Jump to content

Javelina

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Javelina

  • Ημ. Γέννησης 04/01/1989

Javelina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ακριβώς!!! Θεά!!! Σε υπερευχαριστώ! :dance:
  2. Γεια σας παιδιά! Υπάρχει μια διαφήμιση για το Compact disc club με μια συλλογή που λέγεται Wild Roses. Στη διαφήμιση αυτή λοιπόν ακούγονται διάφορα ροκ τραγούδια/μπαλάντες και είναι και ένα που λέει "Because I Love you..." και μετά πάει να πει μια φράση μια ακόμα, αλλά δεν την ακούω γιατί μιλάει ο εκφωνητής της διαφήμισης. Αν κάποιος ξέρει το τραγούδι ας απαντήσει... Εγώ έχω απογοητευτεί γιατί μόνο με το "because I love you" δεν έχω καμία ελπίδα... :(
  3. Χθες στο 50-50 στο τέλος, εκεί που η παρέα Χαϊκάλης - Φιλλιπίδης - Μπουλάς χαρίζουν τα μουσικά τους όργανα σε κάτι περαστικούς ακουγόταν μια μουσική πολύ ωραία... Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει...:worry:
  4. Στο So you think you can dance της Κυριακής 23/3 ξέρει κανείς ποιο κομμάτι χόρεψε η Φανή μόνη της προς το τέλος επειδή ήταν προτεινόμενη? Απαλό κομμάτι, σόλο πιάνο...
  5. Παιδιάααα.. να σας ρωτήσω... Ξέρετε πού μπορώ να βρω το τραγούδι του Μάρκου από τη σειρά Ευτυχισμένοι μαζί??
  6. Γειααααααααα σε όλους! Ας μπω κατ' ευθείαν στο θέμα. Στους πρωταγωνιστές την προηγούμενη Κυριακή (22/7) (ήταν σε επανάληψη) είχε την Καρύδη και μετά μια συνέντευξη με έναν φύλακα, ο οποίος έλεγε για το πώς συμπεριφέρονται κάποιοι μεγάλοι εγκληματίες στη φυλακή (πχ Κουφοντίνας!). Εκείνη την ώρα έπαιζε μια πολύ ωραία μουσική, βαλσάκι,σαν από την ταινία Αμελί. Αν αν αν κάποιος είδε την εκπομπή και μπορεί να βοηθήσει... Ξέρω ότι δεν είναι και πολύ εύκολο. :worry:
  7. Θα κάνω μια προσπάθεια, αλλά μπορεί και να μην είναι. Για δες το Cancao do mar - Madredeus Y Dulce Pontes.
  8. Είσαι καταπληκτικός! Ευχαριστώ πολύ!
  9. Γεια σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και πραγματικά βλέπω ότι κάνετε πολύ καλή δουλειά. Συγχαρητήρια παιδιά! Λοιπόν, θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω κάτι. Θα σας γυρίσω λίγα χρόνια πίσω. Στη σειρά του Παπακαλιάτη "Κλέισε τα μάτια" ήταν ένα επισόδιο από τα τελευταία νομίζω του τρίτου κύκλου, που ο Παπακαλιάτης και η Ιωάννα Παππά είναι σε ένα εστιατόριο κυριλέ και τρώνε και ξαφνικά μπαίνουν κάτι χορευτές και σηκώνονται κι αυτοί και όλοι μαζί χορεύουν ένα σλόου κομμάτι, σαν τανγκό. Μήπως μπορεί κάποιος με τις πολύτιμες γνώσεις του να μου πει τον τίτλο???
×
×
  • Create New...