j_gio Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς ένα song που έχει την μουσική του Hold Tha Sucker Down από David Vendetta αλλά τραγουδάει άντρας από στίχους κατάλαβα κάτι με "i feel so strong...". Παίζει συχνα στο ραδιο το έχω ακούσει αρκετές φορές στον Galaxy. Thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakism13 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 http://rapidshare.de/files/40071722/______oe_____1_.amr.html Παιδιά ξέρει κανείς αυτό το τραγούδι,αυτή είναι η χαρακτηριστική του μελωδία.. Δεν είναι ηχογράφιση από το τραγούδι αλλά σύνθεση δική μου στην κιθάρα. Εδώ έχω και μία ηχογράφηση αλλά δεν ακούγεται καλά; http://rapidshare.com/files/13173471..._951_.amr.html Παίζει συχνά στο nitro radio.Α Thanks:lol: Παράθεση Happy iPhone user:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Ίσως οι κάπως μεγαλύτεροι μπορούν να με βοηθήσουν. Ψάχνω κομμάτι χωρίς φωνητικά εποχής 80 (italo disco μάλλον είναι) στο οποίο περνάει sample από Scorpions - When The Smoke Is Going Down. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 http://rapidshare.de/files/40071722/______oe_____1_.amr.html Παιδιά ξέρει κανείς αυτό το τραγούδι,αυτή είναι η χαρακτηριστική του μελωδία.. Δεν είναι ηχογράφιση από το τραγούδι αλλά σύνθεση δική μου στην κιθάρα. Εδώ έχω και μία ηχογράφηση αλλά δεν ακούγεται καλά; http://rapidshare.com/files/13173471..._951_.amr.html Παίζει συχνά στο nitro radio.Α Thanks:lol: Το πρώτο είναι πολύ γνωστή μελωδία αλλά δεν μου έρχεται... Στο ρεφρέν ακούγεται κάτι σαν I fall in love; Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakism13 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Το πρώτο είναι πολύ γνωστή μελωδία αλλά δεν μου έρχεται... Στο ρεφρέν ακούγεται κάτι σαν I fall in love; Νομίζω πως ναι! Παράθεση Happy iPhone user:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Νομίζω πως ναι! Κοίτα, επειδή είσαι πολύ κακός άνθρωπος και μου το κόλλησες (:p), όταν το ξανα ακούσεις στο nitro ηχογράφησέ το. Εξαιτίας σου ακούω ξανά nitro για να το πετύχω :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Οι Φόβοι Του Πρίγκιπα - Χωμάτινη Κούκλα Λευκή Συμφωνία - Το Φεγγάρι Αιμοραγεί ΙΝΤΙΟΤΕΚ - Σκιές Στο Σκοτάδι Ενδελέχεια - Αμέρικα Ενδελέχεια - Πεταλούδα Ενδελέχεια - Διαμαντένια Προβλήτα Ενδελέχεια - Κατάδικος (Εκπληκτική διασκευή του «Street Spirit» των Radiohead) Μοντάζ - Τί Κόσμος Είναι Αυτός Domenica - Η Καρδιά Μου Ταξιδεύει Δυτικές Συνοικίες - Καλοκαιρινά Ραντεβού 2002GR - Μαγική Αυλή 2002GR - Τί Να Σου Προσφέρω 2002GR - Αύριο Τρύπες - Δεν Χωράς Πουθενά Ξύλινα Σπαθιά - Ο Βασιλιάς Της Σκόνης Μερικά (2-3) είναι μπαλάντες, αλλά ίσως να σου κολλήσουν με τα υπόλοιπα. Δυστυχώς δεν βρήκα για όλα κάποιο link να σου βάλω. Φαντάζομαι πως θα τα βρεις κάπου να τα ακούσεις... :) Ναι ρε Χριστίνα δυστυχώς... Προχειροδουλειά έκανες πάλι... :whistle: Θα φτιάξω και εγώ cdακι με τέτοιες προτάσεις. :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ναι ρε Χριστίνα δυστυχώς... Προχειροδουλειά έκανες πάλι... :whistle: Θα φτιάξω και εγώ cdακι με τέτοιες προτάσεις. :) Πού είσαι εσύ βρε; :happy: Δεν θα ξανακάνω προχειροδουλειά... Το υπόσχομαι! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 http://rapidshare.de/files/40071722/______oe_____1_.amr.html Παιδιά ξέρει κανείς αυτό το τραγούδι,αυτή είναι η χαρακτηριστική του μελωδία.. Δεν είναι ηχογράφιση από το τραγούδι αλλά σύνθεση δική μου στην κιθάρα. Εδώ έχω και μία ηχογράφηση αλλά δεν ακούγεται καλά; http://rapidshare.com/files/13173471..._951_.amr.html Παίζει συχνά στο nitro radio.Α Thanks:lol: Το ξερω σιγουρα αλλα δεν μου ρχεται! Το μονο που μου ρχεται ειναι το Ultra Nate - Free Βασικα το πρωτο αρχειο μου ανοιγει μονο,αυτο με την κιθαρα.. Αν μπορεις ανεβασε παλι αυτο με την ηχογραφηση μηπως καταλαβω περισσοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Έμεινα άφωνη... Καινούριο album από τη Μαντώ, θα την θυμάστε οι μεγαλύτεροι μιας και είχε σημαδέψει με την πολύ δυναμική φωνή της τη δεκαετία του '90. Μαντώ ΙΙ ο τίτλος του ο οποίος μάλλον είναι και συμβολικός, σηματοδοτώντας μια νέα αρχή για την καριέρα της. «Στον Αιγόκερω»... Πραγματικά είναι ένα τραγούδι που δεν περίμενα να ακούσω από τη Μαντώ. Ένα τραγούδι που απαιτεί πολύ δυνατή φωνή για να ερμηνευτεί και τη διαθέτει. Σε απογειώνει, σε κάνει να παθιάζεσαι, να θες να το απολαύσεις δυνατά. Ξανά και ξανά. Πολλά goth στοιχεία και στη μουσική και στα φωνητικά παραπέμποντάς μας σε σχήματα του Ευρωπαϊκού Βορρά . Θα έλεγα πως μου θυμίζει πολύ το «Ice Queen» των Ολανδών Within Temptation. Το δε ένθετο του CD έχει μια εκπληκτική goth φωτογράφηση που με άφησε άναυδη. Σπάζεις το κλουβί, μου δανείζεις τα φτερά σου Αίσθηση φευγάτη να πετάς ψηλά Στους Γαλαξίες, τα φιλιά σου. Χάνομαι... Στο αστρικό σου νέφος το κορμί κολυμπά Η σκέψη ματώνει, το όνειρο τελειώνει Μονάχη ξυπνάω, στη φυλακή μου πάω Η μέρα ροδίζει, ο εφιάλτης τώρα αρχίζει Ψάχνοντας τροχιά στον Αιγόκερω σκαλώνω Βρίσκω τις Νεφέλες των ματιών σου εκεί Μακριά απ’ το χώρο και τον χρόνο Γίνομαι στο μάγουλό σου φεγγαροσταλιά ταντρική Η σκέψη ματώνει, το όνειρο τελειώνει Μονάχη ξυπνάω, στη φυλακή μου πάω. Η μέρα ροδίζει, ο εφιάλτης τώρα αρχίζει Το σώμα διψάει, το σώμα σου ζητάει Η ελπίδα απούσα, στης τρέλας μου την κούρσα Η μέρα ροδίζει, ο εφιάλτης τώρα αρχίζει... Πολύ ελπιδοφόρο να βλέπεις πως ολοένα και περισσότερο οι επιρροές στην Ελληνική μουσική σκηνή αλλάζουν και οι ορίζοντες διευρύνονται. Είμαι πολύ αισιόδοξη... :happy: Οπτικό / Ακουστικό υλικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ψαχνω: 1)ενα παμπαλαιο ελληνικο παρακμιακοτατο τραγουδι που ελεγε "ειμαστε θεες,ζητω οι ξανθιες",το ελεγε μια ξανθια αλλα στο βιντεοκλιπ φορουσε μαυρη περουκα την οποια εβγαζε στο τελος,νομιζω ημουν κατατοπιστικοτατη! 2)ενα ξενο τραγουδακι,ετσι ψιλοροκ,ψιλοποππανκ,που λεει στο ρεφραιν καπου "νταμπαντουνταμπαντα" κ χαρουμενο γενικα!δυστυχως δεν εχω αλλα στοιχεια! ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 ψαχνω: 1)ενα παμπαλαιο ελληνικο παρακμιακοτατο τραγουδι που ελεγε "ειμαστε θεες,ζητω οι ξανθιες",το ελεγε μια ξανθια αλλα στο βιντεοκλιπ φορουσε μαυρη περουκα την οποια εβγαζε στο τελος,νομιζω ημουν κατατοπιστικοτατη! 2)ενα ξενο τραγουδακι,ετσι ψιλοροκ,ψιλοποππανκ,που λεει στο ρεφραιν καπου "νταμπαντουνταμπαντα" κ χαρουμενο γενικα!δυστυχως δεν εχω αλλα στοιχεια! ευχαριστω. :) Το 1ο είναι το « » από τις Άννα Φλωρινιώτη & Γωγώ Γαρυφάλου (Γωγουλίνι... :P). :lol: Το 2ο, με επιφύλαξη γιατί το «γιάμπα-ντάμπα-ντου» το λέει στην αρχή, ίσως να είναι το « [/b]» των B-52's. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Το 1ο είναι το « » από τις Άννα Φλωρινιώτη & Γωγώ Γαρυφάλου (Γωγουλίνι... :P). :lol: Το 2ο, με επιφύλαξη γιατί το «γιάμπα-ντάμπα-ντου» το λέει στην αρχή, ίσως να είναι το « [/b]» των B-52's. :) Επιτέλους λίγη ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killeras Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 geia sas paidia psaxno ena remix tou dr.dre still me dr.dre the next episode kai ena allo komati pou lei now put your hands up opoios to kserei as boi8isei ligo :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 http://rapidshare.de/files/40071722/______oe_____1_.amr.html Παιδιά ξέρει κανείς αυτό το τραγούδι,αυτή είναι η χαρακτηριστική του μελωδία.. Δεν είναι ηχογράφιση από το τραγούδι αλλά σύνθεση δική μου στην κιθάρα. Εδώ έχω και μία ηχογράφηση αλλά δεν ακούγεται καλά; http://rapidshare.com/files/13173471..._951_.amr.html Παίζει συχνά στο nitro radio.Α Thanks:lol: Λάκη! Μετά από 15 ώρες Νitro, άκουσ το τραγουδάκι :p I want it all before I leave λέει στο ρεφρέν νομίζω και τώρα το αναζητώ :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Λάκη! Μετά από 15 ώρες Νitro, άκουσ το τραγουδάκι :p I want it all before I leave λέει στο ρεφρέν νομίζω και τώρα το αναζητώ :p Η σελιδα με το αρχειο παντως δεν μου ανοιγει εμενα..Βγαζει ερρορ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Λάκηηηηηη! Bed Ft Chloe Myers - Before I Leave :) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muchacho Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 auto pio einai ? palio alla kalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 auto pio einai ? palio alla kalo http://www.youtube.com/watch?v=gHTb7QGv2UU :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muchacho Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=gHTb7QGv2UU :p Wraios o tasos ;) Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 auto pio einai ? palio alla kalo Συνήθως στο description του video, στα δεξιά, λένε τον τίτλο του τραγουδιού (όπως στο video που έδωσες), ενίοτε και στα comments. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickT Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Ρε παιδιά μου έχει κολλήσει ένα τραγούδι,και δεν μπορώ να το βρω με τίποτα!!! Το άκουσα από το Nitro radio(δεν το λέω για διαφήμιση,αλλά για να δω αν το έχει ακούσει και κάποιος άλλος). Το κομμάτι είναι ξένο(λογικά στα ισπανικά),και το ρεφρέν πάει κάπως έτσι: <<Juanita, el sol de amar, ... . .. . (σε κάθε τελεία βάλτε από ένα τα:p)>> Αν το ξέρει κανείς ρε παιδιά,ας πει τον τίτλο!!! Thanks!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Το 1ο είναι το « » από τις Άννα Φλωρινιώτη & Γωγώ Γαρυφάλου (Γωγουλίνι... :P). :lol: Το 2ο, με επιφύλαξη γιατί το «γιάμπα-ντάμπα-ντου» το λέει στην αρχή, ίσως να είναι το « [/b]» των B-52's. :) δυστυχως οχι.. :( αυτο για τις ξανθιες που εννοω ειναι ενα που ειναι τουλαχιστον 10-11 χρονια παλιο(κ λιγα λεω),κ ειναι διαφορετικο απο αυτο το εξισου ποιοτικο ασμα! :p το ελεγε μονο μια ξανθια κ ειχε κ βιντεοκλιπ.θυμαμαι χαρακτηριστικα το ρεφραιν "ειμαστε θεες,ζητω οι ξανθιες" :p το αλλο παλι δεν ειναι,αλλα δυστυχως δεν εχω αλλα στοιχεια. ευχαριστω παρα πολυ παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 δυστυχως οχι.. :( αυτο για τις ξανθιες που εννοω ειναι ενα που ειναι τουλαχιστον 10-11 χρονια παλιο(κ λιγα λεω),κ ειναι διαφορετικο απο αυτο το εξισου ποιοτικο ασμα! :p το ελεγε μονο μια ξανθια κ ειχε κ βιντεοκλιπ.θυμαμαι χαρακτηριστικα το ρεφραιν "ειμαστε θεες,ζητω οι ξανθιες" :p το αλλο παλι δεν ειναι,αλλα δυστυχως δεν εχω αλλα στοιχεια. ευχαριστω παρα πολυ παντως! Oops... Δεν πρόσεξα το «παμπάλαιο». :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts