panosz75 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Κι εγώ αυτό πιστεύω για τη fixed μνήμη. Ποτέ δε μου γέμισε το μάτι και αν ο μη γένοιτω πάθει το οτιδήποτε, το τηλέφωνο πάει αναγκαστικά στη μαμά Alpha Clopy για service ποιος ξέρει για πόσο. Με την αφαιρούμενη μνήμη, αν κάτι δεν πάει καλά (π.χ. κάτι σαν τις μπακατέλες κάρτες που έχουν στο πακέτο του Ν82), την πετάς και παίρνεις μια άλλη. So simple. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Πού θα μπορούσαμε να βρούμε το επίσημο κείμενο της εγγύησης; einai 3 file.emena exei 2 kai de ginetai antiaktastasi...ti na kanoume tha to ipostoume:( Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 παιδες οταν μπαινω στο gps μου ζηταει εναν κωδικο wlan τι παταω; thanks :) Μαλλον μπαινεις σε συνδεση που ειναι κλειδωμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Μαλλον μπαινεις σε συνδεση που ειναι κλειδωμενη. για την ακριβεια οταν μπαινω στους χαρτες μου λεει ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΚΤΥΟ WLAN .πατα ωενταξει κατω αριστερα και μετα μου λεει ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΕΝΞΤΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙς ΔΙΚΤΥΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; thanks:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 για την ακριβεια οταν μπαινω στους χαρτες μου λεει ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΚΤΥΟ WLAN .πατα ωενταξει κατω αριστερα και μετα μου λεει ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΕΝΞΤΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙς ΔΙΚΤΥΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; thanks Προφανώς έχεις ενεργοποιημένη τη χρήση δικτύου στους Χάρτες, γι' αυτό σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Πήγαινε στους Χάρτες: Επιλογές->Ρυθμίσεις->Δίκτυο->Χρήση δικτύου->Ποτέ Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 η νεα αναβαθμιση υποστηριζει flash lite 3???????? γιατι δε γινεται ΚΑΘΟΛΟΥ λογος γι αυτο,μιας και ειναι τοσο σημαντικο? Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Κανονικά και με το νόμο! :) Οι πιο σημαντικές βελτιώσεις σε επίπεδο software είναι σαφώς το FlashLite3 και το geotagging. Σε επίπεδο hardware το πιο σημαντικό ίσως είναι η βελτίωση της έντασης του ήχου από ηχεία και ακουστικά. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 συγγνωμη που το ξαναρωταω, αλλα το ειχα αγνοησει οταν γινόταν συζητηση, για ποια ακριβως αναβαθμιση μιλαμε το νοκια software update to exei sta ellhnika Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 συγγνωμη που το ξαναρωταω, αλλα το ειχα αγνοησει οταν γινόταν συζητηση, για ποια ακριβως αναβαθμιση μιλαμε το νοκια software update to exei sta ellhnika Για την 20.0.062 version.Εσύ ποια έχεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 μπηκα στη ελληνικη του νοκια και στο software update den εχει καν το ν82. εσεις απο που την κανατε ? μπορω να κανω την αναβαθμιση κατευθειαν απο το κινητο με wifi? eyxaristo Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 μπηκα στη ελληνικη του νοκια και στο software update den εχει καν το ν82. εσεις απο που την κανατε ? μπορω να κανω την αναβαθμιση κατευθειαν απο το κινητο με wifi? eyxaristo Διαβασε το σχετικο θεμα για νοκια updater . Καντε τουλαχιστον τα βασικα ,μην τα περιμενετε ολα ετοιμα. Δεν εχει σημασια τι λεει η Ελληνικη σελιδα . Εσυ κατεβαζεις κατα προτιμηση την αγγλικη εκδοση του nokia updater και αναβαθμιζεις... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Γνωρίζει τελικά κανείς τι γίνεται με τα καμμένα πίξελ της οθόνης; Υπάρχει ελάχιστο όριο καμμένων; to orio ine 3 , ala akou na dis an ine kenurio pigene alpha copy kai ri3e kamia foni . ixa to idio provlima me to kinito mu ( kamena pixel apo mama ) , piga alpha copy kai mu ipan apo 3 kai pano ( to kinito agorasmeno apo e-shop ) , tous ipa den pezi na to parw etsi 500 euro eskasa , ta spaw ola kai fevgw :P kai telika mu ala3an o8oni epi topou . egw i8ela alagi siskevis ala afto den epeze me tin kamia :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 νομιζω εννοουσε μνημη για χρηση απο το τηλεφωνο σε προγραμματα οχι το συνολο του αποθηκευτικου χωρου. αν δεν κανω λαθος μετα απο τις εγκαταστασεις των πρωτων προγραμματων στο Ν82 μενει περισσοτερη μνημη. και εγω την μνημη ram εννουσα! εγω αυτη τη στιγμη εχω 89648 kb συμφωνα με το PySystemUtilities (χωρις restart εδω και κατι μερες, πολλη χρηση και με την εκδοση v15.0.015) και συνολικα εχω 39 εφαρμογες και 21 παιχνιδια. στο N82 ποσο εχετε ελευθερη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Υπαρχει καποιο καλυτερο προγραμμα για το GPS του Ν82 να μου προτεινεται(δωρεαν φυσικα και αν υπαρχει κατι σε ελληνικα δεν ξερω...)? Αυτο που εχει η Nokia δεν με ικανοποιει καθολου, εχει πολλες λιγες δωρεαν επιλογες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 κοιτα τα θεματα με το Garmin και Sygic! πολυ καλυτερα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 ρε παιδια θα με τρελανει το τηλ. τα περασα ολα ενταξει (slovoed,garmin,resco viewer klp)ολα δουλευαν ενταξει και καποια στιγμη ολα χαθηκαν απο τη καρτα και δεν υπαρχει τιποτα τι μπορει να συμβαινει????σημειωση οχι καρτα της νοκια αλλα μια transcend 4gb τελικα εφταιγε η καρτα μου σπασε τα νευρα εγω τα παιρναγα ενταξει και αυτη μετα απο κανα δυο ωρες τα εσβηνε μονη της.Τωρα εχω βαλει της νοκια και ειναι ολα καλα.Η απορια ειναι η εξης ειναι ελλατωματικη η συγκεγκριμενη ?η η transcend 4gb δεν παιζει καλα με το ν82?γιατι θα την παω για αλλαγη αλλα το πλαισιο εχει μονο transcend οποτε παλι την ιδια θα μου δωσουν.Την δουλευει κανεις αλλος να μου πει εντυπωσεις? η καρτα ειναι αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69980815&product=1024361 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 και εγω την μνημη ram εννουσα! εγω αυτη τη στιγμη εχω 89648 kb συμφωνα με το PySystemUtilities (χωρις restart εδω και κατι μερες, πολλη χρηση και με την εκδοση v15.0.015) και συνολικα εχω 39 εφαρμογες και 21 παιχνιδια. στο N82 ποσο εχετε ελευθερη? Εμένα με φρέσκο restart μου δίνει κατά μέσο όρο κοντά στα 91~92MB ελεύθερα, με το rotateMe να φορτώνει κάθε φορά. Χωρίς το rotateMe στο autostart έχω ακόμα περισσότερη RAM. Αυτό μου δίνει ο Handy Taskman. Το PySystemUtilities μου δίνει 92440kb. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 απ'οταν εκανα αναβαθμιση εχω μεγαλο προβλημα με το σημα..κυριως σπιτι μου που με ενδιαφερει και το παρατηρω περισσοτερο. χανω κλησεις, πεφτει η γραμμη, δε μ'ακουνε και τετοια πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Νίκο δοκίμασες με άλλη SIM από αυτή που είχες, μήπως κάνει κανένα conflict το νέο firmware με κάποιες SIM??? Εγώ πάντως δεν είχα αλλαγή στη συμπεριφορά του σήματος. Στο σπίτι μου ποτέ δεν είχα ιδιαίτερα καλό σήμα με οποιοδήποτε κινητό, και φυσικά αυτό δεν άλλαξε ούτε προς το καλύτερο ούτε προς το χειρότερο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Εμένα με φρέσκο restart μου δίνει κατά μέσο όρο κοντά στα 91~92MB ελεύθερα, με το rotateMe να φορτώνει κάθε φορά. Χωρίς το rotateMe στο autostart έχω ακόμα περισσότερη RAM. Αυτό μου δίνει ο Handy Taskman. Το PySystemUtilities μου δίνει 92440kb. θα το δοκιμασω μετα απο restart καθως και με την νεα αναβαθμιση..παντως ειναι καλα τα 91-92mb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Παίδες πως μπορώ να στείλω αρχεία από το pc μου στο Ν82 με wi-fi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 εγω παντως χρησιμοποιω το HFS Το ανοιγεις, επιλεγεις ποιους φακελους θες να κανεις κοινους και μετα απο το κινητο μπαινεις απο ενα προγραμμα πλοηγησης στην σελιδα (συνηθως 192.168.1.100) και κατεβαζεις ελευθερα.. κοιτα και εδω που ειχα ποσταρει ενα προγραμμα που μεσω wi-fi εκανε το κινητο σαν mass memory αλλα σε εμενα δ δουλεψε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 απ'οταν εκανα αναβαθμιση εχω μεγαλο προβλημα με το σημα..κυριως σπιτι μου που με ενδιαφερει και το παρατηρω περισσοτερο. χανω κλησεις, πεφτει η γραμμη, δε μ'ακουνε και τετοια πραγματα... Κ εγω μια απο τα ιδια και οταν με παιρνουν καμια φορα κ το σηκωσω ακουγονται κατι ηχοι μονο, σαν ''να βαζεις να παιζει μια κασετα μπροστα τα πισω''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 καλημερα και χρονια πολλα σε ολους! οπως βλεπετε στο αβαταρ εχω το Ν81 8GB αλλα επειδη καταλαβα οτι το Ν82 ειναι σαφως καλυτερο αποφασισα να προχωρησω στην αγορα του.αυτο που ηθελα να ρωτησω τους κατοχους επειδη σκεφτομαι να το χρησημοποιησω και σαν φορητο video player αν εχει καλη αποδοση εικονας και ηχου απο την εξοδο TV-OUT στην τηλεοραση.ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 παιδια καλημερα που θα βρω μια καλη θηκη αν εχει περει κανεις απο εδω ας μου πει ευχαριστω:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts