Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ το έχω με μεγάλο Τ το Τemp και δουλεύει μια χαρά, δεν μου εμφανίζει ότι βάζω εκεί μέσα... στις Εικόνες/Βίντεο.
Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eαν θελετε να συζητησετε για το κολπακι που εχει αναφερθει ποιο πισω καλυτερα να συνεχισετε στο σχετικο θεμα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=175435

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

ερωτηση.

μεσα στην εκθεση, δεν μπορω να εχω φακελους για να βαζω εκει τις φωτογραφιες μου?

το φλας ξενον, μπορει να ειναι μονιμα ανοιχτο? οπως στα ericsson?

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

ερωτηση.

μεσα στην εκθεση, δεν μπορω να εχω φακελους για να βαζω εκει τις φωτογραφιες μου?

το φλας ξενον, μπορει να ειναι μονιμα ανοιχτο? οπως στα ericsson?

1.Όχι δε μπορείς να φτιάξεις φακέλους, μόνο άλμπουμ

Αν θες φακέλους βάλε το πρόγραμμα Resco Photo Viewer 5.00 (Θα το βρεις στο xxxxxxxxxx)

2. Όχι δε μπορεί να είναι μόνιμα ανοιχτό

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Σε Ν82 ανοιγω ενα αρχειο txt για παραδειγμα με τον X-plore πως μπορω να κανω copy το περιεχομενο του txt αρχειου? Αν δεν γινεται με τον X-plore πως μπορει να γιννει? ΜΕτα πως μπορω να κανω paste καπου? Αυτο το καπου ειναι ενα registration box της εφαρμογης Hi-N-Bye v1.0.4 S60v3_KEYnetik
TCe

Σε Ν82 ανοιγω ενα αρχειο txt για παραδειγμα με τον X-plore πως μπορω να κανω copy το περιεχομενο του txt αρχειου? Αν δεν γινεται με τον X-plore πως μπορει να γιννει? ΜΕτα πως μπορω να κανω paste καπου? Αυτο το καπου ειναι ενα registration box της εφαρμογης Hi-N-Bye v1.0.4 S60v3_KEYnetik

Εντοπίζεις με τον X-plore το αρχείο .txt και δεν το ανοίγεις, επιλέγεις Menu->File->Edit (Μενού->Αρχείο->Επεξεργασία), ή απλά πατάς το πλήκτρο "8".

Για να επιλέξεις το κείμενο από το .txt πατάς το "*" και επιλέγεις "Αντιγραφή". Αντιγράφεις το κείμενο και μετά πας στην εφαρμογή που θέλεις και επιλέγεις "Επικόλληση".

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδια το κινητο Ν82 δε μπαινει στις εφαρμογες. Αφαιρω την καρτα μνημης και μπαινει. Την βαζω την καρτα μνημης και δε μπαινει. Βοηθειστε!!!
TCe

Η κάρτα που χρησιμοποιείς είναι η μαμίαια ή την έχεις αγοράσει εσύ; Γιατί αυτή που δίνει η Νοκια παρουσιάζει προβλήματα.

Σώσε τα αρχεία σου στον υπολογιστή, κάντης μορφοποίηση και επανάφερέ τα.

μαμα ειναι η καρτα μνημης. Θα την πεταξω. Δε παει αλλο. Ολο προβληματα εχει. Θα κανω τωρα restore εκανα χθες back-up και θα δω τι θα γινει.
TCe

Πάρε μια μεγαλύτερη επώνυμης εταιρίας. Εγώ έχω 4 και 8GB της Sandisk και δουλεύουν άψογα και οι 2.

οι 4αρες μηπως καθυστερουν καπως στο φορτωμα αρχειων σε σχεση με την 2αρα?

δεν γνωριζω, απλα ρωταω.

απο που εχετε αγορασει τη μνημη σας? απο καταστημα εδω στην αθηνα ή απο το ebay? (οπως ειναι γνωστο, στο ebay ειναι τσαμπα αλλα και fake).

ρε παιδια τι γινεται με την αλλαγη της προσοψης απο ασημι σε μαυρο.την κανουν τα nokia shops και αν ναι ποσο....Ας απαντησει καποιος παρακαλω την εχω κανει την ερωτηση τουλαχιστον 3 φορες και απαντηση δεν πηρα...σορρυ αν εχει απαντηθει στο διαστημα που ελειπα
Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

απο που εχετε αγορασει τη μνημη σας? απο καταστημα εδω στην αθηνα ή απο το ebay? (οπως ειναι γνωστο, στο ebay ειναι τσαμπα αλλα και fake).

Εγώ από eshop..έχει καλές τιμές και den αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

λοιπον πριν κανενα 2ωρο πηρα μια microSD 2 GB Transcend. Το back-up που ειχα απο προχθες ειναι 360ΜΒ. Κανω restore και εδω και καμι ωρα ειναι στο 8% μονο. Ειναι φυσιολογικο ή τελικα δεν γινεται και κολλησε παλι.
TCe

Με τι έκανες back-up; Με το pc suite; Γιατί πολύ απλά θα μπορούσες να κάνεις αντιγραφή τα αρχεία σου στον υπολογιστή σου και μετά μεταφορά στην νέα κάρτα μνήμης.

ναι φιλε πως δεν το σκεφτηκα. Δλδ το pc suite κανει τοση ωρα και δεν εχει κολλησει ή τελικα δεν γινεται.
TCe

Μάλλον έχει κολλήσει. Να χρησιμοποιείς το pc suite για πιο λεπτά θέματα όπως οι επαφές και οι σημειώσεις ημερολογίου.

Εχω βαλει το Nokia Nseries PC Suite στον υπολογιστη με εκδοση 2.0.62.0.Το προβλημα ειναι οτι πουθενα δεν υπαρχει το Nokia Contacts Editor.Εχει μεσα ενα σωρο πα...ιες και αυτο που θελω για να κανω δουλεια δεν το εχω.Ξερετε τι μπορει να συμβαινει?Αν βαλω το Nokia PC Suite που εχω για το Nokia 6300 λετε να κανω δουλεια?
Υπογραφή....

Αν θέλεις να κρατήσεις back up των επαφών για μελλοντική χρήση σε series 60 συσκευή, κορυφαίο είναι το contacts trasfer.

λοιπον το φορμαρα το κινητο (hard format) και με τη νεα καρτα μνημης τα περασα χθες ολα απο την αρχη. Ουφ τελειωσα, τελευταιο παραστηκε το Garmin. Τωρα θα κανω copy ολη την καρτα μνημης στο PC.
TCe

ειναι καποιες εφαρμογες που οταν παω να τις κανω εγκατασταση, μου βγαζει ενα μηνυμα οτι η εφαρμογη δεν ειναι αξιοπιστη και πιθανον να βλαψει το τηλ. κυριως σε θεματα.

τι κανουμε μετα?