lord1 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Δεν είναι κανένα απο τα παραπάνω ρε παιδιά.. Εγω δεν μπορώ να σας βοηθήσω μάλλον σ υμφωνα μ αυτα που σας εγραψα:cry: Ευχαριστώ πολύ πάντως.. Αν βρείτε κάτι ξαναβοηθήστε μήπως το βρούμε..:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 (edited) ψαχνω ενα τραγουδι το οποιο ακουσα χτες στην τηλεοραση...ελεγε look away look away κατι τετοιο...σαν μπαλαντα ειναι Στο Google που έψαξα βρήκα Iggy Pop ~> Look away Γειά σας παιδια!!!Ειμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα παρα πολυ τη βοήθειά σας.. Ψάχνω απεγνωσμένα ένα ξένο κομμάτι house νομίζω είναι που παίζεται σχετικά τώρα τελευταία στα ραδιόφωνα και στα Clubs.. Το ρεφρεν δεν ειμαι και πολύ σίγουρος αλλα λέει κάτι σαν: " what you want to do..." κάτι τέτοιο περίπου.. Και το επαναλαμβάνει μια γυναικεία φωνή. Είναι πολύ δυναμικό κομμάτι!Δε ξέρω αν μπορέσει κάποιος να καταλάβει σύμφωνα μ αυτα που λέω, ελπίζω να με βοηθήσετε..Ευχαριστώ!!! Θα μπορούσε να είναι το Give it up to me της Shakira.. Βασικά ειναι λίγο απίθανο να ψάχνεις αυτό γιατί δεν είναι house κομμάτι.. Αλλά δοκίμασέ το, δεν χάνεις τίποτα :) Edited February 2, 2011 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Στο Google που έψαξα βρήκα Iggy Pop ~> Look away το ειχα βρει και εγω αυτο δεν ειναι:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 το ειχα βρει και εγω αυτο δεν ειναι:( Μήπως κάποιο από αυτά? Love, Look Away (Tony Bennett) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 οχι η φωνη ειναι αγρια αντρικη στο ρεφρεν λεει look away look away 2 3 φορες Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniscy84 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Καλησπερα σε ολους! :D Κ εγω μολις εγινα μελος! Μηπως εννοεις το Feel what you want-Kristine W? Τσεκαρε εδω! http://www.youtube.com/watch?v=p-6-50Yo4GM Παιδια εχω κολλησει τρελα μ'ενα κομματι που μ'αρεσει πολυ πολυ καιρο κ το ακουσα παλι χθες σε ενα μπαρακι! Ειναι πιο παλιο κομματι, γυναικεια φωνη κ λεει (στο περιπου :p ) "choco,baby be my loco... want to turn out" κ μοιαζει ο ρυθμος του με reggae...ελπιζω να μην ειναι πολυ ακυροι οι στιχοι γιατι δεν το ακουγα καλα..! Οποιος ακουει 80'ς κ παλια γενικα ισως να μπορει να βοηθησει! Ευχαριστω!!! Μήπως το 2ο είναι το Shakira - Loca? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 (edited) Παιδια εχω κολλησει τρελα μ'ενα κομματι που μ'αρεσει πολυ πολυ καιρο κ το ακουσα παλι χθες σε ενα μπαρακι! Ειναι πιο παλιο κομματι, γυναικεια φωνη κ λεει (στο περιπου :p ) "choco,baby be my loco... want to turn out" κ μοιαζει ο ρυθμος του με reggae...ελπιζω να μην ειναι πολυ ακυροι οι στιχοι γιατι δεν το ακουγα καλα..! Οποιος ακουει 80'ς κ παλια γενικα ισως να μπορει να βοηθησει! Ευχαριστω!!! Arsenium ft. Natalia Gordie >> Hey Loca Φυσικά δεν είναι τόσο παλιό, αλλά ρίξε του μια ματιά! Edited February 2, 2011 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 ψαχνω ενα τραγουδι το οποιο ακουσα χτες στην τηλεοραση...ελεγε look away look away κατι τετοιο...σαν μπαλαντα ειναι Αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Αυτο? Αυτό τόσες μέρες το έψαχνα εγώ..! Ευχαριστώ! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Αυτο? και εγω το εψαχνα αυτο ειναιιιι:D:D εισαι θεααααα:p εχεις μεγαλη τρελα με την μουσικη η μου φαινεται...εγω σκεφτομαι να γινω και dj:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 και εγω το εψαχνα αυτο ειναιιιι:D:D εισαι θεααααα:p εχεις μεγαλη τρελα με την μουσικη η μου φαινεται...εγω σκεφτομαι να γινω και dj:p :):) Οχι ενταξει τρελα δεν εχω αλλα μου αρεσει...χωρις μουσικη δεν μπορω...απλα ειχα περιεργια να δω ποιο ειναι και το εψαξα :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farfalla Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) Μήπως το 2ο είναι το Shakira - Loca? Σ'ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον,αλλα δεν εννοουσα αυτο! Το Loca της Shakira θελω δεν θελω το ξερω,παιζει ΠΑΝΤΟΥ! Ευχαριστω παντως! Arsenium ft. Natalia Gordie >> Hey Loca Φυσικά δεν είναι τόσο παλιό, αλλά ρίξε του μια ματιά! Pitsikoulina τι να σου πω, εισαι απιστευτη!!! Η περιγραφη μου κ για τους στιχους κ για την εποχη οχι μονο δεν βοηθουσε,αλλα ηταν παραπλανητικη! Σ'ευχαριστω πολυ!! :D Edited February 3, 2011 by VeCo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 παιδια ενα τραγουδι που εχει τιτλο "friday morning" καινουργιο πρεπει να ειναι ποιος το λεει? δεν μπορω να βρω καλλιτεχνη... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 παιδια ενα τραγουδι που εχει τιτλο "friday morning" καινουργιο πρεπει να ειναι ποιος το λεει? δεν μπορω να βρω καλλιτεχνη... Deep House Rocco ~>> Thursday morning, Friday morning Τσέκαρέ το! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Deep House Rocco ~>> Thursday morning, Friday morning Τσέκαρέ το! δυστυχως οχι δεν ειναι αυτο... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamhunter Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 παιδια ενα τραγουδι που εχει τιτλο "friday morning" καινουργιο πρεπει να ειναι ποιος το λεει? δεν μπορω να βρω καλλιτεχνη... Αυτό: ή :D Παράθεση From the child and from the fool, one learns the truth. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Αυτό: ή :D δυστυχως κανενα απο τα 2...γυναικεια φωνη 2009-2010 πρεπει να ειναι! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farfalla Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 παιδια ενα τραγουδι που εχει τιτλο "friday morning" καινουργιο πρεπει να ειναι ποιος το λεει? δεν μπορω να βρω καλλιτεχνη... Σιγουρα δεν εννοεις το Monday Μorning της Melanie Fiona??? Για τσεκαρε εδω! Δεν χανεις τπτ! http://www.youtube.com/watch?v=9-9I9vTGSWA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Σιγουρα δεν εννοεις το Monday Μorning της Melanie Fiona??? Για τσεκαρε εδω! Δεν χανεις τπτ! http://www.youtube.com/watch?v=9-9I9vTGSWA αυτο ειναι τελικα! :) σε ευχαριστω! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Ψάχνω τί μουσικό όργανο παίζει στην αρχή αυτού του τραγουδιού και αυτού φλάουτο?φλογέρα?κανα άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Ψάχνω τί μουσικό όργανο παίζει στην αρχή αυτού του τραγουδιού και αυτού φλάουτο?φλογέρα?κανα άλλο? Χμ.. Το πρώτο εμένα για βιολί μου ακούγεται :ninja: Το δεύτερο πρέπει να είναι φλάουτο.. Ωραία μελωδία αυτή :happy: Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Χμ.. Το πρώτο εμένα για βιολί μου ακούγεται :ninja: Το δεύτερο πρέπει να είναι φλάουτο.. Ωραία μελωδία αυτή :happy: Thanks Δώρα:) Και μένα για φλάουτο με κάνει το δεύτερο.Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farfalla Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Thanks Δώρα:) Και μένα για φλάουτο με κάνει το δεύτερο.Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος.. Καλησπερα!! Το δευτερο επισης μου κανει για φλαουτο, αλλα κ για το πρωτο, ενω στην αρχη μπερδευτηκα, εψαξα λιγο για την μπαντα του David Matthews κ υπαρχει οντως βιολι μεσα. Επομενως, για να το "χρησιμοποιει" γενικα, ειναι πολυ πιθανο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Καλησπερα!! Το δευτερο επισης μου κανει για φλαουτο, αλλα κ για το πρωτο, ενω στην αρχη μπερδευτηκα, εψαξα λιγο για την μπαντα του David Matthews κ υπαρχει οντως βιολι μεσα. Επομενως, για να το "χρησιμοποιει" γενικα, ειναι πολυ πιθανο! :) Ευχαριστώ:) Τελικά μάλλον είναι βιολί.Πάντως στο εν λόγω κομμάτι αναφέρει: Music orchestrated by Nobuko Toda Words by Hideo Kojima Performed by Jackie Presti Δεν γράφει David Matthews! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 i give up... i'm tired Thinking of you.. that's enough my head is SO DAMN confused Βeatάκι ,τραγουδάει μια γυναίκα Καμιά βοήθεια ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts