Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν φορτίζει με το καλώδιο USB (δεν το έχω δει ακόμα), σαφώς είναι καλύτερη φόρτιση, γιατί φορτίζει πιο αργά. Πάντως, ο φορτιστής ταξιδίου, κακός δεν θα είναι, αφού τον δίνει η ΝΟΚΙΑ...

Δεν φορτιζει με το καλωδιο,,,:(

σημαντικο μειονεκτημα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν φορτιζει με το καλωδιο,,,:(

σημαντικο μειονεκτημα...

Για φόρτιση του τηλεφώνου από μια θύρα USB οποιουδήποτε PC (desktop/laptop) υπάρχει αυτό.

Δεν είναι φόρτιση μέσω USB με την έννοια της λέξης, αλλά μια πολύ κοντινή λύση.

Συνδέεις την υποδοχή φόρτισης του τηλεφώνου με την θύρα USB του PC. Το έχουμε παραθέσει και πιο παλιά. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Για φόρτιση του τηλεφώνου από μια θύρα USB οποιουδήποτε PC (desktop/laptop) υπάρχει αυτό.

Δεν είναι φόρτιση μέσω USB με την έννοια της λέξης, αλλά μια πολύ κοντινή λύση.

Συνδέεις την υποδοχή φόρτισης του τηλεφώνου με την θύρα USB του PC. Το έχουμε παραθέσει και πιο παλιά. ;)

Ναι καλο αυτο, αλλα δυστηχως αν δεν μπορεις να εισαι συνδεδεμενος με το πισι και να χρησιμοποιεις το κινητο ως μοντεμ τι να το κανεις,,,εκτος αν εχεις 2 θυρες usb ελεθερες και συνδεσεις αυτο να φορτιζει στη μια και το καλωδιο σε αλλη θυρα:p

Σωστα;; εννοω γινεται αυτο ετσι;;:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Καλησπερα οταν ανοιγω το κινητο μου βγαζει μηνυμα οτι η καρτα μνημης περιεχει μη αξιοπιστο λογισμικο. Αυτο σημαινει οτι εχω καποιο ιο μεσα στη καρτα μνημης?

@Takis_xr: Χρησιμοποιείς την εργοστασιακή κάρτα μνήμης? Αν ναι, αυτή δημιουργεί το πρόβλημα.

Το καλύτερο είναι να την αντικαταστήσεις το συντομότερο.

Αν όχι, κάποια από τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες δημιουργεί το πρόβλημα.

Οχι έχω πάρει μια 2άρα sandisk άρα μάλλον κάποια εφαρμογή μου την ''κάνει'' αλλά πως θα βρω ποια είναι το θέμα:worry::worry::worry:(ελπίζω να μην είναι το x-plore γιατί είναι πολύ χρήσιμο ειδικά το ότι μπορείς και στέλνεις εφαρμογές και games):cry:

τριτη μερα λειτουργιας απο αναβαθμιση και εχουμε 2 καμμενα πιξελς, κολλημμα απιστευτο στην εκθεση με 33 εικονες και 15 τραγουδια που ''παγωνει'' ολο το τηλεφωνο, ηχεια χαμηλοτερα απο του Ν95 8GB, και ποιοτητα σαφως και μπαταρια μετα βιας δυο ημερες, καλυτερα να πανε να μαμηθουν...ευτυχως που εχω το Ν95 8GB και καπως μετριαζω το ξενερωμα παλικαρια, αλλα επειδη δε θελω να μαι μηδενιστης, το Ν82 στις φωτογραφιες την νυχτα καμια σχεση με το Ν95 8GB, και πολυ πιο γρηγορο στο gps, ομως δε μπορουμε να εχουμε δυο συσκευες για να καλυπτουμε τα θετικα και τα αρνητικα της μιας απο την χρηση της αλλης και αντιστροφα...και τα χρηματα πολλααα μαγκες,συν να κολωτρεχουμε στα ''πλαισια'' και ''nokia'' για αντικαταστασεις και επισκευες....ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ. Μπορει να τα ειπα λιγο χυμα και να ημουν καυστικος αλλα σε αυτη τη χωρα πληρωνουμε πανακριβα χωρις αντκρυσμα και πληρωνομαστε 'πανφτυνα' και παλι χωρις αντικρυσμα... ασ το σκεφτουμε...να στε καλα ολοι...

tpanagiotakos εχεις δικιο...πολλα προβληματα ακουω οχι μονο για το Ν82 αλλα γενικα για τα S60.... :mad:

Δηλαδη ελεος,, πολυ προχειροδουλειες εξακολουθει να κανει η ΝΟΚΙΑ...αν ειναι δυνατον δηλαδη καινουργια κινητα με καμενα πιξελ και αλλα προβληματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

tpanagiotakos εχεις δικιο...πολλα προβληματα ακουω οχι μονο για το Ν82 αλλα γενικα για τα S60.... :mad:

Δηλαδη ελεος,, πολυ προχειροδουλειες εξακολουθει να κανει η ΝΟΚΙΑ...αν ειναι δυνατον δηλαδη καινουργια κινητα με καμενα πιξελ και αλλα προβληματα

ναι ρε φιλε theo legend, και τα φραγκα σε σχεση με αλλες εταιριες ειναι πολλα που θελει η nokia...πλεον σου μιλαω ειλικρινα πριν παρω κατι το ψαχνω τοσο, μεχρι που εκτος του κοστος αγορας και τις εντυπωσεις των εδω φιλων να τρεχω σταservice τους, τις βενζινες, αττικη οδο και την μερα που ισως λειψω απο την δουλεια.

τριτη μερα λειτουργιας απο αναβαθμιση και εχουμε 2 καμμενα πιξελς, κολλημμα απιστευτο στην εκθεση με 33 εικονες και 15 τραγουδια που ''παγωνει'' ολο το τηλεφωνο, ηχεια χαμηλοτερα απο του Ν95 8GB, και ποιοτητα σαφως και μπαταρια μετα βιας δυο ημερες, καλυτερα να πανε να μαμηθουν...ευτυχως που εχω το Ν95 8GB και καπως μετριαζω το ξενερωμα παλικαρια, αλλα επειδη δε θελω να μαι μηδενιστης, το Ν82 στις φωτογραφιες την νυχτα καμια σχεση με το Ν95 8GB, και πολυ πιο γρηγορο στο gps, ομως δε μπορουμε να εχουμε δυο συσκευες για να καλυπτουμε τα θετικα και τα αρνητικα της μιας απο την χρηση της αλλης και αντιστροφα...και τα χρηματα πολλααα μαγκες,συν να κολωτρεχουμε στα ''πλαισια'' και ''nokia'' για αντικαταστασεις και επισκευες....ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ. Μπορει να τα ειπα λιγο χυμα και να ημουν καυστικος αλλα σε αυτη τη χωρα πληρωνουμε πανακριβα χωρις αντκρυσμα και πληρωνομαστε 'πανφτυνα' και παλι χωρις αντικρυσμα... ασ το σκεφτουμε...να στε καλα ολοι...

τα καμμενα πιξελ ηταν και πριν την αναβαθμιση η σκασανε μετα?

τα καμμενα πιξελ ηταν και πριν την αναβαθμιση η σκασανε μετα?

Δεν νομιζω οτι εχει σχεση με την αναβαθμιση....η αναβαθμιση εχει να κανει με το λογιασμικο,,τα καμμενα πιξελ ειναι θεμα hardware...

βασικα και σε αλλους που εχουν καμμενα πιξελ ηταν εξ αρχης;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

φιλε μου μηπως τα παραλες?:confused:

δεν ειναι και τοσο δραματικα οπως τα αναφερεις..:)

οσο για τα καμενα πιξελς? για αυτο υπαρχει και η εγγυηση;)

το τηλ ειναι πολυ τιμιο και ειδικα τωρα που επεσε και η τιμη του? απλα best buy:!:

οχι φυσικα για να κανεις την δουλεια σου σε πλοηγηση (εκει μονο με wm):!:

αλλα σαν multimedia -και φωτογραφικο κινητο ειναι πολυ καλο και ειδικα στην φωτογραφια?απλα το καλυτερο!!:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

φιλαρακια μεσα σε τρεις μερες χρησης μου σκασανε τα δυο πιξελς,φανταστειτε αργοτερα...θα το επιστρεψω αλλα δε παιρνω πισω το ιδιο. δεν ειχα κανει αναβαθμιση οπως εγραψε και ο φιλος πανω, εγω εκφραστηκα λαθος, το πηρα με επιδοτηση.γι αυτο η cosmote σε αυτο το μοντελο ειχε επιδοτηση 165 ευρω, ενω στα αλλα μοντελλα 130 ευρω; μηπως θελουν να το σπρωχνουν΄; marketingk ειναι και αυτο..παντως ντροπη στη nokia...εγω πλεον μακρια απο το κ.....ντελο

το τηλ ειναι πολυ τιμιο και ειδικα τωρα που επεσε και η τιμη του? απλα best buy:!:

αλλα σαν multimedia -και φωτογραφικο κινητο ειναι πολυ καλο και ειδικα στην φωτογραφια?απλα το καλυτερο!!:)

φιλε μου καταρχας να σε ευχαριστησω για το sharing, δευτερον χωρις να ακουστει εγωιστικα ασχολουμαι πολλα χρονια ,αλλαζοντας ενα καρο μοντελα για να γραψω μια αποψη, δεν ειναι πολιτικη της nokia αυτη να αγοραζεις κατι του κουτιου και να τρεχεις με την εγγυησση στα χερια...τα εχει κανει φτηνιαρικα, δεν το λεω εγω...και μη ξεχναμε οτι ειναι και τα πιο ακριβα σε σχεση με αλλες μαρκες. συμφωνοι να σου βγαλει μια βλαβη σε καποιο χρονικο διαστημα, σε ενα μικρο αριθμο τηλεφωνων.αλλα εδω το θεμα ειναι πως απο την αρχη βγαινει προβλημα και σε πολλα. απο την ωρα που εγραψα το θεματακι με σα σε λιγη ωρα εχουν συμφωνησει και ειναι παθοντες αρκετοι..αναλογικα με το οτι ειναι σαββατο βραδυ (και ποσοι καθονται μεσα) και το μικρο χρονικο διαστημα που περασε αφου εστειλα το θεμα

Δεν ειναι ετσι οπως τα λες,, δεν χρειζεται να τα ωραιοποιουμε τα πραγματα, για παραδειγμα το sony ericsson p1 δεν ειχε ποτε καποιο τετοιο προβλημα με τα πιξελ,,στο επισημο θεμα δεν εχει αναφερει κανενας κατι τετοιο,,,

οσο για τα πιξελ δεν νομιζω οτι εχει εγγυηση για 0 καμμενα πιξελ οπως οι οθονες για τα pc...

παντως δεν δικαιολογηται απο τη ΝΟΚΙΑ,,,ειναι και 2,4 ιντσων και να εχει καμμενο πιξελ;; δηλαδη ελεος..

επισης εχει και συχνα κολληματα και restart απο πολλους που αναφερουν,,,

εχει και προβληματικη καρτα που κολλαει μεσα στο κουτι,,,δηλαδη τι αλλο,, να πουμε και ευχαριστω;;;:wacko:

δεν ειναι σε καμια περιπτωση best buy με τοσα προβληματα..

παντως οτι εχει φοβερη καμερα και βιντεο ειναι αληθεια

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Όντως μπορεί να τύχει να βρει κάποιος καμμένα pixels, αλλά τι ποσοστό είναι στα τόσα άτομα που έχουν συνολικά το Ν82???

Κατασκευαστικά σφάλματα τυχαίνουν δυστυχώς.

Δεν μπορούμε να γενικεύουμε όμως. Εγώ είμαι πανευτυχής με το Ν82 μου, κάθε μέρα που περνάει δικαιώνει την επιλογή μου._

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δεν ειναι ετσι οπως τα λες,, δεν χρειζεται να τα ωραιοποιουμε τα πραγματα, για παραδειγμα το sony ericsson p1 δεν ειχε ποτε καποιο τετοιο προβλημα με τα πιξελ,,στο επισημο θεμα δεν εχει αναφερει κανενας κατι τετοιο,,,

οσο για τα πιξελ δεν νομιζω οτι εχει εγγυηση για 0 καμμενα πιξελ οπως οι οθονες για τα pc...

παντως δεν δικαιολογηται απο τη ΝΟΚΙΑ,,,ειναι και 2,4 ιντσων και να εχει καμμενο πιξελ;; δηλαδη ελεος..

επισης εχει και συχνα κολληματα και restart απο πολλους που αναφερουν,,,

εχει και προβληματικη καρτα που κολλαει μεσα στο κουτι,,,δηλαδη τι αλλο,, να πουμε και ευχαριστω;;;:wacko:

δεν ειναι σε καμια περιπτωση best buy με τοσα προβληματα..

παντως οτι εχει φοβερη καμερα και βιντεο ειναι αληθεια

Σωστα ρε theo οταν τα σκαμε κυριολεκτικα πρεπει να ειναι σωστοι...και οχι να ριχνουμε κληρο μη μας τυχει οχι η μια! αλλα οι δυο-τρεις μαζεμενες στραβες σε ενα κινητο της nokia

Όντως μπορεί να τύχει να βρει κάποιος καμμένα pixels, αλλά τι ποσοστό είναι στα τόσα άτομα που έχουν συνολικά το Ν82???

Κατασκευαστικά σφάλματα τυχαίνουν δυστυχώς.

Δεν μπορούμε να γενικεύουμε όμως. Εγώ είμαι πανευτυχής με το Ν82 μου, κάθε μέρα που περνάει δικαιώνει την επιλογή μου._

Ναι δεν λεω, αυτο ελλειπε να ειχαν ολοι προβλημα.

Παντως συμφωνω με το μηνυμα του tpanagiotakos σχετικα με τα φθηνιαρικα ΝΟΚΙΑ,, δηλαδη οτι μπορει να ενσωματωνουν πολυ καλη καμερα καποια μοντελα με καλο βιντεο κτλ αλλα ειναι περισσοτερο προβληματικα απο smartphone αλλων εταιρειων,δεν νομιζω να διαφωνει κανεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Εγώ στο Ν73 ΜΕ που είχα δεν είχα κανένα πρόβλημα απολύτως...Ούτε restart κτλ και με λίγες εφαρμιγές μέσα...Μετά το πήρε ένας γνωστός μου και σερνόταν...

Είναι απαράδεκτα κάποια πράγματα εκεί στη Nokia,σε αυτό συμφωνώ...Όπως συμφωνώ και για στο ότι δεν πρέπει να ρίχνουμε κλήρο για το αν θα μας τύχει προβληματική συσκευή...

Αλλά και η SE το ίδιο δεν έκανε με το W580 που έσοαγαν τα πλήκτρα,το Κ850 και το W910 με διάφορα προβλήματα?Δεν είναι μόνο η Nokia...

Και είναι ακριβή γιατί σε αυτά που προσφέρει δεν έχει ανταγωνιστή...

ΥΓ.Τελικά υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει Ν82 black και να μην έχει προβλήματα?Γιατί άρχισα να νομίζω ότι δεν αλλάζει μόνο το χρώμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορουμε σας παρακαλω να μην βγαινουμε εκτος θεματος ???

ευχαριστω !

Οι μη εχοντες Ν82 ας ασχοληθουν με τις ΜΗ-προβληματικες συσκευες τους ,

στις αναλογες ενοτητες..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εγώ στο Ν73 ΜΕ που είχα δεν είχα κανένα πρόβλημα απολύτως...Ούτε restart κτλ και με λίγες εφαρμιγές μέσα...Μετά το πήρε ένας γνωστός μου και σερνόταν...

Είναι απαράδεκτα κάποια πράγματα εκεί στη Nokia,σε αυτό συμφωνώ...Όπως συμφωνώ και για στο ότι δεν πρέπει να ρίχνουμε κλήρο για το αν θα μας τύχει προβληματική συσκευή...

Αλλά και η SE το ίδιο δεν έκανε με το W580 που έσοαγαν τα πλήκτρα,το Κ850 και το W910 με διάφορα προβλήματα?Δεν είναι μόνο η Nokia...

Και είναι ακριβή γιατί σε αυτά που προσφέρει δεν έχει ανταγωνιστή...

ΥΓ.Τελικά υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει Ν82 black και να μην έχει προβλήματα?Γιατί άρχισα να νομίζω ότι δεν αλλάζει μόνο το χρώμα...

εχεις δικιο φιλε μου,μαλλον το black εχει και βαθυτερη εννοια...πολυς κοσμος με προβλημα

ρε παιδια το gps δε μου δουλευει. παταω τους χαρτες και δεν βρισκει σημα οσο και αν το αφηνω. δεν μιλαω για μεσα σε σπιτι. στο δρομο το λειτουργω. βρισκομαι στα γιαννενα και λεει πως ειμαι αγρινιο οταν παταω το 0 για να παει εκει που ειναι η θεση. οταν παταω λεπτομερεις δορυφορων δειχνει καποια νουμερα τα οποια εναλλασσονται. καμια ιδεα?

υγ. N82 black εχω αλλα ουτε καμμενα πιξελ ουτε κολλαει πουθενα

Παιδια με τα προβληματα που εχουν αρκετοι εδω (καμμενα πιξελ, καρτα μνημης κτλ) θα ηθελα να ρωτησω αν τα δεχτηκαν πισω για αντικατασταση συσκευης...

γιατι μονο και στην ιδεα να εχει εστω 1 καμμενο πιξελ με τρελαινει...:mad:

ΛΟΙΠΟΝ;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Φτου μη το ματιάσω, το δικό μου μια χαρά ειναι! Πρόβλημα κανένα μέχρι τώρα (3 εβδομάδες). Και το πρώτο πράγμα που έκανα όταν το πήρα, ήταν να του αλλάξω την κάρτα μνήμης. Δεν έχω γνωρίσει "κόλλημα" έκτοτε (αντίθετα, 3 μέρες με την κανονική μνήμη, έφριξα!)

Επειδή ωστόσο έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια έξυπνη στατιστική εδώ, που σίγουρα θα μας βοηθήσει και μελλοντικά, ας δηλώνουμε από που έχουμε αγοράσει την συσκευή μας! Εγώ πχ την πήρα από Nokia Shop και δηλώνω απρόσκοπτη λειτουργία!

Μπορεί να υπάρχει διαφορετικό δίκτυο διανομής εκεί, από ότι στις αλυσίδες των άλλων καταστημάτων. Τα κοντέϊνερ που ανέφερα παραπάνω και η χώρα προέλευσης τους, αν θυμάστε...

Αν κάποιος μπορέσει να κρατήσει στατιστικά, θα μπορέσουμε να βρούμε την άκρη. Να βάλουμε κάποιο Poll ίσως...

ουτε κι εγω εχω κανενα προβλημα με μαυρο n82 (απο nokia shop) εδω και περιπου 3 εβδομαδες και η καρτα δουλευε μια χαρα αλλα υπο το φοβο την αλλαξα.

εχεις δικιο φιλε μου,μαλλον το black εχει και βαθυτερη εννοια...πολυς κοσμος με προβλημα

μια χαρα ειναι το μαυρο ,οπως και τα 5 αημι που ειχα ειτε παραεισαγωγη ειτε μεταχειρισμενα,δυστυχως για καποιους το κινητο ειναι το best value for money της αγορας