Jump to content

Η κοκαΐνη σκότωσε 14χρονη στην Πτολεμαΐδα

PCMan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ανήλικη προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από 32χρονο και κατέληξε ώρες μετά τη χρήση.Ο 32χρονος συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη, ενώ οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να εξέδιδε την κοπέλα. Ημέρα πένθους κήρυξε τη σημερινή ο δήμαρχος

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=292455

Με λίγα λόγια επιβεβαιώθηκαν αυτά που είπα πριν χρόνια.

Αφού βλέπουν την κατάσταση και πορεία του παιδιού με τα χρόνια, φυσικό και επόμενο είναι να καταλήξει έτσι.

Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα εδώ και δυστυχώς δεν είναι μόνο η κοπέλα, είναι πάρα πολλοί άλλοι που πανε κατα διαόλου, και μόλις φτάσει και αυτωνών η ώρα θα παρουσιάζονται παντού με μορφή λύπης..

Δεν είναι όμως για λύπη όσοι σκοτώνονται. Για λύπη είναι αυτοί που τους ελέγχουν μέχρι κάποιο σημείο...

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

• Απαντήσεις 56
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα ίδια και στη Κατερίνη το Σάββατο 24 ετών...Κρίμα

Krima dn 8a peis tpt!!!

enas filos mou ton iksere!!!

Krima to palikari.....

Pou 8a ftasei auto dn kserw me ta narkwtika.....:(:mad:

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Krima dn 8a peis tpt!!!

enas filos mou ton iksere!!!

Krima to palikari.....

Pou 8a ftasei auto dn kserw me ta narkwtika.....:(:mad:

Ποιο παλικάρι;;

Κοπέλα δεν είναι αυτή που πέθανε;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Απο αυτα που ειδα στην τιβι ,η τοπικη κοινωνια γνωριζει προσωπα και καταστασεις.Αυτο που μένει τώρα είναι να παμε παραπερα και να μην τιμωρηθουν μονό τα βαπορακια όπως λεμε αλλα να γινει με πιο διεξοδική έρευνα.
Υπογραφή....

Όλοι δίνουν βάρος στο αποτέλεσμα, κανείς δεν κοιτάει γιατί αυτή η ιστορία είχε αυτή την κατάληξη...

Οτι και να πεις τωρα είναι περιττό...

Τι κέντρα απεξάρτησης λένε και τι ημέρες πένθους μας λέει ο δήμαρχος.

Αν δεν ασχοληθούν οι γονείς με τα παιδιά τους, συνέχεια τέτοια θα ακούμε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν μπορούσε να γίνει τίποτα με τους γονείς.......

Βούβαλος, ναι (Όνομα δε λέω...). Γνωστή μούρη. Τον έχουν ξαναπιάσει 2-3 φορές ακόμα αλλά τον έβγαλαν αμέσως.

Στις εργατικές γίνεται χαμός απο ναρκωμανείς, ειδικά στα ακατοίκητα σπίτια. Τα είδατε στις ειδήσεις αλλα δεν είναι μόνο αυτα..

Θα ακούσουμε κι άλλα μες τον χρόνο σίγουρα, βάζω και στοίχημα. Ακολουθούν πολλοί..

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

Λόγω της ενασχόλισής μου με τα γήπεδα, ξέρω πολύ κόσμο που έχει πεθάνει από τα ναρκωτικά. Ειλικρινά, για κάτι τέτοια άτομα δεν μου καίγεται καρφάκι. Καθένας είναι άξιος της μοίρας του.

Λόγω της ενασχόλισής μου με τα γήπεδα, ξέρω πολύ κόσμο που έχει πεθάνει από τα ναρκωτικά. Ειλικρινά, για κάτι τέτοια άτομα δεν μου καίγεται καρφάκι. Καθένας είναι άξιος της μοίρας του.

+100000

Μια απ'τα ίδια. Όταν μου λενε ότι κάποιος πέθανε απο ναρκωτικά τους λέω ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν φταίει αυτή. Άλλοι έπρεπε να είναι στην θέση της, και για αυτό και για ότι άλλο έκανε στη ζωή της(είναι και πολλά..)..

Φαντάζομαι(ελπίζω) ότι η άποψη σου, αλλάζει όταν έχει να κάνει με 15 16χρονα κτλ...

Το οτι μερικοι απο εμας ειμαστε τυχεροι που δεν εχουμε πεσει στην παγιδα των ναρκωτικων δεν μας κανει ανωτερους-καλυτερους.

Συγχαρητηρια για την ρατσιστικη συμπεριφορα εναντια σε αυτην την ειδικη ομαδα ανθρωπων.

Κατι τετοια μυαλα δεν αφηνουν τα κεντρα απεξαρτησης να λειτουργουν σωστα...Οι ντεμεκ που βγαινουν και στις καμερες και κλαιγονται οτι χαλαει η γειτονια..

Εναλλακτικος τιτλος : "η αδιαφορια της κοινωνιας-οικογενειας-πολιτειας σκοτωσε 14χρονη"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Δε θα διαφωνήσω Lefterian, αλλά μην πορώνεσαι τόσο πολύ με αυτήν την άποψη.

Είναι λάθος τα άκρα, έτσι κι αλλιώς.

Αυτό που λες, ότι δηλαδή πρέπει και οφείλουμε να στεναχωριόμαστε, να φροντίζουμε και να περιθάλπουμε τα εξαρτημένα άτομα, είναι μεν σωστό, αλλά να μην ξεχνάμε ποτέ πως τα άτομα αυτά ΕΠΕΛΕΞΑΝ τη συγκεκριμένη ουσία.

Εγώ προσωπικά, και το λέω έχοντας πλήρη επίγνωση του ότι πολλοί θα θεωρήσουν ότι "δεν είμαι καλός άνθρωπος" (που λίγο ως καθόλου με νοιάζει), θα πω ότι λυπάμαι για τα συγκεκριμένα άτομα αλλά ούτε στο 1/1000 όσο λυπάμαι για τα άτομα που αρρωσταίνουν από δύσκολες αρρώστιες. Π.χ. το ότι ένα παιδί έχει ζάχαρο ή ότι αντιμετωπίζει καρκίνο, είναι αυτά που με πληγώνουν πραγματικά. Και αυτά τα άτομα για μένα ΑΞΙΖΟΥΝ και μια προσπάθεια παραπάνω απ'όλους μας να τα βοηθήσουμε όπως μπορούμε.

Μην είσαι τόσο κάθετος λοιπόν στις απόψεις σου, Lefterian. Μην ξεχνάς ότι η ζωή είναι ένα σύνολο από επιλογές. Και το άτομο εκείνο που επιλέγει να αρχίσει τα ναρκωτικά δε ζούσε μέχρι πρότινος κάτω από μια μεγάλη πέτρα. Ξέρει, έχει ακούσει και έχει δει, που σε φτάνουνε και που σε καταντάνε. Όχι ότι έχει την ωριμότητα να καταλάβει ένα παιδί 14 χρονών πλήρως το τι συνέπειες θα έχει για τη ζωή του γενικά, αλλά δεν είναι και κάτι το τελείως ξένο. Μια ιδέα το άτομο την έχει.

Εγώ λοιπόν, με δύο λόγια, λυπάμαι πολύ (μα πάρα πολύ) περισσότερο αυτούς που η δυστυχία τους δεν οφείλεται σε λάθος προσωπικές επιλογές τους, αλλά σε αστάθμιτους και άγνωστους παράγοντες, που δεν είχαν και ποτέ τη δύναμη να ελέγξουν.

Πάντα φιλικά. :)

DesertSMisSRaiN, δεν μπορω να διαφωνησω στα λεγομενα σου, αλλα το θεμα δεν ειναι αν πρεπει ή μπορουμε να περιθαλψουμε-φροντισουμε τετοια ατομα, αλλα να προλαβουμε το κακο.

Δεν μπορω να πιστεψω οτι ενα κοριτσι 14 ετων, μπορει να κανει μια τοσο απερισκεπτη ενεργεια, οπως χρηση ναρκωτικων.

Ισως να φταιει η ηλικια, θα ισχυριστουν μερικοι. Αν ομως δεν φταιει η ηλικια??

Ισως παλι φταιει οτι κυκλοφορουν πολλοι "32αρηδες" που πουλανε θανατο...

Και στην 1η και στην 2η περιπτωση, φαινεται ποσο σωστα λειτουργουμε σαν κοινωνια, απο το σχολειο μεχρι την οικογενεια.

Ειναι δυνατον μια 14χρονη να κανει χρηση κοκαινης?!

Ειναι δυνατον τα βαπορακια να διωκονται μετα το κακο?!?!

Λεξεις οπως: προληψη, παιδεια, ενημερωση (σωστη)... δεν φαινεται να υπαρχουν σημερα..

[..Δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια. Εχουμε καταγγείλει πολλές φορές την κατάσταση, χωρίς όμως αποτέλεσμα]

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Στα ερωτήματα που θέτεις (και όπως τα θέτεις) τώρα με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. :)

Θα καθόμουν να το συζητάγαμε λίγο ακόμα, αλλά έχω πρωινό ξύπνημα αύριο και θα κουτουλάω πάλι :p

Πως να καταλάβει ρε παιδιά ποιο είναι το καλό και ποιό το κακό όταν όλοι αυτοί που συναναστρέφεται είναι αστα να πάνε?

Ακομα και οι γονείς που είναι χωρισμένοι μεταξύ τους, είναι χωρισμένοι και με το μυαλό τους. Απ'την πηγή ξεκινάει το πρόβλημα, όχι απ'την κατάληξη του...

Το κυριότερο μερίδιο ευθύνης το έχουν πάντα οι γονείς !!!!

Γιατί σε τέτοιες ηλικίες πρέπει να σε θωρακίσουν από αυτά τα πράγματα με οποιονδήποτε τρόπο και κυρίως με διάλογο !!!!!

Το θέμα είναι οτι ότι και να πούμε εμείς εδώ το αποτέλεσμα δεν αλλάζει (ΔΥΣΤΙΧΟΣ):(:(

το συγκεκριμενο γεγονος προκαλει εκπληξε και πονο ειδικα για την ηλικια του κοριτσιου.κατα τα αλλα στη θεσσαλονικη καθημερινα σβηνουν ναρκομανεις στους δρομους, αφου το φαινομενο εχει παρει τρομακτικες διαστασεις!

εγω νομιζω οτι οι γονεις εχουν μεριδιο ευθυνης αλλα ακομη και αν κανουν οτι μπορουν για την προληψη τετοιων συμπεριφορων και επιλογων το παιδι ειναι που εχει τον τελευταιο λογο.οι παρεες,ο χαρακτηρας και γενικα το περιβαλλον του παιδιου το οδηγουν τις περισσοτερες φορες σε χρηση εξαρτησιογονων ουσιων...

E,ναι .Ειναι αλλωστε σπανιο φαινομενο στο δρομο της Σαλονικης να σταματαν κοσμο πολυ αδυνατα ατομα που κανει μπαμ τι προβλημα εχουν κι να ζητουν λεφτα για το λεωφορειο τααχα..Ολοι νομιζω τα ξερουμε αυτα..Απλα το γιατι εκπλησομαστε μου κανει εντυπωση..:(:(

Απορια:

Που εβρισκε η κοπελα σε τετοια ηλικια τα λεφτα για την "κοκο"??? Μιλαμε για το λιγοτερο 70€ η "μυτια".....παραξενο!!

Μαλλον η υποθεση δεν ειναι τοσο απλη οσο φαινεται. Δηλαδη το θεμα δεν ειναι γιατι η κοπελα σνιφαρε κοκαινη αλλα πως ειχε την ανεση να την αγορασει. Μαλλον παιζουν και αλλα πιο παρασκηνιακα πραγματα....εκμεταλευση ισως απο πλευρας του 32χρονου??? Μηπως δεν ηταν μονο dealer αυτος??? Λεω εγω..... :whistle:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Μια δόση αγγίζει τα 100€ απ'όσο έχω ακούσει.

Σίγουρα δεν μπορεί να τα πληρώσει.

Παντού λένε ότι η 14χρονη και το 32χρονος ήταν φίλοι. Δεν είναι έτσι όμως.

Τα "είχαν", οπότε καταλαβαίνετε πως τα ξεπλήρωνε...

Α καλα δεν φτανει που εδινε ναρκωτικα τα ειχε κι με το κοριτσακι..Κι εγω συμφωνω με τον manolog αποκλειεται να ξοδευε τοσα χρηματα αυτος ετσι..αποσκοπουσε αλλου μαλλον.Τι μαλλον..Διαβαστε το πρωτο μυνημα .το λεει καθαρα.

Το κυριότερο μερίδιο ευθύνης το έχουν πάντα οι γονείς !!!!

Γιατί σε τέτοιες ηλικίες πρέπει να σε θωρακίσουν από αυτά τα πράγματα με οποιονδήποτε τρόπο και κυρίως με διάλογο !!!!!

Αυτό ακριβώς.

Επίσης,αν είχαν σχέση 0 32χρονος και η 14χρονη,τότε είναι για κρέμασμα και οι γονείς αλλά και 0 32χρονος.

Το οτι μερικοι απο εμας ειμαστε τυχεροι που δεν εχουμε πεσει στην παγιδα των ναρκωτικων δεν μας κανει ανωτερους-καλυτερους.

Συγχαρητηρια για την ρατσιστικη συμπεριφορα εναντια σε αυτην την ειδικη ομαδα ανθρωπων.

Κατι τετοια μυαλα δεν αφηνουν τα κεντρα απεξαρτησης να λειτουργουν σωστα...Οι ντεμεκ που βγαινουν και στις καμερες και κλαιγονται οτι χαλαει η γειτονια..

Εναλλακτικος τιτλος : "η αδιαφορια της κοινωνιας-οικογενειας-πολιτειας σκοτωσε 14χρονη"

Να στο θέσω αλλιώς; Τρέχω με συνδέσμους από τα 13, οι δικοί μου είναι χωρισμένοι και στα 15 έφυγα από επαρχία για να ζήσω στην Αθήνα. Τώρα τι θα 'πρεπε να μαι; Δε θα πρεπε με αυτούς που συναναστρέφομαι να χα μπλέξει; Κι όμως είμαι ο μόνος από αυτούς πλην 4-5 εξαιρέσεων που έχουμε μια καλή δουλειά και μπορούμε και συντηρούμαστε. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τη ζωή μας και κανείς άλλος.

Σουβλάκιε να ήμασταν όλοι ίσοι και όμοιοι, να συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου... Συγχαρητήρια που είσαι δω μαζί μας σήμερα παρά τα όσα έχεις περάσει.

Είμαστε προφανώς το Α και το Ω της ζωής μας, αλλά μεταξύ του Α και του Ω υπάρχουν άλλα 22 γράμματα-παράγοντες που μπορούν να επηρρεάσουν την πορεία μας στην ζωή.

Ενώ δηλαδή όντως είμαστε κύριοι του εαυτού μας, οι παράγοντες που μας επηρεάζουν είναι τόσοι πολλοί, που τρέχα γύρευε...

Στην τελική, γιατί δεν έγινες σαν και αυτόν αφού είσαι αποκλειστικός υπεύθυνος της ζωής σου;