Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει ένα αρχείο στη κάρτα μνήμης του κινητού μου στο φάκελο System > temp > Catalogs > NCD > με όνομα h< και μέγεθος 929ΜΒ:confused:

Τι μπορεί να είναι;

Στο ιδιο route εχω και εγω αυτον τον φακελο NCD αλλα ειναι κενος.Τι ημερομηνια σου βγαζει,μηπως απο εκει μπορεις να καταλαβεις τι ειναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο ιδιο route εχω και εγω αυτον τον φακελο NCD αλλα ειναι κενος.Τι ημερομηνια σου βγαζει,μηπως απο εκει μπορεις να καταλαβεις τι ειναι.

Μου βγάζει 2/8/2024 0:04πμ :blink:

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Μου βγάζει 2/8/2024 0:04πμ :blink:

:vava:Βρε,καταφερες να κανεις ταξιδι στο μελλον και μας το κρυβεις;Περασε το σε υπολογιστη και δες τι μεγεθος σου δειχνει η αν φαινεται τιποτα αλλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

:vava:Βρε,καταφερες να κανεις ταξιδι στο μελλον και μας το κρυβεις;Περασε το σε υπολογιστη και δες τι μεγεθος σου δειχνει η αν φαινεται τιποτα αλλο.

:D

Δε δείχνει τίποτα παραπάνω στον υπολογιστή και δε μπορώ να το σβήσω

--edit---

Έκανα ένα scandisk και αυτό ήταν, εξαφανίστηκε.. :O

--edit2--

Πλέον δουλευει και το PowerMP3, αναγνωρίζει τα mp3 κανονικά

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

απορώ γιατι εχει κολλησει τοσο πολυ αν χακαρετε ή οχι??

αφου κανεις sign το sis αρχειο και σε 10 sec εισαι έτοιμος για εγκατάσταση

Το hack δεν σε γλυτώνει μόνο απο την υπογραφή της εφαρμογής (που είναι πολύ σημαντικό αν δεν έχει διαθέσιμο κάποιο πισι και έχεις κατεβάσει ή σου έχουν στείλει το unsigned sis) αλλά η πρόσβαση στους φακέλους sys και private σου δίνει και πολλές ακόμα δυνατότητες.

:D

--edit2--

Πλέον δουλευει και το PowerMP3, αναγνωρίζει τα mp3 κανονικά

Το ξέρω ότι den είναι κατάλληλο θέμα να ρωτήσω αλλά το PowerMP3 που έχεις δουλεύει στο ν82; το λατρεύω αυτό το πρόγραμμα αλλά den ήξερα ότι υπάρχει για το λειτουργικό του ν82.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Το ξέρω ότι den είναι κατάλληλο θέμα να ρωτήσω αλλά το PowerMP3 που έχεις δουλεύει στο ν82; το λατρεύω αυτό το πρόγραμμα αλλά den ήξερα ότι υπάρχει για το λειτουργικό του ν82.

Ναι λειτουργεί και είναι πολύ βολικό.. Παίζει δυνατά και αναγνωρίζει πλήρως τα ελληνικά γράμματα στα Tags

Παιδιά τρελάθηκα!!!!

Έχω το N82 εδώ και 3 βδομάδες στο cosmote. Μου είρθε ο λογαριασμός 150~ περιπου, με πάγιο 26, κλήσεις 0, και Ογκοχρέωση wap anvaned 117ευρό :blink::wacko::wacko:. Πως γίνεται αυτό? Δεν εχω μπεί ποτε στο cosmote view ούτε συνδέθηκα σε καμια υπηρεσία της cosmote... έχω χρησιμοποιήσει το νοκια map κ το garmin. 4539KB - 45euro, 2513KB - 25 euro, 1067Kb - 10e ktl Δίνεται καποια εξήγηση ή να παω να το ψάξω????????????????? Είναι πολλά για μένα..... :cry:

Παιδιά τρελάθηκα!!!!

Έχω το N82 εδώ και 3 βδομάδες στο cosmote. Μου είρθε ο λογαριασμός 150~ περιπου, με πάγιο 26, κλήσεις 0, και Ογκοχρέωση wap anvaned 117ευρό :blink::wacko::wacko:. Πως γίνεται αυτό? Δεν εχω μπεί ποτε στο cosmote view ούτε συνδέθηκα σε καμια υπηρεσία της cosmote... έχω χρησιμοποιήσει το νοκια map κ το garmin. 4539KB - 45euro, 2513KB - 25 euro, 1067Kb - 10e ktl Δίνεται καποια εξήγηση ή να παω να το ψάξω????????????????? Είναι πολλά για μένα..... :cry:

Αν εκανες εναν ελεγχο στο μητρωο της συσκευης θα εβλεπες αν ειχανε γινει κινησεις απο το κινητο σου που θα δικαιολογουσαν υψηλες χρεωσεις.Απο εκει και περα αν νομιζεις οτι ειναι αδικαιολογητη αυτη η χρεωση τοτε καλο θα ητανε να πας στο αντιστοιχο θεμα http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=25 και να δημοσιευσεις εκει το προβλημα σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

οκ το δημοσιέυσα εκει. Υπαρχεί επιλογή στο κινητό να απενεργοποιήσω το wap ωστε να μην συνδέομαι αθελά μου...????

Απο τις ρυθμισεις -Συνδεση->Σημεία πρόσβασης σβηνεις οτιδήποτε προφιλ εχει να κανει με wap
Υπογραφή....

έχω χρησιμοποιήσει το νοκια map κ το garmin. 4539KB - 45euro, 2513KB - 25 euro, 1067Kb - 10e ktl Δίνεται καποια εξήγηση ή να παω να το ψάξω????????????????? Είναι πολλά για μένα..... :cry:

Το nokia map δεν συνδέεται με gprs για να λειτουργήσει?

Αν ναι, αυτό σου εκτίναξε το λογαριασμό. :(

Πολύ δύσκολο να χρέωσε μόνο το AGPS 4539KB, όταν το μέγιστο που κατεβάζει είναι 5kb.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Βγήκε νέο firmware....! 31.0.016 ....μόλις αναβάθμισα!:)

Όντως, τη περνάω κι εγώ τώρα :D

μέγεθος 123,3MB

Ξερουμε τι διορθωνει/προσθετει;

Είναι νωρίς ακόμα για changelog, τώρα ανέβηκε η αναβάθμιση στο NSU

Καλησπερα. Εχω επιδοτηση απο την Vodafone και ψαχνομαι για να παρω κινητο. Τωρα εχω το νοκια 5610 και σιγουρα θελω κατι καλυτερο. Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι οι φωτογραφιες. Σκεφτηκα στην αρχη το νοκια 5800 αλλα απο οτι ειδα στο φορουμ δεν βγαζει καθολου καλες. Καθως εψαχνα επεσε το ματι μου στο Ν82. Αυτο που φοβαμαι ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο S60 κ θα τα βρω σκουρα. :O Οχι απο τεχνικο θεμα, γιατι γενικα ασχολουμε με "πειραγματα" στο pc. Απλα το κινητο το φοβαμαι γιατι αν παθει κατι δεν σε σωζει ενα φορματ οπως στον υπολογιστη. Οποτε θα ηθελα να μου πειτε πως ειναι οι φωτο που βγαζει κ αν ειναι ευκολο να αναιβασει καποιος μερικες να δουμε. Και ενα τελευταιο. Το a-gps απο οσο ξερω ειναι χρεωσιμο. Αν το απενεργοποιησω θα λειτουργει το gps απλα πιο αργα??? Ευχαριστω.

P.S σε ποια τιμη ειναι η συσκευη γιατι στην σελιδα της η vodafone δεν την εχει

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Καλησπερα. Εχω επιδοτηση απο την Vodafone και ψαχνομαι για να παρω κινητο. Τωρα εχω το νοκια 5610 και σιγουρα θελω κατι καλυτερο. Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι οι φωτογραφιες. Σκεφτηκα στην αρχη το νοκια 5800 αλλα απο οτι ειδα στο φορουμ δεν βγαζει καθολου καλες. Καθως εψαχνα επεσε το ματι μου στο Ν82. Αυτο που φοβαμαι ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο S60 κ θα τα βρω σκουρα. :O Οχι απο τεχνικο θεμα, γιατι γενικα ασχολουμε με "πειραγματα" στο pc. Απλα το κινητο το φοβαμαι γιατι αν παθει κατι δεν σε σωζει ενα φορματ οπως στον υπολογιστη. Οποτε θα ηθελα να μου πειτε πως ειναι οι φωτο που βγαζει κ αν ειναι ευκολο να αναιβασει καποιος μερικες να δουμε. Και ενα τελευταιο. Το a-gps απο οσο ξερω ειναι χρεωσιμο. Αν το απενεργοποιησω θα λειτουργει το gps απλα πιο αργα??? Ευχαριστω.

P.S σε ποια τιμη ειναι η συσκευη γιατι στην σελιδα της η vodafone δεν την εχει

το ν82 εχει πολυ καλη φωτογραφικη καμερα και τρομερο ξενον φλασ για βραδυνες ληψεις. μην φοβασαι τα symbian, εγω τα wm φοβαμαι περισσοτερο

αν απενεργοποιησεις το agps δεν χρεωνεσαι. μια χαρα δουλευει και ετσι.

@dantekavala αν απενεργοποιησεις το a-gps το μονο που θα κανει ειναι περισσοτερη ωρα να κλειδωσει δορυφορους.

Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σας. Μαλλον ψηνομαι για το Ν82. Το 5800 το μονο που μου αρεσε ειναι η οθονη αφης. Θα παω και στην vodafone να ρωτησω για διαθεσημοτητα. Αν το παρω ελπιζω να με δεχτειτε στην "οικογενεια" του Ν82 στο φορουμ γιατι ως καινουργιος σε Symbian θα εχω αρκετες αποριες
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

ρε παιδια εχω την προηγουμενη εκδοση χακαρισμενη.αν βαλω την καινουρια θα χασω το χακαρισμα? τι γινεται ξερουμε? προφανως θα περιμενω για να μην τη πατησω

Ξέχασα τον κωδικό κλειδώματος μου, το έβαλα πριν απο 2 μέρες στο κρεβάτι,μεσα στην νύστα μου... τωρα???? ευτυχώς δεν έβαλα να μου το ζήτάει.... πως θα τον κάνς reset στο εργοστασιακό???? με το format Θα γίνει? ή υπάρχει άλλος τρόπος?

Μαθε επιτελους να χρησιμοποιεις την τροποποιηση μηνυματος.