Jump to content

Μουσικές προτάσεις και αναζητήσεις [VI]

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι που είναι μόνο μουσική ένα μπιτάκι με κλαρίνα το πέζουν σε club αρκετά συχνά! Σε μια φάση στο bitaki αλλάζει και ο ρυθμός το tempo γίνεται πιο γρήγορο....
technoholic maniac reviewer

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι που είναι μόνο μουσική ένα μπιτάκι με κλαρίνα το πέζουν σε club αρκετά συχνά! Σε μια φάση στο bitaki αλλάζει και ο ρυθμός το tempo γίνεται πιο γρήγορο....

ξερωω αυτοοο

υπαρχουν πολλα τετοια

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Αυτο κανεις?

http://www.sendspace.com/file/tobtbk

edit Μολις το βρηκα...

http://www.youtube.com/watch?v=q1q6G-gq_iM

Edited by furious_angel
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Καλησπερα παιδια.

Ψαχνω ενα τραγουδι απο αντρα ερμηνευτη. Πρεπει να ειναι παλιο κ τραγουδι ειναι για πονεμενους!Το ρεφραιν παει ετσι..

"Δεν τον θελεις ,δεν τον θελεις δεν ειναι ο ανθρωπος σου, δεν με ξεγελας εμενα, ξεγελας τον εαυτο σου".

Το ξερει κανεις??

[sIGPIC][/sIGPIC]

ψαχνω ενα τραγουδι το οποιο το επαιξε και το σταρ πριν λιγο

ειναι dance και τραγουδαει μια κοπελα

ειναι καινουριο λογικα

η μονη λεξη που καταλαβα ειναι time :P

η κανενα heart..δεν ξερω

η so many time..κατι τετοιο...το εχω ερωτευτει...εβαλα το shazam διπλα στην τβ αλλα μιλαγανε οι δημοσιογραφινες του σταρ και μου το χαλασανε

το τραγουδι που παιζει εδω ειναι

το βρηκα παιδες :D

Edited by giothesuper

Φιλικά Γιώργος

ποιο μιξ παίζει
;

αυτο?

βαλτο και στο shazam ισως το βρει

δωρα με προλαβες...:p

Φιλικά Γιώργος

οκ αυτό μάλλον δεν θα βρεθεί αφου δεν έχω πολλά στοιχεία, 90ς videoclip με δύο τύπους πάνω σε ένα ιστιοφόρο, με στίχους όπως "θάλασσα.... για σένα τη ζωή μου χάλασα" δεν θυμαμαι κάτι παραπάνω. Δεν νομίζω ότι είναι καθόλου γνωστοί οι καλλιτέχνες, ίσως ήταν κάποιο σχήμα, "συγκρότημα" των 90ς

Το κομμάτι πρέπει να είναι της ίδιας εποχής περίπου με τη Βικτώρια Χαλκίτη - Ερωτας είναι.. για όσους θυμούνται, έπαιζαν αυτά τα κλιπάκια καλοκαιράκι μεταμεσονύχτια σε κάτι μικρά κανάλια

οκ αυτό μάλλον δεν θα βρεθεί αφου δεν έχω πολλά στοιχεία, 90ς videoclip με δύο τύπους πάνω σε ένα ιστιοφόρο, με στίχους όπως "θάλασσα.... για σένα τη ζωή μου χάλασα" δεν θυμαμαι κάτι παραπάνω. Δεν νομίζω ότι είναι καθόλου γνωστοί οι καλλιτέχνες, ίσως ήταν κάποιο σχήμα, "συγκρότημα" των 90ς

Το κομμάτι πρέπει να είναι της ίδιας εποχής περίπου με τη Βικτώρια Χαλκίτη - Ερωτας είναι.. για όσους θυμούνται, έπαιζαν αυτά τα κλιπάκια καλοκαιράκι μεταμεσονύχτια σε κάτι μικρά κανάλια

Το μονο που μου θυμιζει ειναι αυτο
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Με μια γρήγορη αναζήτηση στο google φαίνεται ότι πολλοί επιλέγουν να ταιριάξουν το "θάλασσα" με το "ζωή μου χάλασα". Βρήκα Πανταζή, Τερζή, Σφακιανάκη και πάει λέγοντας...

Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=11311

Γράφουν τραγούδια που μιλάνε για τη θάλασσα, μήπως και θυμηθείς κάτι παραπάνω από τους στίχους :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Navar και Alkis σας ευχαριστώ πολύ, δυστυχώς δεν είναι, είναι πολύ σπάνιο κομμάτι, δεν το ξανάκουσα πουθενά εκτός από τη συγκεκριμένη ώρα στο συγκεκριμένο κανάλι, τότε, και δεν έχω και στοιχεία άλλα...

Anarxaki σ' ευχαριστώ, δυστυχώς οι στίχοι δεν βοηθούν κι εμένα Λεπα μου έβγαζε, και οι δύο που τραγουδούσαν μου ήταν παντελώς άγνωστοι, ίσως από αυτά τα σχήματα της μιάς "επιτυχίας" που εξαφανίζονταν στη συνέχεια.. κοιτάω τώρα το λινκ, thanks!!!

Καλημέρα

Σιγά σιγά να μπαίνουμε στο κλήμα του EURO 2012

Oceana - Endless Summer (Official Video UEFA EURO 2012)

Αυτό είναι από το επίσημο channel της τραγουδίστριας, αλλά για κάποιο λόγο η ανάλυση δεν είναι ούτε καν 720p

Για 180p

Καλημερα παιδια.Στο Animal Planet στο trailer για την εκπομπη Wildest Arctic παιζει χαλί μια υπεροχη μουσικη μονο μουσικη χωρις λογια.Υπαρχει περιπτωση να μαθουμε ποια ειναι?Sorry για τα λιγα στοιχεια:( :(

Καλημερα παιδια.Στο Animal Planet στο trailer για την εκπομπη Wildest Arctic παιζει χαλί μια υπεροχη μουσικη μονο μουσικη χωρις λογια.Υπαρχει περιπτωση να μαθουμε ποια ειναι?Sorry για τα λιγα στοιχεια:( :(

Navar, μήπως είναι αυτό??

Hans Zimmer - Time

Navar, μήπως είναι αυτό??

Hans Zimmer - Time

Προσκυνω φιλε μου αυτο ειναι.:thanks::thanks:

Γεια σας παιδια,

ψαχνω ενα κομματι που λεει 'κλεισε τα ματια σου το παρτυ ξεκινα αποψε χορεψε με DJ την καρδια μην σταματας' το ακουσα αργα το βραδυ στο ρυθμο..

ευχαριστω.

Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

Γεια σας παιδια,

ψαχνω ενα κομματι που λεει 'κλεισε τα ματια σου το παρτυ ξεκινα αποψε χορεψε με DJ την καρδια μην σταματας' το ακουσα αργα το βραδυ στο ρυθμο..

ευχαριστω.

Καμία παραπάνω πληροφορία; Λογικά dance κομμάτι έτσι; Άντρας, γυναίκα;

Edited by alkis_7

Καμία παραπάνω πληροφορία; Λογικά dance κομμάτι έτσι; Άντρας, γυναίκα;

αντρας και γρηγορο σαν beataki...

Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

Ξέρεις κανείς ποια version του bang bang είναι αυτή που ακούγεται στο video?μετα το 1:00 http://www.megatv.com/glykesalximies/default.asp?catid=25148#toppage (επεισοδιο 81)

edit:το βρήκα τελικά "Monophonics-bang bang"

Edited by aleka_gates

Καλησπερα σας.Μπορει να μου πει καποιος ποιο ειναι το soundtrack απο το σποτ της ερτ για το eurobasket 2012?Ηταν ενα συντομο σποτακι και το τραγουδι ηταν στυλ οπερας να το πω?με ορχηστρα μου φανηκε,γρηγορο τεμπο μπορω να πω και κατι λογοα τα οποια δεν τα πολυκαταλαβαινεις αν δεν εισαι του ειδους.

Καλησπερα σας.Μπορει να μου πει καποιος ποιο ειναι το soundtrack απο το σποτ της ερτ για το eurobasket 2012?Ηταν ενα συντομο σποτακι και το τραγουδι ηταν στυλ οπερας να το πω?με ορχηστρα μου φανηκε,γρηγορο τεμπο μπορω να πω και κατι λογοα τα οποια δεν τα πολυκαταλαβαινεις αν δεν εισαι του ειδους.

καταρχας δεν θα γινει ευρομπασκετ φετος

αυτο το τρειλερ εννοεις?

Μήπως αυτό:

αυτο ειναι το soundtrack του euro 2008

Φιλικά Γιώργος