elteo Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Aυτό όμως δεν μειώνει δραστικά την αυτονομία; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Δεν πιστευω να την μειωνει τοσο πολυ. Ποση ωρα ειναι ανοικτη ηοθονη της συσκευης σου! Περα απο αυτο γινεται η οθονη φωτεινη οπως θα επρεπε να ειναι! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 κ πώς το κάνεις να το δοκιμάσουμε κ εμείς; (ο φίλος επάνω το λέει πολύ τηλεγραφικά):) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2400978#post2400978 Εαν δεν λειτουργει καλυτερα να συνεχισουμε στο S60 - Hacks & Patches γιατι απο εδω και περα κινδυνευουμε να βγουμε εκτος θεματος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΚΟΛΑΝΕ Κ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑ?Π.Χ ΑΠΟ 54 ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ 56. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Εχω παρατηρήσει ότι για κάποιο ανεξήγητο λόγο το τηλ παίρνει πρωτοβουλία χωρίς να πειράξω κάτι και μου αλλάζει την ημερομηνία 2 μέρες μετά!! :confused: Τι μπορεί να συμβαίνει; Μου το έχει κάνει περίπου 4-5 φορές ως τώρα! :blink: Τελευταία χθες Πέμπτη...ξαφνικά είδα ότι έχω Σαββάτο!:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Μου έχει τύχει μια φορά και εμένα μετά την τελευταία αναβάθμιση. Το κάνουν κ άλλες συσκευές πολύ πιο συχνά σε σχέση με την δική μας, με τα τελευταία firmware. Από τότε το έχει φοβηθεί το μάτι μου κ όποτε έχω κάτι σημαντικό να κάνω βάζω 2 ξυπνητήρια-κινητά να χτυπησουν να είμαι σίγουρος! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Πριν δεν μου το έκανε. Τώρα με το v.31 μου το κάνει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Εχω παρατηρήσει ότι για κάποιο ανεξήγητο λόγο το τηλ παίρνει πρωτοβουλία χωρίς να πειράξω κάτι και μου αλλάζει την ημερομηνία 2 μέρες μετά!! :confused: Τι μπορεί να συμβαίνει; Μου το έχει κάνει περίπου 4-5 φορές ως τώρα! :blink: Τελευταία χθες Πέμπτη...ξαφνικά είδα ότι έχω Σαββάτο!:lol: Σε εμενα κανει το προβλημα με το ξυπνητηρι και δεν εχει αλλαξει η ημερομηνια ποτε,σε εσενα αλλαζει ημερομηνια αλλα το ξυπνητηρι δουλευει σωστα. Προβληματα της τελευταιας αναβαθμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Εγω παιδια, δοξα το Θεο, δεν εχω κανενα απο αυτα τα "θεματακια". Με την ημερομηνια σιγουρα οχι. Αλλα και με το ξυπνητηρι, αν και δεν το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες και παλι δεν μου εχει παρουσιασει κατι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 τι ήθελα κ την έκανα...:lol:...downgrade γίνεται; :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΚΟΛΑΝΕ Κ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑ?Π.Χ ΑΠΟ 54 ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ 56. any help??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Δοκιμασε να αλλαξεις μνημη και πες μας εαν γινεται ξανα το ιδιο.. Οπως σου ειπα και χθες για τα διαφορα Hacks υπαρχει το επισημο θεμα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Τολη, απ'οσο γνωριζω, σε κατι τετοιες περιπτωσεις συνηθως δοκιμαζεις να κανεις κανα φορματ στην καρτουλα.. Αλλα περιμενε να σου απαντησει και καποιος πιο σιγουρος. Βεβαια, δεν ισχυει αυτο εαν χρησιμοποιεις την εργοστασιακη καρτα μνημης, η οποια γενικα δημιουργει/ουσε προβληματα στους περισσοτερους, αν οχι σε ολους. (edit: με προλαβε ο gianpithio.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 ενα μειον του κινητου κατ εμε.οταν το χεις φωρτομενω με εικονες βιντεο εκτος οτι αργει να κανει αναπαραγωγη λογω των μικρογραφιων που δημιουργει την πρωτη φορα ειναι σιγουρο οτι θα κανει σπασιμο εστω κ σε ενα βιντεο.αλλα σιγα σιγα στρωνει.εγω γραφω απο την καμερα βιντεο σε τερμα αναλυση κ σταθεροποιητη ενεργο και παντα θα μου κανει σπασιμο την πρωτη φορα αναπαραγωγης.μηπως φταει ο real player?κανενα καλο player για το κινητο παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Παίζει... Αρκεί μια αναζήτηση στο θέμα των εφαρμογών για να σου φύγει η απορία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 για το αλλο θεμα εχω δικιο?για την αναπαραγωγη εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 οχι. μια χαρα ειναι το βιντεο. δεν κολλαει πουθενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 ουτε εμενα κολαει πουθενα απλα σε καποια βιντεακια κανει αυτο με τα δευτερολεπτα.και οταν το ανοιγω για πρωτη φορα τρωει καποιο κολημα μεχρι να ανοιξει η καρτα μνημης.εχω 910 αρχεια βιντεο κ φωτω μαζι.κ η καρτα μνημης ειναι μια sandisc 4gb class 2 αν πεζει καποιο ρολο αυτο στην ταχυτητα τελικα ειχε μπλοκαρει η συσκευη και καθε φορα που εβγαζα βιντεο νομιζε μετα οτι εκανα συνχρονισμο κ μου εμφανιζε το μενου με το σηματακι συνχρονισμοθ απο πανω.ξαναπερασα την 31 και προς το παρων ολα κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 αν δοκιμασεις να κανεις μια ανασυγκροτηση στην καρτα μνημης, ισως να βελτιωθει η κατασταση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 εκανα αναβαθημηση απο την προηγουμενη βερσιον στην τελευταια και δια μαυειας δεν ειχε σβηστει τιποτα. πως γινετε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Έχεις μείνει πολύ πίσω... Πλέον γίνεται σε όλες τις νέες συσκευές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 γενικα το ν82 θεωρειται γρηγορο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Eιναι παρα πολυ καλο κινητο και αξιζει τα λεφτα του :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 το εχω απλα μου φαινεται λιγο τι αργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts