hackfree Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι που είναι μόνο μουσική ένα μπιτάκι με κλαρίνα το πέζουν σε club αρκετά συχνά! Σε μια φάση στο bitaki αλλάζει και ο ρυθμός το tempo γίνεται πιο γρήγορο.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι που είναι μόνο μουσική ένα μπιτάκι με κλαρίνα το πέζουν σε club αρκετά συχνά! Σε μια φάση στο bitaki αλλάζει και ο ρυθμός το tempo γίνεται πιο γρήγορο.... ξερωω αυτοοο υπαρχουν πολλα τετοια Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 (edited) Αυτο κανεις? http://www.sendspace.com/file/tobtbk edit Μολις το βρηκα... http://www.youtube.com/watch?v=q1q6G-gq_iM Edited April 25, 2012 by furious_angel Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Καλησπερα παιδια. Ψαχνω ενα τραγουδι απο αντρα ερμηνευτη. Πρεπει να ειναι παλιο κ τραγουδι ειναι για πονεμενους!Το ρεφραιν παει ετσι.. "Δεν τον θελεις ,δεν τον θελεις δεν ειναι ο ανθρωπος σου, δεν με ξεγελας εμενα, ξεγελας τον εαυτο σου". Το ξερει κανεις?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 (edited) ψαχνω ενα τραγουδι το οποιο το επαιξε και το σταρ πριν λιγο ειναι dance και τραγουδαει μια κοπελα ειναι καινουριο λογικα η μονη λεξη που καταλαβα ειναι time :P η κανενα heart..δεν ξερω η so many time..κατι τετοιο...το εχω ερωτευτει...εβαλα το shazam διπλα στην τβ αλλα μιλαγανε οι δημοσιογραφινες του σταρ και μου το χαλασανε το τραγουδι που παιζει εδω ειναι το βρηκα παιδες :D Edited May 4, 2012 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 ποιο μιξ παίζει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 ποιο μιξ παίζει ; :) Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 ποιο μιξ παίζει ; αυτο? βαλτο και στο shazam ισως το βρει δωρα με προλαβες...:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A1ex Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 οκ αυτό μάλλον δεν θα βρεθεί αφου δεν έχω πολλά στοιχεία, 90ς videoclip με δύο τύπους πάνω σε ένα ιστιοφόρο, με στίχους όπως "θάλασσα.... για σένα τη ζωή μου χάλασα" δεν θυμαμαι κάτι παραπάνω. Δεν νομίζω ότι είναι καθόλου γνωστοί οι καλλιτέχνες, ίσως ήταν κάποιο σχήμα, "συγκρότημα" των 90ς Το κομμάτι πρέπει να είναι της ίδιας εποχής περίπου με τη Βικτώρια Χαλκίτη - Ερωτας είναι.. για όσους θυμούνται, έπαιζαν αυτά τα κλιπάκια καλοκαιράκι μεταμεσονύχτια σε κάτι μικρά κανάλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 οκ αυτό μάλλον δεν θα βρεθεί αφου δεν έχω πολλά στοιχεία, 90ς videoclip με δύο τύπους πάνω σε ένα ιστιοφόρο, με στίχους όπως "θάλασσα.... για σένα τη ζωή μου χάλασα" δεν θυμαμαι κάτι παραπάνω. Δεν νομίζω ότι είναι καθόλου γνωστοί οι καλλιτέχνες, ίσως ήταν κάποιο σχήμα, "συγκρότημα" των 90ς Το κομμάτι πρέπει να είναι της ίδιας εποχής περίπου με τη Βικτώρια Χαλκίτη - Ερωτας είναι.. για όσους θυμούνται, έπαιζαν αυτά τα κλιπάκια καλοκαιράκι μεταμεσονύχτια σε κάτι μικρά κανάλιαΤο μονο που μου θυμιζει ειναι αυτο Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Bρήκα αυτό που είναι του 97 με βάση αυτά που είπες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 οκ αυτό μάλλον δεν θα βρεθεί αφου δεν έχω πολλά στοιχεία, 90ς videoclip με δύο τύπους πάνω σε ένα ιστιοφόρο, με στίχους όπως "θάλασσα.... για σένα τη ζωή μου χάλασα" δεν θυμαμαι κάτι παραπάνω. Δεν νομίζω ότι είναι καθόλου γνωστοί οι καλλιτέχνες, ίσως ήταν κάποιο σχήμα, "συγκρότημα" των 90ς Το κομμάτι πρέπει να είναι της ίδιας εποχής περίπου με τη Βικτώρια Χαλκίτη - Ερωτας είναι.. για όσους θυμούνται, έπαιζαν αυτά τα κλιπάκια καλοκαιράκι μεταμεσονύχτια σε κάτι μικρά κανάλια Με μια γρήγορη αναζήτηση στο google φαίνεται ότι πολλοί επιλέγουν να ταιριάξουν το "θάλασσα" με το "ζωή μου χάλασα". Βρήκα Πανταζή, Τερζή, Σφακιανάκη και πάει λέγοντας... Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=11311 Γράφουν τραγούδια που μιλάνε για τη θάλασσα, μήπως και θυμηθείς κάτι παραπάνω από τους στίχους :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A1ex Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Navar και Alkis σας ευχαριστώ πολύ, δυστυχώς δεν είναι, είναι πολύ σπάνιο κομμάτι, δεν το ξανάκουσα πουθενά εκτός από τη συγκεκριμένη ώρα στο συγκεκριμένο κανάλι, τότε, και δεν έχω και στοιχεία άλλα... Anarxaki σ' ευχαριστώ, δυστυχώς οι στίχοι δεν βοηθούν κι εμένα Λεπα μου έβγαζε, και οι δύο που τραγουδούσαν μου ήταν παντελώς άγνωστοι, ίσως από αυτά τα σχήματα της μιάς "επιτυχίας" που εξαφανίζονταν στη συνέχεια.. κοιτάω τώρα το λινκ, thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Καλημέρα Σιγά σιγά να μπαίνουμε στο κλήμα του EURO 2012 Oceana - Endless Summer (Official Video UEFA EURO 2012) Αυτό είναι από το επίσημο channel της τραγουδίστριας, αλλά για κάποιο λόγο η ανάλυση δεν είναι ούτε καν 720p Για 180p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Καλημερα παιδια.Στο Animal Planet στο trailer για την εκπομπη Wildest Arctic παιζει χαλί μια υπεροχη μουσικη μονο μουσικη χωρις λογια.Υπαρχει περιπτωση να μαθουμε ποια ειναι?Sorry για τα λιγα στοιχεια:( :( Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A1ex Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Καλημερα παιδια.Στο Animal Planet στο trailer για την εκπομπη Wildest Arctic παιζει χαλί μια υπεροχη μουσικη μονο μουσικη χωρις λογια.Υπαρχει περιπτωση να μαθουμε ποια ειναι?Sorry για τα λιγα στοιχεια:( :( Navar, μήπως είναι αυτό?? Hans Zimmer - Time Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Navar, μήπως είναι αυτό?? Hans Zimmer - TimeΠροσκυνω φιλε μου αυτο ειναι.:thanks::thanks: Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A1ex Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Προσκυνω φιλε μου αυτο ειναι :) Χαίρομαι πολύ που το βρήκαμε, να'σαι καλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Γεια σας παιδια, ψαχνω ενα κομματι που λεει 'κλεισε τα ματια σου το παρτυ ξεκινα αποψε χορεψε με DJ την καρδια μην σταματας' το ακουσα αργα το βραδυ στο ρυθμο.. ευχαριστω. Παράθεση Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 (edited) Γεια σας παιδια, ψαχνω ενα κομματι που λεει 'κλεισε τα ματια σου το παρτυ ξεκινα αποψε χορεψε με DJ την καρδια μην σταματας' το ακουσα αργα το βραδυ στο ρυθμο.. ευχαριστω. Καμία παραπάνω πληροφορία; Λογικά dance κομμάτι έτσι; Άντρας, γυναίκα; Edited May 14, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Καμία παραπάνω πληροφορία; Λογικά dance κομμάτι έτσι; Άντρας, γυναίκα; αντρας και γρηγορο σαν beataki... Παράθεση Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Ξέρεις κανείς ποια version του bang bang είναι αυτή που ακούγεται στο video?μετα το 1:00 http://www.megatv.com/glykesalximies/default.asp?catid=25148#toppage (επεισοδιο 81) edit:το βρήκα τελικά "Monophonics-bang bang" Edited May 22, 2012 by aleka_gates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokerjr Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Καλησπερα σας.Μπορει να μου πει καποιος ποιο ειναι το soundtrack απο το σποτ της ερτ για το eurobasket 2012?Ηταν ενα συντομο σποτακι και το τραγουδι ηταν στυλ οπερας να το πω?με ορχηστρα μου φανηκε,γρηγορο τεμπο μπορω να πω και κατι λογοα τα οποια δεν τα πολυκαταλαβαινεις αν δεν εισαι του ειδους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Μήπως αυτό: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Καλησπερα σας.Μπορει να μου πει καποιος ποιο ειναι το soundtrack απο το σποτ της ερτ για το eurobasket 2012?Ηταν ενα συντομο σποτακι και το τραγουδι ηταν στυλ οπερας να το πω?με ορχηστρα μου φανηκε,γρηγορο τεμπο μπορω να πω και κατι λογοα τα οποια δεν τα πολυκαταλαβαινεις αν δεν εισαι του ειδους. καταρχας δεν θα γινει ευρομπασκετ φετος αυτο το τρειλερ εννοεις? Μήπως αυτό: αυτο ειναι το soundtrack του euro 2008 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts