DesertSMisSRaiN Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 http://www.compactdisclub.gr/content/000F4240/samples/video/CD0108_Low.wmv Ψάχνω το κομμάτι που παίζει στο 0:30. Βαριέμαι να ψάχνω ένα-ένα τα samples, γι' αυτό ας το πει όποιος το ξέρει. Sheila B. Devotion - Spacer Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gelastoulis Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Μήπως μπορει κανέις να μουπέ ποιό είναι το΄μουσικό θέμα της σείρας "Το Κόκκινο δωμάτιο"; :help: :thanks: Παράθεση DO NOT....Worry(asxeto) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Sheila B. Devotion - Spacer Thanks. "Spencer" άκουγα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikasdimitris Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Μήπως μπορει κανέις να μουπέ ποιό είναι το΄μουσικό θέμα της σείρας "Το Κόκκινο δωμάτιο"; :help: :thanks: Είναι το putting on the ritz - terry snyder Το 'χα ρωτήσει και εγώ παλιά! Σου αρέσει ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gelastoulis Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Είναι το putting on the ritz - terry snyder Το 'χα ρωτήσει και εγώ παλιά! Σου αρέσει ε; Ναι!:w00t::w00t:Πολύ Εχω κατεβάσει πολλές εκτελέσεις του Putting on the ritz άλλα καμια δεν ήταν αυτή που ήθελα....Τεσπα ευχαριστώ,ελπίζω να το βρώ. Παράθεση DO NOT....Worry(asxeto) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanidim Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 γεια σας!!!μπορει καποιος να μου πει πως λεγεται το κομματι που παιζει στουσ τιτλους του "τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη"???????thnx......bb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Είναι ένα τρέιλερ στον Alpha που δείχνει κάποια να απλώνει μποξεράκια και στο τέλος λέει "Δεν είναι ίδιοι όλοι οι άντρες" ή κάπως έτσι. Το κομμάτι που ακούγεται είναι το "Around the world (la la la)" αλλά όχι από ATC. Το λέει άντρας και το ύφος είναι λίγο... περιπαιχτικό, σαν να κοροϊδεύει.:O Ξέρει κανείς ποιο είναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Είναι ένα τρέιλερ στον Alpha που δείχνει κάποια να απλώνει μποξεράκια και στο τέλος λέει "Δεν είναι ίδιοι όλοι οι άντρες" ή κάπως έτσι. Το κομμάτι που ακούγεται είναι το "Around the world (la la la)" αλλά όχι από ATC. Το λέει άντρας και το ύφος είναι λίγο... περιπαιχτικό, σαν να κοροϊδεύει.:O Ξέρει κανείς ποιο είναι; Δεν έχω δει το trailer, αλλά ίσως να ψάχνεις την εκτέλεση του Max Raabe. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Δεν έχω δει το trailer, αλλά ίσως να ψάχνεις την εκτέλεση του Max Raabe. :) Το έχω δει και επιβεβαιώνω. Over. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Δεν έχω δει το trailer, αλλά ίσως να ψάχνεις την εκτέλεση του Max Raabe. :) Το έχω δει και επιβεβαιώνω. Over. Ευχαριστώ πολύ και τους δύο! Over and out :p :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 γεια σας!!!μπορει καποιος να μου πει πως λεγεται το κομματι που παιζει στουσ τιτλους του "τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη"???????thnx......bb Caterina Caselli - Nessuno Mi Puo Qiudicare Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanidim Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Caterina Caselli - Nessuno Mi Puo Qiudicare thnx a lot!!!!!bb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikasdimitris Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Γεια σας! Ξέρετε την μουσική που έπεξε ο Άλφα στο σποτ του Αγώνα Inter-Roma? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Javelina Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Γεια σας παιδιά! Υπάρχει μια διαφήμιση για το Compact disc club με μια συλλογή που λέγεται Wild Roses. Στη διαφήμιση αυτή λοιπόν ακούγονται διάφορα ροκ τραγούδια/μπαλάντες και είναι και ένα που λέει "Because I Love you..." και μετά πάει να πει μια φράση μια ακόμα, αλλά δεν την ακούω γιατί μιλάει ο εκφωνητής της διαφήμισης. Αν κάποιος ξέρει το τραγούδι ας απαντήσει... Εγώ έχω απογοητευτεί γιατί μόνο με το "because I love you" δεν έχω καμία ελπίδα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Γεια σας παιδιά! Υπάρχει μια διαφήμιση για το Compact disc club με μια συλλογή που λέγεται Wild Roses. Στη διαφήμιση αυτή λοιπόν ακούγονται διάφορα ροκ τραγούδια/μπαλάντες και είναι και ένα που λέει "Because I Love you..." και μετά πάει να πει μια φράση μια ακόμα, αλλά δεν την ακούω γιατί μιλάει ο εκφωνητής της διαφήμισης. Αν κάποιος ξέρει το τραγούδι ας απαντήσει... Εγώ έχω απογοητευτεί γιατί μόνο με το "because I love you" δεν έχω καμία ελπίδα... :( Δεν έχω δει τη διαφήμιση αλλά δοκίμασε το Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Javelina Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Ακριβώς!!! Θεά!!! Σε υπερευχαριστώ! :dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aspasoka Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Hello!!!! Μόλις γράφτηκα στο forum και ανακάλυψα οτι έχει τρομερές πληροφορίες. Λοιπόν ψάχνω το τραγούδι που ακούγεται σε ενα τρέιλερ του αντέννα για μια καινούρια ελληνική σειρά κατι για τους άντρες.Είναι των ATC around the world(lalalalala) αλλά είναι μια άλλη version και δεν μπορώ να την βρω με τίποτα. Ευχαριστω πολύ!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aspasoka Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Γεια και πάλι μολις τωρα είδα το παραπάνω σχόλιο απο anarxaki και είναι αυτο που ψάχνω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkouts Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Εγώ ψάχνω απεγνωσμένα το τραγουδάκι που ακούγεται στο τέλος κάθε διαφήμισης της Hol. Είναι αυτή με τον τύπο που λέει πως του αρέσει το αργό ίντερνετ και η άλλη με τον γέρο που μιλά για ακτίνες Χ. Ακούγεται σε όλες τις πρόσφατες διαφημίσεις και δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει ένα τέτοιο κομμάτι ή απλά το κατασκεύασαν για τους διαφημιστικούς τους σκοπούς. Ξαναειπώθηκε μια τέτοια ερώτηση αλλά χωρίς απάντηση. Υπάρχει και στο youtube: http://www.youtube.com/watch?v=of3jQsE7avQ Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει... Ευχαριστώ megale to tragoudi legete Black Horse And The Cherry Tree - KT Tunstall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Hello!!!! Μόλις γράφτηκα στο forum και ανακάλυψα οτι έχει τρομερές πληροφορίες. Λοιπόν ψάχνω το τραγούδι που ακούγεται σε ενα τρέιλερ του αντέννα για μια καινούρια ελληνική σειρά κατι για τους άντρες.Είναι των ATC around the world(lalalalala) αλλά είναι μια άλλη version και δεν μπορώ να την βρω με τίποτα. Ευχαριστω πολύ!!!!!!!!!!!! Max Raabe - Around The World ;) http://www.youtube.com/watch?v=g3f8e8h1i8U Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Γεια σας! Ξέρετε την μουσική που έπεξε ο Άλφα στο σποτ του Αγώνα Inter-Roma? Ευχαριστώ! Ηταν το Please,Please,Please των Shout Out Louds Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Eίδα χτες το σποτάκι για το "Έχω ένα μυστικό" και έπαιζε μια ονειρεμένη μουσική. Ξέρει κανείς ποια είναι; Ορίστε και το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=0teHAZyp4t4 :help: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 παιδια ψαχνω ενα κομματι που παιζει στον αλφα σε μια διαφημιση για μια σειρα που θα δειξει! ειναι μπιτακι, παιζεται στα κλαμπ και στο ρεφρεν μια γυναικα λεει λα λα λα λα λα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 παιδια ψαχνω ενα κομματι που παιζει στον αλφα σε μια διαφημιση για μια σειρα που θα δειξει! ειναι μπιτακι, παιζεται στα κλαμπ και στο ρεφρεν μια γυναικα λεει λα λα λα λα λα... Κοίτα την προηγούμενη σελίδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Eίδα χτες το σποτάκι για το "Έχω ένα μυστικό" και έπαιζε μια ονειρεμένη μουσική. Ξέρει κανείς ποια είναι; Ορίστε και το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=0teHAZyp4t4 :help: Piero Umiliani - Crepuscolo Sul Mare Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts