gps 66 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 καλησπερα παιδια, κατεβασα την εφαρμογη opera mini στο Ν82 και δεν μου την ετρεξε αλλα αφησε το εικονιδιο, και ενω την αφαιρεσα απο την απεγκατασταση, παραμενει το εικονιδιο, υπαρχει κανενας file manager για την αφαιιρεση του εικονιδιου; ενα αλλο ειναι οτι ο browser του κινητου κολλαει μετα απο λιγα λεπτα σερφαρισμα στο wap κρασαρει ολο το κινητο και στην επανεκινηση σερνετε!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 το black βγηκε διαθεσιμο προς παραγγελια στο expansys στα 484 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=165850 μου κανει εντυπωση που παροτι ολοιδιο κινητο το κοστολογουν 50 ευρω πιο πανω απο οτι πουλανε το ασημι Ν82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 το black βγηκε διαθεσιμο προς παραγγελια στο expansys στα 484 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=165850 μου κανει εντυπωση που παροτι ολοιδιο κινητο το κοστολογουν 50 ευρω πιο πανω απο οτι πουλανε το ασημι Ν82 Εεεε, πιο φρέσκο πράγμα το μαύρο από το ασημί. :p:p:p Πάντως φαίνεται ότι θα έρθει πιο νωρίς από ό,τι περιμέναμε. Άντε να χτυπήσουμε επιτέλους το καινούργιο σετ καλυμμάτων. :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 πω και το μεσημερι παραγγειλα το ασημι.λες να το ακυρωσω και να πω στο πλαισιο το μαυρο η δεν αξιζει;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 πω και το μεσημερι παραγγειλα το ασημι.λες να το ακυρωσω και να πω στο πλαισιο το μαυρο η δεν αξιζει;; Αν ξέραμε ότι σίγουρα θα έρθει πολύ σύντομα το μαύρο, εννοείται ότι θα άξιζε να το περιμένεις, καθώς και στο μαύρο χρώμα θα το έπαιρνες, και με το πιο καινούργιο firmware. Αλλά αυτό δεν το ξέρουμε στα σίγουρα, οπότε... Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 οποτε αυτο σκεφτικα κ εγω το αφηνω οπως εχει.αλλαζουν οι προσοψεις μηπως ξερετε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 οποτε αυτο σκεφτικα κ εγω το αφηνω οπως εχει.αλλαζουν οι προσοψεις μηπως ξερετε; Έχω την εντύπωση ότι αλλάζουν όλες, αλλά με αρκετούτσικα χρήματα. Αν λάβουμε υπόψη άλλα τηλέφωνα, όπως π.χ. το Ν73 για να αποκτήσει το φουλ σετ των μαύρων προσόψεων του Ν73ΜΕ ήθελε κάπου στα 70€ αν δεν κάνω λάθος... Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 αστο παω στο παιδι διπλα και του λεω να του ριξει ενα βαψιμο στο φανοποιειο,θα του πω να βαλει και χρωμα περλε με τόσα φράγκα :lol: σας αφηω παω για υπνο και αυριο μεθαυριο περιμεντε εντυπωσεις :D :off-topic: avatar ομως ε;;δεν μπορειτε να πείτε!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 η προσοψη δεν θα χει 70€ απλα το ν73 το πισω μερος ειχε κ μηχανισμο για την καμερα τωρα δεν υπαρχει.απλη προσοψη θα ναι το εξπανσυς παντα την αποκλειστικοτητα την δινει ακριβα και αν το χει κ διαθεσιμο(απ οτι βλεπω δεν το χει),οποτε κανα 50 βλεπω αν πατε http://www.mobile-parts.gr θα δειτε ποσο εχει η ασημι κανα 40 περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 ρε παιδια οταν το κινητο "τρεχει " καποιο προγραμμα πλοηγησης το auto rotation δουλευει? Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 ρε παιδια οταν το κινητο "τρεχει " καποιο προγραμμα πλοηγησης το auto rotation δουλευει? Φυσικά και δουλεύει Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katafitos Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Φυσικά και δουλεύει Σου δουλευει το auto-rotation στο Sygic? Γιατι εδω μονο στο Garmin και σε Nokia Maps δουλευει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Σου δουλευει το auto-rotation στο Sygic? Γιατι εδω μονο στο Garmin και σε Nokia Maps δουλευει... Όχι, στο sygic δε μου δουλεύει (είχα στο μυαλό μου το Garmin) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SONGOKU Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 :DΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ!!! εχω να πω οτι αυτο το SITE ειναι και το πρωτο.. 2 μερες ειμαι εδΩ και εχω διαβασει ολες τισ σελιδες για το ΝΟΚΙΑ ν82 ειναι το αγαπημενο κινητο..!:p ΑΛΛΑ... εχω εναν δισταγμο..(οπως και πολλοι αλλοι οπως εχω διαβασει) τι να κανω?? ΝΑ παω να το παρω την παρασκευη? 'Η να περιμενω να βγει σε μαυρο... (ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ να ΜΑΖΕΠΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ..? ( επειδη οπως λενε 8α ειναι με τα πιο καινουρια προγραμματα...?):O ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ....:cry: Ευχαριστω προκαταβολικα!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]S0nGoKU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 καλησπερα φιλοι μου θα ηθελα καποιον να μου προτεινει μια καλη βαση για το κινητο στο αμαξι...για να μπορω μια χαρα να παιζω με το gps,εχει κανενας σας? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 :DΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ!!! εχω να πω οτι αυτο το SITE ειναι και το πρωτο.. 2 μερες ειμαι εδΩ και εχω διαβασει ολες τισ σελιδες για το ΝΟΚΙΑ ν82 ειναι το αγαπημενο κινητο..!:p ΑΛΛΑ... εχω εναν δισταγμο..(οπως και πολλοι αλλοι οπως εχω διαβασει) τι να κανω?? ΝΑ παω να το παρω την παρασκευη? 'Η να περιμενω να βγει σε μαυρο... (ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ να ΜΑΖΕΠΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ..? ( επειδη οπως λενε 8α ειναι με τα πιο καινουρια προγραμματα...?):O ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ....:cry: Ευχαριστω προκαταβολικα!:p Καταρχήν καλωσόριζες στο φόρουμ Για το Ν82 τώρα: Είναι καθαρά θέμα γούστου Αν σ' αρέσει πολύ το μαύρο και μπορείς να περιμένεις λίγο παραπάνω κάνε το, αλλιώς χτύπα το ασημί Προσωπικά δε νομίζω να έχουν διαφορά στη τιμή Κι όσο αφορά το software θα είναι ακριβώς το ίδιο (η επόμενη αναβάθμιση δηλαδή θα που μπορείς να τη περάσεις στο ασημί) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_v Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 κανα καλο προγραμματακι για voip μεσω wlan ξερουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 κανα καλο προγραμματακι για voip μεσω wlan ξερουμε; Υπάρχει το Truphone. Δες το αντίστοιχο θέμα: Truphone - Internet telephony on Nokia mobile phones καλησπερα φιλοι μου θα ηθελα καποιον να μου προτεινει μια καλη βαση για το κινητο στο αμαξι...για να μπορω μια χαρα να παιζω με το gps,εχει κανενας σας? ευχαριστω Δες τη Nokia Universal Holder CR-39. Δες και εδώ, υπάρχουν και άλλες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Ενας φίλος μου έχει πρόβλημα με το Ν82 του και το wifi... Βρίσκει κανονικά να συνδεθεί πχ στο σπίτι του βρίσκει το conx με full σήμα αλλά όταν πάει να ανοίξει μια σελίδα του λέει πως δεν βρέθηκε wlan! την στιγμή που μόλις πριν λίγο βρέθηκε με πολύ καλό σήμα και χωρίς να κουνηθεί από εκείνο το σημείο! Τι μπορεί να φταίει? ΥΓ Να σημειωθεί πως το wlan στο σπίτι του το έχει χωρίς κωδικό, εγώ δηλαδή με το δικό μου Ν82 συνδέομαι κανονικά. Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Δες τη Nokia Universal Holder CR-39. Δες και εδώ, υπάρχουν και άλλες... φιλε θα προτιμουσα κατι σε βεντουζα... και να υθπαρχει σε αθηναικο καταστημα να παω να την παρω.... εχει καποιοσ χρησιμοποιησει καποια? εχει παρει κανενας βαση απ οτο ισοπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Ενας φίλος μου έχει πρόβλημα με το Ν82 του και το wifi... Βρίσκει κανονικά να συνδεθεί πχ στο σπίτι του βρίσκει το conx με full σήμα αλλά όταν πάει να ανοίξει μια σελίδα του λέει πως δεν βρέθηκε wlan! την στιγμή που μόλις πριν λίγο βρέθηκε με πολύ καλό σήμα και χωρίς να κουνηθεί από εκείνο το σημείο! Τι μπορεί να φταίει? ΥΓ Να σημειωθεί πως το wlan στο σπίτι του το έχει χωρίς κωδικό, εγώ δηλαδή με το δικό μου Ν82 συνδέομαι κανονικά. Μήπως χρειάζεται να ρυθμίσει τη διεύθυνση DNS...; Σε περίπτωση που δεν την παίρνει αυτόματα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Μήπως χρειάζεται να ρυθμίσει τη διεύθυνση DNS...; Σε περίπτωση που δεν την παίρνει αυτόματα... Μα την ίδια στιγμή, εγώ μπορώ να συνδεθώ χωρίς να έχω κάνει καμιά ρύθμιση! Είναι πράγματι πολύ περίεργο πρόβλημα...:blink: Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Μα την ίδια στιγμή, εγώ μπορώ να συνδεθώ χωρίς να έχω κάνει καμιά ρύθμιση! Είναι πράγματι πολύ περίεργο πρόβλημα...:blink: Α, δεν το είδα το υστερόγραφο... sorry.:O Σε αυτή τη περίπτωση δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SONGOKU Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Καταρχήν καλωσόριζες στο φόρουμ Για το Ν82 τώρα: Είναι καθαρά θέμα γούστου Αν σ' αρέσει πολύ το μαύρο και μπορείς να περιμένεις λίγο παραπάνω κάνε το, αλλιώς χτύπα το ασημί Προσωπικά δε νομίζω να έχουν διαφορά στη τιμή Κι όσο αφορά το software θα είναι ακριβώς το ίδιο (η επόμενη αναβάθμιση δηλαδή θα που μπορείς να τη περάσεις στο ασημί)[/QUOT ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ... ασε που μου αρεσει και περισσοτερο το ασημι( ειμαι απο τους λιγους που το λενε αυτο:p) το μονο που φοβαμαι ομως ειναι το οτι... εγω δν ειμαι πολυ σχετικος με τις αναβα8μισεις και αυτα...δηλ. και στα προηγουμενα Νseries που ειχα ηκσερα να τους περασω μονο καμια εγαρμογη και κανενα παιχνηδι... μονο για αυτον τον λογο σχευτομαι το μαυρο και για κανεναν αλλο...( μηπως 8α ηκσερες να μ πεις πως γινεται αυτο?:O Εννοω 8α πρεπει να το παω στην νοκια 'η γινεται και μονος μ..?(λιγο δυσκολω..):cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]S0nGoKU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ... ασε που μου αρεσει και περισσοτερο το ασημι( ειμαι απο τους λιγους που το λενε αυτο:p) το μονο που φοβαμαι ομως ειναι το οτι... εγω δν ειμαι πολυ σχετικος με τις αναβα8μισεις και αυτα...δηλ. και στα προηγουμενα Νseries που ειχα ηκσερα να τους περασω μονο καμια εγαρμογη και κανενα παιχνηδι... μονο για αυτον τον λογο σχευτομαι το μαυρο και για κανεναν αλλο...( μηπως 8α ηκσερες να μ πεις πως γινεται αυτο?:O Εννοω 8α πρεπει να το παω στην νοκια 'η γινεται και μονος μ..?(λιγο δυσκολω..):cry: Μήνυμα #8 από S60 Platform FAQ:rolleyes: Αν πάλι δεν θέλεις να την κάνεις μόνος σου (για δικού σου λόγους) μπορείς να πας και σε Nokia Shop.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts