sot20 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καλησπέρα. Ψάχνω αυτό το τραγούδι (rnb λογικά) που ακούγεται πολύ συχνά σε club και σε καφετέριες http://hotfile.com/dl/146971707/842bc17/__11.wav.html. Όποιος το ξέρει ας μου πεί. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ψάχνω ένα hit τέλη 90es με τον τύπο που παραποιούσε την φωνή του... τα lyrics ήταν κάπως έτσι: something....dont you recall dont you remind the f will survive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Καλησπέρα. Ψάχνω αυτό το τραγούδι (rnb λογικά) που ακούγεται πολύ συχνά σε club και σε καφετέριες http://hotfile.com/dl/146971707/842bc17/__11.wav.html. Όποιος το ξέρει ας μου πεί. Ευχαριστώ Blazin squad - Here 4 One Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Thanks το βρήκα πρίν 2 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ψάχνω ένα hit τέλη 90es με τον τύπο που παραποιούσε την φωνή του... τα lyrics ήταν κάπως έτσι: something....dont you recall dont you remind the f will survive. Μηπως λες το ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectronicMusic Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) Ο πολυβραβευμένος Έλληνας συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής Sakis Gouzonis προσφέρει δωρεάν μέσα από τον επίσημο ιστοχώρο του όλη τη δισκογραφία του. Μουσικά Άλμπουμ του Sakis: Στις 08.08.2008 κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο First Contact. Στις 09.09.2009 κυκλοφόρησε η δεύτερη δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο New Earth. Στις 10.10.2010 κυκλοφόρησε η τρίτη δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο The Tree Of Life. Στις 11.11.2011 κυκλοφόρησε η τέταρτη δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο Ultimate Love. Edited July 27, 2022 by ElectronicMusic URL and text correction Παράθεση Sakis Gouzonis official website - Sakis music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelo Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 καλησπέρα, ψάχνω ένα τραγούδι που έπαιξε στον republic χθες το απόγευμα.. ξεκινούσε με ένα sample με μια αντρική φωνή που έλεγε "this is captain ..skylarc speaking" ή κάτι τέτοιο, και ήταν πολύ groovy/funky κομματάκι.. ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Αυτο κανεις? http://www.sendspace.com/file/rtdg19 Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNoS_HiM Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Γεια σας , ψάχνω τον τίτλου του συγκεκριμένου δείγματος http://ul.to/0sqrw43m Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Γεια σας , ψάχνω τον τίτλου του συγκεκριμένου δείγματος http://ul.to/0sqrw43m Ευχαριστώ εκ των προτέρων βαζοντας το στο shazam μου εβγαλε αυτο http://www.youtube.com/watch?v=qk5mXBkrV_s:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNoS_HiM Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 βαζοντας το στο shazam μου εβγαλε αυτο http://www.youtube.com/watch?v=qk5mXBkrV_s:D Είσαι κορυφαίος !!!! Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Eνα τραγουδι που παιζει στον MAD Radio καποιος αν μπορει... Τα λογια που αποστηθησα ηταν καπως ετσι: girls, then cuten sexy girls......around the world και το τραγουδουσε αντρας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Eνα τραγουδι που παιζει στον MAD Radio καποιος αν μπορει... Τα λογια που αποστηθησα ηταν καπως ετσι: girls, then cuten sexy girls......around the world και το τραγουδουσε αντρας. Αυτό εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Nαι αυτο ειναι αλλα καποιο remix. Παιζει να το ξερεις?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Nαι αυτο ειναι αλλα καποιο remix. Παιζει να το ξερεις?? Mπα όχι. Αλλά αν τους αφήσεις μήνυμα στο facebook ή τους στείλεις email μπορεί να σου απαντήσουν :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Μηπως λες το ;; Αυτό είναι thanks! :happy: Οποιος είδε τα OSCAR μηπως γνωρίζει το κομμάτι που επαιξε στο τελευταίο video με τις καλύτερες ταινίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 @sakiss κοιτα στο soundhound μηπως σου εμφανισει πληροφοριες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Οποιος είδε τα OSCAR μηπως γνωρίζει το κομμάτι που επαιξε στο τελευταίο video με τις καλύτερες ταινίες? Μήπως μπορείς να βρεις κάποιο βίντεο; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Ψαχνω ρε γμτ αλλά δεν βρίσκω κάτι. Είναι το video που παίχτηκε στο τέλος.... πριν ο Tom Cruise ανακοινώσει το βραβείο για την Best Motion Picture Movie..... @sakiss κοιτα στο soundhound μηπως σου εμφανισει πληροφοριες! To εκανα αλλά εχει και λόγια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 (edited) ελληνικό χιπ χοπ(?) σε κάποια φάση λέει "μπατσε σκασε" στο βιντεο κλιπ ειναι ενας τυπάς που παίρνει ανάποδες και κάνει ληστεία σε τράπεζα* ποιό είναι; *έτσι θυμάμαι δηλαδή edit: το βρήκα τελικα Μηδενιστής - Φτου σου ****το Edited March 7, 2012 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 ψαχνω και εγω ενα τραγουδι το seven nation army αλλα στην αρχη και στο ρεφρεν με φωνες οπαδων κατι τετοιο...κανενα ρεμιξ θα ειναι Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 αυτό Γιώργο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 αυτό Γιώργο; ναι:D:D:D:D:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Φίλοι και φίλες θέλω την βοήθεια σας και πάλι! Ξέρω οτι κάνετε θαυματα! Αυτη τη φορά ειναι πολυ δυσκολο νομιζω να το βρούμε:( Λοιπον.. Το άκουσα πριν 2 βδομάδες στην Αγγλια οποτε δεν ξερω τι παιζει με τα τραγουδια στην Ελλάδα.. Ειναι ένα remix ενος πολύ γνωστού (αλλά οχι τοσο κλασσικου) ροκ τραγουδιου - μπαλάντας. Τραγουδάει νεαρος άντρας. Το τραγουδι το ειχα ξανα ακουσει και παρολο που μου άρεσε ειναι αρκετά ήσυχο. Νομιζω εχει λεξεις του style " two of us, love, again" αλλα δεν ειμαι σιγουρος.. Κατι σε style wilco. Το remix eιναι φοβερο διοτι γρηγορευει τα λογια του τραγουδιστή σε ολη την διάρκεια και βαζει στο backround ένα ωραιο χορευτικο μπιτ. Θα το ελεγα διασκευή παρά remix! Αν ακουσατε κατι που σας θυμισει αυτα που λεώ Please post it! :) Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Φίλοι και φίλες θέλω την βοήθεια σας και πάλι! Ξέρω οτι κάνετε θαυματα! Αυτη τη φορά ειναι πολυ δυσκολο νομιζω να το βρούμε:( Λοιπον.. Το άκουσα πριν 2 βδομάδες στην Αγγλια οποτε δεν ξερω τι παιζει με τα τραγουδια στην Ελλάδα.. Ειναι ένα remix ενος πολύ γνωστού (αλλά οχι τοσο κλασσικου) ροκ τραγουδιου - μπαλάντας. Τραγουδάει νεαρος άντρας. Το τραγουδι το ειχα ξανα ακουσει και παρολο που μου άρεσε ειναι αρκετά ήσυχο. Νομιζω εχει λεξεις του style " two of us, love, again" αλλα δεν ειμαι σιγουρος.. Κατι σε style wilco. Το remix eιναι φοβερο διοτι γρηγορευει τα λογια του τραγουδιστή σε ολη την διάρκεια και βαζει στο backround ένα ωραιο χορευτικο μπιτ. Θα το ελεγα διασκευή παρά remix! Αν ακουσατε κατι που σας θυμισει αυτα που λεώ Please post it! :) αυτο τι σου λεει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts