Jump to content

Προβλημα εγγραφης .iso σε DVD DL

trellosgauros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδακια κατεβασα ενα παιχνιδι το οποιο ειναι σε iso και πρεπει να το γραψω σε DVD DL καθως ομως το γραφει την πρωτη φορα μου εβγαλε σφαλμα εγγραφης καπου στο 40% της εγγραφης και τη δευτερη σε δευτερο dvd καπου στο 80%!

Τη πρωτη φορα το εκαψα με το ashampoo 7 και τη δευτερη με το Ultra iso και στα δυο ομως σφαλμα!

Τι να συμβαινει αραγε?

Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορει να κανει αυτο το iso να γραφτει σε δυο απλα dvd αντι σε ενα DVD DL?

Μπορείς να ανοίξεις το iso με ένα πρόγραμμα που ανοίγει-φορτώνει iso (πχ. PowerISO,VirtualCloneDrive), και να χωρίσεις σε 2 dvd τα αρχεία. Μετά, όταν τα γράψεις και κάνεις εγκατάσταση το παιχνίδι, στην αλλαγή του DVD μπορεί να μην προχωρήσει όταν βάλεις το 2ο DVD. Αν γίνει αυτό πρέπει να αντιγράψεις τα αρχεία στον σκληρό και να κάνεις την εγκατάσταση από εκεί.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

ευχαριστω φιλαρακι αλλα θα ηθελα καποιος να μου πει καποιο τροπο(αν υπαρχει βεβαια) να χωρισω το iso σε 2 dvd και να κανω την εγκατασταση απο εκει χωρις να χρειαζεται να αντιγραφω τα αρχεια στο σκληρο για να κανω την εγκατασταση!

Και δε μπορω να καταλαβω τι επαθε και δε γραφει τα dvd DL και εχω γραψει τοσα αλλα και δεν ειχα προβλημα!

Μηπως φταιει το οτι προσθεσα μεσα στο πρωτοτυπο iso ενα επιπλεον αρχειο και το αποθηκευσα ξανα?

Δε θελω να ξαναδοκιμασω να γραψω το συγκεκριμενο iso σε DL γιατι εχω χαλασει ηδη 3 δισκακια και ειναι και ακριβα!

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Daemon Tools (http://www.daemon-tools.cc) και να κάνεις mount το ISO και να το δοκιμάσεις να το κόψεις μετά σαν DVD-Copy. Δοκίμασε καλύτερα πάντως με το Nero.

Εψαξα λιγο το deamon tools pro και εχει μια επιλογη που λεει convert image και στις επιλογες εκει εχει μια επιλογη που λεει split file και απο κατω βαζει μεγεθος σε mb,λετε να κανει τη δουλεια που θελω αυτο?

Ξερει κανεις?

Από όσο ξέρω είναι πολύ δύσκολο να δουλέψει ο διαχωρισμός ενός iso σε δυο άλλα. Αλλά αν θέλεις δοκίμασέ το, σώζωντας τα δυο νέα iso στο δίσκο. Κάνε mount αυτά τα 2 σε Virtual drives του daemon tools και δες τι γίνεται. Αν δουλέψει κάψτα σε 2 ξεχωριστά DVD. Τώρα για τα DVD DL δοκίμασε να το γράψεις σε χαμηλή ταχύτητα (π.χ. 2x). Ξέρω ότι θέλει υπομονή αλλά...

Ολα οκ,πηγα και πηρα αλλη μαρκα δισκακια DL και γραφτηκαν μιααα χαρα!

Τωρα γιατι εγινε αυτο δε ξερω,μου φαινεται τελειως κουφο!

:blink::blink::blink:

• 2 years later...

Καλώς ήρθες στο forum.

Πρέπει να γράφεις με ελληνικά πεζά γράμματα καθώς τα greeklish απαγορεύονται και τέτοια posts διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Όσο γι' αυτό που ρωτάς, όλα τα σχετικά προγράμματα εδώ και χρόνια μπορούν να γράψουν σε DVD DL (DVD-9). Πρέπει να το υποστηρίζει φυσικά και το dvdrw drive, το οποίο επίσης ισχύει για όλα τα drives εδώ και χρόνια.