danonito85 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΔΕ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ Κ ΜΕΝΑ?ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΒΡΥΔΙΚΟΥ HONDA CIVIC!AKOYSTE TO! ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toniaangel Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 geia sas!! Gnwrizei kaneis poio tragoudi akougetai sto spot tou epeisodiou 19 apo ti seira "alithinoi erwtes" me tin ioanna pappa kai ton tsimitseli??? ayto einai to spot http://www.youtube.com/watch?v=vbbVFRaA9iQ.... thanx!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikathava Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 αν καποιος ειδε το χθεσινο "σε ειδα" και εχει αποψη γα τις μουσικες που ακουγοταν......ας βοηθησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hell_N Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Παιδια απο τοτε που πηγε η Μαρια στο παρισι -η πρωην ασχημη- παιζει συνεχεια ενα ωραιο ρομαντικο τραγουδι που νομιζω παιζει και σε κανα δυο ακομα σειρες του Mega. Το τραγουδακι λεει στο ρεφρεν κατι τετοιο 'you're all i ever wanted...all i ever needed is you...' ξερει κανεις ποιο ειναι?Η ακομα καλυτερα μπορει να μου το στειλει?:worry::cool::rolleyes: Παράθεση I'm worst at what i do best and for this gift i feel blessed...i found it hard.... :vava: ... it was hard to find... :rolleyes: oh well... whatever ...NEVERMIND :whistle: (Kurt Cobain) Χαμογελάτε ....http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/16019/thumb_red%20leeps.jpg ...κάνει τους άλλους να ανησυχούν ...... :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Παιδια απο τοτε που πηγε η Μαρια στο παρισι -η πρωην ασχημη- παιζει συνεχεια ενα ωραιο ρομαντικο τραγουδι που νομιζω παιζει και σε κανα δυο ακομα σειρες του Mega. Το τραγουδακι λεει στο ρεφρεν κατι τετοιο 'you're all i ever wanted...all i ever needed is you...' ξερει κανεις ποιο ειναι?Η ακομα καλυτερα μπορει να μου το στειλει?:worry::cool::rolleyes: An to tragoudaei gynaika mallon einai Texas - I'll See It Through.. Stelnw pm na deis an einai swsto..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefter Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 οχι το τραγουδι των τιτλων. ηταν ενα αλλο super . Δοκίμασε το Glen Hansard - Falling Slowly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titika_60 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Δοκίμασε το Glen Hansard - Falling Slowly το βρηκα. ηταν το get the party started με pink. βεβαια το ιδιο με shirley bassey ειναι καλυτερο κατα την ταπεινη μου γνωμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ang391 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 αν καποιος ειδε το χθεσινο "σε ειδα" και εχει αποψη γα τις μουσικες που ακουγοταν......ας βοηθησει! Ψάχνω και εγώ ένα κομμάτι που έπαιξε και δεν είχε στοίχους, μόνο ένα χαρακτηριστικό σφύριγμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Ψάχνω και εγώ ένα κομμάτι που έπαιξε και δεν είχε στοίχους, μόνο ένα χαρακτηριστικό σφύριγμα.. Peter Bjorn and John - Young Folks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ang391 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Peter Bjorn and John - Young Folks thanks...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefter Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Δοκίμασε το Glen Hansard - Falling Slowly το βρηκα. ηταν το get the party started με pink. βεβαια το ιδιο με shirley bassey ειναι καλυτερο κατα την ταπεινη μου γνωμη. Ε είπες μετά το πάρτι του Μπίλη και αυτό που είπα ακούγεται ακριβώς μετά το πάρτι όσο συμμαζεύουν τα "απομεινάρια" από το πάρτι (Το αναφέρω στην περίπτωση που το ψάχνει κάποιος άλλος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Peter Bjorn and John - Young Folks Ωραίο κομμάτι Γιώργο ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Βρες το κομμάτι από τo Frulite κι άσε τα σχόλια Μάνο ;) :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toniaangel Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 geia sas!! Gnwrizei kaneis poio tragoudi akougetai sto spot tou epeisodiou 19 apo ti seira "alithinoi erwtes" me tin ioanna pappa kai ton tsimitseli??? ayto einai to spot http://www.youtube.com/watch?v=vbbVFRaA9iQ.... thanx!! pleazzzzzzzze....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 pleazzzzzzzze....... Eίναι το Life comes down hard των Puressence! Τέλειο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pap Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Καλησπέρα,είμαι ένα καινούργιο μέλος του myphone και πραγματικά ενθουσιάστηκα βλέποντας τον κόπο και την προσπάθεια όλων των μελών να απαντηθούν όλα τα μηνύματα και να βρεθούν όλα τα κομμάτια!!Ψάχνω και εγώ , λοιπόν, απεγνωσμένα δύο μουσικά κομμάτια!!!Είναι και τα δύο instrumental, χωρίς λόγια, μόνο μουσική και έχουν παιχθεί σε δύο διαφορετικά επεισόδια του so you think you can dance.Συγκεκριμένα, το πρώτο κομμάτι που ψάχνω είχε παιχθεί στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου (επεισόδιο 35 στον μεγάλο τελικό) στο 00:54:00 - 00:59:00 περίπου όταν έδειχνε ένα βίντεο για τους προηγούμενους χορευτές που είχαν αποχωρήσει από το σόου.Στην αρχή έχει ένα ρυθμικό bit και έπειτα γίνεται πιο γρήγορο.Πραγματικά, δεν έχω καμία ιδέα για το συγκεκριμένο!!Το δεύτερο κομμάτι είναι η μουσική που παίζεται όταν ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για αυτούς που φεύγουν από το σόου.Το έχω ακούσει στο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου όταν έφυγε η Μαέ και η Τατιάνα (4/5) αλλά και στο χθεσινό (11/5) που έφυγε ο Γιώργος Ντ. και η Φανή και είναι αρκετά μελαγχολικό. Οποιαδήποτε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη και αναμένω με ανυπομονησία κάθε απάντηση!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο σας να ασχοληθείτε και να διαβάσετε το τεράστιο γράμμα μου!!!Χίλια ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ciaoalice Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 To Just Hold Me" των Maria Mena ft. Leroy Gomez χορεψαν χθες ο Αναστάσης και η Φανή και νομίζω αυτό που θες είναι το "Βlower's Daughter" του Damien Rice..Eλπίζν να βοήθησα λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ciaoalice Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 HEY! Ξέρει ή έχει κανείς αυτό το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ remix του "Touch my Body" της Mariah Carey που χόρεψαν η Ζωή και ο Κωσταντίνος στο So you think you can dance της Κυριακής??? Ψάχνω απεγνωσμένα να το βρω. Τhanx *listen to it at http://www.megatv.com/dance/default.asp?catid=13217&tag=9637 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toniaangel Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Eίναι το Life comes down hard των Puressence! Τέλειο.... thanx a lot!!!! ontws teleio!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 HEY! Ξέρει ή έχει κανείς αυτό το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ remix του "Touch my Body" της Mariah Carey που χόρεψαν η Ζωή και ο Κωσταντίνος στο So you think you can dance της Κυριακής??? Ψάχνω απεγνωσμένα να το βρω. Τhanx *listen to it at http://www.megatv.com/dance/default.asp?catid=13217&tag=9637 Θεικό! Τρόμαξα να το βρω http://www.youtube.com/watch?v=y9XTV8FPn_8 Υπάρχει και το Touch My Body (ZAX Can't Touch It Mix), χωρίς τα extra φωνητικά. Αυτό ήταν που χόρεψαν τελικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tanoulitsa Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 paidia mphte oloi sas kai deite auto an exete ore3h afhste comment alla einai shmantiko n to doume oloi! http://tanaki-skorpios.pblogs.gr/2008/05/ayto-prepei-na-to-deite-oloi.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gina685 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 yeia sas! mipws xerei kaneis to tragoudi pou xorepsan o anastasis kai i fani sto telefteo so u think u can dance otan xorepsan sygxrono? euxaristw poli !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 yeia sas! mipws xerei kaneis to tragoudi pou xorepsan o anastasis kai i fani sto telefteo so u think u can dance otan xorepsan sygxrono? euxaristw poli !! :) Maria Mena - Just Hold me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pap Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 To Just Hold Me" των Maria Mena ft. Leroy Gomez χορεψαν χθες ο Αναστάσης και η Φανή και νομίζω αυτό που θες είναι το "Βlower's Daughter" του Damien Rice..Eλπίζν να βοήθησα λίγο Αν απάντησες στο δικό μου μήνυμα, σε ευχαριστώ πολύ αλλά εγώ ψάχνω δύο μουσικά κομμάτια χωρίς λόγια και στο προηγούμενο μήνυμα ανέφερα απλώς τις συγκεκριμένες χρονικές στιγμές που παίζονταν.Το Blowers Daughter είναι απίστευτο κομμάτι αλλά το έδειχνε στο βίντεο της Μαέ. Αυτό που ψάχνω είναι όταν τελείωσε το βίντεο όπου παίζει μία απαλή μελαγχολική μουσική. Κυρίως όμως ψάχνω το πρώτο που έπαιζε στον τελικό!Πάντως, αν απάντησες σε μένα χίλια ευχαριστώ για τον κόπο σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Ξέρει κάποιος ποιό είναι αυτό το υπέροχο τραγούδι (σαν τανγκό) που ακούγεται στην διαφήμηση του martini με τον George Clooney και τον ταύρο απο πάγο που του κόβουν τον "ανδρισμό" για να τον σερβίρουν ως παγάκια?:D Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts