Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήνυμα #8 από S60 Platform FAQ:rolleyes:

Αν πάλι δεν θέλεις να την κάνεις μόνος σου (για δικού σου λόγους) μπορείς να πας και σε Nokia Shop.:)

Ωραια νομιζω πως με καλυψες με τις αποριες....:D Τωρα ηθελα να ρωτισω ετσι απο περιεργεια ποσο θα μ παρουν αν καποτε πω να παω σε ενα νοκια shop? αν...δν την κανω μονος μ τελικα..!

[sIGPIC][/sIGPIC]S0nGoKU

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Aπο οσο διαβαζω εδω μεσα στης αναβαθμισεις περνουν 15 με 18 ευρω :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ρε παιδιά, μιας που λέτε για πέρασμα νέου firmware, εγώ είχα ρωτήσει πριν λίγο καιρό στο τοπικό Nokia shop εδώ στο Βόλο αν αναλαμβάνουν να μου κάνουν αναβάθμιση, επειδή το PC μου τότε δεν το εμπιστευόμουν (είχε ένα σωρό σαβούρα και δεν ήταν ό,τι καλύτερο για μια τέτοια ευαίσθητη δουλειά), και ο υπάλληλος μού είπε ότι έχουν λέει εντολή από την Alpha Copy να μην κάνουν αναβάθμιση αν δεν έχει κάποια βλάβη το τηλέφωνο. :wacko:

Δηλαδή η Nokia για ποιο λόγο τις βγάζει τις αναβαθμίσεις, για πλάκα??? :X

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ρε παιδιά, μιας που λέτε για πέρασμα νέου firmware, εγώ είχα ρωτήσει πριν λίγο καιρό στο τοπικό Nokia shop εδώ στο Βόλο αν αναλαμβάνουν να μου κάνουν αναβάθμιση, επειδή το PC μου τότε δεν το εμπιστευόμουν (είχε ένα σωρό σαβούρα και δεν ήταν ό,τι καλύτερο για μια τέτοια ευαίσθητη δουλειά), και ο υπάλληλος μού είπε ότι έχουν λέει εντολή από την Alpha Copy να μην κάνουν αναβάθμιση αν δεν έχει κάποια βλάβη το τηλέφωνο. :wacko:

Κοίτα, αυτό το είχα ακούσει και εγώ και μάλιστα στο Nokia Shop Καλλιθέας και Καβάλας.:ninja:

Ευτυχώς στη Σπάρτη είναι μια συνεννοήσιμη κοπέλα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, πάντα ήταν πρόθυμη.:D

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

oxi,profanws itan asxetos autos sto nokia shop.....:blink:

nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black

oxi,profanws itan asxetos autos sto nokia shop.....:blink:

Δεν ειναι ασχετος απλα ειναι αντιπαθης και το παιζει καποιος λες και μας κανει χαρες σε τετοια ζητηματα γενικα παντως υπαρχει αυτη η οδηγια απο nokia βεβαια δεν θελει πολυ σκεψη να βρουμε μια βλαβη ....

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Δεν ειναι ασχετος απλα ειναι αντιπαθης και το παιζει καποιος λες και μας κανει χαρες σε τετοια ζητηματα γενικα παντως υπαρχει αυτη η οδηγια απο nokia βεβαια δεν θελει πολυ σκεψη να βρουμε μια βλαβη ....

Καλά, αυτό εννοείται, αλλά το θέμα είναι ότι θα μπορούσαν να υποστηρίζουν κανονικά αυτή την υπηρεσία.

Αν δηλαδή πάω και του πω: "Δεν ξέρω τι θα κάνεις, βάλε μου το νέο firmware, εν ανάγκει πληρώνω", τι θα πει? "Δεν τα θέλω τα λεφτά σου"??? Φυσικά και όχι ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ποσο κραταει η μπαταρια?

Εγω δεν εχω βαλει ακομη αυτη που υπηρχε μεσα στο κουτι αλλα μια αλλη απο ebay που την ειχα παρει μαζι με μια θηκη φορτιστη κ.α. Η μπαταρια μου κραταει μια ημερα και νομιζω πως ειναι λιγο για αυτο σκεφτομαι να την βγαλω και να βαλω την κανονικη.. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ποσο κραταει η μπαταρια?

Εγω δεν εχω βαλει ακομη αυτη που υπηρχε μεσα στο κουτι αλλα μια αλλη απο ebay που την ειχα παρει μαζι με μια θηκη φορτιστη κ.α. Η μπαταρια μου κραταει μια ημερα και νομιζω πως ειναι λιγο για αυτο σκεφτομαι να την βγαλω και να βαλω την κανονικη.. :)

υποψιαζομαι οτι το λιωνεις λιγακι, οποτε καλα ειναι. εμενα κραταει 1,5-2. :)

Ποσο κραταει η μπαταρια?

Εγώ πήρα και μια δεύτερη προχτές (από Nokia shop 39€) και είμαι στο στρώσιμό της. Θεώρησα αναγκαία την αγορά της καθότι ακούω αρκετά μουσική και χρησιμοποιώ και το WiFi αρκετά συχνά.

Από την πρώτη μπαταρία (εργοστασιακή) έβγαλα συμπέρασμα ότι με κανονική χρήση, δηλαδή 15-20' WiFi, 5-6 φωτογραφίες, 9-10 μηνύματα, κανένα μισάωρο ομιλία και κανένα 20λεπτό GPS τη μέρα κρατάει άνετα μιάμιση με δύο μέρες, με προφίλ εκτός σύνδεσης το βράδυ.

Με κλειστό το κινητό, όλως περιέργως κρατάει λίγο περισσότερο (δεν είναι τόσο ενεργοβόρο το μπουτάρισμά του όσο στο 3230 μου).

φιλε θα προτιμουσα κατι σε βεντουζα...

και να υθπαρχει σε αθηναικο καταστημα να παω να την παρω....

εχει καποιοσ χρησιμοποιησει καποια?

εχει παρει κανενας βαση απ οτο ισοπ?

Eχει στο e-shop μια ωραια βεντουζα με 11 ευρω. Κανε αναζητηση και θα τη βρεις.

Eχει στο e-shop μια ωραια βεντουζα με 11 ευρω. Κανε αναζητηση και θα τη βρεις.

εχω παρει μια απο το ebay αυτη που ειναι αποκλειστικα για ν82 με βεντουζα και με φορτιστη αυτοκινητου μαζι με τα μεταφορικα στα 7 ευρω!και ειναι μια χαρα παιδες.την συστηνω ανεπιφυλακτα!δεν αφηνει σημαδια στο κινητο οπως φοβηθηκα στην αρχη

min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio

εχω παρει μια απο το ebay αυτη που ειναι αποκλειστικα για ν82 με βεντουζα και με φορτιστη αυτοκινητου μαζι με τα μεταφορικα στα 7 ευρω!και ειναι μια χαρα παιδες.την συστηνω ανεπιφυλακτα!δεν αφηνει σημαδια στο κινητο οπως φοβηθηκα στην αρχη

φιλε σε εκλιπαρω για ενα λινκ πλιιιζ

φιλε σε εκλιπαρω για ενα λινκ πλιιιζ

φιλε μου μην ψαχνεις , πηγαινε στο mediamark και παρε με 8 Ευροπουλακια η σε οποιαδηποτε λαικη (πουλανε οι μαυροιιιι) :lol::lol:

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Καλά, αυτό εννοείται, αλλά το θέμα είναι ότι θα μπορούσαν να υποστηρίζουν κανονικά αυτή την υπηρεσία.

Αν δηλαδή πάω και του πω: "Δεν ξέρω τι θα κάνεις, βάλε μου το νέο firmware, εν ανάγκει πληρώνω", τι θα πει? "Δεν τα θέλω τα λεφτά σου"??? Φυσικά και όχι ;)

Στο τέλος τέλος αν σου λέει πως πρέπει να έχει πρόβλημα το τηλέφωνο για να σου κάνει την αναβάθμιση πήγαινε και πες πως σου κολλάει καμιά φορά. Έτσι θα σου περάσει την αναβάθμιση αφού είναι από τα πρώτα που κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις και μάλιστα δωρεάν αφού θα είσαι και στην εγγύηση!:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι αναβαθμίσεος υποτίθεται βγαίνουν για να διρθώσουν κάποια bugs σε προηγούμενη άκδοση του λογισμικού.οπότε αν βγει καινούρια και θέλεις αναβάθμιση πάνε και πες του αυτό του εξυπνάκια.Να δούμε τότε τι θα σου απαντήσει.....

..τα σκεπάσματα είναι κρύα

κοιταζόμαστε βουβά

ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

http://cgi.ebay.com/Portable-Cell-Phone-Car-Mount-Holder-For-NOKIA-N82_W0QQitemZ110238492253QQihZ001QQcategoryZ75447QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

για τον φιλο που με ρωτησε για την βαση!το ξαναλεω δεν αφηνει σημαδια στο κινητο οπως φοβομουν!

ΥΓ ψαξε στο αγγλικο εβαυ γιατι απο εκει την ειχα παρει την προσφορα με τα 7 ευρω συν τον φορτιστη συν τα εξοδα αποστολης!!!απλα σου διχνω ποια ειναι!;)

Ηθελα να ρωτησω καποιον αν γνςριζει κατι για αυτο.Εχω συνδεση στο ιντερνετ ασυρματα στον υπολογιστη μου μεσω μοντεμ και ασυρματου ρουτερ (ξεχωριστων συσκευων).Για να μπω στο ιντερνετ μεσω υπολογιστη δηλωνω username kai password αναγκαστικα λογω εταιρειας.Ο ρουτερ μου δεν παρεχει το ιντερνετ παρα μονο διανεμει ασυρματα το ιντερνετ απο το μοντεμ κοινως.Οταν με το κινητο ψαχνω το δικτυο του σπιτιου μου το βρισκει με φουλ σημα αλλα λογω ελλειψης registration (username-password) λαμβανω μη αποκριση πυλης οταν παω να συνδεθω.Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω?

paidia vgike kana neo update i perimenoume akoma na er8ei mazi me to black n82???:!:

Ακόμα περιμένουμε, λογικά μόλις διατεθεί το black θα διαθέσουν και την αναβάθμιση

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

δεν ξερω αν εχει αναδερθει και πιο πριν αλλα μπορώ να συνδεσω ηχεία υπολογιστή πάνω;μιας κ εχει εξοδο 3.5mm?
[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξερω αν εχει αναδερθει και πιο πριν αλλα μπορώ να συνδεσω ηχεία υπολογιστή πάνω;μιας κ εχει εξοδο 3.5mm?

nai απλα μην περιμενεις τρελλη αποδοση

Καλημερα..να ρωτησω κι εγω τα θεματα σε ποιο φακελλο ειναι για να μπω να διαγραψω καποια που δεν θελω?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253351#post2253351

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

ευχαριστω...;)ομως μπηκα με card reader και δεν εχει επιλογη διαγραφη κανοντας δεξι κλικ..τι κανω τωρα?λετε να φταιει που εχω vista??:cry: