cocu Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει με αυτό το κομμάτι;; Κλιπ ήχου 23.wav Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Χρειάζομαι τα φώτα σας. Πέτυχα σε μια διαφήμιση ένα τραγούδι που μου φάνηκε πολύ γνώριμο. Googlαρα τους στίχους και μου έβγαλε ότι είναι το "Your ghost". Μου έβγαλε κάμποσους ερμηνευτές αλλά όσα άκουσα στο Youtube δεν είναι ακριβώς έτσι όπως το θυμάμαι εγώ. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει από ποιον είναι η πρώτη εκτέλεση ή η πιο γνωστή; Καθόλου καλή η εκτέλεση που πέτυχες. Η τραγουδίστρια κάνει σα να ξεψυχά! Η καλύτερη εκτέλεση είναι αυτή Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Απ' όσο ξέρω, το αυθεντικό (και μάλλον το καλύτερο) είναι: Kristin Hersh - "Your Ghost" (featuring Michael Stipe) <--- των R.E.M. [1994] Καθόλου καλή η εκτέλεση που πέτυχες. Η τραγουδίστρια κάνει σα να ξεψυχά! Η καλύτερη εκτέλεση είναι αυτή Παιδιά δεν έχω λόγια. Η ιστορία με αυτό το τραγούδι είναι παλιά και πονεμένη. Είχα πετύχει το video clip στην τηλεόραση το 94 και δεν είχα συγκρατήσει τίτλο ή καλιτέχνη. Άρχισα να το ψάχνω αλλά τότε δεν υπήρχε internet. Αν δεν ήταν εκείνο το trailer στο MEGA δε θα το θυμόμουν καν... Σας χιλιοευχαριστώ για τη βοήθεια!!! :love: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτό το τραγούδι? Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτό το τραγούδι? Confused - Deja Vu Album : Sampler Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 (edited) Ψάχνω αυτό. Σαν γιαπωνέζικα μου ακούγονται τα λόγια :p http://alldj.org/index.php?name=News&op=Article&sid=28066 Γνωριζει κανεις καποιο.. http://www.sendspace.com/file/nar5jb http://www.sendspace.com/file/tpji3n Edited April 29, 2010 by tsatsos_21 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 παιδες ενα τραγουδι ξενο που λεει καπου for your love παιζεται πολυ τωρα τελευταια στους σταθμους. θυμιζει παλιο τραγουδι, που μπορει να ειναι κιολας! αυτα ξερω μονο ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Παιδιά αυτό το τραγούδι ξέρει κανείς πως λέγεται? http://rapidshare.com/files/381894915/RADIO-0000.mp3.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Παιδιά αυτό το τραγούδι ξέρει κανείς πως λέγεται? http://rapidshare.com/files/381894915/RADIO-0000.mp3.html Mi sei Venuto A cercare Tu - Alessandra Amoroso Album : Senza Nuvole Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Mi sei Venuto A cercare Tu - Alessandra Amoroso Album : Senza Nuvole Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 (edited) Πως λεγεται το mix του πανου κιαμου σφυριξα κι εληξες? ειναι χιπ χοπ νομιζω και αναφερει καπου για τη σαμπανια με την τζουλια και κατι για ρους-εξαιρεσεις. :) Edited May 1, 2010 by VeCo Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Eνα τραγουδι που ακουγεται τωρα τελευταια και λεει ''i love dogs''???Το βαζω ακριβως ετσι στο youtube αλλα δεν το βγαζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Eνα τραγουδι που ακουγεται τωρα τελευταια και λεει ''i love dogs''???Το βαζω ακριβως ετσι στο youtube αλλα δεν το βγαζει. Ίσως εννοείς αυτό? Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 (edited) Οχι δεν ειναι αυτο. Εdit:Το τραγουδι βρεθηκε.ΕΙναι το Alors on Dance απλα επειδη τα γαλλικα μου δεν ειναι και τοσο καλα το ακουγα αλλιως.:lol: Edited May 1, 2010 by zyp3r Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypnotic Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κανείς το παρακάτω instrumental rock κομμάτι; http://www.zshare.net/audio/75644958fa6df3b3/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κανείς το παρακάτω instrumental rock κομμάτι; http://www.zshare.net/audio/75644958fa6df3b3/ The Fight - Giorgio Moroder Album : Over the top Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypnotic Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 The Fight - Giorgio Moroder Album : Over the top Σ'ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis1987 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Καλό μήνα και από μένα.. Ξέρει κανείς μια ελληνική διασκευή του γνωστού What is Love που παιζεται εδώ και λίγο καιρό; Beataki είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Ψάχνω ένα τραγούδι πολύ παλιό(να φανταστείτε το ακούγαμε στην κατασκήνωση το 2002) το οποίο το ξέραμε ως "Arabian",αλλά δεν το βρίσκω στο youtube μ'αυτο το όνομα.Το τραγούδι δεν έχει λόγια και έχει arabian ρυθμό.Βοήθησα καθόλου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Λοιπόν παιδιά εδώ και καιρό έχω ακούσει στο Nitro ένα chill out ισπανόφονο κομμάτι με γυναικεία φωνητικά, αναφέρει συχνά μέσα τη λέξη ''...La Noche...'' Παράθεση http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Λοιπόν παιδιά εδώ και καιρό έχω ακούσει στο Nitro ένα chill out ισπανόφονο κομμάτι με γυναικεία φωνητικά, αναφέρει συχνά μέσα τη λέξη ''...La Noche...'' το μονο που μου ερχεται ειναι αλλα ειναι παλιο... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasia Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Λοιπόν παιδιά εδώ και καιρό έχω ακούσει στο Nitro ένα chill out ισπανόφονο κομμάτι με γυναικεία φωνητικά, αναφέρει συχνά μέσα τη λέξη ''...La Noche...'' έχω την εντύπωση οτι λες αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Λοιπόν παιδιά εδώ και καιρό έχω ακούσει στο Nitro ένα chill out ισπανόφονο κομμάτι με γυναικεία φωνητικά, αναφέρει συχνά μέσα τη λέξη ''...La Noche...'' Νομίζω σωστός ο fantasia, αλλά ο Νίτρο αυτή την έκδοση παίζει αρκετά συχνά: Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasia Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 (edited) Νομίζω σωστός ο fantasia, αλλά ο Νίτρο αυτή την έκδοση παίζει αρκετά συχνά: η fantasia :Ρ ωραία και αυτή η εκδοση..το χω ακούσει κι αυτό τώρα που το λες..:) Edited May 5, 2010 by fantasia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Γνωρίζει κανείς το κομμάτι με στίχους: όταν νυχτώνει,η ζωή γίνεται *όρνη άλλος πελάτης και άλλος νταβατζής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts