aiolos23 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 μηπως ξερετε ποιο ειναι αυτο το τραγουδι?? ευχαριστω :) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 μηπως ξερετε ποιο ειναι αυτο το τραγουδι?? ευχαριστω :) :D Dream a little dream of me Tωρα εδω δεν ξερω ποια το λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos23 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Dream a little dream of me Tωρα εδω δεν ξερω ποια το λεει ευχαριστω πολυ!! το βρηκα τωρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Παίδες, στο κάτι ψήνεται αυτές τις μέρες, την ώρα της βαθμολογίας που δίνουν οι συμμετέχοντες, παίζει ένα κομμάτι, με αρκετό μπάσο, αλλά απαλό beat, το οποίο θυμίζει υπερβολικά Matrix. Αυτό το "χαλί" παίζει κάποιες φορές και στις ψηφοφορίες των Talent Shows..ειδικά το X-Factor, πριν αποχωρήσει κάποιος παίκτης. Καμιά ιδέα? Το ψάχνω χρόνια.. Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 γνωριζετε το κομματι που παιζει στην διαφημιση τsamsung 3d tv? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris5 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παίδες, στο κάτι ψήνεται αυτές τις μέρες, την ώρα της βαθμολογίας που δίνουν οι συμμετέχοντες, παίζει ένα κομμάτι, με αρκετό μπάσο, αλλά απαλό beat, το οποίο θυμίζει υπερβολικά Matrix. Αυτό το "χαλί" παίζει κάποιες φορές και στις ψηφοφορίες των Talent Shows..ειδικά το X-Factor, πριν αποχωρήσει κάποιος παίκτης. Καμιά ιδέα? Το ψάχνω χρόνια.. για δες αυτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TMP Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Θα ήθελα να μου πει αν ξέρει κανείς το τραγούδι που ακουγόταν την Κυριακή 04/12/2010 στις Γλυκές Αλχημείες, την στιγμή που έτρωγαν τα γλυκά και απαντούσαν στις ερωτήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 για δες αυτο.... δυστυχώς όχι..αυτό το ήξερα από καιρό αλλά δεν είναι αυτο/.//:( αν μπορεί κάποιος να δεί την εκπομπή.??.;) Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) Θα ήθελα να μου πει αν ξέρει κανείς το τραγούδι που ακουγόταν την Κυριακή 04/12/2010 στις Γλυκές Αλχημείες, την στιγμή που έτρωγαν τα γλυκά και απαντούσαν στις ερωτήσεις Μήπως είναι το Chocolate της Kylie Minogue? Παίδες, στο κάτι ψήνεται αυτές τις μέρες, την ώρα της βαθμολογίας που δίνουν οι συμμετέχοντες, παίζει ένα κομμάτι, με αρκετό μπάσο, αλλά απαλό beat, το οποίο θυμίζει υπερβολικά Matrix. Αυτό το "χαλί" παίζει κάποιες φορές και στις ψηφοφορίες των Talent Shows..ειδικά το X-Factor, πριν αποχωρήσει κάποιος παίκτης. Καμιά ιδέα? Το ψάχνω χρόνια.. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι ξέρω πιο λες, αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω τίτλο.. Σίγουρα θυμίζει πολύ Matrix.. Πάντως ενημερωτικά -αν είναι αυτό που νομίζω- όσες φορές έχει παίξει δεν ακούγονταν στίχοι... Edited December 11, 2010 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TMP Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Μήπως είναι το Chocolate της Kylie Minogue? Πολύ πιθανό!! Δεν το θυμάμαι ακριβως, γιατι δεν μπορω να βρω καπου και το συγκεκριμένο αποσπασμα αλλα νομίζω πως αυτό ειναι! Όπως και να'χει και το τραγούδι αυτό είναι πολύ καλό. Ευχαριστω πολύ!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoSTI Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Γεια σας παιδια,μηπως ξερει κανεις το τραγουδι που παιζει στη διαφημιση του toyota urban cruiser ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι ξέρω πιο λες, αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω τίτλο.. Σίγουρα θυμίζει πολύ Matrix.. Πάντως ενημερωτικά -αν είναι αυτό που νομίζω- όσες φορές έχει παίξει δεν ακούγονταν στίχοι... Ναι, δεν έχει στίχους..θα φάω τα ρούχα μου με αυτό το παλιοτράγουδο! Ούτε στα OST του Matrix είναι.. Ήμαρτον!:lol: Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Παίδες, στο κάτι ψήνεται αυτές τις μέρες, την ώρα της βαθμολογίας που δίνουν οι συμμετέχοντες, παίζει ένα κομμάτι, με αρκετό μπάσο, αλλά απαλό beat, το οποίο θυμίζει υπερβολικά Matrix. Αυτό το "χαλί" παίζει κάποιες φορές και στις ψηφοφορίες των Talent Shows..ειδικά το X-Factor, πριν αποχωρήσει κάποιος παίκτης. Καμιά ιδέα? Το ψάχνω χρόνια.. Μηπως εχεις κανενα βιντεο γιατι ψαχνω και δεν μπορω να βρω...για να το ακουσω μπας και μου ερθει καμια ιδεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Θα βρω ένα και θα σας φτιάξω δείγματάκι με το επίμαχο σημείο..;) Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Για δείτε..επέλεξα και ένα με "θέμα"...:p http://www.youtube.com/watch?v=YuMtVNaILME Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 παιδια κανεις για το τραγουδι απο την διαφημιση τις Toyota - Urban Cruiser ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris5 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 γεια σας!ψαχνω το τραγουδι που παιζει στο τρειλερ της σειρας the flatmates του αντ1.Αν γνωριζει καποιος ποιο ειναι.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenaki55 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 ρε παιδια μηπως ξερετε το κομματι που παιζει στο masterchef οταν δοκιμαζουν τα πιατα η οταν λενε ποιοι ειναι προτινομενοι? πχ. εδω ακουγεται οταν μιλαει ο ιερεμιας κ η ατζελα! http://www.megatv.com/masterchef/default.asp?catid=20576 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 ρε παιδια μηπως ξερετε το κομματι που παιζει στο masterchef οταν δοκιμαζουν τα πιατα η οταν λενε ποιοι ειναι προτινομενοι? πχ. εδω ακουγεται οταν μιλαει ο ιερεμιας κ η ατζελα! http://www.megatv.com/masterchef/default.asp?catid=20576 δε μας λες και σε ποιό λεπτό συμβαίνει αυτό μπας και μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε και εμείς που δεν ξέρουμε τον Ιερεμία και την Άντζελα; ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Χθεσινό επεισόδιο Next Top Model, η φάση που αποχαιρετούν την κοπέλα που αποχώρησε, πολύ γνωστό ορχηστρικό κομμάτι, απλά δεν μου έρχεται με τίποτα. :( Καμία βοήθεια; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Χθεσινό επεισόδιο Next Top Model, η φάση που αποχαιρετούν την κοπέλα που αποχώρησε, πολύ γνωστό ορχηστρικό κομμάτι, απλά δεν μου έρχεται με τίποτα. :( Καμία βοήθεια; Μηπως αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Μηπως αυτο? Yep! Θενξ! :D Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Για δείτε..επέλεξα και ένα με "θέμα"...:p http://www.youtube.com/watch?v=YuMtVNaILME No luck guys?:worry: Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 No luck guys?:worry: Για να μην έχεις λάβει ακόμη απάντηση στο ερώτημα σου, πάει να πει πως δεν το έχει δει κάποιος που να γνωρίζει ακόμη. Συνεπώς, υπομονή. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 παιδια κανεις για το τραγουδι απο την διαφημιση τις Toyota - Urban Cruiser ????? παιδια βρηκα και το videaki ... ξερει κανεις το song? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts