Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασες να περάσεις ξανά την εφαρμογή και τους χάρτες μεσα απο το Nokia Maps?
Υπογραφή....

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάνε αναβάθμιση του προγράμματος μέσω του εικονιδίου Λήψη. Ξαναπέρνα τους χάρτες.

Ίσως λυθεί το πρόβλημα. Αλλιώς κάνε hard format παίρνοντας πρώτα back up.

kolaei para polu to kinito.kamia fora ftanei k mono molis anoigw tous xartes kolaei.

den ksekolaei me tipota meta.opote bale bgale mpataria

Κάνε φορμάτ. Μόνο έτσι θα σιγουρευτείς οτι θα λυθεί το πρόβλημα. Σου κολάει πουθενά αλλού ή μόνο στους Χάρτες;

Κάνε φορμάτ. Μόνο έτσι θα σιγουρευτείς οτι θα λυθεί το πρόβλημα. Σου κολάει πουθενά αλλού ή μόνο στους Χάρτες;

nai psilo kollaei ligo sta minimata&contacts alla ksekolaei se ligw

exw kanei anabathmisi k tous xartes k to kinito alla tipota

Πρεπει να κανεις hard format στην συσκευη σου και format στην καρτα μνημης.. που και που χρειαζεται :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Επιτέλους!!Πήγα και το παρέλαβα μετά από το πρόβλημα στο ένα ηχείο!!!Το έφτιαξαν χωρίς να χαλάσουν κτ άλλο και καλυπτόταν από εγγύηση...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποσες ημερες στο κρατησαν? Εχω και εγω προβλημα με το ηχειο και δεν θελω να περιμενω πολυ..

βρε παιδια μια ερωτηση......

πως μπορεις να κανεις ενα playlist απο πριν...και να το παιζει μετα ο player του κινητου...χωρις να χρειαζεται να βαζεις τα κομματια ενα ενα.....????

δοκιμασα με τον windows media player(m3u) αλλα δεν τον διαβαζε.....

Δοκίμασε να αλλάξεις την τοποθεσία που έχεις αποθηκεύσει τα playlists. Πχ βάλε τα χύμα μέσα μέσα στην κάρτα μνήμης. Νομίζω απο κει τα διαβάζει. Αν όχι, δοκίμασε σε άλλες τοποθεσίες. Φτιάξε και μια νέα λίστα μέσα απο το κινητό και δες που αποθηκεύεται.

Καλημερα.

Παιδια το usb καλωδιο του Ν82, ειναι: usb <-> με "micro usb A αρσενικο" ή usb <-> με "micro usb Β αρσενικο" ??

[sIGPIC][/sIGPIC]

βρε παιδια μια ερωτηση......

πως μπορεις να κανεις ενα playlist απο πριν...και να το παιζει μετα ο player του κινητου...χωρις να χρειαζεται να βαζεις τα κομματια ενα ενα.....????

δοκιμασα με τον windows media player(m3u) αλλα δεν τον διαβαζε.....

Συνδέσε το τηλέφωνο σε μεταφορά δεδομένων ή βγάλε την κάρτα μνήμης και φτιάξε τις playlists με βάση την τοποθεσία των κομματιών στην κάρτα μνήμης. Εγώ τις έχω φτιάξει από το Winamp με αυτό τον τρόπο. Μετά βάλε την κάρτα μνήμης στο τηλέφωνο και πήγαινε στον music player και κάνε ανανέωση. Θα σου διαβάσει και τα κομμάτια και τις λίστες κανονικότατα. Δεν παίζει ρόλο σε ποιο φάκελο έχεις τις playlists, αρκεί να μην μετακινήσεις τα κομμάτια σε άλλους φακέλους ή τους αλλάξεις τα ονόματα των αρχείων.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλημερα.

Παιδια το usb καλωδιο του Ν82, ειναι: usb <-> με "micro usb A αρσενικο" ή usb <-> με "micro usb Β αρσενικο" ??

Βρήκες τελικά; Για ενημέρωσε σε περίπτωση που ψάχνει και άλλος.

Νομίζω αυτό που ρωτάς έχει σχέση με τα πιν της microUSB υποδοχής. Είναι 5. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.

Καλημερα.

Βρήκες τελικά; Για ενημέρωσε σε περίπτωση που ψάχνει και άλλος.

Νομίζω αυτό που ρωτάς έχει σχέση με τα πιν της microUSB υποδοχής. Είναι 5. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.

Λοιπον, καλωδιο microUSB, 4πινο (4pin) και 5πινο (5pin) που βρηκα στο Πλαισιο στο Περιστερι δεν ταιριαζουν.

Βρηκα ομως στο internet ενα μαγαζακι στο Γαλατσι (filosofou.gr) και αυριο θα παω να δοκιμασω αυτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί δεν ταιριάζουν; Σε άφησαν να τα ανοίξεις να τα δοκιμάσεις; Και αυτού που ποστάρεις φαίνεται να κάνει.

Γιατί δεν ταιριάζουν; Σε άφησαν να τα ανοίξεις να τα δοκιμάσεις; Και αυτού που ποστάρεις φαίνεται να κάνει.

Επειδη δεν μπορουσες να καταλαβεις με το ματι αν ταιριαζει κανονικα, ανοιξαμε ενα και δοκιμασαμε ηδη αυτο (που ειναι microUSB A' αρσενικο) αλλα δεν εκανε, οποτε παρηγγειλε το αλλο microUSB (B'αρσενικο) που ποσταρα πιο πανω και θα το δοκιμασω αυριο.

Α! Στο Πλαισιο οχι, ηταν κλειστα με το πλαστικο το "λειωμενο" γυρω γυρω οποτε δεν ανοιγαν.. αλλα φαινοταν και με το ματι οτι ηταν διαφορετικτο το βυσματακι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

δοκιμασα να συνδεσω το ν82 στην τηλεοραση δεν καταφερα ξερετε πως γινεται ??? ..................
[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

Απλά συνδέεις το κινητό με την τηλεόραση(με αντιστοιχία χρωμάτων στην υποδοχή της τηλεόρασης) και επιλέγεις το κανάλι που δείχνει την αντίστοιχη είσοδο στην τηλεόραση σου. Συμβουλεύσου το εγχειρίδιο χρήσης της τηλεόρασης σου αν δεν ξέρεις πιο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποσες ημερες στο κρατησαν? Εχω και εγω προβλημα με το ηχειο και δεν θελω να περιμενω πολυ..

Το είχα πάει 21 Οκτωβρίου και μου το είχαν έτοιμο 12 Νοεμβρίου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

δοκιμασα να συνδεσω το ν82 στην τηλεοραση δεν καταφερα ξερετε πως γινεται ??? ..................

Επισης, πολλα τηλεχειριστηρια εχουν και τα κουμπακια 'TV' και 'AV'. Αν εχει και το δικο σου τηλεχειριστηριο το 'AV' συνδεσε το κινητο με τα καλωδια στην τηλεοραση και πατα το.

Για να "βγεις" απο εκει μετα, ή αλλαζεις καναλι ή πατας το κουμπακι 'TV'.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μπορω να περιμενω τοσο :O Μαλλον θα κανω υπομονη μεχρι να παρω καινουριο :)

Το δικο μου χαλασε εντελως τυχαια απο την μια στιγμη στην αλλη δεν ακουγοταν καθαρα το ηχειο ουτε καν τουμπα εφαγε.

Πρεπει να κανεις hard format στην συσκευη σου και format στην καρτα μνημης.. που και που χρειαζεται :)

meta apo ena soft format ola estrwsan.

thanks

Καλυτερα να του εκανες hard format (ειναι οπως κανουμε format στο pc). Αφου λυθηκε το προβλημα και με soft format.. Tελος καλο ολα καλα :)

Επισης, πολλα τηλεχειριστηρια εχουν και τα κουμπακια 'TV' και 'AV'. Αν εχει και το δικο σου τηλεχειριστηριο το 'AV' συνδεσε το κινητο με τα καλωδια στην τηλεοραση και πατα το.

Για να "βγεις" απο εκει μετα, ή αλλαζεις καναλι ή πατας το κουμπακι 'TV'.

'AV' διαλεξα και γω αλλα δε παιζει εβαλα και την αντιστοιχία χρωμάτων στην υποδοχή της τηλεόρασης τιποτα τι να φταιει ? ... το μονο που δεν εκανα ειναι να ψαξω το κανάλι που δείχνει την αντίστοιχη είσοδο στην τηλεόραση θα το κιοταξω αυριο οκ ----

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

Τι κινητο στις ρυθμισεις του εισαι σε PAL?
Υπογραφή....