Poterium Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς ποια είναι η μουσική που ακούγεται στη συγκεκριμένη διαφήμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Παιδιά στα κανάλια της ΕΡΤ διαφημίζει τα παιχνίδια του Άρη στο eurocup. Το soundtrack είναι ένα πολύ ωραίο κομμάτι, τείνει προς το μεταλ. Γνωρίζει κανείς ποιο είναι? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittoula Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Καλησπέρα και από εμένα μήπως ξέρετε το τραγούδι που παίζει στην τηλεοπτική διαφήμιση της ταινίας του Παπακαλιάτη "ένας άλλος κόσμος" κάτι λέει you are looking at me.... για να βοηθισω ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 @pittoula Τρία τραγούδια έχει, 1ο με ανδρική φωνή "bang bang my baby shot me down" 2ο "Back to Black Beyoncé x André 3000" και 3ο "over the rainbow israel kamakawiwo'ole" Εδώ θα δεις σε πιο σημειο ξεκινάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittoula Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 @pittoula Τρία τραγούδια έχει, 1ο με ανδρική φωνή "bang bang my baby shot me down" 2ο "Back to Black Beyoncé x André 3000" και 3ο "over the rainbow israel kamakawiwo'ole" Εδώ θα δεις σε πιο σημειο ξεκινάει. Όχι αυτή τη διαφήμιση αυτή που παίζει ο alpha :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Όχι αυτή τη διαφήμιση αυτή που παίζει ο alpha :( Αν μας δώσεις τη διαφήμιση θα είναι πολύ που εύκολο να βοηθήσουμε :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittoula Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Αν μας δώσεις τη διαφήμιση θα είναι πολύ που εύκολο να βοηθήσουμε :) Που μπορώ να βρω το τριλερ της ταινίας έτσι οπός το διαφημίζει ο άλφα οεοοο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Που μπορώ να βρω το τριλερ της ταινίας έτσι οπός το διαφημίζει ο άλφα οεοοο :) Στο youtube.. Ισως.. Λεω εγω τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittoula Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Στο youtube.. Ισως.. Λεω εγω τωρα.. Δεν το έχει τα κοίταξα ήδη αυτά ας είναι... λοιπόν θα μείνω με την απορία. Ευχαριστώ για το χρόνο σας όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
death_cults Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 καλησπέρα!! ξερει κανεις το κομματι που ξεκινα στο 1:37;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airness11 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Γεια σε ολους και απο εμενα,θελω μια βοηθεια παιδια για αυτο το τραγουδι που ακουγεται εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Καλησπέρα. Ξέρει κανεις το τραγούδι που ακούγεται στη νέα διαφήμιση της Volvo; Αυτή με τα χιόνια εννοώ... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noimcool Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 σημερα στην εκπομπη του τραγκα στον real,1/4/2016 στο δευτερο μερος της εκπομπης στην αρχη ειχε ενα καταπληκτικο κομματι,που δεν μπορω να βρω,μηπως μπορειτε να βοηθεισετε?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 @noimcool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Καλησπέρα. Ξέρει κανεις το τραγούδι που ακούγεται στη νέα διαφήμιση της Volvo; Αυτή με τα χιόνια εννοώ... Στο ανεβάζω με λινκ ΓΙΑ ΤΡΊΤΗ φορά γιατί οι mods το σβήνουν για κάποιο ακατανόητο τρόπο και μάλιστα δεν ενημερώνουν ότι το έσβησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Στο ανεβάζω με λινκ ΓΙΑ ΤΡΊΤΗ φορά γιατί οι mods το σβήνουν για κάποιο ακατανόητο τρόπο και μάλιστα δεν ενημερώνουν ότι το έσβησαν. Η διακίνηση περιεχομένου με πνευματικά δικαιώματα απαγορεύεται, θα έπρεπε να το γνωρίζεις. Αυτός ήταν και ο λόγος των διαγραφών. Και παρόλο που δεν ήταν υποχρεωμένος κανένας mod να σε ενημερώσει για διαγραφή λόγο παραβίασης των Ο.Π.Χ. σου έγινε ενημέρωση. Για αυτό σε παρακαλώ να μην συνεχίσεις να ψεύδεσαι δημόσια. Υ.Γ. Δεν δίνεται αφορμή για συζήτηση δημόσια και οποιαδήποτε απάντηση στο ποστ αυτό θα επιφέρει το λιγότερο διαγραφές. Αν έχεις κάποια ένσταση μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου μέσω π.μ. ή με το μέλος της Ο.Δ. που σε ενημέρωσε για προηγούμενη διαγραφή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Η διακίνηση περιεχομένου με πνευματικά δικαιώματα απαγορεύεται, θα έπρεπε να το γνωρίζεις. Αυτός ήταν και ο λόγος των διαγραφών. Και παρόλο που δεν ήταν υποχρεωμένος κανένας mod να σε ενημερώσει για διαγραφή λόγο παραβίασης των Ο.Π.Χ. σου έγινε ενημέρωση. Για αυτό σε παρακαλώ να μην συνεχίσεις να ψεύδεσαι δημόσια. Υ.Γ. Δεν δίνεται αφορμή για συζήτηση δημόσια και οποιαδήποτε απάντηση στο ποστ αυτό θα επιφέρει το λιγότερο διαγραφές. Αν έχεις κάποια ένσταση μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου μέσω π.μ. ή με το μέλος της Ο.Δ. που σε ενημέρωσε για προηγούμενη διαγραφή. το απευθείας λινκ προς YouTube με το τραγούδι επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Προφανώς, αλλιώς θα είχε διαγραφεί και αυτό το ποστ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis1978 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) διαφημιστικο σποτ είναι πιο πολύ λόγια και δεν θα το έλεγα τραγούδι από σταθμό pepper ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το έχω κάνει ηχογράφηση πιο site δεν έχει block για να το ανεβάσω να το ακούσετε? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχω ηχογράφηση ένα κομμάτι (δίχως διαφήμιση) και το έχω στο pc μου. που να το ανεβάσω για να το ακούσετε και να με βοηθήσετε.? γιατί έχετε block πολλά site Edited April 2, 2016 by vasilis1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 διαφημιστικο σποτ είναι πιο πολύ λόγια και δεν θα το έλεγα τραγούδι από σταθμό pepper ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το έχω κάνει ηχογράφηση πιο site δεν έχει block για να το ανεβάσω να το ακούσετε? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχω ηχογράφηση ένα κομμάτι (δίχως διαφήμιση) και το έχω στο pc μου. που να το ανεβάσω για να το ακούσετε και να με βοηθήσετε.? γιατί έχετε block πολλά site Το shazam δεν σου το βρίσκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis1978 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Το shazam δεν σου το βρίσκει; δεν μου το βρίσκει . με πιο τρόπο θα σας δείξω για το κομμάτι το οποιο ψάχνω? αφού τα links απαγορεύονται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Στο ανεβάζω με λινκ ΓΙΑ ΤΡΊΤΗ φορά γιατί οι mods το σβήνουν για κάποιο ακατανόητο τρόπο και μάλιστα δεν ενημερώνουν ότι το έσβησαν. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Ρε παιδια ποιος λεει το τραγουδι που ακουγεται στην νεα διαφημιση της μπυρας ΑΛΦΑ???Απο την φωνη ακουγεται ιδιος ο Μητροπανος,αλλα ειναι καινουριο τραγουδι.Αν ζουσε ο Μητροπανος θα εβαζα το χερι μου στην φωτια οτι το λεει αυτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Ρε παιδια ποιος λεει το τραγουδι που ακουγεται στην νεα διαφημιση της μπυρας ΑΛΦΑ???Απο την φωνη ακουγεται ιδιος ο Μητροπανος,αλλα ειναι καινουριο τραγουδι.Αν ζουσε ο Μητροπανος θα εβαζα το χερι μου στην φωτια οτι το λεει αυτος. Ειναι παλιό τραγούδι φίλε μου και το λέει ο Δημητρης Μητροπάνος. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Kαι πως μου ειχε κολλησει εμενα οτι ειναι καινουριο....Μαλλον επειδη δεν ειχε τυχει να το ξαναακουσω και τωρα τελευταια λογο της διαφημισης ακουγεται πολυ στο ραδιοφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts