joannak Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 ? οχι δεν ειναι αυτο, τραγουδαει γυναικα, σ'ευχαριστω πολύ όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 (edited) Κανείς που να γνωρίζει αυτό; http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150173513530504 χλωμο να ειναι τραγουδι γιατι σαν τιτλος εγραφε ropalo και η κυματομορφη ηταν ιδια σε ολο το κομματι(μια συνεχομενη λουπα) μαλλον αυτος το εφτιαξε σε καποιο προγραμματακι. πως λεγετε ενα φετινο ρεμιξ του la luna contras?παιζει να το ακουσα στο hotfm Edited May 28, 2010 by kage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 (edited) ψαχνω ενα τραγουδι που ακουω συνεχεια στο ραδιο αλλα δεν ξερω πως να το βρω. τραγουδαει γυναικα και καπου καπου ενας αντρας ραπαρει. δεν θυμαμαι καλα τα λογια "η καθε μου πνοη, μου χεις γινει εμμονη..ποσο σε θελω" καποια αλλη στιμη λεει "ησουν παντα, καθε σκεψη μου.. ησουν παντα ..." το ξερω δεν βοηθαω πολυ, εχω αυτη την στιγμη τον ρυθμο αλλα δεν μπορω να σας το τραγουδησω εδω μεσα :( Edited May 28, 2010 by Cavaradossi Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 ψαχνω ενα τραγουδι που ακουω συνεχεια στο ραδιο αλλα δεν ξερω πως να το βρω. τραγουδαει γυναικα και καπου καπου ενας αντρας ραπαρει. δεν θυμαμαι καλα τα λογια "η καθε μου πνοη, μου χεις γινει εμμονη..ποσο σε θελω" καποια αλλη στιμη λεει "ησουν παντα, καθε σκεψη μου.. ησουν παντα ..." το ξερω δεν βοηθαω πολυ, εχω αυτη την στιγμη τον ρυθμο αλλα δεν μπορω να σας το τραγουδησω εδω μεσα :( Νεβμα Feat. Κατερινα Στικουδη - Εμμονη Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Livas σε ΥΠΕΡευχαριστω ! να σε καλα :) μ εφτιαξες :) Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 χλωμο να ειναι τραγουδι γιατι σαν τιτλος εγραφε ropalo και η κυματομορφη ηταν ιδια σε ολο το κομματι(μια συνεχομενη λουπα) μαλλον αυτος το εφτιαξε σε καποιο προγραμματακι. πως λεγετε ενα φετινο ρεμιξ του la luna contras?παιζει να το ακουσα στο hotfm Απο LaLuna Εγω ξερω μονο αυτο !! :p:p Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigou13_ Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 παιδια καλησπερα....! μηπως γνωριζει κανεις πως λεγεται το παρακατω τραγουδι...??? http://www.sendspace.com/file/46zurd Ευχαριστω........!!!:) Παράθεση honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 (edited) Παιδιά ψάχνω ... Το γνωρίζει κανείς; Edited May 29, 2010 by Axwell Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouglis Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Καλησπερα, παιζει συχνα τελευταια ο fresh ενα γαλλικο τραγουδι που λεει στους στιχους του: "aller venir" ή "aller vener". Το τραγουδαει άνδρας. Μηπως το ξερει κανεις? Καλησπερα, το βρηκα τελικα οποτε και παραθετω το λινκ με το video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Κάποιος που να ξέρει το πρώτο κομμάτι του βίντεο? και το soundtrack της Παταγονίας ρε παιδιά... Πώς λέγεται?? Κάπου διάβασα ότι είναι διασκευή παλιού ροκ κομματιού...αλλά πουθενά και κανένας δεν λέει ποιο είναι. Μπορούμε να το βρούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavatzas7 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Γειά σας παιδιά, ψάχνω ένα καινούργιο κομμάτι που παίζει κάθε μέρα ο Νίτρο, είναι dance με γυναικεία lyrics και λένε κατα μεγάλο ποσοστό τα εξής "love me, let me this is what i feel, touch me this is what i really need faithfully, love me" ... Παράθεση Οτι αξίζει πονάει...και ειναι δύσκολο! http://briefcase.pathfinder.gr/download/kavatzas7/15839/198921/0/PiracyTras.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Κάποιος που να ξέρει το πρώτο κομμάτι του βίντεο? και το soundtrack της Παταγονίας ρε παιδιά... Πώς λέγεται?? Κάπου διάβασα ότι είναι διασκευή παλιού ροκ κομματιού...αλλά πουθενά και κανένας δεν λέει ποιο είναι. Μπορούμε να το βρούμε? ....μη μπορώντας να περιμένω έψαξα και το βρήκα! Fight (No Choir) - Future World Music Υπάρχει ένα free πρόγραμμα το οποίο δουλεύει σαν το shazam του iphone. Εντοπίζει δηλαδή ό,τι μουσική ακούει! Θα το βρείτε εδώ. Απαραίτητη προϋπόθεση η χρήση μικροφώνου (εννοείται!).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 χλωμο να ειναι τραγουδι γιατι σαν τιτλος εγραφε ropalo και η κυματομορφη ηταν ιδια σε ολο το κομματι(μια συνεχομενη λουπα) μαλλον αυτος το εφτιαξε σε καποιο προγραμματακι. Επειδή είδα και άλλο screenshot, λέει σαν label το site απο οπου το έχει κατεβάσει. Απλά το έκανε rename στο traktor επίτηδες. Τώρα για 1 track δεν χάθηκε ο κόσμος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcde Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 αυτό ειναι..τραγουδι των inognia!!!υπέροχο απλά... δεν ξέρω αν το εχεις ήδη βρει αλλα τέλοσπαντων!! αν θες και τους στίχους έχω ένα σχετικό link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Mήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το 1ο τραγούδι που ακούγεται εδώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_g Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Mήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το 1ο τραγούδι που ακούγεται εδώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εδω εισαι φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Εδω εισαι φιλε μου Ωραίος ρε φίλε! Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 (edited) Ψάχνω ένα τραγούδι που λέει "στα μάτια σου ο χρόνος σταματά...(να να να...) και στο βιντεο κλπι έχει μια κοπέλα που κάποιες φορές οδηγει μέσα σε ενα αυτοκίνητο και άλλες φορές παίζει μια κιθάρα...το έχει δείξει και στο Mad. Αν το ξέρει κανείς? το στύλ μου θυμίζει ελληνικό ροκ τύπου όναρ. ευχαριστώ edit: Ελισάβετ Σπανού - Ο Χρόνος Edited June 3, 2010 by pReHiStoRik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trelaamigos Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Γεια σας παιδιά. ψάχνω ένα τραγούδι που το παίζει πολύ ο Νιτρο 102.5 και ο κωστόπουλος και κάποια στιγμή στο ρεφρέν λέει turn back clock νομιζω...το τραγουδάει γυναίκα...είναι μπιτακι....dance κομμάτι...το ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Το κομματι που παιζει απο 3.22 και μετα? http://www.youtube.com/watch?v=Ox9Ge-xKAhI&feature=player_embedded#! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavatzas7 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Γειά σας παιδιά, ψάχνω ένα καινούργιο κομμάτι που παίζει κάθε μέρα ο Νίτρο, είναι dance με γυναικεία lyrics και λένε κατα μεγάλο ποσοστό τα εξής "love me, let me this is what i feel, touch me this is what i really need faithfully, love me" ... Βρέθηκε Παράθεση Οτι αξίζει πονάει...και ειναι δύσκολο! http://briefcase.pathfinder.gr/download/kavatzas7/15839/198921/0/PiracyTras.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 (edited) Ρε παιδιά ένα πασίγνωστο ξένο κλασσικό ερωτικό και παλιό κομμάτι σαν και αυτό Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι έχει ένα πολύ χαρακτηριστικό σόλο κιθάρας. Πολύ χαρακτηριστικός ρυθμός όμως. Δεν μου έρχονται περισσότερα :( thanks! Ορίστε το εν λόγω solo (σόρυ για την μικρή διάρκεια) http://rapidshare.com/files/395605132/song.mp3.html ή εδώ http://www.megaupload.com/?d=MM79YBKO Edited June 5, 2010 by jog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Καλησπέρα στο Forum..εδώ και μερικές μέρες ακούω συχνά στο Nitro Radio ένα house κομμάτι με γυναικεία φωνητικά όπου επαναλαμβάνει συχνά την έκφραση ''...surrender to me now..'' ή τέλος πάντω τη λέξη surrender.Καμια ιδέα ποιο μπορεί να είναι?Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Παράθεση http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Ρε παιδιά ένα πασίγνωστο ξένο κλασσικό ερωτικό και παλιό κομμάτι σαν και αυτό Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι έχει ένα πολύ χαρακτηριστικό σόλο κιθάρας. Πολύ χαρακτηριστικός ρυθμός όμως. Δεν μου έρχονται περισσότερα :( thanks! Ορίστε το εν λόγω solo (σόρυ για την μικρή διάρκεια) http://rapidshare.com/files/395605132/song.mp3.html ή εδώ http://www.megaupload.com/?d=MM79YBKO Βρέθηκε. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Eνα ξενο τραγουδι dance που παιζει αρκετα συχνα ο SFERA και λεει μαλλον στο ρεφρεν κατι για μπειμπι και σαμπα?κατι τετοιο... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts