sandy19 Δημοσιεύτηκε January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 9, 2008 :down:ποιο είναι το χειρότερο δώρο που σας έκαναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Σας παρακαλώ, σας ικετευω, σας εκλιπαρω...ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΥΤΡΙΝΑ!!!! Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indulge_yourself Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Σας παρακαλώ, σας ικετευω, σας εκλιπαρω...ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΥΤΡΙΝΑ!!!! Συμφωνώ και επαυξάνω!!!! Σιχαίνομαι ό,τι έχει σχέση με λούτρινα λαγουδάκια, αρκουδάκια, σκυλάκια, γατάκια, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!! Ούτε όταν ήμουν μικρότερη μου άρεσαν... Να προσθέσω κι ένα δώρο που μου είχε στείλει ο πρώην μου για τη γιορτή μου στα 5 χρόνια σχέσης... μια γλάστρα! :lol::lol::lol: Δεν το λέω από την άποψη των χρημάτων, σιγά. Ας έστελνε 5 τριαντάφυλλα αν δεν ήθελε να διαθέσει λεφτά. Αλλά γλάστρα??? Μήπως ήθελε να μου πει κάτι :happy: ?? Ξεράθηκα στο γέλιο όταν την έλαβα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΤΟΠ 3;;; 1.ενα κηροπηγιο δελφινι..ηταν ενα μαυρο χρυσο-δελφινι που απο μπροστα κρεμονταν τρεις αλυσιδιτσες που κατεληγαν σε κατι σαν πιατακι οπου εμπαινε υγρο αρωματικο.. στην βαση του ολου διακοσμητικου ειχε θεση για κερακι ρεσω οπου με την θερμοτητα θερμαινονταν η κρεμαστη βαση. 2.μια πορτοκαλι μπλουζα μπενετον.δεν την εβαλα ποτε. 3.ενα ζευγαρι χρυσα σκουλαρικια.επισης δε τα εβαλα ποτε μου καθως δεν φοραω κιτρινο χρυσο Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 εγω δεν θυμαμαι!συνηθως ολα καλα ηταν!..τωρα που το σκεφτομαι ισως μια ατζεντα για να γραφεις ημερολογιο!την εκανα δωρο σε καποια κοπελα!αλλα παει πολυς καιρος,ημουν δημοτικο τοτε!&αρχικα το ψιλοθεωρησα προσβολη αλλα πιο πολυ για πλακα μου την ειχε φερει ενας φιλος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Ένα ζευγάρι κάλτσες :D Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 ego pali mou ti spaei otan mou fernoun doro brakia:X Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 profanos kai su tha tou kanes kati super:lol::lol:. ego pali mou ti spaei otan mou fernoun doro brakia:X και μενα.....:lol::lol:τη μου θυμησες...:ninja: ευτυχως για δυο φορες μονο μου πηρανε αυτο το δωρο...:p Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Ένα γύψινο μπιμπελό από το "ό,τι πάρεις 1 ευρώ":lol: Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 'Ενα μπιμπελο μου πηρε καποια φιλη μου και οταν γυρισα σπιτι ειδα οτι ξεχασε να βγαλει απο τη βαση το "Βαφτισια" -κ κατι αλλα ελεγε- :lol: Λιγο νευριασα αλλα δεν ειπα τπτ.. :X :mad::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 πολύ μπιμπελό παίζει πάντως!!:cool: Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Το χειρότερο δώρο που μου έχουν κάνει είναι μια τεράστια μεταλλική σιντιέρα..πραγματικό έκτρωμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amalitsi Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 emena kapoia stigmh enas prwhn mou, mou efere dwro sta gene8lia mou ena 3ylino pinokio, san marioneta..kai kala gia ta psemata pou tou elega :X :X ..den mporw na pw oti htan to xeirotero, apla me 3afniase.. Παράθεση Pwleitai kinhto Palm Treo 750 axrhsimopoihto, sto kouti tou. Timh 300€, syzhtisimi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 μια τοστιερα!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 mia skouriazmenh katsarola pou mou thn ferane dwro,kai den vgalane thn karta apo mesa pou eixe,mia kai htane dwro stous idious apo allous!!!:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Ξεχασα να αναφερω πως στα 12α γενεθλια μου ενας γνωστος μας,μου ειχε φερει ως δωρο ενα τζονι γουοκερ....:wacko: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Το χειρότερο δώρο που μου έχουν κάνει είναι μια τεράστια μεταλλική σιντιέρα..πραγματικό έκτρωμα Σιντιερα? Τι ειναι αυτο? Για σιδερωστρα νομιζα... :worry: Και οι αποβολες μετρανε ως χαλια δωρο?? Μα ειστε... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 xeirotera dora:kadro,vivlio,moufa kolonies tou 5 eurou.... Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 πριν ενα μηνα στη γιορτη μου...μια κουτα τσιγαρα ενω ειχα αρχισει να το κοβω...:angry::angry:τι να πεις μετα... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 πριν ενα μηνα στη γιορτη μου...μια κουτα τσιγαρα ενω ειχα αρχισει να το κοβω...:angry::angry:τι να πεις μετα... Μα γιατι κουτα με τσιγαρα; Δεν το εχω ξανακουσει.. για δωρο! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Ξεχασα να αναφερω πως στα 12α γενεθλια μου ενας γνωστος μας,μου ειχε φερει ως δωρο ενα τζονι γουοκερ....:wacko: Κι εμένα σ' όλες τις γιορτές μου φέρνουν ουίσκια και δεν πίνω! Τα χριστούγεννα μου φέραν 2 johny, ένα famous και ένα drampuie (αυτό το πίνω). 5 άτομα ήρθαν, τα 4 έφεραν ποτά:dizzy: Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 αλλο χριστουγεννα 24χρονου και αλλο γενεθλια 12χρονου..:) αλλα και τωρα 14 χρονια μετα,αν μου φερουν ουισκι το ιδιο θα μου κανει,καθως δεν πινω αλκοολ. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 αλλο χριστουγεννα 24χρονου και αλλο γενεθλια 12χρονου..:) αλλα και τωρα 14 χρονια μετα,αν μου φερουν ουισκι το ιδιο θα μου κανει,καθως δεν πινω αλκοολ. Δεν παιζει ρολο το τι σου εφεραν, η πραξη μετραει!!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 ναι δεν αντιλεγω,η κινηση μετραει.αλλα η λογικη κινηση... μου θυμιζει επισης μια φιλη μου που μου ελεγε πως μια γειτονισσα της αδερφης της,πηγε δωρο στην 11χρονη ανηψια της στριγκακια. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 ναι δεν αντιλεγω,η κινηση μετραει.αλλα η λογικη κινηση... μου θυμιζει επισης μια φιλη μου που μου ελεγε πως μια γειτονισσα της αδερφης της,πηγε δωρο στην 11χρονη ανηψια της στριγκακια. Και στους γαμους και στις βαφτισεις δινουν παραξενα δωρα αλλα δεν το κανουν και θεμα!!! Ο καθενας εχει την λογικη του αλλοι ειμαστε ετσι, αλλοι αλλιως!! Γι' αυτο κανουμε και ξεχωριστα δωρα αλλιως ολοι θα καναμε τα ιδια!!;) Οσο για το παραδειγμα που λες δεν το καταλαβαινω....κακο ειναι που τις πηγε εσωρουχα??? :confused: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts