elteo Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 εγώ το έχω με μεγάλο Τ το Τemp και δουλεύει μια χαρά, δεν μου εμφανίζει ότι βάζω εκεί μέσα... στις Εικόνες/Βίντεο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Eαν θελετε να συζητησετε για το κολπακι που εχει αναφερθει ποιο πισω καλυτερα να συνεχισετε στο σχετικο θεμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=175435 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 ερωτηση. μεσα στην εκθεση, δεν μπορω να εχω φακελους για να βαζω εκει τις φωτογραφιες μου? το φλας ξενον, μπορει να ειναι μονιμα ανοιχτο? οπως στα ericsson? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 ερωτηση. μεσα στην εκθεση, δεν μπορω να εχω φακελους για να βαζω εκει τις φωτογραφιες μου? το φλας ξενον, μπορει να ειναι μονιμα ανοιχτο? οπως στα ericsson? 1.Όχι δε μπορείς να φτιάξεις φακέλους, μόνο άλμπουμ Αν θες φακέλους βάλε το πρόγραμμα Resco Photo Viewer 5.00 (Θα το βρεις στο xxxxxxxxxx) 2. Όχι δε μπορεί να είναι μόνιμα ανοιχτό Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Σε Ν82 ανοιγω ενα αρχειο txt για παραδειγμα με τον X-plore πως μπορω να κανω copy το περιεχομενο του txt αρχειου? Αν δεν γινεται με τον X-plore πως μπορει να γιννει? ΜΕτα πως μπορω να κανω paste καπου? Αυτο το καπου ειναι ενα registration box της εφαρμογης Hi-N-Bye v1.0.4 S60v3_KEYnetik Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Σε Ν82 ανοιγω ενα αρχειο txt για παραδειγμα με τον X-plore πως μπορω να κανω copy το περιεχομενο του txt αρχειου? Αν δεν γινεται με τον X-plore πως μπορει να γιννει? ΜΕτα πως μπορω να κανω paste καπου? Αυτο το καπου ειναι ενα registration box της εφαρμογης Hi-N-Bye v1.0.4 S60v3_KEYnetik Εντοπίζεις με τον X-plore το αρχείο .txt και δεν το ανοίγεις, επιλέγεις Menu->File->Edit (Μενού->Αρχείο->Επεξεργασία), ή απλά πατάς το πλήκτρο "8". Για να επιλέξεις το κείμενο από το .txt πατάς το "*" και επιλέγεις "Αντιγραφή". Αντιγράφεις το κείμενο και μετά πας στην εφαρμογή που θέλεις και επιλέγεις "Επικόλληση". Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 thanx επιασε και το Hi-N-Bye v1.0.4 S60v3_KEYnetik δουλευει Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Παιδια το κινητο Ν82 δε μπαινει στις εφαρμογες. Αφαιρω την καρτα μνημης και μπαινει. Την βαζω την καρτα μνημης και δε μπαινει. Βοηθειστε!!! Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Η κάρτα που χρησιμοποιείς είναι η μαμίαια ή την έχεις αγοράσει εσύ; Γιατί αυτή που δίνει η Νοκια παρουσιάζει προβλήματα. Σώσε τα αρχεία σου στον υπολογιστή, κάντης μορφοποίηση και επανάφερέ τα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 μαμα ειναι η καρτα μνημης. Θα την πεταξω. Δε παει αλλο. Ολο προβληματα εχει. Θα κανω τωρα restore εκανα χθες back-up και θα δω τι θα γινει. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Πάρε μια μεγαλύτερη επώνυμης εταιρίας. Εγώ έχω 4 και 8GB της Sandisk και δουλεύουν άψογα και οι 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 οι 4αρες μηπως καθυστερουν καπως στο φορτωμα αρχειων σε σχεση με την 2αρα? δεν γνωριζω, απλα ρωταω. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Όχι, καμία σχέση. Ακόμα και η 8άρα είναι πολύ γρήγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 απο που εχετε αγορασει τη μνημη σας? απο καταστημα εδω στην αθηνα ή απο το ebay? (οπως ειναι γνωστο, στο ebay ειναι τσαμπα αλλα και fake). Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 ρε παιδια τι γινεται με την αλλαγη της προσοψης απο ασημι σε μαυρο.την κανουν τα nokia shops και αν ναι ποσο....Ας απαντησει καποιος παρακαλω την εχω κανει την ερωτηση τουλαχιστον 3 φορες και απαντηση δεν πηρα...σορρυ αν εχει απαντηθει στο διαστημα που ελειπα Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 γιατι δεν περνεις ενα τηλεφωνο? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 απο που εχετε αγορασει τη μνημη σας? απο καταστημα εδω στην αθηνα ή απο το ebay? (οπως ειναι γνωστο, στο ebay ειναι τσαμπα αλλα και fake). Εγώ από eshop..έχει καλές τιμές και den αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 λοιπον πριν κανενα 2ωρο πηρα μια microSD 2 GB Transcend. Το back-up που ειχα απο προχθες ειναι 360ΜΒ. Κανω restore και εδω και καμι ωρα ειναι στο 8% μονο. Ειναι φυσιολογικο ή τελικα δεν γινεται και κολλησε παλι. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Με τι έκανες back-up; Με το pc suite; Γιατί πολύ απλά θα μπορούσες να κάνεις αντιγραφή τα αρχεία σου στον υπολογιστή σου και μετά μεταφορά στην νέα κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 ναι φιλε πως δεν το σκεφτηκα. Δλδ το pc suite κανει τοση ωρα και δεν εχει κολλησει ή τελικα δεν γινεται. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Μάλλον έχει κολλήσει. Να χρησιμοποιείς το pc suite για πιο λεπτά θέματα όπως οι επαφές και οι σημειώσεις ημερολογίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Εχω βαλει το Nokia Nseries PC Suite στον υπολογιστη με εκδοση 2.0.62.0.Το προβλημα ειναι οτι πουθενα δεν υπαρχει το Nokia Contacts Editor.Εχει μεσα ενα σωρο πα...ιες και αυτο που θελω για να κανω δουλεια δεν το εχω.Ξερετε τι μπορει να συμβαινει?Αν βαλω το Nokia PC Suite που εχω για το Nokia 6300 λετε να κανω δουλεια? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Αν θέλεις να κρατήσεις back up των επαφών για μελλοντική χρήση σε series 60 συσκευή, κορυφαίο είναι το contacts trasfer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 λοιπον το φορμαρα το κινητο (hard format) και με τη νεα καρτα μνημης τα περασα χθες ολα απο την αρχη. Ουφ τελειωσα, τελευταιο παραστηκε το Garmin. Τωρα θα κανω copy ολη την καρτα μνημης στο PC. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 ειναι καποιες εφαρμογες που οταν παω να τις κανω εγκατασταση, μου βγαζει ενα μηνυμα οτι η εφαρμογη δεν ειναι αξιοπιστη και πιθανον να βλαψει το τηλ. κυριως σε θεματα. τι κανουμε μετα? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts