aesop Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Ρε παιδια εγω ειχα δει οτι ειχε SAR 0,62 http://ipod-iphone.blogspot.com/2008/02/review-of-gsmumts-smartphone-nokia-n82.html και την πατησα! Δεν ειχα κοιταξει στην nokia οτι ειχε 1,35-1,07! Δεν θα το ειχα παραγγειλει....... τι διαφορα εχει το RM313 ΜΕ ΤΟ RM314 και πως καταλαβαινουμε ποιο ειναι το δικο μας? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 καλά μην τρελένεστε ....και το 0,62 κολλημένο στο κεφάλι σας δεν είναι λίγο. εγώ έχω ούτως ή άλλως bluetooth hfree, σας συμβούλευω να κάνετε το ίδιο. Είναι καλό τηλεφωνάκι για να το διώξετε για αυτό μόνο. Εδώ άλλοι αγοράζουν SE K770i με 1,69 SAR. :lol: aesop νομίζω το λέει όταν πληκτρολογείς στην αναμονή *#0000# Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Ρε παιδια εγω ειχα δει οτι ειχε SAR 0,62 http://ipod-iphone.blogspot.com/2008/02/review-of-gsmumts-smartphone-nokia-n82.html και την πατησα! Δεν ειχα κοιταξει στην nokia οτι ειχε 1,35-1,07! Δεν θα το ειχα παραγγειλει....... τι διαφορα εχει το RM313 ΜΕ ΤΟ RM314 και πως καταλαβαινουμε ποιο ειναι το δικο μας? Και στο επίσημο της Nokia πριν καιρό έδιναν 0.62 για το RM-313 και 0.61 για το RM-314, αλλά τώρα το άλλαξαν. Άγνωσται αι βουλαί... :X Για να δεις ποιο RM-xxx έχεις απλά πληκτρολογείς στην οθόνη αναμονής *#0000# και στις πληροφορίες του firmware αναφέρει και το RM-xxx. Αυτό βέβαια το γράφει και στην πλακέτα του τηλεφώνου, κάτω από τη μπαταρία, δίπλα από το IMEI. καλά μην τρελένεστε ....και το 0,62 κολλημένο στο κεφάλι σας δεν είναι λίγο. εγώ έχω ούτως ή άλλως bluetooth hfree, σας συμβούλευω να κάνετε το ίδιο. Είναι καλό τηλεφωνάκι για να το διώξετε για αυτό μόνο. Εδώ άλλοι αγοράζουν SE K770i με 1,69 SAR. Δεν έχεις άδικο, απλά έχοντας αγοράσει μια τέοια συσκευή είχαμε δικαίωμα να ξέρουμε τι παίζει με το SAR. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Το γράφει στην ετικέτα πίσω από την μπαταρία τον κωδικό RM. Η διαφορά είναι πως πρόκειται για δύο διαφορετικές συσκευές οι οποίες προορίζονται η κάθε μία για διαφορετική γεωγραφική περιοχή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Παιδια μερικες αποριες. Πως κανω restart. 2ον Η καρτα η hc ειναι που καλυτερη απο την εργοστασιακη? Που θα δω διαφορα? 3ον πως το παιρναω αυτο το παλιο Garmin Εβαλα αυτο που εχει στο xxxxxxxxxxxx και ακολουθησα τις οδηγιες τις εκει και ενω ανοιγει το προγραμμα σαν να ειναι χαλασμενο. Καποιος αγιος ανθρωπος να με βοηθησει μεσω pm ή msn? Το nokia maps βγαινει απο το τηλ εντελως. Ποιο προγραμμα να βαλω για να ρυθμισω το γυροσκοπιο? Τα παιχνιδια ngage που μου λεει μεσα ειναι διαφορετικα απο ολα τα S60 που βρισκω στο ιντερνετ? ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Καλησπερα,δυστυχως εχασα το Ν80 μου που τοσο αγαπουσα και αναγκαστικα να παρω αλλη συσκευη και πηρα το Ν82. Εκανα αμεσως αναβαθμιση στο τελευταιο firmware και μετα περασα το Garmin,το κινητο κολλησε κανα δυο φορες οταν ανοιγα το Garmin και μια οταν πηγα να δω ενα βιντεακι που μολις ειχα τραβηξει και στην εκθεση το εβγαζε corrupted ενω το ειχα αποθηκευσει κανονικα πριν. Σκεφτηκα μηπως τα κολληματα τα τρωει λογω της εργοστασιακης καρτας μνημης που εχω ακομα ,γιατι την ειχα πατησει ετσι με πολλα νοκια που αφηνα την μαμα καρτα. Εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα που διορθωθηκε με την αλλαγη της καρτας? Γιατι απο οτι εχω διαβασει δεν κολλαει το κινητο σε αλλους. Πηγα να παρω αλλη καρτα μνημης αλλα εδω στη Νεα Μακρη βρηκα μονο στο Vodafone και δεν ξερω αν ειναι καλες γιατι ηταν καμμενες και η πρωτη και η αλλαγη της,δεν τις εβλεπε ουτε το κινητο ουτε το PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Καλησπερα,δυστυχως εχασα το Ν80 μου που τοσο αγαπουσα και αναγκαστικα να παρω αλλη συσκευη και πηρα το Ν82. Εκανα αμεσως αναβαθμιση στο τελευταιο firmware και μετα περασα το Garmin,το κινητο κολλησε κανα δυο φορες οταν ανοιγα το Garmin και μια οταν πηγα να δω ενα βιντεακι που μολις ειχα τραβηξει και στην εκθεση το εβγαζε corrupted ενω το ειχα αποθηκευσει κανονικα πριν. Σκεφτηκα μηπως τα κολληματα τα τρωει λογω της εργοστασιακης καρτας μνημης που εχω ακομα ,γιατι την ειχα πατησει ετσι με πολλα νοκια που αφηνα την μαμα καρτα. Εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα που διορθωθηκε με την αλλαγη της καρτας? Γιατι απο οτι εχω διαβασει δεν κολλαει το κινητο σε αλλους. Πηγα να παρω αλλη καρτα μνημης αλλα εδω στη Νεα Μακρη βρηκα μονο στο Vodafone και δεν ξερω αν ειναι καλες γιατι ηταν καμμενες και η πρωτη και η αλλαγη της,δεν τις εβλεπε ουτε το κινητο ουτε το PC. Οι κάρτες μνήμης είναι προβληματικές. Αγόρασε άλλη αλλά όχι απο vodafone. Αγόρασε καλύτερα κάποια επώνυμη. Δες εδώ! Παιδια μερικες αποριες. Το nokia maps βγαινει απο το τηλ εντελως. Ποιο προγραμμα να βαλω για να ρυθμισω το γυροσκοπιο? Τα παιχνιδια ngage που μου λεει μεσα ειναι διαφορετικα απο ολα τα S60 που βρισκω στο ιντερνετ? ευχαριστω εκ των προτερων. Για την κάρτα απάντησα. Για επανεκίνηση απλά κλείσε την συσκευή και ξανάνοιξέ την. Εκτός αν εννοείς φορματ, οπότε κοίτα Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ! Το nokia maps δεν εγκαθίσταται εντελώς. Μπορείς να σβήσεις μόνο τους χάρτες από την κάρτα μνήμης. Για το γυροσκόπιο δες το rotate me. Με μια αναζήτηση στο google θα το βρεις. Για το ngage δες το αντίστοιχο θέμα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Eβαλα ενα θεμα και θελω να το διαγραψω αλλα δεν υπαρχει στη διαχειριση εφαρμογων. Τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 poy tha vroume tetoia paixnidia??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Eβαλα ενα θεμα και θελω να το διαγραψω αλλα δεν υπαρχει στη διαχειριση εφαρμογων. Τι να κανω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253351#post2253351 poy tha vroume tetoia paixnidia??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181611 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Labrokratis Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Θυμάστε εδώ που μιλάγαμε για την σκόνη στο φακό του Ν82 και είχα αναφερθεί στα εργοστάσια προέλεσης; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2336405#post2336405 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2338639#post2338639 Τελικά οι διαφορές δεν είναι μόνο στην σκόνη του φακού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Θυμάστε εδώ που μιλάγαμε για την σκόνη στο φακό του Ν82 και είχα αναφερθεί στα εργοστάσια προέλεσης; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2338639#post2338639 Τελικά οι διαφορές δεν είναι μόνο στην σκόνη του φακού! Για το ασημί σε σχέση με το μαύρο αναφέρεσαι; Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Labrokratis Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 όχι, στα μαύρα Ν82 μεταξύ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 paidia kalhmera ti kanete eimai kai go katoxos tou n82 kai eimai poly evxaristhmenos avto pou rotao gia sas pio einai to pio kalo thema na tou peraso pou na doulevei ok se ola tou eixa perasmeno to black OS 1.4 einai poly oraio thema alla eixa problima me ton ixo kliseis epezai ton diko tis nokia oti kai na ebaza ixo epeze avtos sas evxaristo poly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 paidia kalhmera ti kanete eimai kai go katoxos tou n82 kai eimai poly evxaristhmenos avto pou rotao gia sas pio einai to pio kalo thema na tou peraso pou na doulevei ok se ola tou eixa perasmeno to black OS 1.4 einai poly oraio thema alla eixa problima me ton ixo kliseis epezai ton diko tis nokia oti kai na ebaza ixo epeze avtos sas evxaristo poly Βασικά είναι θέμα γούστου! Ο,τι σου αρέσει εν τέλει. Εγώ έχω αυτό! Είναι ελαφρύ και απλό, στο θέμα θα βρεις διάφορα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 paidia kalhmera ti kanete eimai kai go katoxos tou n82 kai eimai poly evxaristhmenos avto pou rotao gia sas pio einai to pio kalo thema na tou peraso pou na doulevei ok se ola tou eixa perasmeno to black OS 1.4 einai poly oraio thema alla eixa problima me ton ixo kliseis epezai ton diko tis nokia oti kai na ebaza ixo epeze avtos sas evxaristo poly εγώ έχω αυτό το μαύρο....για δοκίμασε το! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2357776#post2357776 :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 sas evxaristo paidia tha ta dokimaso na ste kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Μηως ξερει κανενας e-mail αο NOkia να στειλω για να μας διευκρινησουν τι γινεται σχετικα με το SAR? Στο site δεν βρηκα πουθενα.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Μηως ξερει κανενας e-mail αο NOkia να στειλω για να μας διευκρινησουν τι γινεται σχετικα με το SAR? Στο site δεν βρηκα πουθενα.... Δες εδώ: http://www.nokia.com/link?cid=TEASER_4574 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Μηως ξερει κανενας e-mail αο NOkia να στειλω για να μας διευκρινησουν τι γινεται σχετικα με το SAR? Στο site δεν βρηκα πουθενα.... Έστειλα εγώ εχτές το παρακάτω μήνυμα: Dear Sir, dear Madam I would like to tell you something that has upset me and other users of mobile phone N82 type: RM-313. Specifically: One of the reasons that I bought that phone was the low rate sar, who according to the user guide that I have at this moment in my hands is 0,62 W / kg. This price was until recently confirmed the site of your company at http://sar.nokia.com But I discovered surprised, after announcements in various forum, that the above index phone changed the site from 0.62 to 1.35 now appears!! Because such mistakes do not think that befitting a company with the prestige of NOKIA please advise me on what eventually force. What is the indicator sar at the model that I have in my hands; (Δεν είναι άπταιστα τα αγγλικά μου. Έκανα οτι μπορούσα) Το έστειλα στο mail των Φιλανδών γιατί το Ελληνικό δε λειτουργούσε. Κοίτα εδώ http://www.nokia.fi/A4325226 για το φιλανδικό mail και εδώ http://europe.nokia.com/A4144989 για να βρείς τα mail για όλων των χωρών που υπάρχει nokia. Καλό είναι να στείλουμε email οσο περισσότεροι μπορούμε για να τους δείξουμε οτι έχουμε θορυβηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 τι λετε ρε παιδια? ενας απ οτους λογους που το επελεξα ειναι το σαρ. τι λετε? ειναι τοσο? αυτο σηκωνει μηνυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 δεν παιρνει μηνυση γιατι δεν προκειται να σπαταλησει κανεις ουτε χρονο, ουτε χρημα για να βγαλει συμπερασμα... Η' την πατησαμε, ή εγινε παρεξηγηση στις τιμες SAR... μηπως παιζει να ειναι το 1.07 για το αυτι και το 0.62 για το σωμα? Ή κατι τετοιο? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Εγω παντως ειμαι ετοιμος για οποια καταγγελια και θα ζητησω απο την Ελληνικη δικαιοσυνη αλλα και την ευρωπαικη την παραδειγματικη τιμωρια των υπευθυνων αν αποδειχθει οτι η συσκευη μου εχει μεγαλυτερο sar απο οτι γραφουν μεσα τα σχετικα χαρτια Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Δεν παίζει το 1.07 για το δικό μας μοντέλο. Εμάς είναι το RM-313 και έχει 1.35, ενώ παλιότερα 0.62. Το 1.07 είναι για το RM-314. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 δεν παιρνει μηνυση γιατι δεν προκειται να σπαταλησει κανεις ουτε χρονο, ουτε χρημα για να βγαλει συμπερασμα... Η' την πατησαμε, ή εγινε παρεξηγηση στις τιμες SAR... μηπως παιζει να ειναι το 1.07 για το αυτι και το 0.62 για το σωμα? Ή κατι τετοιο?απο την στιγμη που εχεις στα χερια σου τα χαρτια του τηλεφωνου με αλλο sar απο το πραγματικο σηκωνει οτι θες Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts