Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Δίκιο έχεις σε αυτό. Κατά τη γνώμη μου ο μεγάλος νικητής (στις πωλήσεις τουλάχιστον) θα είναι και αυτός που θα κόψει πρώτος το νήμα στην αγορά. Κάτι συσκευές όπως της ETEN (V900) ή της Gigabyte (MS808) έπρεπε να το έχουν μελετήσει λίγο καλύτερα αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 παντως εγω περιμενω το raphael :rolleyes: εκτος αν σκασει μυτη νωριτερα το gigabyte:) το εξωτερικο πληκτρολογιο για μενα θα κανει παντα την διαφορα,οποτε και η οποια προτιμηση μου θα επηρεαζεται και απο αυτο:) ΥΓ Οδυσσεα ευχαριστω πολυ φιλε μου ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 First dual-SIM handset, mobile TV handset, and two great new models for consumers http://www.glofiish.com/news.asp?lang=3&page=1&id=81 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 To link anaferetai sto DX900 kai oxi sto V900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1004 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 πότε θα κυκλοφορήσει; θα είναι διαθέσιμο μέχρι τον αύγουστο; Και αν γνωρίζεται και το πού θα κυμανθεί η τιμή, δεκτό και αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Agnwsto akoma! http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=164371 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Review & Photos: MobilMania.cz http://img253.imageshack.us/img253/3714/piclv4.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Argise poly omws! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arty Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Καλά κρασά. Μόλις έβαλα παραγγελία το HTC HD. Για την ψηφιακή τηλεόραση έχουμε μέλλον στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Πριν 1+ μήνα είχα πει ότι άργησε. Τώρα τι να πω! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Αν πουλήσει έστω και δέκα κομμάτια...θα είναι θαύμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Kai parapanw tha poulisei... alla oti tosa wste na kanoun tin etairia na orthopodisei pia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Review & Photos: PhoneArena.com http://img204.imageshack.us/img204/1438/showimagephpmreviewsnv9.th.jpg – http://img204.imageshack.us/img204/6338/showimagephpmreviewsgc2.th.jpg – http://img204.imageshack.us/img204/1410/showimagephpmreviewsla6.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Mono gia kapoion pou thelei opwsdipote tileorasi sti syskevi tou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Η για καποιον που δεν θελει ενα εφετζιδικο ppc αλλα ενα ομορφο και δυνατο εργαλειο με καλο δεκτη gps...Γιατι αν κρινω απο τα ομορφα htc με τον ονομασμενο δεκτη gps που για να λειτουργησει καλα πρεπει να εισαι 1000μετρα απο τον δορυφορο και με το omnia οτι θελει κανει ο δεκτης μου μονο το 702 εχει καλο δεκτη gps αλλα σερνεται λογω επεξεργαστη και μνημης :blink: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Ean se endiaferei mono to GPS ok, alla gia ola ta ypoloipa i sygkekrimeni etairia den exei epeideiksei (mexri twra toulaxiston) ypsila epipeda aksiopistias. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Γιατι ο λες επειδη δεν εχει την υποστιριξη της HTC σε καποιες συσκευες;;Οπως με την αλλαγη απο wm5 σε 6;;Και η ΕΤΕΝ και η ΜΙΟ σε αυτο το θεμα ειναι για τα μπαζα... Κατα τα αλλα προβληματα εχουνε ολες οι συκευες,κοληματα κτλ καλη διαχειρηση μνημης(παλι προτωπορος η HTC μαζι με την ΕΤΕΝ) αλλα ευτηχως υπαρχουνε χρηστες..Κατα τα αλλα και το Χ500 και το Χ600 με μικρη μνημη δεν μου διμιουργησανε προβληματα περα απο την κακη ποιοτητα κατασκευης στο λιγο διαστημα που τα επαιζα..Αυτο εχει μεγαλη μνημη,δυνατο επεξεργαστη,καλη οθονη...Πιαστευω οτι ειναι πολυ πιο δυνατη απο το diamond και 702..Μονο για το omnia εχω αμφιβολια αλλα μου φτανει που εχει καλυτερο δεκτη gps...Και δεν χρειαζεται να ειναι ανοιχτο το τηλεφωνο για να λειτουργησει το gps..Και που εχει Γραφιδα:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 O δέκτης του V900 θα πιανει τα νεα ελληνικα επιγεια ψηφιακα καναλια που θα εκπεμπουν σε mpeg4? Γιατι απο οσο ξερω οι ψηφιακοι δεκτες που εχουμε ολοι σπιτια μας και πιανουν τωρα τα ψηφιακα της ΕΡΤ, χρειαζονται αλλαγη για να πιανουμε απο τον Μαρτιο που λογικα θα εκπεμψουν τα νεα επιγεια ψηφιακα καναλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Φυσιολογικο θα κανει την λυψη μεσω του δεκτη και μετα θα το δινει στο media η σε καποιο αλλο προγραμμα να το αναπαραγει Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christofer05 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 γεια σας εχω το νεο τηλεφωνο αλλα δεν πιανει τα ελληνικα καναλια.. .. μηπως θελει καποιο αλλο προγραμμα ?? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 υποστηρίζει ψηφιακή τηλεόραση DVB-T/DVB-H/T-DMB και όχι αναλογική, δεν νομίζω στην ελλάδα να υποστηρίζεται η ψηφιακή τηλεόραση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Απο που το αγορασες και ποσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christofer05 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 ok παιδια το βρηκα πιανει κανονικα τα ψηφιακα καναλια πρισμα. σπορτ cine και ..... πολυ καλο κινητο. ειμαι πολυ ευχαριστημενος και τρεχει ολες τησ εφαρμογες πολυ καλα. !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Καλοριζικο Απο που το αγορασες και ποσο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 ειμαι πολυ ευχαριστημενος και τρεχει ολες τησ εφαρμογες πολυ καλα. !! Από ποιότητα κατασκευής και οι βασικές λειτουργίες (τηλεφώνου, κτλ) δουλεύουν άψογα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts