eliasj Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Για το iTouch λεω και εγω!;) Το ipsw για το iPhone ειναι δωρεαν! Δικιο δεν εχω ρε παιδια; Και απο ποτε εχει bluetooth to iPod Touch???:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Και απο ποτε εχει bluetooth to iPod Touch???:wacko: Είναι για να το συνδέεις με stereo σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Θέλω να βάλω την νέα έκδοση, αλλά είμαι στην Κύπρο αυτή τη στιγμή και ως κατάστημα iTunes έχω το ελληνικό. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή προχωράω ακάθεκτος; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Θέλω να βάλω την νέα έκδοση, αλλά είμαι στην Κύπρο αυτή τη στιγμή και ως κατάστημα iTunes έχω το ελληνικό. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή προχωράω ακάθεκτος; Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Μα γιατί να δώσεις 8 ευρώ αφού μπορείς να την βρείς και δωρεάν;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Μα γιατί να δώσεις 8 ευρώ αφού μπορείς να την βρείς και δωρεάν;! Είμαι οπαδός του νόμου. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Είμαι οπαδός του νόμου. :p Μπορείς να την κατεβάσεις(παράνομα:D) και όταν την περάσεις να κάνεις Restore και να κατεβάσεις(χωρίς να παραβιάσεις τον νομο:D) απο το Μήλο(μέσω iTunes)! Μα δεν καταλαβένεις πως μα κλέβουν;8 ευρώ το λογισμικό του iTouch; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Μπορείς να την κατεβάσεις(παράνομα:D) και όταν την περάσεις να κάνεις Restore και να κατεβάσεις(χωρίς να παραβιάσεις τον νομο:D) απο το Μήλο(μέσω iTunes)! Μα δεν καταλαβένεις πως μα κλέβουν;8 ευρώ το λογισμικό του iTouch; Nope, 8 ευρώ το λογισμικό του iPhone. ;) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Nope, 8 ευρώ το λογισμικό του iPhone. ;) ΟΧΙ!!!Το λογισμικό του iTouch 8 ευρώ και ΔΩΡΕΑΝ(αυτό έλλειπε κιόλας:D) του κινητού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 ΟΧΙ!!!Το λογισμικό του iTouch 8 ευρώ και ΔΩΡΕΑΝ(αυτό έλλειπε κιόλας:D) του κινητού! Το λογισμικό δεν είναι iPhone 3.0; Άρα είναι για τα iPhone, απλά μπαίνει και τα iPod. :p Εκτός κι αν λέω μ*λακίες :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Το λογισμικό δεν είναι iPhone 3.0; Άρα είναι για τα iPhone, απλά μπαίνει και τα iPod. :p Εκτός κι αν λέω μ*λακίες :p Το Μήλο έχει βγάλει 2 ipsw(ipod/iphone ανάλογα software)το κατάλληλο για κάθε συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Fair enough. Πάντως ακόμη να αποφασίσω αν θα την βάλω τελικά. Όταν αποφασίσω θα ενημερώσω. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Fair enough. Πάντως ακόμη να αποφασίσω αν θα την βάλω τελικά. Όταν αποφασίσω θα ενημερώσω. :p Bάλτην !Το copy-cut-post είναι τρομερά!Και το Spotlight!Η αναζήτηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Bάλτην !Το copy-cut-post είναι τρομερά!Και το Spotlight!Η αναζήτηση! We'll see. Υ.Γ. Αν δεν σου είναι κόπος στείλε μου ένα PM με πληροφορίες για το πως να την βάλω δωρεάν... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Είναι για να το συνδέεις με stereo σύστημα. Θα μας τρελανεις σημερα εσυ? Μια με τα Vista μια με το Bluetooth sto touch? To iPhone εχει bluetooth OXI to touch. Ελεος πια:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Θα μας τρελανεις σημερα εσυ? Μια με τα Vista μια με το Bluetooth sto touch? To iPhone εχει bluetooth OXI to touch. Ελεος πια:X το touch 2g εχει bluetooth.και δεκτη fm radio.και τα δυο ηταν απενεργοποιημενα αλλα με την 3.0 OS ενεργοποιησαν το bluetooth...το αλλο δεν νομιζω να το ενεργοποιησουν ποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Έχει Bluetooth αφού πριν την 3.0 ήταν το μόνο που είχε την επιλογή για το Nike+, τώρα με την 3.0 υπάρχει και κουμπί Bluetooth στις ρυθμίσεις. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Θα μας τρελανεις σημερα εσυ? Μια με τα Vista μια με το Bluetooth sto touch? To iPhone εχει bluetooth OXI to touch. Ελεος πια:X Αν την βάλεις θα δεις! Είναι για να το συνδεεις μέσω Bluetooth κάπου. Ψάξε και στην σελίδα του Μηλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 το touch 2g εχει bluetooth.και δεκτη fm radio.και τα δυο ηταν απενεργοποιημενα αλλα με την 3.0 OS ενεργοποιησαν το bluetooth...το αλλο δεν νομιζω να το ενεργοποιησουν ποτε... έχει ράδιο; :blink: δεν μπορείς να ακούσεις με κάποιο app; Η και από το cydia; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Για το 2G και μονο με την 3.0. To thread αυτο ομως περιλαμβανει και το 1G touch;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Για το 2G και μονο με την 3.0. To thread αυτο ομως περιλαμβανει και το 1G touch;) λίγοι έχουν το 1G! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 καλα ρε παιδια δεν τσακοθουμε κι ολας...! οχι προς το παρον δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις ως ραδιο!αν μπορουσες θα ηταν τελειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Εάν μπορούσες θα ηταν το απόλυτο gadget!παλι καλά που το 2G τα έχει αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 λίγοι έχουν το 1G! Δε νομιζω... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 ε όχι και λίγοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Προβλημα!! Εβαλα την 3.0 εκδοση και οταν παω να περασω τραγουδια στο ipod touch με τα εξωφυλλα τους στο ipod touch τα δειχνει μαυρα..εχετε καμια ιδεα???:worry::!: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts