masada71 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Ειχα δει το Ν82 πριν απο κανενα μηνα στο media markt στη Θεσσαλονικη και μου φανηκε τεραστιο.Δεν ηξερα ακριβως περι τινος προκειται.Τωρα διαβαζω εκπληκτικα πραγματα εδω που με βαζουν σε σκεψεις.Φαινεται αψογο.Απλα το μονο που με απασχολει ειναι το μεγεθος.Επειδη μενω επαρχια δεν εχω τωρα τη δυνατοτητα να το δω απο κοντα θα ηθελα να μου πει καποιος σχετικα με την αισθηση που δινει (λογω μεγεθους) στο χερι (κατα την χρηση) η στην τσεπη. κι εγω ετσι ενοιωσα οταν το εβγαλα απο την συσκευασια και το επιασα στα χερια μου,αλλα μολις ανοιξα την συσκευη και ειδα τις δυνατοτητες της,αμεσως ξεχασα το μεγεθος!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Labrokratis Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Ναι, είναι κάπως "μεγαλούτσικο" και οπτικά ξεγελάει και θυμίζει παντόφλα (καλά, παντοφλάκι...). Ωστόσο είναι άνετο και συνηθίζεται εύκολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 παιδια καλησπερα εχω ν82 εδω και ενα μηνα πρεπει να πω οτι το τηλ σκιζει σκεφτομαι σοβαρα να το δωσω να το παρω σε μαυρο τι λετε;ειναι καλυτερο το μαυρο; επισης επειδδη αυτο το πηρα μεταχειρο στο καινουργιο πρεπει ο ιδιος να βαλεις χαρτες και αλλα; πειτε μου σας παρακαλω γιατι επειγη ευχαριστω ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpsi2005 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Παιδία καλησπέρα! Έχω ενα πρόβλημα με το N82 και το WIND PLUS. Ενώ έχουν γίνει οι ρυθμίσεις σωστά και update στο τελευταίο firmware δεν συνδέεται με τίποτα. Μέσω Wi-Fi μπαίνει στο internet και ανοίγει τις σελίδες κανονικά. Δεκτή κάθε βοήθεια Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Ειχα δει το Ν82 πριν απο κανενα μηνα στο media markt στη Θεσσαλονικη και μου φανηκε τεραστιο.Δεν ηξερα ακριβως περι τινος προκειται.Τωρα διαβαζω εκπληκτικα πραγματα εδω που με βαζουν σε σκεψεις.Φαινεται αψογο.Απλα το μονο που με απασχολει ειναι το μεγεθος.Επειδη μενω επαρχια δεν εχω τωρα τη δυνατοτητα να το δω απο κοντα θα ηθελα να μου πει καποιος σχετικα με την αισθηση που δινει (λογω μεγεθους) στο χερι (κατα την χρηση) η στην τσεπη. Και εμένα μου φαινόταν μεγάλο. Όμως το μαύρο δείχνει ποιο μικρό. Σύγουρα δεν είναι μικρό, αλλά μη νομιζεις ότι θα έχεις πρόβλημα με το μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Εντάξει ρε παιδιά, κανονικό μέγεθος για κινητό έχει, δεν είναι και PPC. Ακόμα και μία γυναίκα ή ένας άνδρας με σχετικά μικρά δάκτυλα δε δυσκολεύεται να το κρατήσει άνετα στην παλάμη του. ;) Edit: Εν τω μεταξύ ρώτησα στο τοπικό Nokia shop για τον εργοστασιακό φορτιστή AC-5E που είχε το πακέτο του Ν82 και που χτες μας άφησε χρόνους, και μου είπαν ότι τα αξεσουάρ του πακέτου καλύπτονται με εγγύηση 6 μηνών. Μιας και το πήρα προ τετραμήνου είμαι εντός εγγύησης θα μπορούσα να τον στείλω στη Nokia, αλλά τελικά δεν... Πήρα σήμερα άλλον από το Public - ~18€ - (δεν υπήρχε πουθενά μα πουθενά στο Βόλο, ούτε καν στο ίδιο το Nokia shop) και ησύχασα. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τόσο γρήγορος, γιατί τόσο o AC-4E όσο και ο AC-6E δίνουν πολύ λιγότερα mA από τον ΑC-5Ε (ο οποίος βγάζει 800mA). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 ποτε πηγες και ποιος ειναι ο γνωστος σου?? ειχα παει και εγω σημερα το πρωι σε δικο μου φιλο τεχνικο στα κεντρικα για ενα n95 8gb:p απο Ηρακλειο Κρητης? αν ναι ο φιλος μου ειναι ο Μιχαλης Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Ρε παιδια οτι ηχο και να εχω επιλεξει ειτε απο την μνημη του κινητου ειτε απο την καρτα μνημης το κινητο χτυπαει με nokia tune. Η καρτα μνημης δεν εχει κανενα προβλημα. Εκανα επανεκινηση αλλα τα ιδια. Τι φταιει? Ρε παιδια δεν το εχει παθει κανενας σας μονο στο δικο μου ν82 ετυχε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Ρε παιδια οτι ηχο και να εχω επιλεξει ειτε απο την μνημη του κινητου ειτε απο την καρτα μνημης το κινητο χτυπαει με nokia tune. Η καρτα μνημης δεν εχει κανενα προβλημα. Εκανα επανεκινηση αλλα τα ιδια. Τι φταιει? Ρε παιδια δεν το εχει παθει κανενας σας μονο στο δικο μου ν82 ετυχε??? Εμένα πάντως δεν μου έχει τύχει. Μήπως ο ήχος που έχεις επιλέξει δεν είναι συμβατός με το τηλέφωνο? Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Ειχα δει το Ν82 πριν απο κανενα μηνα στο media markt στη Θεσσαλονικη και μου φανηκε τεραστιο.... Νομίζω ότι για αυτά που προσφέρει δεν θα μπορούσε να είναι μικρότερο. Τόσα πράγματα σε μικρότερο χώρο θα δημιουργούσαν προβλήματα. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Labrokratis Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Ενα πράγμα που εχω παρατηρίσει εγώ, ειναι οτι οταν γράφω SMS και μου στέλνει καποιος εκεινη την ώρα SMS, δονεί το κινητό για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και το mp3 που του έχω βάλει να ακούγεται δε παίζει. Και γενικά, οι ήχοι που του έχω βάλει να παίζει (mp3 όλα) άλλοτε παίζουν και άλλοτε όχι. Κανένα symbian κολλημα θα είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Ενα πράγμα που εχω παρατηρίσει εγώ, ειναι οτι οταν γράφω SMS και μου στέλνει καποιος εκεινη την ώρα SMS, δονεί το κινητό για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και το mp3 που του έχω βάλει να ακούγεται δε παίζει. Και γενικά, οι ήχοι που του έχω βάλει να παίζει (mp3 όλα) άλλοτε παίζουν και άλλοτε όχι. Κανένα symbian κολλημα θα είναι... Όχι, δε γίνεται τίποτα απρόβλεπτο, απλά επειδή εκείνη την ώρα πληκτρολογείς, η πληκτρολόγηση ακυρώνει το ringtone, και επομένως και τη δόνηση (που είναι μέρος του ringtone). Απόλυτα φυσιολογικό θα έλεγα. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Νομίζω ότι για αυτά που προσφέρει δεν θα μπορούσε να είναι μικρότερο. Τόσα πράγματα σε μικρότερο χώρο θα δημιουργούσαν προβλήματα. Προβληματα δεν θα δημιουργουσαν αλλα θα αυξαναν το κοστος;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Ενα πράγμα που εχω παρατηρίσει εγώ, ειναι οτι οταν γράφω SMS και μου στέλνει καποιος εκεινη την ώρα SMS, δονεί το κινητό για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και το mp3 που του έχω βάλει να ακούγεται δε παίζει. Και γενικά, οι ήχοι που του έχω βάλει να παίζει (mp3 όλα) άλλοτε παίζουν και άλλοτε όχι. Κανένα symbian κολλημα θα είναι... Όχι, δε γίνεται τίποτα απρόβλεπτο, απλά επειδή εκείνη την ώρα πληκτρολογείς, η πληκτρολόγηση ακυρώνει το ringtone, και επομένως και τη δόνηση (που είναι μέρος του ringtone). Απόλυτα φυσιολογικό θα έλεγα. :) Ακριβώς!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Εμένα πάντως δεν μου έχει τύχει. Μήπως ο ήχος που έχεις επιλέξει δεν είναι συμβατός με το τηλέφωνο?MP3 ειναι... Τοσο καιρο αυτον ειχα να παιζει και ξαφνικα τωτα μονο nokia tune... Na kanw format? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Τελικά καμία απάντηση για την αναπαραγωγή του από τα ηχεία και τα ακουστικά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 MP3 ειναι... Τοσο καιρο αυτον ειχα να παιζει και ξαφνικα τωτα μονο nokia tune... Na kanw format? Μήπως άλλαξες κάποια στοιχεία του τραγουδιού ή όνομα και γι' αυτό δεν βρίσκει το τραγούδι και βάζει το nokia tune? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Μήπως άλλαξες κάποια στοιχεία του τραγουδιού ή όνομα και γι' αυτό δεν βρίσκει το τραγούδι και βάζει το nokia tune? Οχι ρε φιλε. Μονο το handy taskman εβαλα χτες αλλα το ξαναεβγαλα μηπως του δημιουργει προβλημα. Τιποτα ομως.... Το τραγουδι το βρισκει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Εντάξει ρε παιδιά, κανονικό μέγεθος για κινητό έχει, δεν είναι και PPC. Ακόμα και μία γυναίκα ή ένας άνδρας με σχετικά μικρά δάκτυλα δε δυσκολεύεται να το κρατήσει άνετα στην παλάμη του. ;) Edit: Εν τω μεταξύ ρώτησα στο τοπικό Nokia shop για τον εργοστασιακό φορτιστή AC-5E που είχε το πακέτο του Ν82 και που χτες μας άφησε χρόνους, και μου είπαν ότι τα αξεσουάρ του πακέτου καλύπτονται με εγγύηση 6 μηνών. Μιας και το πήρα προ τετραμήνου είμαι εντός εγγύησης θα μπορούσα να τον στείλω στη Nokia, αλλά τελικά δεν... Πήρα σήμερα άλλον από το Public - ~18€ - (δεν υπήρχε πουθενά μα πουθενά στο Βόλο, ούτε καν στο ίδιο το Nokia shop) και ησύχασα. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τόσο γρήγορος, γιατί τόσο o AC-4E όσο και ο AC-6E δίνουν πολύ λιγότερα mA από τον ΑC-5Ε (ο οποίος βγάζει 800mA). Ο AC-4E βγάζει τα περισσότερα mA από όλους τους επιτοίχιους φορτιστές της Nokia, συγκεκριμένα δίνει 890 mA :w00t: , έλεγξε το... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Τελικά καμία απάντηση για την αναπαραγωγή του από τα ηχεία και τα ακουστικά? Η αναπαραγωγή από τα ηχεία είναι ικανοποιητική. Δεν είναι τόσο δυνατή όσο του Ν73 αλλά είναι καλής ποιότητας. Με την τελευταία αναβάθμιση ανέβηκε λίγο η ένταση από τα ηχεία. Τώρα για τα ακουστικά πιστεύω πως παίζουν ρόλο και τα ακουστικά που χρησιμοποιείς όπως και η καλή ρύθμιση του ισοσταθμιστή. Ως γνωστόν η συσκευή υποστηρίζει 3,5mm jack άρα τίποτα δεν σε περιορίζει! Για τον ισοσταθμιστή είχε δώσει κάποιες ρυθμίσεις ο Panosz75 που με αυτές είδα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στον ήχο από ακουστικά. Τέλος να πω πως τα ακουστικά της συσκευασίας δεν είναι και ότι καλύτερο. Είναι απλά ικανοποιητικά. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 ΡΕ παιδια να ρωτησω εχω επιδωτηση απο vodafone αλλα το κινητο δεν λενε αν το φερουν ειδικα σε μαυρο...Περιμενω τοσο καιρο..ξερει κανειΣ αν μπορω να χρησιμοποιησω την επιδωτηση απο αλλο καταστημα ?e-shop? Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Σε επιλεγμένα καταστήματα Πλαίσιο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 παιδια καλησπερα θα δωσω το ασημι να το παρω σε μαυρο θα πρεπει επειδη θα ειναι καινουργιο να περασω εγω τους χαρτες; επισης πως μεταφερω τις επαφες μου απο το τηλ στην καρτα σιμ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Το Nokia Maps όχι δεν χρειάζεται να το περάσεις, ίσως τους χάρτες χρειαστεί, αν και δεν το νομίζω. Για να περάσεις τις επαφές σου στη SIM θα τις επιλέξεις όλες και θα πας στις Επιλογές > Αντιγραφή σε κάρτα SIM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 1. Nαι ,θα πρεπει να περασεις τους χαρτες απο την αρχη. 2. Επαφες\ Επιλογες\ Επιλογη/Εξαιρεση\ Επιλογη ολων\ Επιλογες\ Αντιγραφη\ Στην καρτα μνημης. Σταυρο με προλαβες :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts