emperor4her Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Σωστος John ,24 μηνες Τωρα αν ειναι στην εγγυηση ,εξαρταται,πως προκληθηκε η βλαβη. μισο γιατι λαθος πληροφοριες εχω.. απο το πλαισιο που το ειχα αγορασει μου δωσαν αποδειξη και πανω γραφει: 15 μερες εγγυση πλαισιο και 12 μηνες εγγυηση νοκια... WTF!!!:wacko::wacko::blink::blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 μισο γιατι λαθος πληροφοριες εχω.. απο το πλαισιο που το ειχα αγορασει μου δωσαν αποδειξη και πανω γραφει: 15 μερες εγγυση πλαισιο και 12 μηνες εγγυηση νοκια... WTF!!!:wacko::wacko::blink::blink: http://europe.nokia.com/A4144988 1. Twenty-four (24) months for the mobile device and twelve (12) months for accessories (whether included in the mobile device sales package or sold separately) other than the consumable parts and accessories listed in (b) and © below; 2. six (6) months for the following consumable parts and accessories batteries, chargers, desk stands, headsets, cables and covers; and 3. ninety (90) days for the media on which any software is provided, e.g. CD-rom, memory card. :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 entος Ε.Ε. 2 χρονια εγγυηση...:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Το Ν82 συνεχιζει να ειναι στην παραγωγη της nokia. καλα ειναι πριν λεμε κατι να το διασταυρωνουμε, η αν οχι να το αναφερουμε με επιφυλαξη. και φυσικα τα 2 χρονια εγγυηση ισχυουν οπως εχει ηδη αναφερθει πιο πανω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Καλημέρα παιδιά. Εχει μάθει κανείς, αν και πότε θα βγει καινούριο firmware για το N82;; Μ' έχει εκνευρίσει λίγο η ιστορία με το ξυπνητήρι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Καλημέρα παιδιά. Εχει μάθει κανείς, αν και πότε θα βγει καινούριο firmware για το N82;; Μ' έχει εκνευρίσει λίγο η ιστορία με το ξυπνητήρι!!! Δεν έχει ακουστεί τίποτα ακόμα, ότι νεότερο μάθουμε θα αναφερθεί εδώ;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Καλημέρα παιδιά. Εχει μάθει κανείς, αν και πότε θα βγει καινούριο firmware για το N82;; Μ' έχει εκνευρίσει λίγο η ιστορία με το ξυπνητήρι!!! Εμένα κατά διαβολική σύμπτωση, αν και είναι αναβαθμισμένο, το ξυπνητήρι λειτουργεί άψογα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Εμένα κατά διαβολική σύμπτωση, αν και είναι αναβαθμισμένο, το ξυπνητήρι λειτουργεί άψογα!!! ουτε εγω εχω προβλημα:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getheo Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 παιδια να ρωτησω κατι..υπάρχει κάποιο φωτάκι ωστε οταν σου εχουν στειλει καποιο μνμ να το καταλαβαίνεις χωρις να κοιταξεις την οθονη του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Όχι, δεν το έχει αυτό το φωτάκι το Ν82. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 παιδια να ρωτησω κατι..υπάρχει κάποιο φωτάκι ωστε οταν σου εχουν στειλει καποιο μνμ να το καταλαβαίνεις χωρις να κοιταξεις την οθονη του κινητού? Ti to περασες p1;;:lol::p οντως θα ηταν κατι χρησιμο ,με ειχε βολεψει πολυ στο π1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 To Ν-Gage μπορώ να το αφαιρέσω? Μου βγάζει ενα μήνυμα οτι ίσως κάποια άλλη εφαρμογή να μην λειτουργεί κανονικά. Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Δεν μπορείς. Είναι προεγκατεστημένο με το λειτουργικό, και δεν θα κερδίσεις κάτι σε χώρο. Βρίσκεται στη rom του λειτουργικού όπου δεν έχεις δικαίωμα αποθήκευσης εσύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Ποτε σου βγαζει αυτο το μηνυμα? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Δεν μπορείς. Είναι προεγκατεστημένο με το λειτουργικό, και δεν θα κερδίσεις κάτι σε χώρο. Βρίσκεται στη rom του λειτουργικού όπου δεν έχεις δικαίωμα αποθήκευσης εσύ. aha, αν ειναι ετσι οκ, δεν παιζω παιχνιδια και ηθελα να τo βγαλω :) Άλλη απορία, πιθανόν να εχει απαντηθεί, θέλω να αλλάξω τον ηχο κλήσης, στην λίστα μου εμφανίζει ολα τα μουσικά αρχεία και τα mp3 που εχω στην κάρτα μνήμης με αποτέλεσμα να scrollaro 500 αρχεια για να βρω αυτο που θέλω, υπάρχει κατι αλλο? :wacko: Τα ringtones τα εχω στο /sounds/ringtones της μνημης τηλεφώνου. Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Μπορείς να το ορίσεις ως ήχο κλήσης βρίσκοντας το και μέσω του Music Player. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Megalos Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Καλησπερα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Το Ν82 εχει χρονομετρο?κ αν εχει,που ειναι αυτο? Εχω την εκδοση V.20.0.062 και το τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει καποια κολληματακια,αξιζει η αναβαθμιση η θα ειμαι χειροτερα? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Όχι δεν έχει. Υπάρχουν εφαρμογές που έχουν αυτή τη δυνατότητα. Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η V 31.0.016 (09-12-08). Έχει αναφερθεί πως με τη νέα έκδοση λογισμικού δημιουργεί κάποια προβληματάκια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siliconemind Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Γεια χαρα κ απο μενα!Σορρυ αν σας ζαλιζω αλλα δυστυχως με την αναζητηση δεν εβγαλα ακρη οποτε δεν ξερω αν εχει κ αλλος το ιδιο προβλημα η αν εχει προταθει καποια λυση.Το θεμα μου λοιπον ειναι οτι μετα την αναβαθμιση στο τελευταιο firmware εχει κολλησει ο media player κ πλεον δεν κανει ανανεωση στα τραγουδια που περναω στο κινητο.Αυτο με το ξυπνητηρι που διαβασα σε καποιους οτι εχει προβλημα δεν το εχω παρατηρησει.Εχει κανεις το ιδιο προβλημα κ αν ναι εχετε ιδεα πως λυνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Megalos Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Ευχαριστω για την απαντηση,βεβαια εχς παρατηρησει οτι τα κολληματακια τα κανει οταν εχω πολυ φορτωμενη την καρτα μνημης,δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο,αλλα αυτο εχω παρατηρησει και αν κρινω απο τα λεγομενα σου,δεν αξιζει να κανω αναβαθμιση,ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Ευχαριστω για την απαντηση,βεβαια εχς παρατηρησει οτι τα κολληματακια τα κανει οταν εχω πολυ φορτωμενη την καρτα μνημης,δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο,αλλα αυτο εχω παρατηρησει και αν κρινω απο τα λεγομενα σου,δεν αξιζει να κανω αναβαθμιση,ευχαριστω. Καλύτερα να μην κάνεις. Γεια χαρα κ απο μενα!Σορρυ αν σας ζαλιζω αλλα δυστυχως με την αναζητηση δεν εβγαλα ακρη οποτε δεν ξερω αν εχει κ αλλος το ιδιο προβλημα η αν εχει προταθει καποια λυση.Το θεμα μου λοιπον ειναι οτι μετα την αναβαθμιση στο τελευταιο firmware εχει κολλησει ο media player κ πλεον δεν κανει ανανεωση στα τραγουδια που περναω στο κινητο.Αυτο με το ξυπνητηρι που διαβασα σε καποιους οτι εχει προβλημα δεν το εχω παρατηρησει.Εχει κανεις το ιδιο προβλημα κ αν ναι εχετε ιδεα πως λυνεται? Πατάς Επιλογές > Ενημέρωση μουσικής βιβλιοθήκης και δεν ανταποκρίνεται; Ξεκίνα με μορφοποίηση της κάρτας μνήμης, αφού πρώτα κρατήσεις στο pc σου όλα τα δεδομένα της κάρτας με απλή αντιγραφή-επικόλληση. Μόνο φρόντισε να έχεις ενεργοποιημένη την εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων ώστε να τα αντιγράψεις όλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 @ siliconemind Πριν κάνεις φορμάτ, δες αν υπάρχει κάποιο αρχείο στη κάρτα μνήμης στη διαδρομή System > temp > Catalogs > NCD Επίσης κάνε ένα scandisk μέσα από τον υπολογιστή σου στη κάρτα μνήμης Εγώ έτσι έλυσα το πρόβλημα Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siliconemind Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Αυτο που γινεται ειναι οτι πλεον ειτε περασω καινουργια κομματια η σβησω καποιο παλιο κ παω να κανω ανανεωση στον media player κολλαει κ δεν βρισκει τιποτα.Το εχω αφησει πανω απο 1 ωρα ετσι απο περιεργια αλλα κ παλι τιποτα.Σε ενα google search που εκανα επεσα πανω σε ενα επισημο φορουμ της νοκια που λεγανε οι τυποι εκει οτι ειναι θεμα του τελευταιου firmware.Κανεις δεν το εχει παθει εδω?Θα δοκιμασω αυτα που προτεινετε κ βλεπουμε! @ siliconemind Πριν κάνεις φορμάτ, δες αν υπάρχει κάποιο αρχείο στη κάρτα μνήμης στη διαδρομή System > temp > Catalogs > NCD Στο συγκεκριμενο φακελο δεν υπαρχει τιποτα.Θα επρεπε? @ siliconemind Επίσης κάνε ένα scandisk μέσα από τον υπολογιστή σου στη κάρτα μνήμης Εγώ έτσι έλυσα το πρόβλημα Επισης οταν λες scandisk εννοεις ελεγχο για σφαλματα,ανασυγκροτηση η κατι αλλο? συνεχομενα μηνυματα ,να χρησιμοποιεις την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Ένα άλλο απλό που εχω κάνει αρκετές φορές όταν διαπιστώνω ότι υπάρχουν παρόμοια κολληματα, είναι να συνδεδω το κινητό σε μαζική αποθήκευση και να μεταφέρω όλη την μουσική σε άλλον φάκελο (πχ Ε:\Μusic). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siliconemind Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Αυτο με τη μεταφορα της μουσικης σε αλλο φακελο παντως δε δουλεψε!Επισης να πω οτι εχω εγκαταστησει εφαρμογες κλπ οποτε το φορματ στην καρτα θεωρειται υστατη επιλογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts