nikoskat Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 αν κρινω απο το changelog, ψιλο ανουσιο μου φαινεται... τα κραταει παιδια, αφου το εχουμε ξαναπει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Ναι, όντως έχετε δίκιο. :O Υπάρχει νέα έκδοση. Όποιος τη δοκιμάσει ας μας πει τι αλλάζει, να ξέρουμε. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Ναι, όντως έχετε δίκιο. :O Υπάρχει νέα έκδοση. Όποιος τη δοκιμάσει ας μας πει τι αλλάζει, να ξέρουμε. :) Τελος ,update completed ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2205143#post2205143 Ολα φαινονται απειρακτα :happy: Ο φωτισμος της οθονης φαινεται οτι εφτιαξε .Εχει διαφορα η προτελευταια απο την τελευταια σκαλα.Υπαρχει σαφης βελτιωση (δεν νομιζω οτι ειναι η ιδεα μου..) dmarccos τι λες ? Νομιζω και λιγο περισσοτερη μνημη μετα απο fresh reboot. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 αν κρινω απο το changelog, ψιλο ανουσιο μου φαινεται... τα κραταει παιδια, αφου το εχουμε ξαναπει :p Ναι παιδιά δε σας πρόλαβα! Γράφαμε όλοι μαζί! Τελικά γίνεται με Wifi? Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Ναι παιδιά δε σας πρόλαβα! Γράφαμε όλοι μαζί! :p:O Ν Τελικά γίνεται με Wifi? Οχι ,δεν γινεται μεσω wifi :( Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 :p:O Οχι ,δεν γινεται μεσω wifi :( nervous, κανε μια δοκιμη και με το sygic για τη φωτεινοτητα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 nervous, κανε μια δοκιμη και με το sygic για τη φωτεινοτητα :O Παλι με το sygic δειχνει ποιο φωτεινη η οθονη . Αυτο με την διαφορα της προτελευταιας σκαλας τι λενε οσοι εκαναν την αναβαθμιση ? Τι να πω ,false alarm μαλλον. http://symbian-freak.com/news/008/01/nokia_n82_new_firmware.htm Εκτος απο το “User Data Preservation” οι αλλαγες τελικα ειναι αυτες : (αναφερθηκε και ποιο πριν) * Camera application: o Improvements of ‘Unexpected error…’ probability when starting up with quick succession of camera lens cover open/close * Music player (Music player stability): o Fix for music player freeze when operating app from accessory remote controller e.g. BT headsets, AD-54 etc. * Map application: o Reset fix when opening Map app from landmark app o Long Map app closing time o Address search in Chinese character Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Οπότε εγώ θα περιμένω το επόμενο αφού δεν προσφέρει κάτι σημαντικό αυτό το fw.. :) Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 δεν νομιζω παντως να βγει καποιος χαμενος αναβαθμιζοντας στην τελευταια εκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Και μόνο το πως κλείνει τους χάρτες αξίζει για την αναβάθμιση αφού δεν χάνεις κάτι. Ουσιαστικά μόνο το download αργεί, η αναβάθμιση παίρνει μόλις 2-3 λεπτά. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0nhs Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 παίδες Τ9 δεν παίζει στ μηνύματα?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 παίδες Τ9 δεν παίζει στ μηνύματα?:confused: Και φυσικά "παίζει"... Κάνε διπλό κλικ τη δίεση για να ενεργοποιηθεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 παιδιά συμφωνώ και επαυξάνω... επιτέλους ένα γρήγορο κινητό με αρκετή μνήμη και τούμπανο από features... καλορίζικο σε όλους Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 τι παιζει με την αναβαθμιση? Εχω το εξης προβλημα. Συνεδεσα το κινητακι με το πισι, ανοιξα το NSU, αναγνωρισε το κινητο , εμφανισε την νεα αναβαθμιση και πατησα να ενημερωθει το κινητο με την νεα αναβαθμιση. Και ενω εχει ηδη κατεβασει τα 107.2Μb πεταει μυνημα το NSU και λεει "η ενημερωση λογισμικου απετυχε"!!! το ξανακαω και παλι τα ιδια... Λετε να φταιει το NSU? ειναι η εκδοση v1.4.23gr Nα κατεβασω κανενα αγγλικο και να ξαναδοκιμασω? To κινητο μου ειναι ελληνικο , με ελληνικο product code. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 τι παιζει με την αναβαθμιση? Εχω το εξης προβλημα. Συνεδεσα το κινητακι με το πισι, ανοιξα το NSU, αναγνωρισε το κινητο , εμφανισε την νεα αναβαθμιση και πατησα να ενημερωθει το κινητο με την νεα αναβαθμιση. Και ενω εχει ηδη κατεβασει τα 107.2Μb πεταει μυνημα το NSU και λεει "η ενημερωση λογισμικου απετυχε"!!! το ξανακαω και παλι τα ιδια... Λετε να φταιει το NSU? ειναι η εκδοση v1.4.23gr Nα κατεβασω κανενα αγγλικο και να ξαναδοκιμασω? To κινητο μου ειναι ελληνικο , με ελληνικο product code. Για δοκίμασε με το αγγλικό το NSU, ποτέ δεν ξέρεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 http://imageshack.gr/files/eokohpyop1l8esf46z4t_thumb.jpg Μόλις την έκανα,λίγο πιο γρήγορο το βλέπω και η φωτεινότητα στα ίδια επίπεδα με πριν,το bug # ακόμα εκεί είναι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Και μόνο το πως κλείνει τους χάρτες αξίζει για την αναβάθμιση αφού δεν χάνεις κάτι. Οντως απιστευτο ! Μόλις την έκανα,λίγο πιο γρήγορο το βλέπω Ετσι μου φαινεται και μενα rostropol Χρονια Πολλα :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Οντως απιστευτο ! Ετσι μου φαινεται και μενα rostropol Χρονια Πολλα :) Πόσο πιο γρήγορα πια... ΑΜΑΝ:X. Zηλεύω!!!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Πόσο πιο γρήγορα πια... ΑΜΑΝ:X. Zηλεύω!!!:p Με την μια κλεινει . Ουτε μηνυματα για αποθηκευση κλπ. σφαιρα σου λεω ! v1.2 wk48 b01 Αυτη ειχαμε και πριν ? :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Με την μια κλεινει . Ουτε μηνυματα για αποθηκευση κλπ. σφαιρα σου λεω ! v1.2 wk48 b01 Αυτη ειχαμε και πριν ? :O Όχι, εγώ έχω την v1.2 wk38 b02 (το ακύρωσα τη πρώτη φορά το update λόγω καφέ:rolleyes: και το ξανακάνω τώρα) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Παιδια εχουν σπασει τα νευρα μου... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου βγαζει το μυνημα αυτο! Εκανα το ιδιο και με το αγγλικο NSU και παλι τα ιδια μου βγαζει!! "Η ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ" τι μπορει να φταιει ρε γ@μωτο? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 TΗΝ εκανα και εγω ,μου φανηκε ελαφρως πιο φωτεινη η οθονη και το σημαντικο δεν εχασα τιποτε απο εφαρμογες ρυθμισεις κλπ ολα οπως πριν Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 μπορει να φταιει ο υπολογιστης... ή το τηλεφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 μπορει να φταιει ο υπολογιστης... ή το τηλεφωνο... Μήπως λέω τώρα μήπως έχεις firewall στο auto και κτλ και κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 μπορει να φταιει ο υπολογιστης... ή το τηλεφωνο... Που να στηριχτω για να καταλαβω οτι φταιει ο υπολογιστης ή το τηλεφωνο? Στο συγκεκριμενο πισι εχω κανει απειρες αναβαθμισεις σε παρα πολλα τηλεφωνα. Το τηλεφωνο να φταιει..αλλα πως?γιατι? Ειναι ελληνικο με ελληνικο product code αγορασμενο πριν μια εβδομαδα απο WIND. Το τσεκαρα και το firewall και ειναι ενταξει και απο αυτη την πιθανοτητα!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts