Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ωραιότατο το Nokia photos λογισμικό που αναβάθμισα πρόσφατα για κάποιο λόγο όμως μετά απο το φορμαρισμα με hard reset του κινητού μου δεν μπορεί να συγχρονίσει τις φωτογραφίες μου δηλαδή τραβάω φωτογραφίες οι οποιες όμως μετά δε περνιούνται αυτοματα με το συγχρονισμό του Lifeblog- Ουτε με το συγχρονισμό του καινούριου nokia photos - παρακαλώ τα φώτα σας όποιος γνωρίζει γιατι έχω απογητευθεί λιγάκι- το πιο περίεργο είναι ότι τα μηνυματα περνιουνται κανονικά

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά, τι κάνουμε όταν κατά τη διαδικασία του update, χάσει τη σύνδεση με το κινητό, κάπου στη μέση και μετά το μόνο που βγάζει το κινητό όταν το ανοίγεις, είναι λευκή οθόνη; Το service μπορεί να το επαναφέρει;
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Παιδιά, τι κάνουμε όταν κατά τη διαδικασία του update, χάσει τη σύνδεση με το κινητό, κάπου στη μέση και μετά το μόνο που βγάζει το κινητό όταν το ανοίγεις, είναι λευκή οθόνη; Το service μπορεί να το επαναφέρει;

Ή δοκιμάζεις να κάνεις φορμάτ με αυτό τον τρόπο "Με κλειστό το κινητό πατάμε «πράσινο πλήκτρο κλήσης» «*», «3», και ταυτόχρονα ανοίγουμε το κινητό χωρίς να αφήσουμε τα πλήκτρα" και αν πετύχει το ξανακάνεις αναβάθμιση ή ακόμα καλύτερα το πας σε ένα nokia shop ή στα κεντρικά στην Λ. Βουλιαγμένης (αν μένεις Αθήνα) και στο φτιάχνουν εκεί πέρα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

μολις εκανα ενα φορματακι κι εγω, ετσι να ανασανει το καημενο :p

θυμομουν οτι επαιρνε περισσοτερο χρονο, αλλα εκανε κανονικη εκκινηση και ειχε κανει φορματ.

Νίκο, δεν ξέρω τι απ' όλα ευθύνεται, η 3rd Edition ή ο γρήγορος επεξεργαστής (πιθανότατα και τα δύο), αλλά αυτό που μου έκανε απίστευτη εντύπωση την πρώτη φορά που έκανα φορμάρισμα στο Ν82 ήταν το πόσο γρηγόρη μου φάνηκε η όλη διαδικασία. Για την ακρίβεια, αν δεν υπήρχε το στάδιο που σου ζητάει χώρα/ημερομηνία/ώρα, δεν θα έπαιρνες χαμπάρι ότι έκανες φορμάρισμα, σε χρόνο είναι όπως μια κανονική εκκίνηση. :)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ή δοκιμάζεις να κάνεις φορμάτ με αυτό τον τρόπο "Με κλειστό το κινητό πατάμε «πράσινο πλήκτρο κλήσης» «*», «3», και ταυτόχρονα ανοίγουμε το κινητό χωρίς να αφήσουμε τα πλήκτρα" και αν πετύχει το ξανακάνεις αναβάθμιση ή ακόμα καλύτερα το πας σε ένα nokia shop ή στα κεντρικά στην Λ. Βουλιαγμένης (αν μένεις Αθήνα) και στο φτιάχνουν εκεί πέρα.

Dystyhos, me to format de ftiaxni...

:(

Toulaxiston, tha to ftiaxoun sti Nokia (sta kentrika tha to pao, ine poly konta mou)?

Dystyhos, me to format de ftiaxni...

:(

Toulaxiston, tha to ftiaxoun sti Nokia (sta kentrika tha to pao, ine poly konta mou)?

Κλασσική περίπτωση κολλήματος κατά το update.

Μην αγχώνεσαι, θα σου το περάσουν στο Nokia shop το νέο firmware και ούτε γάτα ούτε ζημιά. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κλασσική περίπτωση κολλήματος κατά το update.

Μην αγχώνεσαι, θα σου το περάσουν στο Nokia shop το νέο firmware και ούτε γάτα ούτε ζημιά. :)

Thank you very much!

δε πήρα καμία απάντηση σχετικά με το nokia photos -τελικά βρήκα τι έφταιγε κα ιτο διόρθωσα ... είναι πάντως εξαιρετική δουλειά όποιος δε το έχει βάλει και έχει το παλιο lifeblog να αναβαθμιστει τάχυστα !!! και επειδη και εγώ το είχα απορια και μετά το βρήκα - θυμηθείται ότι δε χρειάζεται απεγκατάσταση του παλιού .... το βρίσκει και μα΄λιστα εισάγει όλς μας τις φωτογραφίες απο το παλιο Lifeblog στο καινούριο

το μαυρο φοραει τη καινουργια εκδοση?

Ναι, κυκλοφόρησε με το καινούργιο firmware, v20.0.062.

Ναιι, κυκλοφόρησε με το καινούργιο firmware.

καμια αλλη διαφορα εχει με το ασημι στο μενου κτλπ

Όχι δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορά μεταξυ των 2 Ν82, μόνο στο χρώμα διαφέρουν.

ρε παιδια εξηγηστε μου κατι,εχω και το νοκια 8600 luna και η διαφορα στη λαμπεροτητα στην αντιθεση και γενικα στην οθονη ειναι τεραστια με το n82 με πολυ καλυτερο το 8600.Γιατι συμβαινει αυτο?

Όχι δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορά μεταξυ των 2 Ν82, μόνο στο χρώμα διαφέρουν.

παντος κατα τη γνωμη μου το μαυρο δειχνει ποιο απλο και χανει σε ποιοτητα απο το ασημι.αμα δεν εχουν και διαφορες κατα ασημι μερια με κοβω να παω:)

ρε παιδια εξηγηστε μου κατι,εχω και το νοκια 8600 luna και η διαφορα στη λαμπεροτητα στην αντιθεση και γενικα στην οθονη ειναι τεραστια με το n82 με πολυ καλυτερο το 8600.Γιατι συμβαινει αυτο?

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια εξήγηση στο γιατί γίνεται αυτό και η οθόνη του Ν82 δεν φωτίζει όσο θα έπρεπε. Ίσως η ΝΟΚΙΑ το έκανε για οικονομία ενέργειας, για μείωση στην κατανάλωση της μπαταρίας, ποιός ξέρει...??:confused:Πάντως την ίδια απορία έχουν και όλοι οι κάτοχοι του Ν82.

Αχ..αυτη ειναι μια πονεμενη ιστορια με τα σαινια της Νοκια να μη βαζουν τουλαχιστον μια επιλογη με δυνατοτητα απενεργοποιησης του..κοφτη(βλ.αισθητηρα φωτισμου) που δεν αφηνη την παρα πολυ καλη κατα τα αλλα οθονη του Ν82 να αποδοση οπως πρεπει!

Και δε χρειαζετε να το συγκρινης με το 8600 που ειναι και πανακριβο,εδω το ταπεινο SE W580 της γυναικας μου με τη 2ιντση οθονουλα του και το βραδυ τα εσπαγε σε σχεση με το ασημι Ν82 που ειχα!!

Αυτος ειναι και 1 βασικος λογος που δε προχορω σε αμεση αγορα του μαυρου ειδικα τωρα στη τιμη που το εχουν γιατι περιμενω μηπως με το επερχομενο λειτουργικο εχουν μεριμνηση και για την φωτενοτητα της οθονης των νεων κινητων γιατι το βλεπω χλωμο να το πραξουν αυτο για το Ν82(ειδικα μετα τοσες αναβαθμισεις δεν ειδαμε..φως):(

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

(ειδικα μετα τοσες αναβαθμισεις δεν ειδαμε..φως):(

2 ή 3 ? καπου εκει δεν είναι ? ενταξει χαλαρωστε. οκ υπαρχει θεμα με το brightness αλλα προσφατα δοκιμασα κ εβαλα το theme s60_black_v2 κ είδα μια αισθητη διαφορα. Ισως να παιζουν κ αλλα εκτος του hardware

Η φωτεινότητα είναι πίκρα κυρίως αν το δουλεύεις σαν Gps στο αμάξι μια καλοκαιρινή μέρα, ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση με μια αναβάθμιση software.

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Η φωτεινότητα είναι πίκρα κυρίως αν το δουλεύεις σαν Gps στο αμάξι μια καλοκαιρινή μέρα, ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση με μια αναβάθμιση software.

δηλαδη στον ηλιο δεν βλεπετε καθολου:(?πως ειναι σε σχεση με τα uiq3 της ερικσον που επισης τη μερα ειναι αορατα,δεν βλεπεις ουτε ποιος σε καλει

σορυ για τισ πολες ερωτησεις αλλα μαρεσει και ξερετε!

Μια χαρά βλέπεις!

Δεν υπάρχει πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μια χαρά βλέπεις!

Δεν υπάρχει πρόβλημα.

ειπα και γω:confused:γιατι παραπανο αναφερθηκε οτι τη μερα δεν βλεπετε

Παιδιά, όσον αφορά τη φωτεινότητα της οθόνης, να ξαναπούμε το χιλιοειπωμένο, ότι είναι καθαρά θέμα λογισμικού. Η πραγματική φωτεινότητα της οθόνης φαίνεται είτε κατά την εκκίνηση, είτε κατά τη χρήση του Sygic. Όσοι το έχετε δει, ξέρετε για τι είδους διαφορά μιλάμε. Δεν είναι δυσανάγνωστη η οθόνη, αλλά έχοντας δει πόσο φωτεινή μπορεί να γίνει, είναι λογικό να τσαντίζεται κανείς για την επιλογή των σχεδιαστών της Nokia. ;)

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα ασύρματα δίκτυα.

Ποιο συγκεκριμένα, έχω ένα ασύρματο δίκτυο στο σπίτι με κωδικό έστω 123456789. Ενώ το βρίσκω και καταχωρώ τον κωδικό, δεν εμφανίζει το ΟΚ έτσι ώστε να συνδεθώ. Το ΟΚ εμφανίζεται για παράδειγμα στον 4ο χαρακτήρα που πληκτρολογώ και μετά στον 13ο.

Τι φταίει;

(το κινητό είναι πρόσφατα αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση)

Δοκίμασε να το αποθηκεύσεις ως σημείο πρόσβασης κάνοντας αναζήτηση από τη "Διαχείριση Συνδέσεων".

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″