mirrorofsorrow Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Εδώ μπαίνω στο ίντερνετ με τις ώρες με το Ε51 που έχει πολύ μικρότερη οθόνη απο το Ν82 και δεν έχω πρόβλημα (Ε51=2" / Ν82=2,4"). Με το Ν82, να είσαι σίγουρος, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα όσον αφορά το διαδίκτυο. Άλλωστε, ο internet browser που έχουν οι συσκευές με FP1 είναι ίσως απο τους καλύτερους που έχουν μπει σε φορητή συσκευή. Κάνει rendering της σελίδας στο μέγεθος της οθόνης και σου παρέχει τα κατάλληλα εργαλέια ωστε να τις διαχειρίζεσαι άνετα και γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Έχεις δίκιο mirrorofsorrow για την ποιότητα του ενσωματωμένου browser. Το μόνο που οπωσδήποτε θα ήθελα να έχει είναι περισσότερες επιλογές στο ζουμ της σελίδας. ;) Τώρα έχει μόνο 4 επιλογές: 50%, 75%, 100% και 125%. Πάντως είναι αρκετά χρήσιμος και τον βοηθάει ακόμα περισσότερο το γρήγορο Wi-Fi που έχει το τηλέφωνο. :) Edit: Πάντως και ο Opera είναι πολύ καλός. Μόλις τον δοκιμάζω (βασικά το edit του post αυτού είναι με τον Opera :p). Έχει αλλά προτερήματα, αλλά από την πρώτη ματιά μου φαίνεται πιο αργός από τον εργοστασιακό. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Γινεται στον εργοστασιακο browser να κανεις να εμφανιζει τη σελιδα μικρη, οπως κανει και ο opera; Γιατι ετσι μειωνει και το μεγεθος της καθε σελιδας τουλαχιστον στο 1/5. Αυτο με τα n-gage παιχνιδια τι γινεται; Που ειναι αποθηκευμενα στη μνημη του τηλεφωνου; Και γιατι δε τα εμφανιζει στο N-gage προγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Στον browser του N82 μπορείς να κάνεις επισκόπηση σελίδας (ουσιαστικά αυτό είναι το mini-map), από όπου μπορείς να δεις μια συνολική εικόνα της σελίδας και μπορείς να πας όπου θέλεις. Επίσης μπορείς να κάνεις zoom-in (*) και zoom-out (#), στα ποσοστά που έγραψα πριν (50%, 75%, 100% και 125%). Είναι αρκετά ευέλικτος μπορώ να πω. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Γινεται στον εργοστασιακο browser να κανεις να εμφανιζει τη σελιδα μικρη, οπως κανει και ο opera; Γιατι ετσι μειωνει και το μεγεθος της καθε σελιδας τουλαχιστον στο 1/5. Τι εννοείς; Να δείχνει την σελιδα που έχει κατεβάζει σε μικρογραφία ωστε να την βλέπεις ολόκληρη ή να κατεβάζει λιγότερα δεδομένα; Το πρώτο το έχει. Είναι το λεγόμενο mini map. Το δεύτερο επιτυγχάεται αν πας ρυθμίσεις και επιλ΄ξεις να εμφανίζεται μόνο το κείμενο. Χρήσιμο για αυτούς που κατεβάζουν μέσω gprs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tronik Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Πάντως και ο Opera είναι πολύ καλός. Μόλις τον δοκιμάζω (βασικά το edit του post αυτού είναι με τον Opera :p). Έχει αλλά προτερήματα, αλλά από την πρώτη ματιά μου φαίνεται πιο αργός από τον εργοστασιακό. ;) Πάνο είναι σαφώς πιο αργός από τον εργοστασιακό. Το μόνο πλεονέκτημα που εχω βρει στον opera είναι ότι μπορείς να κατεβάσεις οποιονδήποτε τύπο αρχείου, ενώ ο εργοστασιακός σε περιορίζει εκνευριστικα. (το post είναι από τον εργοστασιακό :-) ) Παράθεση ...συνείδηση, κάθε γενιάς μανιφέστο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Πάνο είναι σαφώς πιο αργός από τον εργοστασιακό. Το μόνο πλεονέκτημα που εχω βρει στον opera είναι ότι μπορείς να κατεβάσεις οποιονδήποτε τύπο αρχείου, ενώ ο εργοστασιακός σε περιορίζει εκνευριστικα. (το post είναι από τον εργοστασιακό :-) ) Ναι, ότι είναι πιο αργός ο Opera από τον ενσωματωμένο, αυτό το επισήμανα ήδη. Επίσης έχει κάποια περίεργα τερτίπια ως προς την απεικόνιση κάποιων στοιχείων από συγκεκριμένες σελίδες, τα οποία ορισμένες φορές τα δείχνει σε άλλο σημείο της σελίδας από αυτό που υποτίθεται πρέπει να είναι. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Δε το βρισκω. Δε μιλαω για το κανονικο opera, αλλα για το opera mini. Η καθε σελιδα που κατεβαζει εχει το πολυ 40kbs μεγεθος. Και μου φαινεται τουλαχιστον 5 φορες πιο γρηγορος. Μονο 2 προβληματα : α) Οταν επιλεγω τη μικρη γραμματοσειρα μου δειχνει τα ελληνικα sites με κινεζικα και β) Οταν γραφω με ελληνικα σε forums, τα δειχνει κινεζικα. Αυτο το κανει και με τον εργοστασιακο. Θελει καμμια ρυθμιση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Δε το βρισκω. Δε μιλαω για το κανονικο opera, αλλα για το opera mini. Η καθε σελιδα που κατεβαζει εχει το πολυ 40kbs μεγεθος. Και μου φαινεται τουλαχιστον 5 φορες πιο γρηγορος. Μονο 2 προβληματα : α) Οταν επιλεγω τη μικρη γραμματοσειρα μου δειχνει τα ελληνικα sites με κινεζικα και β) Οταν γραφω με ελληνικα σε forums, τα δειχνει κινεζικα. Αυτο το κανει και με τον εργοστασιακο. Θελει καμμια ρυθμιση;; Δεν ξέρω για τον Opera mini, αλλά στον εργοστασιακό browser μπορείς να ρυθμίσεις την κωδικοποίηση των χαρακτήρων πηγαίνοντας Ρυθμίσεις->Σελίδα->Προεπιλεγμ.κωδικοπ. Αν το ρυθμίσεις στο "αυτόματο", λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα με κανένα ελληνικό site. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaravel Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Νομιζω οτι δεν καλυπτει το πληκτρολογιο. Επισης ειδα και την παρακατω απο ενα αγγλικο e-shop Βεβαια υπαρχουν και οι θηκες απο σιλικονη στο ebay http://img.auctiva.com/imgdata/0/8/9/7/4/3/webimg/91819862_tp.jpg αλλα και παλι δεν γνωριζω την ποιοτητας και κυριως αν προκαλουν ζημια στο κινητο (ειχα μια διαφανη θηκη παλια σε 8210 και οχι μονο αφηνε σημαδια αλλα γινοταν και σιδεροτυπο αν την χτυπουσε για πολυ ωρα ο ηλιος) Κι εγώ σήμερα παρέλαβα μια που (από όσο μπορώ να δω) είναι πανομοιότυπη. Το πληκτρολόγιο το καλύπτει τέλεια, είναι ημιδιαφανής και διακρίνονται από κάτω τα πλήκτρα, απλά στα πλάγια της οθόνης κάνει κοιλιά προς τα έξω (σαν να είναι πιο μικρή από ότι πρέπει) και αφήνει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ακάλυπτη ΟΛΗ την κάτω επιφάνεια του κινητού, ενώ θα μπορούσε να έχει απλά μια μικρή τρύπα για το μικρόφωνο. http://img100.imageshack.us/img100/6969/thikiwc7.th.jpg Κατά τα άλλα καλή, προστατευτική, όμορφη και μη ογκώδης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Στον browser του N82 μπορείς να κάνεις επισκόπηση σελίδας (ουσιαστικά αυτό είναι το mini-map), από όπου μπορείς να δεις μια συνολική εικόνα της σελίδας και μπορείς να πας όπου θέλεις. Επίσης μπορείς να κάνεις zoom-in (*) και zoom-out (#), στα ποσοστά που έγραψα πριν (50%, 75%, 100% και 125%). Είναι αρκετά ευέλικτος μπορώ να πω. Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ έναν browser κινητού τηλεφώνου για περιήγηση και έχω μια ερώτηση. Πως πηγαίνουμε στην προηγούμενη σελίδα; Υπάρχει κάποιο απευθείας πλήκτρο γι΄αυτή την δουλειά; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ έναν browser κινητού τηλεφώνου για περιήγηση και έχω μια ερώτηση. Πως πηγαίνουμε στην προηγούμενη σελίδα; Υπάρχει κάποιο απευθείας πλήκτρο γι΄αυτή την δουλειά; Μπορείς με δύο τρόπους. Αν έχει φορτώσει η σελίδα, στο δεξιό softkey υπάρχει η επιλογή "πίσω". Αν το πατήσεις θα σου δείξει τις διαθέσιμες σελίδες που έχεις επικεφτεί. Επιλέγοντας τη σελίδα που θες, τη φορτώνει. Επίσης, μπορείς να πας Επιλογές->επιλογές πλοήγησης->ιστορικό. Κι εδώ μπορείς να επιλέξεις όποια από τις σελίδες επισκέφτηκες. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Μπορείς με δύο τρόπους. Αν έχει φορτώσει η σελίδα, στο δεξιό softkey υπάρχει η επιλογή "πίσω". Αν το πατήσεις θα σου δείξει τις διαθέσιμες σελίδες που έχεις επικεφτεί. Επιλέγοντας τη σελίδα που θες, τη φορτώνει. Επίσης, μπορείς να πας Επιλογές->επιλογές πλοήγησης->ιστορικό. Κι εδώ μπορείς να επιλέξεις όποια από τις σελίδες επισκέφτηκες. Ευχαριστώ, το κουμπί "πίσω" με βόλεψε πολύ. Το τηλέφωνο το είχα σε κάθετη θέση και δεν φαίνοταν η κάτω μπάρα και ότι υπήρχε σε εκείνο το σημείο αυτή η δυνατότητα. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Μηπως ειναι με γραμμενες με αγγλικα γραμματα; Οχι κανονικα ελληνικα δεν πειραζει εκατσα κ τα ξαναγραψα! Παιδια μηπως ξέρει αν υπαρχει καπου ο κωδικός για φωνητικη καθοδηγηση του GPS το κουτι έξω λέει 3 μηνες navigation οταν παω μεσω Cosmote να μπω μου ζητά κωδικό! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Γεια σας!!! πρίν από μία ημέρα έγινα κάτοχος ενός N82... τελεταία εμπειρία με symbian είχα με το 6260 αλλά όπως καταλαβα έχουν αλλάξει πολλά από τότε.... δύο ερωτησούλες θέλω να κάνω μόνο: 1. Για να δουλέψουν κάποιες installed εφαρμογές πχ. (Handy profiles) πρέπει να παραμένουν "ανοιχτές" δηλαδή να κάνω switch στο τηλέφωνο και να τις αφήνω αντοικτές? 2. από ότι κατάλαβα ο browser των εικόνων/βίντεο αδιαφορεί ολοκληρωτικά για τα directories που μπορεί να υπάρχουν "τακτοποιημένες" οι εικόνες. Αυτός τα προβάλει όλα χύμα (δηλαδή αν έχει 600 φωτο σε 30 φακέλους ο browser θα προβάλει τις 600 φώτο......... ) κανω κάτι λάθος? Α... και κάτι στο τέλος επειδή το συμβιανsigned έχει κλείσει ... πως υπογράφουμε? ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Γεια σας!!! πρίν από μία ημέρα έγινα κάτοχος ενός N82... τελεταία εμπειρία με symbian είχα με το 6260 αλλά όπως καταλαβα έχουν αλλάξει πολλά από τότε.... δύο ερωτησούλες θέλω να κάνω μόνο: 1. Για να δουλέψουν κάποιες installed εφαρμογές πχ. (Handy profiles) πρέπει να παραμένουν "ανοιχτές" δηλαδή να κάνω switch στο τηλέφωνο και να τις αφήνω αντοικτές? 2. από ότι κατάλαβα ο browser των εικόνων/βίντεο αδιαφορεί ολοκληρωτικά για τα directories που μπορεί να υπάρχουν "τακτοποιημένες" οι εικόνες. Αυτός τα προβάλει όλα χύμα (δηλαδή αν έχει 600 φωτο σε 30 φακέλους ο browser θα προβάλει τις 600 φώτο......... ) κανω κάτι λάθος? Α... και κάτι στο τέλος επειδή το συμβιανsigned έχει κλείσει ... πως υπογράφουμε? ευχαριστώ! Δεν κάνεις κάτι λάθος φίλε μου, έτσι είναι.. Εάν θέλεις μπορείς να βάλεις το Resco Photo Viewer για να ταξινομήσεις τις φωτογραφίες σου, για τα βίντεο νομίζω δεν γίνεται (εάν κάνω λάθος διορθώστε με ). Όσο για να κάνεις signed τις εφαρμογές σου, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να πάρεις το πιστοποιητικό που χρειάζεσαι, οπότε θα πρέπει να περιμένεις να ανοίξει και πάλι το site.. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 και κάτι για την πρώτη ερώτηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 New, yet to be released, Nokia N82 firmware to include geotagging support http://www.intomobile.com/2008/02/21/new-yet-to-be-released-nokia-n82-firmware-to-include-geotagging-support.html http://blogs.s60.com/s60multimedia/2008/02/gps_location_tagging_integrate_1.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Πολύ καλά νέα nervous. :respect: Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι: "In the new firmware GPS Location Saving can be turned On or Off directly from the Camera Settings." Επομένως αυτή η δυνατότητα θα προστεθεί στο μενού ρυθμίσεων της κάμερας. ;) Αυτό το είδατε; "If you don't have an N82 but you have a GPS enabled S60 3rd edition device, or if you just can't wait until the new firmware is released for your N82 check out the Beta Nokia Location Tagger application available as a free download from Nokia Beta Labs. The Nokia Location Tagger is a stand alone beta application that can give you a good idea how Location Tagging works. Άντε, μακάρι να δούμε και demand paging λίαν συντόμως (αν δεν υπάρχει ήδη, απ' ό,τι ξέρω δεν υπάρχει :ninja:). ...αν και από άποψη ταχύτητας το τηλεφωνάκι πάει σφαίρα. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Πολύ καλά νέα nervous. :respect: Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι: "In the new firmware GPS Location Saving can be turned On or Off directly from the Camera Settings." Επομένως αυτή η δυνατότητα θα προστεθεί στο μενού ρυθμίσεων της κάμερας. ;) Αυτό το είδατε; "If you don't have an N82 but you have a GPS enabled S60 3rd edition device, or if you just can't wait until the new firmware is released for your N82 check out the Beta Nokia Location Tagger application available as a free download from Nokia Beta Labs. The Nokia Location Tagger is a stand alone beta application that can give you a good idea how Location Tagging works. Άντε, μακάρι να δούμε και demand paging λίαν συντόμως (αν δεν υπάρχει ήδη, απ' ό,τι ξέρω δεν υπάρχει :ninja:). ...αν και από άποψη ταχύτητας το τηλεφωνάκι πάει σφαίρα. :) δλδ κατι σαν google earth χωρις την χρηση internet?αν κανω λαθος διορθωστε με..:O Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 δλδ κατι σαν google earth χωρις την χρηση internet?αν κανω λαθος διορθωστε με..:O Όταν βγάζεις μία φωτογραφία, αποθηκεύει πληροφορίες για την τοποθεσία που βρίσκεσαι (προϋποθέτει φυσικά να έχουν κλειδώσει οι δορυφόροι ώστε να έχεις στίγμα) Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα κάνει την όλη διαδικασία (ειδικά σε συνεχόμενες φωτογραφίες) Μετά εσύ θα μπορείς να τις ανεβάσεις σε site και αυτές θα αντιστοιχούνται απευθείας με τη τοποθεσία λήψης (λογικά τις πληροφορίες θα τις διαβάζει και το google earth και θα σου εμφανίζει τη φωτογραφία στο σημείο που τη τράβηξες) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 δλδ κατι σαν google earth χωρις την χρηση internet?αν κανω λαθος διορθωστε με..:O Απλά βάζει κάμερα και GPS να συνεργάζονται. Όταν τραβάς μία φωτογραφία και έχεις ενεργοποιημένη την εφαρμογή αυτή, αποθηκεύει στα EXIF info της φωτογραφίας και πληροφορίες συντεταγμένων, ώστε αν εκείνη τη στιγμή έχεις σήμα GPS, να μπορεί να σου δείξει στο χάρτη το σημείο όπου την τράβηξες. Αυτή τη στιγμή αυτό γίνεται με ξεχωριστή εφαρμογή., που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από εδώ. Στο επόμενο firmware update θα ενσωματωθεί στο μενού του Ν82. Σημειωτέον ότι αυτή η δυνατότητα ονομάζεται geotagging και θα περέχεται ενσωματωμένη στο μενού των καινούργιων τηλεφώνων που ανακοινώθηκαν (Ν96, Ν78, 6220 classic και 6210 navigator). Επίσης, από ό,τι βλέπω, η εφαρμογή αυτή είναι συμβατή (εκτός από το Ν82) και με τα: N95, N95-8GB, E90, N73. :) Την εφαρμογούλα αυτή τη δοκίμασα και πάει όντως σφαίρα. @dmarccos το δοκίμασες??? :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 @dmarccos το δοκίμασες??? :) Όχι φίλε Πάνο, δε τη δοκίμασα δε τη βρίσκω και τόσο σημαντική ώστε να προσθέσω ακόμα μια εφαρμογή στο μενού του Ν82:O Όταν θα ενσωματωθεί στο firmware θα τη δοκιμάσω σίγουρα;) (Αν και κάποια στιγμή μπορεί να τη βάλω έτσι από περιέργεια να δω τι λέει:D) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Όχι φίλε Πάνο, δε τη δοκίμασα δε τη βρίσκω και τόσο σημαντική ώστε να προσθέσω ακόμα μια εφαρμογή στο μενού του Ν82:O Όταν θα ενσωματωθεί στο firmware θα τη δοκιμάσω σίγουρα;) (Αν και κάποια στιγμή μπορεί να τη βάλω έτσι από περιέργεια να δω τι λέει:D) Είναι γεγονός ότι δουλεύει μια χαρά. Μάλιστα βγάζει ειδοποίηση ότι έκανε geotagging στην εικόνα (σαν την ειδοποίηση που βγάζει το Screenshot όταν αποθηκεύει ένα στιγμιότυπο οθόνης). Προσθέτει την εικόνα στην καρτέλα logs, αλλά δεν ξέρω με ποιο τρόπο να δω στα EXIF info τις πληροφορίες συντεταγμένων. Μάλλον χρειάζεται όντως το Google Earth.;) Εννοείται ότι όταν ενσωματωθεί στο μενού θα είναι όλα τα λεφτά. :respect: Επομένως να περιμένουμε καινούργιο firmware σύντομα. Στο άρθρο αναφέρεται Q1 σαν ημερομηνία ενσωμάτωσης της δυνατότητας αυτής. ;) Επίσης, δεν ξέρω αν φταίει αυτό, αλλά στο σημείο που είμαι δεν έχω καθόλου καλό σήμα GPS. :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 New, yet to be released, Nokia N82 firmware to include geotagging support http://www.intomobile.com/2008/02/21/new-yet-to-be-released-nokia-n82-firmware-to-include-geotagging-support.html http://blogs.s60.com/s60multimedia/2008/02/gps_location_tagging_integrate_1.html για εμενα προσωπικα,εντελως αχρηστη λειτουργια..θα προτιμουσα να διορθωναν την φωτεινοτητα της οθονης παρα αυτο το οποιο αμφιβαλλω αν θα το χρησιμοποιησει ποτε κανεις σαν χαρακτηριστικο της συσκευης και του νεου firmware...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts