Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλησπερα.εχω βαλει το τηλεφωνακι στο ματι εδω και κατι μερες και το ψηνω να τ παρω μεσα στις γιορτες γιατι εχω και μια μικρη αναβαθμηση.τι προβληματα παιζει να αντιμετωπισω ομως?διαβασα οτι πολλοι εχετε προβλημα με τν καρτα που δινουν?ισχυει?και που μπορω ν βρω εφαρμογες για το τηλεφωνο(προγραμματακια,θεματα,παιχνιδια κτλ)??

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

thanks για τις πληροφορίες, ωστόσο το πρόβλημά μου παραμένει γιατί η εφαρμογή πέρασε στο κινητό σε μορφή jar και οχι sis. Φαντάζομα πως δεν υπάρχει και πρόγραμμα uNjar? :(

anyway... thanks again!

Υπάρχει λύση και γι' αυτό!

Όλες οι εφαρμογές Java εγκαθίστανται στο !:\Private\102033E6\MIDlets\.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το φάκελο της εφαρμογής που σε ενδιαφέρει και να τον διαγράψεις.

παιδια καλησπερα.εχω βαλει το τηλεφωνακι στο ματι εδω και κατι μερες και το ψηνω να τ παρω μεσα στις γιορτες γιατι εχω και μια μικρη αναβαθμηση.τι προβληματα παιζει να αντιμετωπισω ομως?διαβασα οτι πολλοι εχετε προβλημα με τν καρτα που δινουν?ισχυει?και που μπορω ν βρω εφαρμογες για το τηλεφωνο(προγραμματακια,θεματα,παιχνιδια κτλ)??

Ναι, υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα που έρχεται στη συσκευασία.

Όμως πλέον οι τιμές είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα οπότε με μερικά € παίρνεις πολύ καλύτερη κάρτα. Δες εδώ.

Όσο αφορά το άλλο σκέλος της ερώτησής σου, έχει αναφερθεί εκατοντάδες φορές: Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

οταν παω να μπω σε δικτυο wifi μου ζηταει "προδιανεμημενο κλειδι" τι ειναι αυτο?

το κλειδι ασφαλειας (wep key) του δικτυου ....

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εχει κωδικο ασφαλειας.Πρεπει να γνωριζεις τον κωδικο αυτο ετσι ωστε να μπορεις να μπεις στο δικτυο.Η κωδικοποιηση μπορει να είναι ειτε WEP ή WPA
Υπογραφή....

Υπάρχει λύση και γι' αυτό!

Όλες οι εφαρμογές Java εγκαθίστανται στο !:\Private\102033E6\MIDlets\.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το φάκελο της εφαρμογής που σε ενδιαφέρει και να τον διαγράψεις.[/i][/u][/b][/url]

Μάλλον έχω να κάνω με ''καταραμένη'' εφαρμογή! Εκανα αυτό που μου είπες, το εικονίδιο όμως της εφαρμογής παραμένει στο κινητό. Τώρα (φυσικά) δεν ανοίγει καθόλου, αλλά ούτε αφαιρείται. Επίσης προσπαθώντας να περάσω από πάνω την ίδια εφαρμογή, δεν κάνει εγκατάσταση (είναι η εφαρμογή gmail 2.0).

Αλήθεια, τα εικονίδια δεν υπάρχουν σαν αρχεία κάπου για να διαγραφούν?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aν εμμένει κάνε ένα hard reset να ηρεμήσεις και να τα περάσεις ξανά όλα απλά κ καθαρά.

Για εκεί οδηγούμαι τελικά... Επειδή δεν το έχω ξανακάνει, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην μπλέξω με το Garmin.

Λογικά αντιγράφω τον φάκελο Garmin στον υπολογιστή, μετά τον περνάω ξανά στην κάρτα, κάνω εγκατάσταση το sis και όλα ξαναδουλεύουν ρολόι??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για εκεί οδηγούμαι τελικά... Επειδή δεν το έχω ξανακάνει, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην μπλέξω με το Garmin.

Λογικά αντιγράφω τον φάκελο Garmin στον υπολογιστή, μετά τον περνάω ξανά στην κάρτα, κάνω εγκατάσταση το sis και όλα ξαναδουλεύουν ρολόι??

Ακριβώς. Μετά το φορμάτ ης συσκευής, επαναφέρεις τον φάκελο garmin, κάνεις εγκατάσταση στο sis και είσαι έτοιμος. Το ίδιο θα κάνεις και με τις υπόλοιπες εφαρμογές.

Επειδή θα κάνεις φορμάτ φορματ στο τηλέφωνο, κάνε και ένα στην κάρτα μνήμης για να είναι πεντακάθαρο το κινητό οσυ. Θα σου πάρει λίγο χρόνο παραπάνω να τα ξαναεγκαταστήσεις όλα αλλά αξίζει τον κόπο.

να σημειωσω οτι μετα το τελευταιο update της συσκευης αυτη ειναι ικανη να παιξει .flv αρχεια πραγμα που παλιοτερα δεν ειχα καταφερει να κανω ακομα και προσθετωντας επιπλεον software....δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει πιο πριν αλλα ηταν καλη προσθηκη αυτη...χρονια πολλα σε ολους!

το ξενερωμα ειναι οτι δε βρηκα τροπο να προχωραω μπρος η πισω τα βιντεο...κριμα...

Χρόνια Πολλά και καλά.... την Δευτέρα με το καλό το παίρνω...

αν κι ακόμα δεν αποφάσισα το χρώμα.... :confused: ολα μαυρα τα χω πάρει...

καμία βοήθεια? (αν κι είναι θέμα γουστου)

θα θελα να ρωτήσω αν ισύει ότι μπορείς να βάλεις διαφορετικό ήχο κλήσης για κάποιες "ξεχωριστές" επαφές...

και για κάρτα μνήμης την 4αρα ή την 8αρα ?

Το μαύρο δείχνει πιο ποιοτικό και θα το προτιμούσα χωρίς σκέψη έναντι του ασημί.

Πάρε οτι χωρητικότητα θέλεις microSDHC αρκεί να είναι της Sandisk.

Ναι, μπορείς να βάλεις ήχο κλήσης για κάθε επαφή ξεχωριστά.

Χρόνια πολλά!

Ναι, ισχύει αυτό για τις επαφές.

Και οι δύο τους είναι συμβατές, απλά με τη μάρκα διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις διότι έχουν ακουστεί πολλά προβλήματα με τις Kingston.

Καλύτερα να προτιμήσεις SanDisk.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το μαύρο δείχνει πιο ποιοτικό και θα το προτιμούσα χωρίς σκέψη έναντι του ασημί.

Πάρε οτι χωρητικότητα θέλεις microSDHC αρκεί να είναι της Sandisk.

Ναι, μπορείς να βάλεις ήχο κλήσης για κάθε επαφή ξεχωριστά.

Χρόνια πολλά!

Ναι, ισχύει αυτό για τις επαφές.

Και οι δύο τους είναι συμβατές, απλά με τη μάρκα διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις διότι έχουν ακουστεί πολλά προβλήματα με τις Kingston.

Καλύτερα να προτιμήσεις SanDisk.

Άμεσες και σχεδόν ίδιες απαντήσεις...ευχαριστώ πολύ, βρήκα σε μια γρήγορη αναζήτηση 4άρα (12 ευρώ)στα multirama ....

και 6άρα (16 ευρώ) στο e-shop ποιά λέτε απτις 2? από Δευτέρα-Τρίτη θα άρχισω να ψάχνω καλύτερα τα νήματα που πρέπει ;):D

εχει ανοιχτη ακροαση το ν82?

ευχαριστω

Φυσικά και έχει.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δε νομιζω οτι εχει ξαναειπωθει, αλλα, γιατι δεν "βαζουν" και στο Ν82 τα γραφικα και τις ομορφιες του Ν79 για παραδειγμα, που πιστευω οτι θα ταιριαζαν μια χαρα οσον αφορα το hardware?!?

Επαιξα λιγο με ενα Ν79 και ηταν τοσο ωραια τα γραφικα και η μεταβαση απο την αναμονη στα μενου ή απο το ενα μενου στο αλλο και τοσο ομαλη η περιστροφη της εικονας/οθονης σε landscape.!

Αυτο δεν θα μπορουσε να ρυθμιστει/γινει/εφαρμοστει σε μια επομενη αναβαθμιση του Ν82(?) ή εχει να κανει με τις εκδοσεις λογισμικου (9.2-9.3) και τα feature packs?

[sIGPIC][/sIGPIC]