παυση στα κινητα η status bar ειναι εντελως διαφορετικη απο τις εταιρειας...θα ειναι η wind custom rom:lol::lol: αυτο δεν προσεξε μονο..εμενα μαρεσουν και τα εφε με τα views οταν κανει πιου πιου και ειναι η καλυτερη απο ολες με τις αγαπουλα σορρυ αν θεωρηθει σαν τσατ απλα λεω την αποψη μου Έξυπνο το σχόλιο! Πάντως αν δεις και σε άλλα σημεία αποφεύγει τις "αυθεντικές" εικόνες. Για παράδειγμα στην σελίδα αναζήτησης, αντί "Google" γράφει "Search" αλλά με πολύχρωμα γράμματα κλπ που σε παραπέμπουν στο κανονικό. Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 "Εγώ σας έφερα τον Piu, το μαύρο πιστολι" :D:D, δεν παίζεται η διαφήμιση με απλά λόγια πάρα πολύ καλή και έξυπνη στον τρόπο που διαφημίζει αυτό που πραγματευεται.. Διαφημίζει και κάποιες συσκευές ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 :p Την εποχή που βγήκε είμασταν 4ήμερη στη Θεσ/νικη με το σχολείο και αυτή ήταν η ατάκα της εκδρομής..Τι δεν καταΛαβαίνεις;:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Της Vodafone με τον Δημητρακη! "Παιδιιιιιι μου εσυ" θεουλης ο κερατας! :) Και της Coca Cola μονο και μονο για το cover του των oasis που ειναι υμνος των 90's! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Και της Coca Cola μονο και μονο για το cover του των oasis που ειναι υμνος των 90's! Αχ αχ αχ το έγραψα κι αλλού :p!! Μάλλον σε συνεπήρε το ωραίο cover των Oasis γιατί η διαφήμιση είναι "καταναλωστε Coca Cola κι όλα καλά θα πανε" που ειδικά στην Ελλάδα του 2012 είναι απλά άτοπο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Το promo της συναυλιας των red hot με μπουζουκι,κλαρινο,λυρα...εξυπνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Το promo της συναυλιας των red hot με μπουζουκι,κλαρινο,λυρα...εξυπνο... Σωστα πολύ έξυπνο και με καλή υλοποίηση της φοβερή αρχικής ιδέας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Το promo της συναυλιας των red hot με μπουζουκι,κλαρινο,λυρα...εξυπνο... Πράγματι! Εύστοχη διαφημισούλα! :D Εμένα μου αρέσει αρκετά και η διαφήμιση των everest με την πεθερά και τον περιχαρή γαμπρό της που κατάφερε να απαλλαγεί από την παρουσία της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Tης Voda πρέπει να είναι, με τον μικρό που μιλάει με μια κοπέλα και τελειώνει με τη φράση 'Παιδί μου εσύ!'. Ωραίος ο μικρός!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Tης Voda πρέπει να είναι, με τον μικρό που μιλάει με μια κοπέλα και τελειώνει με τη φράση 'Παιδί μου εσύ!'. Ωραίος ο μικρός!! Ποσο εκνευριστικο παιζει να'ναι!!!Αλλαξω κατευθειαν καναλι οταν βλεπω αυτην την αηδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Ποσο εκνευριστικο παιζει να'ναι!!!Αλλαξω κατευθειαν καναλι οταν βλεπω αυτην την αηδια. Κι εγώ δεν το αντέχω το σκασμένο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts