gianpithio Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Ρυθμισεις\ Γενικες\ Εντοπ. θεσης\ Μεθοδοι εντοπ. θεσης\ ..Ενσωματωμενο GPS Καπου εκει πρεπει να ειναι δεν ειμαι 100% σιγουρος γιατι το γραφω απο εξω :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecrogeddoN Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Απο τα δεδομενα GPS και τις μεθοδους εντοπισμου θεσης ασε ενεργη μονο την επιλογη "ενσωματωμενο GPS" και τιποτα αλλο.Σε εμενα ετσι δουλευει χωρις κανενα κολλημα πλεον. το βρηκα οκ. ευχαριστω παρα πολυ Ρυθμισεις\ Γενικες\ Εντοπ. θεσης\ Μεθοδοι εντοπ. θεσης\ ..Ενσωματωμενο GPS Καπου εκει πρεπει να ειναι δεν ειμαι 100% σιγουρος γιατι το γραφω απο εξω :O σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Μετα απο ενα μηνα περιπου κατοχος του κινητου ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχω ελαχιστα προβληματα. τα οποια για αλλους μπορει να μην ειναι προβληματα. Μεσα στην εκθεση οι φωτογραφιες αλλαζουν απιστευτα γρηγορα (αυτο ειναι καλο) πραγμα που δεν το περιμενα. Τα προβληματα που εχω ειναι οτι μερικες φορες οταν παταω το κουμπι για να δω ποιες εφαρμογες μου τρεχουν στην αναμονη μου βγαζει τις επαφες ή το μητρωο. μερικες φορες και τα δυο. χωρις να εχω βγει με το κοκκινο κουμπι απο εκει. και ενα δευτερο οταν κανω κληση και με απορηψει ο αλλος τοτε καθυστερει να φυγει το μηνυμα " ταδε αποσυνδεθηκε" γυρω στα 10-15 δευτερολεπτα. κανενα απο τα προβληματα δεν με απασχολει τοσο αφου τα πλεονεκτηματα του ειναι πααααρα πολλα. το συνιστω σε ολους το κινητο. Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Προφανως δεν κλεινεις τις Επαφες ή το μητρωο επιλεγοντας το "Εξοδος" και λογικο ειναι να τρεχουν στο background.Αν πας στο μενου λογικα θα βλεπεις ενα κυκλακι στο εικονιδιο των Επαφων ή του Μητρωου που υποδηλωνει οτι η εφαρμογλη τρεχει.Οσο για το άλλο που αναφερεις δεν ειναι προβλημα. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Οι Επαφές και το Μητρώο συνεχίζουν να τρέχουν στο παρασκήνιο μετά από την πρώτη εκτέλεσή τους. Και αυτό έχει αναφερθεί από δεκάδες κατόχους. Με την τελευταία έκδοση λογισμικού λύνεται το εν λόγω πρόβλημα, αλλά δεν θα σε συμβούλευα να κάνεις αναβάθμιση διότι δημιουργεί άλλα σοβαρότερα προβλήματα. Και κάτι ενημερωτικό, πλέον το κόκκινο πλήκτρο έχει αλλάξει λειτουργία. Δεν σε βγάζει απλά στην οθόνη αναμονής όπως συνέβαινε στα παλιότερα S60, αλλά τερματίζει την εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Και κάτι ενημερωτικό, πλέον το κόκκινο πλήκτρο έχει αλλάξει λειτουργία. Δεν σε βγάζει απλά στην οθόνη αναμονής όπως συνέβαινε στα παλιότερα S60, αλλά τερματίζει την εφαρμογή. Εγω εχω την εκδοση 30.0.019 και οταν παταω το κοκκινο πληκτρο μου κανει κατι σαν ελαχιστοποιηση. συνεχιζει να τρεχει την εφαρμογη και δεν την τερματιζει οπως αναφερεις. Οσο γιαυτο με τις επαφες και το μητρωο εκανα ενα τεστακι τωρα κ ειδα οτι οταν μπαινω στις επαφες μου και καλεσω μια μετα την κληση με βγαζει στην αναμονη κ γιαυτο συνεχιζει να τρεχει το μητρωο ή οι επαφες. αναλογα. Δεν σκοπευω να κανω ακομα αναβαθμιση γιατι βλεπω πως μερικοι εχουν καποια προβληματακια. Και τωρα δεν εχω καποιο εγω για να κανω Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 εχω το ν82 και μοθ κανει κατι περιεργο μια φορα στο τοσο.ενω παω να γραψω βιντεο κ παταω να γραψει δεν κινειται καθολου η ωρα εγγραφης η αλλοτε μου βγαζει μαυρη οθονη.εχω την 31.0.016.το ειχα απο την 20 εκδοση μετα πηγα 30 κ μετα 31.απλα δεν εχω κανει καθολου φορματ την καρτα μνημης απο την 30 στην 31.αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Δοκίμασε να βάλεις σε χρήση την μνήμη τηλεφώνου και δες αν στο κάνει πάλι. Επίσης αν χρησιμοποιείς την εργοστασιακή κάρτα μνήμης πιθανώς να είναι αυτό το πρόβλημα. Αλλιώς ένα φορμάτ σε κινητό και κάρτα μνήμης λογικά θα έλυνε προ πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 καρτα μνημης εχω μια sandisk 4 gb.απλα ρωταω μηπως ειναι προβλημα φακου και αυτο μου το κανει αν το κανει μια φορα στο μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Αν είναι ο φακός θα σου βγάζει προβλημα και στις φωτογραφίες. Θα μαυρίζει και όταν είναι σε αναμονή να τραβήξεις φωτο και η κάμερα "δείχνει". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 ειναι λογικο να αργει να αοιξει ο φακος μεταξυ των μενου φωτο κ βιντεο οταν γινεται εναλαγη μεταξυ τους.ενοοω καποια δευτερολεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Ναι τρώει μερικά δευτερόλεπτα κόλλημα εκεί... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 εβαλα το ovi theme και καθως εκανε εγκατασταση ασπρισε η οθονη για λιγο του κινητου,εκανε ρεσταρτ?δεν εβγαλε το λογοτυπο της νοκια απλα ασπρισε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Απλά άλλαξε το θέμα. Όταν κάνει restart βλέπεις το σήμα της νόκια όπως στην εκκίνηση. :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 3 μηνες που το εχω δεν εχει κανει ποτε απο μονο του ρεσταρτ.γενικα κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Όχι, αν δεν το πιέσεις, ίσως δεν σου κάνει και ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Με την τελευταία έκδοση λογισμικού λύνεται το εν λόγω πρόβλημα, αλλά δεν θα σε συμβούλευα να κάνεις αναβάθμιση διότι δημιουργεί άλλα σοβαρότερα προβλήματα. Τι προβλήματα φίλε Itchrist; Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Τα προβλήματα με την αλλαγή της ώρας ή και η μη σωστή λειτουργία του ξυπνητηριού όταν είναι κλειστό το κινητό, που έχουν σχεδόν όλες οι συσκευές με την τελευταία έκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 ΑΑ, οκ, δε το έχω παρατηρήσει και παραξενεύτηκα γιατί κατά τα άλλα μια χαρά έκδοση είναι ;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Επιτελους το ξανα εχω στα χερια μου μετα απο 1,5 μηνα :happy: το ειχα στειλει για επισκευη και αρχισα να νομιζω οτι με ξεχασαν :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Επιτελους το ξανα εχω στα χερια μου μετα απο 1,5 μηνα :happy: το ειχα στειλει για επισκευη και αρχισα να νομιζω οτι με ξεχασαν :lol: Καλοριζικο John ! :tease::lol: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 εβαλα και εγω σημερα για πρωτη φορα το patch για πληρη φωτεινοτητα στην οθονη. το κινητο ηταν κοντα στο τελειο απλα πιστευω τωρα εγινε τελειο! οποιος δε το εχει ηδη κανει, γνωμη μου να το κανει hack οπωσδηποτε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 φιλε μορφεα με ποιον τροπο εκανες χακαρισμα?το patch για την φωτεινοτητα που το βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Καλυτερα ρωτησε στο επισημο θεμα S60 - Hacks & Patches. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 με τον τριτο τροπο απο το λινκ του gianpithio. το χακαρεις. μετα περνας ενα text κειμενακι ( 10200C8C.txt ), restart και ετοιμο το κινητο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts