georgiak48 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Καλησπέρα παιδιά, μήπως ξέρει κανείς τι ακούγεται στο καινούριο σποτάκι για τις ταινίες του χειμώνα στο mega channel? Eυχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innova Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Motorola RAZR i Ποιο ειναι το μουσικο κομματι Motorola RAZR i http://www.youtube.com/watch?v=EC6X9azWHuw Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NtsD Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Καλησπέρα παιδιά, μήπως ξέρει κανείς τι ακούγεται στο καινούριο σποτάκι για τις ταινίες του χειμώνα στο mega channel? Eυχαριστώ :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Γειά σας. Ψάχνω ένα τραγούδι που λέει dreams dreams. και μετά παίζει βιολί, καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Ψαχνω σαν τρελος , χρονια τωρα, το σποτακι που παιζει στον best 92.6 που ειναι μια γυναικια φωνη και λεει το ονομα του σταθμου.. Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Ψαχνω σαν τρελος , χρονια τωρα, το σποτακι που παιζει στον best 92.6 που ειναι μια γυναικια φωνη και λεει το ονομα του σταθμου.. Δεν ξέρω ποιό λες και στο site τους δεν έχουν το σποτάκι, αλλά πιο παλιά έβαζαν το Undress Me Now των Morcheeba στο σποτ τους πριν μιλήσει η τύπισσα που λέει "Best", δες μήπως είναι αυτό. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Δεν ξέρω ποιό λες και στο site τους δεν έχουν το σποτάκι, αλλά πιο παλιά έβαζαν το Undress Me Now των Morcheeba στο σποτ τους πριν μιλήσει η τύπισσα που λέει "Best", δες μήπως είναι αυτό. Οχι δυστυχως δεν ειναι αυτο...Η γυναικεια αυτη φωνη λεει ακριβως "Best 92.6 " Σιγουρα αν ακους πρεπει να το εχεις πετυχει!:) Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 τις τελευταίες μέρες πετυχαίνω σε σταθμό με ξένα τραγούδια ένα ξένο που μοιάζει πολύ στη μελωδία με τη μουσική που ακούγεται στη διαφήμιση του nescafe και το τραγουδάει γυναίκα. Καμιά βοήθεια; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Ένα τραγουδάκι στα γρήγορα το οποίο δεν μπορώ να βρω. Put your loving arms around me μαζί με μουσική από I Follow Rivers - Likke Li Το άκουσα στο Plus Radio πριν λίγη ώρα . Τελικά το βρήκα μόνος μου... http://www.youtube.com/watch?v=nC8xoKnzu8k&feature=share Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Γειά σας. Ψάχνω ένα τραγούδι που λέει dreams dreams. και μετά παίζει βιολί, καμία ιδέα? Aυτό μήπως?? τις τελευταίες μέρες πετυχαίνω σε σταθμό με ξένα τραγούδια ένα ξένο που μοιάζει πολύ στη μελωδία με τη μουσική που ακούγεται στη διαφήμιση του nescafe και το τραγουδάει γυναίκα. Καμιά βοήθεια; Aυτό θα λες http://www.youtube.com/watch?v=nDViVuBISKU Το δικό μου κάποιος?? Aυτό κάποιος?? http://www54.zippyshare.com/v/69899059/file.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Aυτό θα λες http://www.youtube.com/watch?v=nDViVuBISKU Ναι! Σε ευχαριστώ πολύ!! :) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Οχι δυστυχως δεν ειναι αυτο...Η γυναικεια αυτη φωνη λεει ακριβως "Best 92.6 " Σιγουρα αν ακους πρεπει να το εχεις πετυχει!:) αφου το ψαχνεις σαν τρελος γτ δεν τους περνεις τηλεφωνο να τους ρωτησεις? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Οχι δυστυχως δεν ειναι αυτο...Η γυναικεια αυτη φωνη λεει ακριβως "Best 92.6 " Σιγουρα αν ακους πρεπει να το εχεις πετυχει!:) Μήπως είναι αυτό; http://www.youtube.com/watch?v=DWt6XxP2biE Βρήκα κάτι αναφορές στο net. Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgiak48 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 :D:D Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R6giggs Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 ψαχνω ενα κομματι που λεει στο ρεφρεν buddha buddha το ξερεις κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Θα μου επιτρέψουν οι μικρότεροι μια βουτιά στο παρελθόν,γιατί δεν μπαίνω συχνά και με έπιασε μια καλή δόση νοσταλγίας έτσι ξαφνικά σήμερα το βράδυ...trance..progressive στα καλά της..τέλη 90..αρχές 00... δυναμώστε το..και κουνηθείτε.. τα χαιρετίσματά μου στους παλιούς ειδικά..ξέρουν αυτοί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Να'σαι καλά για την υπενθύμιση φίλε.. άκουσε κι αυτό: Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavl0s Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 παιδια ακουσα στον best ενα τραγουδι που με τρελανε..το ψαχνω εδω και 2-3 εβδομαδες αλλα τιποτα..το κακο ειναι οτι οι στιχοι του αν και λιγοι δεν ακουγονταν καθαρα..ελεγε σιγουρα "much bad things" εχω την εντυπωση οτι ελεγε "i did/tell much bad things to her" χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος.παντως ελεγε συνεχεια αυτη την προταση στην οποια σιγουρα υπηρχε το "much bad things"!μονο αυτο και συνεχεια. αν το ξερει καποιος ας βοηθησει παρακαλω πολυ το ψαχνω καθε μερα αλλα τιποτα..ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 παιδια ακουσα στον best ενα τραγουδι που με τρελανε..το ψαχνω εδω και 2-3 εβδομαδες αλλα τιποτα..το κακο ειναι οτι οι στιχοι του αν και λιγοι δεν ακουγονταν καθαρα..ελεγε σιγουρα "much bad things" εχω την εντυπωση οτι ελεγε "i did/tell much bad things to her" χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος.παντως ελεγε συνεχεια αυτη την προταση στην οποια σιγουρα υπηρχε το "much bad things"!μονο αυτο και συνεχεια. αν το ξερει καποιος ας βοηθησει παρακαλω πολυ το ψαχνω καθε μερα αλλα τιποτα..ευχαριστω εκ των προτερων!! Δεν νομίζω να είναι αυτό αλλά και να μην είναι τουλάχιστον θα ακούσεις κάτι ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavl0s Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Δεν νομίζω να είναι αυτό αλλά και να μην είναι τουλάχιστον θα ακούσεις κάτι ενδιαφέρον. οχι αδερφε δεν ειναι αυτο..σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση παντως!καμια αλλη ιδεα κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 οχι αδερφε δεν ειναι αυτο..σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση παντως!καμια αλλη ιδεα κανεις?? Δώσε περισσότερες πληροφορίες αν γίνεται...είδος μουσικής (μιας και δεν ξέρουμε όλοι τι παίζει ο μπεστ); ανδρικά φωνητικά να φανταστώ βάσει των στίχων που παρέθεσες; Δοκίμασε αυτό http://www.midomi.com/ και αυτό http://www.watzatsong.com/en αν και με τους λίγους στίχους που αναφέρεις δε νομίζω να σου δώσουν αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavl0s Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 παιδια αν ετυχε καποιος σημερα να δει το τηλεπαιχνιδι του αντ1 supergame αυτο το ολιγολεπτο που δινει 500 ευρω λεω.γυρω στις 2 ηταν και επαιζε απο πισω ενα ανεβαστικο κομματι με γυναικεια φωνητικα και ελεγε i need your love..ειχε παρα πολυ ωραιο ρυθμο και μελωδια..αν το ξερει καποιος ας μου πει ποιο ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z_ak22 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 καλησπερα ψαχνω αυτο το τραγουδι οποιος ξερει παιδια :O http://www61.zippyshare.com/v/24143938/file.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 γιατι δεν στελνεις ενα μηνυμα στο σαιτ να σου απαντησουν ,εαν το ξερουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z_ak22 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 γιατι δεν στελνεις ενα μηνυμα στο σαιτ να σου απαντησουν ,εαν το ξερουν? ΠΟΥ????????????:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts