Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σχετικα με το wlan, θα πρεπει πρωτα να κανω καποιες ρυθμισεις?

εχει τυχει να βρω καποιο ξεκλειδωτο royter και δεν μπορω να συνδεθω.

επισης αν καταφερω να συνδεθω, υπαρχει καποια χρεωση?

Καμία χρέωση. Ότι έχει σχέση με wi-fi δεν χρεώνεσαι.

Σου είναι εύκολο να περιγράψει αναλυτικά την διαδικασία την οποία ακολούθησες?

Δεν υπάρχει διαδικασία. Ανοίγεις τον ιστό, επιλέγεις μια ιστοσελίδα και σε ρωτάει με τι θέλεις να συνδεθείς. Επιλέγεις easy wlan, σου βγάζει μια λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα, επιλέγεις κάποιο και είσαι έτοιμος.

Μια ρύθμιση που μππορείς να κάνεις είναι

Ιστός- Επιλογές- Ρυθμίσεις- Γενικές- Σύνδεση δικτύου- Ερώτηση πάντα

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ψαχνω...ψαχνω... δεν το ξαναβρίσκω....

Πως θα κρυψω τα εικονιδια του Garmin απο την έκθεση?

Με τον X-plore. Θα πας στα αρχεία που θες, θα πατήσεις το 6 και μετά θα επιλέξεις την επιλογή System.

με καποιον file explorer (Χ-plore πχ) θα βρεις τι εικονες αυτες μεσα στον φακελο Garmin και σε καθε μια απο αυτες θα την κανεις hidden. Μπορεις και μεσω του υπολογιστη να κανεις το ιδιο...

Τα εχω παρει αγριως με αυτη την κατασταση.εχω βαλει garmin και sygic μεσα και εμφανιζει τα εικονιδαι στην Εκθεση.Επειδη δεν εχω βρει ακομα τα προγραμματα που προτεινεται ειπα να το κανω μεσα απο το πισι.Ψαχνω μεσα στους φακελους της καρτας τα εν λογω εικονιδια αλλα τιποτα.Κανω hidden ολους τους φακελους των προγραμματων.ανοιγω κινητο παω εκθεση και τωρα ναι μεν δεν μου εμφανιζει τις φωτο αλλα δειχνει τα εικονιδια λες και ειναι κατεστραμμενα αρχεια

Υπογραφή....

Επειδη δεν εχω βρει ακομα τα προγραμματα που προτεινεται ειπα να το ακνω μεσα απο το πισι.

Είναι απλό, μπες xxxxxxxxxxx και κατέβασε το X-plore.

Γεια σας παιδιά και από μένα. Είμαι και εγώ κάτοχος του Ν82 εδώ και ένα μήνα περίπου. Είναι η πρώτη φορά που παίρνω κινητό Symbian και όλο αυτό τον καιρό διαβάζω για να μάθω τις δυνατότητές του.

Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν κατάφερα να χρησιμοποιήσω το WiFi του κινητού. Το ρούτερ μου είναι το Zyxel 660ΗW. Το τηλέφωνο βρίσκει κανονικά το ρούτερ και συνδέεται μια χαρά σε αυτό αλλά όταν πάει να φορτώσει τη σελίδα αφού προσπαθεί για λίγο μετά σταματάει και βγάζει το μήνυμα Ιστός: Καμία απόκριση πύλης! Όσο και αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να το λύσω. Πιο συγκεκριμένα άφησα το ασύρματο δίκτυο χωρίς ασφάλεια, ενεργοποίησα την δυνατότητα για mac filter πάλι τίποτα. Βγάζει συνεχώς το ίδιο μήνυμα. Δοκίμασα σε ένα D-Link ρούτερ και πάλι τίποτα. Να πω πως στο ρούτερ είναι απενεργοποιημένη η λειτουργία DHCP server αλλά αυτό έχει να κάνει με το ενσύρματο LAN και δε νομίζω να παίζει ρόλο.

Καμία ιδέα;;

Φυσικα και παιζει ρολο γιατι δινει ip στο κινητο και γενικα σε συσκευες που θελουν να συνδεθουν.Κι εγω το ιδιο ρουτερ εχω και δουλευει αψογα με το κινητο

Είναι απλό, μπες xxxxxxxxxx και κατέβασε το X-plore.
Το εκανα εγκατασταση.Και εκανα τα αρχεια hidden μεσα απο την εφαρμογη.Παλι τα ίδια τα εικονιδια εμφανίζονται ως κατεστραμμενα και τα εχει ολα ονομασει ABOUT.Καλα κρασια.Αν ειναι δυνατον να διαβαζει οτιδηποτε εχει μεσα και να σου τα εμφανιζει
Υπογραφή....

Και εμενα μερικα αρχεια μου τα ειχε σαν κατεστραμμενα...τα διεγραψα...δ ειδα καπου να λειπουν..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Το εκανα εγκατασταση.Και εκανα τα αρχεια hidden μεσα απο την εφαρμογη.Παλι τα ίδια τα εικονιδια εμφανίζονται ως κατεστραμμενα και τα εχει ολα ονομασει ABOUT.Καλα κρασια.Αν ειναι δυνατον να διαβαζει οτιδηποτε εχει μεσα και να σου τα εμφανιζει

Τσέκαρε hidden , system και read only. Έτσι δεν φαίνονται στην έκθεση.

αν στο Ν82 βαλω μια 8αρα μνημη, θα μπορει να παιξει ταινια?

η οθονη του θα βολευει?

και ποιον converter θα χρειαστω?

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος.εχω παρει ενα ενα ολα τα αρχεια τα εχω κανει hidden , system και read only αλλα το αποτελεσμα ειναι το ίδιο.
Υπογραφή....

αν στο Ν82 βαλω μια 8αρα μνημη, θα μπορει να παιξει ταινια?

η οθονη του θα βολευει?

και ποιον converter θα χρειαστω?

Φυσικά και θα παίζει. Το αν θα βολεύει είναι σχετικό. Θα σου βγουν τα μάτια σε οθόνη 2,4 ιντσών. Απ'ότι λένε τα παιδιά, ο super είναι καλός converter.

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος.εχω παρει ενα ενα ολα τα αρχεια τα εχω κανει hidden , system και read only αλλα το αποτελεσμα ειναι το ίδιο.

Βγάλε και βάλε την κάρτα μνήμης ωστε να κάνει ανανέωση στην έκθεση.

Κανω και τιποτα αλλο...ολο επανεκκινήσεις και αφαιρεση καρτας.
Υπογραφή....

στις εφαρμογες, εχει μια επιλογη που λεει ΓΡΑΦΕΙΟ και μεσα σε αυτην εχει το QUICKOFFICE που εχει το WORD.

υπαρχει καποιο προγραμμα για να διαβαζει και αρχεια EXCEL?

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

καλησπερα παιδια. χρειαζομαι τα φωτα σας. αυτη τη φορα σε κατι απλο.

οκ εχω εγκαταστησει απειρες εφαρμογες και απιχνιδια. ολες ηταν sis ομως

δε μπορω με τιποτα να εγκαταστησω java εφαρμογες η παιχνιδια. μαλλον κατι δε κανω καλα. μπορει καποιος να με βοηθησει?

ευχαριστω

στις εφαρμογες, εχει μια επιλογη που λεει ΓΡΑΦΕΙΟ και μεσα σε αυτην εχει το QUICKOFFICE που εχει το WORD.

υπαρχει καποιο προγραμμα για να διαβαζει και αρχεια EXCEL?

Για εφαρμογες υπαρχει το αναλογο θεμα.. :rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189726

καλησπερα παιδια. χρειαζομαι τα φωτα σας. αυτη τη φορα σε κατι απλο.

οκ εχω εγκαταστησει απειρες εφαρμογες και απιχνιδια. ολες ηταν sis ομως

δε μπορω με τιποτα να εγκαταστησω java εφαρμογες η παιχνιδια. μαλλον κατι δε κανω καλα. μπορει καποιος να με βοηθησει?

ευχαριστω

Δοκιμασε να κανεις εγκατασταση την παρακατω εφαρμογη:

http://eortologio.wordpress.com

Eαν δεν κανει εγκατασταση τοτε δοκιμασε να την κανεις στην μνημη της συσκευης για να ξερεις εαν το προβλημα ειναι στην καρτα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2472212#post2472212

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δοκιμασε να κανεις εγκατασταση την παρακατω εφαρμογη:

http://eortologio.wordpress.com

Eαν δεν κανει εγκατασταση τοτε δοκιμασε να την κανεις στην μνημη της συσκευης για να ξερεις εαν το προβλημα ειναι στην καρτα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2472212#post2472212

φιλε εγκατασταση στο java πως κανω? εγω εκανα οπως και στο sis αρχειο, με διπλο κλικ πανω του. το ιδιο κανω και στις java? ή κανω κατι λαθος?

Eαν προσπαθεις να το κανεις εγκατασταση απο τον x-plore θα πρεπει να πας επανω στο αρχειο και να επιλεξεις Οpen Βy System.

Εαν το εχεις μεσα στα μηνυματα σου σαν εισερχομενο το ανοιγεις οπως και τα .sis

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Eαν προσπαθεις να το κανεις εγκατασταση απο τον x-plore θα πρεπει να πας επανω στο αρχειο και να επιλεξεις Οpen Βy System.

Εαν το εχεις μεσα στα μηνυματα σου σαν εισερχομενο το ανοιγεις οπως και τα .sis

σε ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω σε λιγο

εισαι απιστευτος χιλια θενξ

προσπαθω να βαλω καποια themes που κατεβασα κ στα περισσοτερα μου βγαζει μηνυμα 'το πιστοποιητικο εχει ληξει'!!!!!!:blink::blink::blink: ξερει κανεις τιειναι αυτο κ τι μπορω να κανω???

Γύρισε την ημερομηνία του κινητού σου κανα χρόνο ή κ ακόμα πιο πίσω ώστε να έχει ημερομηνία στην οποία ίσχυε το πιστοποιητικό που έχει υπογραφεί το θέμα και δοκίμασε να το ξαναεγκαταστήσεις!
[sIGPIC][/sIGPIC]

προσπαθω να βαλω καποια themes που κατεβασα κ στα περισσοτερα μου βγαζει μηνυμα 'το πιστοποιητικο εχει ληξει'!!!!!!:blink::blink::blink: ξερει κανεις τιειναι αυτο κ τι μπορω να κανω???

Διάβασε αυτό. Θα σε βοηθήσει σε πολλά πράγματα. Στο ποστ #3 είναι και αυτό που ψάχνεις.

μην ξεψειρίζετε την μαϊμού...δεν παίζει ρόλο.:rolleyes:

γεια.εχω την εντυπωση οτι οτον λειτουργει το τηλ.η φορτιση ειναι πιο γρηγορη.αυτο το εχω συναντηση σε κανα δυο τηλ. ακομα

:)

γεια σας ψαχνομαι να παρω το N82 Black αλλα εχω κατι χρονια ( 7 ) να παρω νοκια... απο προβληματα το συγκεκριμενο πως ειναι ;;;
αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

Νομίζω οι πιο πολλοί είναι ευχαριστημένοι! Διάβασε αυτό το θέμα να πάρεις μια ιδέα! Γενικά όμως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα αν εξαιρέσεις τις προβληματικές κάρτες μνήμης που δίνουν στην συσκευασία.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάντως είχα 2 Ν82 πρόβλημμα με κάρτα δεν έχω.Και όταν μάλιστα είχα ένα προβλημματάκι σχετικό νομίζοντας ότι είναι κάρτα τελικά απόδείχθηκε ότι ήταν πρόφλημμα software. Το έκανα αναβάθμιση και όλα οκ.
London for ever