Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και τα 16 ειναι οκ στην εποχη μας αν σκεφτουμε οτι το μεγαλυτερο παιχνιδι που εχω δει ειναι 700mb και απο οτι φαινεται θα μεγαλωνει(με το καλο) οσο περναει ο καιρος..!

Έχεις βάλει το Myst μήπως;

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λοιπον εκανα ανα βαθμιση στην 2.2,1(καπως ετσι)και το εσπασα με Quickpwn.μου περναει το Quickpwn μεσα το Cydia και το installer αλλα ειναι υπερβολικα λιγα αυτα που μπορω να κατεβασω δεν εχει γκαμα δλδ.θελω να κανω downgrade αλλα δεν ξερω πως.οποιος μπορει ας δοσει τα φωτα του!!!Ευχαριστω!

λοιπον εκανα ανα βαθμιση στην 2.2,1(καπως ετσι)και το εσπασα με Quickpwn.μου περναει το Quickpwn μεσα το Cydia και το installer αλλα ειναι υπερβολικα λιγα αυτα που μπορω να κατεβασω δεν εχει γκαμα δλδ.θελω να κανω downgrade αλλα δεν ξερω πως.οποιος μπορει ας δοσει τα φωτα του!!!Ευχαριστω!

Τι εννοεις πως θελεις να κανεις;

Δεν ειχε προεγκατεστημενη την 2.2.1;

Έχεις βάλει το Myst μήπως;

ναι το myst!και μολις χθες μετα απο αρκετο καιρο που το ειχα καταλαβα τι περιπου παιζει και προχωρησα καποια βηματα....!(για παιχνιδι του 90+ ειναι αρκετα καλο!)

εχει γκαμα...απλα ψαξε πιο πολυ το cydia...

με 1.1,4 το ειχα παρει και το εκανα update.τωρα θελω να ξανα παω στην 1.1,4

θελω να παω πισω για νηα βαλω εγω το cydia και το installer.τεσπα οποιος μπορει ας βοηθησει!

ναι το myst!και μολις χθες μετα απο αρκετο καιρο που το ειχα καταλαβα τι περιπου παιζει και προχωρησα καποια βηματα....!(για παιχνιδι του 90+ ειναι αρκετα καλο!)

Ολόκληρη μυθολογία είναι το Myst και τα sequels του!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια βρηκα ενα προγραμμα που μπορεις να διαγραψεις ο,τι θελεις απο το iPod/iPhone!ΙmToo λεγεται!http://www.imtoo.com/iphone-transfer.html

Σημειωσεις:

-οποιος θελει να το κατεβασει πρεπει να εχει κλειστο το iTunes

-αργει κανα λεπτο να διαγραψει.Γενικα ειναι αργο

-το Plum Caddy ειναι χρεωσιμη εφαρμογη αλλα για ενα διαστημα ειναι δωρεαν!Για εμενα βλακεια ειναι.

:shock:

Κάτσε άνοιξε τα βιβλία το μπλε και το κοκκινο, στο μέρος που είναι η βιβλιοθήκη. Τα δύο αδέρφια θα σου μιλήσουν. Επίσης κάτσε και διάβασε όλα τα βιβλία στη βιβλιοθήκη και κράτα σημειώσεις.. θα σου χρειαστούν για τους γρίφους!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα ειχα πατησει αλλα μου εβγαζαν παρασητα,δεν μιλησε κανεις...τα βιβλια τα αλλα τα εχω διαβασει αλλα οχι οτι θυμαμαι και πολλα....τωρα ομως εχω φυγει απο εκεινο το μερος και εχω παει καταλαθος στο βιβλιο που ηταν στο γραναζι,δεν ηξερα οτι θα με μεταφερει...(απο οτι εχω καταλαβει ειναι αλλη εποχη)....πανω που αρχιζα να καταλαβαινω τι παιζει στο αρχικο νυσι...!

ξερεις πως να κανω reset το παιχνιδι?να το αρχησω απο την αρχη δηλαδη...(να δωσω και λιγο περισσοτερη βαση στην εισαγωγη)

ξερεις πως να κανω reset το παιχνιδι?να το αρχησω απο την αρχη δηλαδη...(να δωσω και λιγο περισσοτερη βαση στην εισαγωγη)

Diegrapseto kai ksanaegkatestise to.

500 minimata!:)

Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να βαλω ελληνικα στο iTouch με jailbreak γιατι απο την 1η Σεπτεμβριου τα μυνηματα με greeklish θα διαγραφοντε και δεν θελω να ανοιγω το PC μου για να ποσταρω.:X

Το ξερω πως σας εχω πρηξει σε αυτο το θεμα αλλα δεν μου απαντατε για να τελειωνω.:O

Υπαρχει jailbreak (εξυπνη ονομασια..:lol:) για το ipod touch 2nd generation..??

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Υπαρχει jailbreak (εξυπνη ονομασια..:lol:) για το ipod touch 2nd generation..??

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν χάνεις τπτ να ρίξεις μια ματιά:

Εδώ είσαι ...QuickFreedom

Εγώ το έσπασα με την έκδοση 1.1.1 και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

για να βαλεις ελληνικα απλα κανεις jailbreak,ανοιγεις το cydia,πας στο search και γραφεις greek...καπου εκει θα δεις και το greek keyboard....και απλα κανεις εγκατασταση..

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν χάνεις τπτ να ρίξεις μια ματιά:

Mono gia ta ellinika to thelw.An to kanw meta kai tha mporw na allaksw se agglika?gia na grapsw.

για να βαλεις ελληνικα απλα κανεις jailbreak,ανοιγεις το cydia,πας στο search και γραφεις greek...καπου εκει θα δεις και το greek keyboard....και απλα κανεις εγκατασταση..

Me to quickfredom?

An thelw na allaksw se agglika pata kanonika tin gi?sto pliktrologio.

Euxaristw gia tis apantiseis sas!Ante epitelous na balw ellinika!

Den exete kapoia apantisi gia tin parapanw erwtisi mou?

Episis einai ola dwrean?ta apps

Μαθε να χρησιμοποιεις την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ μηνυματος

και Ελληνικους χαρακτηρες!!

ναι απλα πατας την γη και αλλαζει αρκει ομως να εχεις επιλεξει το ελληνικο πληκτρολογιο 'ενεργοποιημενο' απο τις γενικες ρυθμισεις...

οι περισσοτερες εφαρμογες ειναι δωρεαν....ελαχιστες να εχουν καποια χρεωση αν και ποτε δεν εχω αγορασει κατι απο εκει...

jailbreak δεν ξερω πως θα κανεις...υπαρχουν διαφοροι οδηγοι που μπορεις να ακολουθισεις...

οταν το ειχα κανει εγω το εκανα χειροτκινητα,πλεον πρεπει να γινεται και αυτοματα...

δες για το redsn0w,αυτο ειναι ο πιο σιγουρος τροπος αλλα ισως και ο πιο πολυπλοκος...

αλλα νομιζω και το quick freedom πρεπει να ειναι καλο,απλα δεν το εχω δοκιμασει..