b612 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Καλησπέρα παιδιά!Πάλι από nitro, γυναικεία φωνή που λέει τα εξής:"balamos..vamos a la fiesta..come on...bellissimo":cry::cry:(thnx!) p.s. άλλο ένα παλιότερο "saturday what a day.." αντρική φωνή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 παιδια καποιος μου ειπε οτι το τραγουδι "Οταν σε ειχα πρωτοδει" ειναι διασκευη απο καποιο ξενο(ιταλικο μαλιστα),ξερουμε ποιο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Παιδιά θέλω μια βοήθεια για 4 κομμάτια Κλιπ ήχου 04.wav Κλιπ ήχου 08.wav Αυτό πρέπει να είναι καινούρια εκτέλεση Κλιπ ήχου 10.wav και το 4ο είναι ένα καινούριο που λέει όλα τα ποτά tequila,sex on the beach κτλ. Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Παιδιά θέλω μια βοήθεια για 4 κομμάτια Κλιπ ήχου 04.wav Κλιπ ήχου 08.wav Αυτό πρέπει να είναι καινούρια εκτέλεση Κλιπ ήχου 10.wav και το 4ο είναι ένα καινούριο που λέει όλα τα ποτά tequila,sex on the beach κτλ. Νομίζω τα έχω: 04: 08: Inna - Fever 10: In-Grid - Le Dragueur To 4o: Spankers - Sex On The Beach (Paolo Ortelli Vs Degree Edit) Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Ευχαριστώ πολύ!Αυτά είναι! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Καλησπερα παιδια εδω και 2 βδομαδες ψαχνω ενα παλιο rock τραγουδι. Πρεπει να ειναι στην δεκαετια του 70 η και πιο παλιο, η μελωδια του ειναι αρκετα γνωστη αλλα οσους και αν εχω ρωτησει δεν ξερουν τον τιτλο. Το τραγουδαει ενας αντρας με λιγο βαρια φωνη και φερνει λιγο σε blues. Η μελωδια του ειναι η εξης (Ηλεκτρικη κιθαρα)My father told me... (Ηλεκτρικη κιθαρα)when i was young boy... και στο ρεφρεν νομιζω πως λεει bad man. Οποιος εχει ιδεα ποιο ειναι ας με βοηθησει γιατι εχω ψαξει παντου :( Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Καλησπερα παιδια εδω και 2 βδομαδες ψαχνω ενα παλιο rock τραγουδι. Πρεπει να ειναι στην δεκαετια του 70 η και πιο παλιο, η μελωδια του ειναι αρκετα γνωστη αλλα οσους και αν εχω ρωτησει δεν ξερουν τον τιτλο. Το τραγουδαει ενας αντρας με λιγο βαρια φωνη και φερνει λιγο σε blues. Η μελωδια του ειναι η εξης (Ηλεκτρικη κιθαρα)My father told me... (Ηλεκτρικη κιθαρα)when i was young boy... και στο ρεφρεν νομιζω πως λεει bad man. Οποιος εχει ιδεα ποιο ειναι ας με βοηθησει γιατι εχω ψαξει παντου :( Lynyrd Skynyrd - Simple Man [ ]. Απο τα καλύτερα... Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Lynyrd Skynyrd - Simple Man [ ]. Απο τα καλύτερα... Δυστυχως δεν ειναι αυτο, αυτο που ψαχνω πρεπει να ειναι παλιοτερο. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 καλημερα παιδια. μηπως κανενας ξερει το παρακατω τραγουδι? http://uploading.com/files/N4DWAT53/Voice004.amr.html ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Ξερει κανεις την μελωδια που παιζει απο 5.42 μεχρι 6.01?...εχει παιχτει σε πολυ γνωστη ταινια. http://www.youtube.com/watch?v=xWgprYWElK4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Ξερει κανεις την μελωδια που παιζει απο 5.42 μεχρι 6.01?...εχει παιχτει σε πολυ γνωστη ταινια. http://www.youtube.com/watch?v=xWgprYWElK4 Εαν εννοεις το requiem for a dream κανεις λαθος. Ειναι απο tiesto αλλα δε θυμαμαι τωρα τον τιτλο .. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Άκουσα ένα τραγουδάκι house/μπιτάκι με ακορντεόν...Δεν θυμάμαι κάτι άλλο να σας πώ..Μήπως υπάρχει καμια ιδέα ποιό μπορεί να 'ναι? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Άκουσα ένα τραγουδάκι house/μπιτάκι με ακορντεόν...Δεν θυμάμαι κάτι άλλο να σας πώ..Μήπως υπάρχει καμια ιδέα ποιό μπορεί να 'ναι? :( Μάλλον αυτό εδώ εννοείς .. το έψαχνα κι εγώ Edward Maya - Stereo Love feat Vika Jigulina Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Σ' αγαπάω :lol: :D Αυτό ήταν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Ξερει κανεις την μελωδια που παιζει απο 5.42 μεχρι 6.01?...εχει παιχτει σε πολυ γνωστη ταινια. http://www.youtube.com/watch?v=xWgprYWElK4 δικο σου :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Εαν εννοεις το requiem for a dream κανεις λαθος. Ειναι απο tiesto αλλα δε θυμαμαι τωρα τον τιτλο ..Lol ναι. Euχαριστω mol :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Σε διαφήμιση για το compact disk club τη συλλογή "Live on Stage" παίζει ένα τραγούδι .. που έχει τα εξής λόγια : "one day ... " αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει .. Είναι πάρα πολύ γνωστό κλασσικό ροκ τραγούδι .. όμως αυτή τη στιγμή έχω κολλήσει κι ενώ έχω τη μελωδία στο μυαλό μου..δεν μου'ρχεται με τπτ ο τίτλος του κομματιού.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Σε διαφήμιση για το compact disk club τη συλλογή "Live on Stage" παίζει ένα τραγούδι .. που έχει τα εξής λόγια : "one day ... " αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει .. Είναι πάρα πολύ γνωστό κλασσικό ροκ τραγούδι .. όμως αυτή τη στιγμή έχω κολλήσει κι ενώ έχω τη μελωδία στο μυαλό μου..δεν μου'ρχεται με τπτ ο τίτλος του κομματιού.. http://www.youtube.com/watch?v=lZMVlkaKluk αυτό ? Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 ρε παιδια μια μπαλαντα που ειναι ντουετο με εναν αντρα και μια γυναικα που λεει μεσα τη λεξη starlight πως το λενε?? πρεπει να ειναι λιγο παλιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=lZMVlkaKluk αυτό ? ωω ναι...!! The temple of the king! Σ'ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 ρε παιδια μια μπαλαντα που ειναι ντουετο με εναν αντρα και μια γυναικα που λεει μεσα τη λεξη starlight πως το λενε?? πρεπει να ειναι λιγο παλιο!! μαλλον αυτο λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 μαλλον αυτο λες αυτο ειναι, και ειναι τραγουδαρα!! απαιχτος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renxek Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 παιδιά ψάχνω τίτλο και καλλιτέχνη απο αυτό το απίστευτο κομμάτι??? http://rapidshare.com/files/263640974/miami.mp3 Ευχαριστώ για κάθε απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Audioslave - Shape of Things to Come Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renxek Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Audioslave - Shape of Things to Come Αδερφέ σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts