Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

dimo187, Έχεις την τελευταία έκδοση του IM+?? Πήγαινε Settings-->Notifications και θα τα βρεις εκεί.

ναι την 3.2...τα εχω βρει αυτα που λες και ειναι ολα οκ.'τωρα' θα δοκιμασω να κανω restore να το δοκιμασω χωρις jailbreak...!

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γεια σας φίλοι

ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ipod touch όχι μόνο ως mp3 player αλλά και για να σερφάρω στο νετ όταν είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι.

Πόσο γρήγορο είναι για χρήση στο internet? Έχει διαφορά στην ταχύτητα το μέγεθος της χωρητικότητάς του?

Αξίζει να περιμένω να βγει καινούρια έκδοση?

ευχαριστώ

Πάντα αρχές Σεπτέμβρη ανακοινώνονται τα νέα, φέτος ακούγεται ότι αυτή η ανακοίνωση θα γίνει τον Αύγουστο. Επίσης ακούγεται ότι τα νέα θα έχουν camera και κατά πάσα πθιανότητα θα έχουν πιο γρήγορο επεξεργαστή.

Η ταχύτητα δεν αλλάζει ανάλογα με τη χωρητικότητα.

γεια σας φίλοι

ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ipod touch όχι μόνο ως mp3 player αλλά και για να σερφάρω στο νετ όταν είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι.

Πόσο γρήγορο είναι για χρήση στο internet? Έχει διαφορά στην ταχύτητα το μέγεθος της χωρητικότητάς του?

Αξίζει να περιμένω να βγει καινούρια έκδοση?

ευχαριστώ

Λοιπόν,το ίντερνετ του είναι ΟΛΟΙΔΙΟ με αυτό του Η/Υ!Και είναι σχετικό γρήγορο.Καμία διαφορά στη ταχύτητα το μέγεθος της χωρητικότητάς του.

Η νέα έκδοση δεν έχει ούτε μια φωτογραφία.Στο τέλους του χρόνου λένε πως θα βγεί.Αν δεν έχει λαχτάρα να το πάρεις περίμενε το νέο.

Λοιπόν,το ίντερνετ του είναι ΟΛΟΙΔΙΟ με αυτό του Η/Υ!

Υπερβολές, μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Είναι πολύ καλή εμπειρία πάντως το σερφάρισμα με τον safari.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

και βασικο ειναι να ειναι ο υπολογιστης ανοιχτος...!

το itunes χρειαζετε με το που θα ανοιξει ξ συσκευη αλλιως δεν μπορει να κανει τιποτα...!

αλλα ετσι κι αλλιως θα το χρειαστει μιας και ολα μεσω αυτου γινοντε....

Πες του να κάνει ό,τι έκανες και εσύ.

Κατέβασε του το iΤunes.

Αν το έχει και δεν ανοίγει ας το ανοίξει μόνο του.

Δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτό το iTunes για να φορτίσει!

5 λεπτά και να "ξυπνήσει".

Σίγουρα λειτουργει το iTouch;!:lol:

Aν ξέρεις κάποιο.Της Rainbow εννοείς πάντως γιατί προς το παρών δεν υπάρχει Apple Store.Θα φτιαχτούν μελλοντικά 5.Ετσι λένε.Μακάρι να γίνει.Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι τουλάχιστον.Θέλω από εκέι να πάρω MAC!

Λοιπόν,πριν το στείλει πίσω κάντε αυτό πρώτα.Ανοίξτε το iTunes,συνδέστε το iTouch και αν μέσα σε μισή ώρα δεν έχει γίνει τίποτα(αν δεν ανοίξει έστω η οθόνη) πηγαίντε το πίσω.

Κάποια καλύτερη ιδέα οι άλλοι φίλοι;Δεν ξέρω εγώ κάτι άλλο.

Καινούργιο είναι;

Θα φτιαχτούν μελλοντικά 5.Ετσι λένε.

Τα παρα-λένε :)

Θα είμαστε τυχεροί αν φτιαχτεί έστω κι ένα και αυτό μάλλον θα αργήσει.

Αυτό που θα δούμε σίγουρα, στην Αθήνα τουλάχιστον, είναι περισσότερα καταστήματα store in store, ειδικά διαμορφωμένους χώρους πώλησης των προϊόντων της εταιρείας σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων τεχνολογίας.

Αν δεν λειτουργει πηγαινε το πισω και ζητα να σου δωσουν αλλο. Το εχεις αυτο το δικαιωμα. Ετσι την ειχα πατησει και εγω με το touch και μου εδωσαν καινουργιο

Να σου πω gesamfunai το iPod Touch το άνοιξε λογικά ε?? Και του λέει (λογικά πάντα) ότι πρέπει να το συνδέσει με iTunes για να μπορεί να λειτουργήσει. Κατεβάζει το iTunes το βάζει το σύρμα και το ενώνει με το iPod Touch για να συνδεθεί. Ίσως χρειαστεί κάνα 5λεπτο μέχρι να το βρει ο υπολογιστής και να ανοίξει το iTunes για να μπορεί να πλοηγηθεί στα μενού του τηλεφώνου. Θύρα USB άλλαξε ή όχι?? Αν όχι να αλλάξει, επίσης να δοκιμάσει σε άλλο υπολογιστή. Να μην το πάρει άδικα στο service, μπορεί να φταίει ο υπολογιστής.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Πιστεύω πως είνα χαλασμένο γιατί κάθε εταιρία βάζει λίγη ενέργεια στις μπαταρίες.Και το Μήλο το κάνει.Εμένα είχε μέσα.Λίγο πιο πάνω από το 20%.