isidorosr20595 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Ναι αυτο σκεφτομαι..εχω το ipod nano 4g και ειχα μεινει πολυ ικανοποιημενος..αλλα παντοτε ηθελα να παρω ενα ipod touch..μ'αρεσει πολυ το interface και γενικοτερα το μενου του..α, επισης το μεγεθος του πως ειναι..χωραει ανετα σε μια τσεπη μεσαιου μεγεθους..(πχ τσεπη παντελονιου)?? Οταν λες οτι δν ειναι σαν του ipod nano ειναι τεραστια η διαφορα..??..:worry:..δν το εχει και κανενας γνωστος μου να το δοκιμαζα.. Μικρη διαφορα. Και εμενα μου αρεσε το interface και γενικοτερα το μενου και το αγορασα.Τωρα μου ειναι πιο χρησιμο και απο το μπισκοτο(ΚΡ500)!Εχει και web ιδιου με του Η/Υ και μπαινω συνεχεια στο http://www.myphone.gr:)!Ειχα και ενα αλλο παρα πολυ καλο MP3(SΛMSUNG Τ10!)Τωρα το χρησιμοποιω για να ακουω μουσικη και ραδιο. Στην τσεπη χωραει ανετα.Λιγο πιο μεγαλο απο το μπισκοτο ειναι. Νομιζω εχεις κανει και unboxing στο http://www.youtube.com, του Nano. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 εγω ειμαι εικανοποιημενος σε ολα!δεν εχω συγκρινει τον ηχο με αλλα ipod αν και εχω χρησιμοποιησει αλλα δεν εκατσα να τα συγκρινω λεπτομερος εως καθολου..(εξισου καλος μου φανηκε) δεν εχω ομως γνωμη και απο αλλα mp3 της ταξης του,σιγουρα απο διαφορα 'φτηνα' που εχω χρησιμοποιησει και κινητα ο ηχος ειναι 1000% πανω! οσον αναφορα για το ηχειο ειναι ικανοποητικο αλλα μην φανταστεις πολλα... και κατι αλλο,τα παιχνιδια αν τα παιζεις με ακουστικα ειναι πολυ καλυτερα!(και θα πω παλι για το tetris!,δοκιμαστε το!) και τελος να σας πω πως κατεληξα στο ipod touch. ιστορια εχει ως εξης... ειχα ενα mp3 Rio(ουτε ο θεος δεν νομιζω να το ξερει) αρκετα χρονια και με ειχε βολεψει στα ταξιδια κτλ.. καποια στιγμη ετυχε να κανουν δωρο σε ενα κοντινο μου προσωπο ενα ipod nano και σαν μεγαλυτερος και σχετικοτερος επρεπε να περασω εγω τραγουδια μεσα...με το που ακουσα τον ηχο του εμεινα μ...κας...!πραγματικα τοσο καιρο απλα ταλαιπορουσα τα αφτια μου!μετα αρχισα να ψαχνω σχετικα με τα ipod(οχι γενικοτερα αλλα mp3,μπορει καποια αλλη μαρκα να ειναι καλυτερη!) και ειχα καταληξει στο classic μιας και ακουω παρα πολυ μουσικη.. το touch το υποτιμουσα μιας και ειμαι τις αποψης οτι δεν γινεται μια συκσευη να τα εχει ολα και να ειναι ολα στο μεγιστο αποδοτικα... anyway, εκει που τα κοιταζα ολα μαζι ανοιχτα και να λειτουργουν σε διαφορα μαγαζια επεσε το ματι μου και στο touch..οταν το επιασα στα χερια μου αυτο ηταν! ειχε μεσα και τραγουδια και videακια οποτε ειχα πληρη προβολη των δυνατοτητων του! το σκεφτικα αρκετα και απο το να εχω κι αλλες δυνατοτητες μαζι με την συκσευη που ακουω μουσικη κατελληξα στο touch κι ας περναω και σβηνω πιο συχνα τραγουδια...! το ειδανικο για εμενα ειναι το 16GB(και τιμη και χορος) αλλα δυστιχως οταν το εψαχνα ειχαν μεινει μονο τα 8 και 32 οποτε κατελειξα στα 32,μιας και ετυχε να ειχα και τα χρηματα. και τα 16 ειναι οκ στην εποχη μας αν σκεφτουμε οτι το μεγαλυτερο παιχνιδι που εχω δει ειναι 700mb και απο οτι φαινεται θα μεγαλωνει(με το καλο) οσο περναει ο καιρος..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Οταν λες οτι δν ειναι σαν του ipod nano ειναι τεραστια η διαφορα..??..:worry:..δν το εχει και κανενας γνωστος μου να το δοκιμαζα.. Αν θες εξαιρετικη ποιοτητα πρεπει να βαλεις στοχο και την αγορα καποιων καλων ακουστικων..χρηματικης κατηγοριας 100 ευρω περιπου...:) οσο για το περιβαλλον επαφης με το χρηστη ειναι καταπληκτικο..σε μαγευει:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις..τελικα πειστικα..θα το αγορασω..σκεφτομαι για τα 8gb αφου με καλυπτουν μια χαρα..τα 16gb μου ειναι υπεραρκετα..οποτε το παρω θα προσθεσω κι εγω τις εντυπωσεις μου..:) Νομιζω εχεις κανει και unboxing στο http://www.youtube.com, του Nano. Ναι εχω κανει..δν το εχω πολυ καιρο το nano..:D..ειχα μετανοιωσει που δν ειχα παρει τοτε το ipod touch.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 και τα 16 ειναι οκ στην εποχη μας αν σκεφτουμε οτι το μεγαλυτερο παιχνιδι που εχω δει ειναι 700mb και απο οτι φαινεται θα μεγαλωνει(με το καλο) οσο περναει ο καιρος..! Έχεις βάλει το Myst μήπως; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 λοιπον εκανα ανα βαθμιση στην 2.2,1(καπως ετσι)και το εσπασα με Quickpwn.μου περναει το Quickpwn μεσα το Cydia και το installer αλλα ειναι υπερβολικα λιγα αυτα που μπορω να κατεβασω δεν εχει γκαμα δλδ.θελω να κανω downgrade αλλα δεν ξερω πως.οποιος μπορει ας δοσει τα φωτα του!!!Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 λοιπον εκανα ανα βαθμιση στην 2.2,1(καπως ετσι)και το εσπασα με Quickpwn.μου περναει το Quickpwn μεσα το Cydia και το installer αλλα ειναι υπερβολικα λιγα αυτα που μπορω να κατεβασω δεν εχει γκαμα δλδ.θελω να κανω downgrade αλλα δεν ξερω πως.οποιος μπορει ας δοσει τα φωτα του!!!Ευχαριστω! Τι εννοεις πως θελεις να κανεις; Δεν ειχε προεγκατεστημενη την 2.2.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Έχεις βάλει το Myst μήπως; ναι το myst!και μολις χθες μετα απο αρκετο καιρο που το ειχα καταλαβα τι περιπου παιζει και προχωρησα καποια βηματα....!(για παιχνιδι του 90+ ειναι αρκετα καλο!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 λοιπον εκανα ανα βαθμιση στην 2.2,1(καπως ετσι)και το εσπασα με Quickpwn.μου περναει το Quickpwn μεσα το Cydia και το installer αλλα ειναι υπερβολικα λιγα αυτα που μπορω να κατεβασω δεν εχει γκαμα δλδ.θελω να κανω downgrade αλλα δεν ξερω πως.οποιος μπορει ας δοσει τα φωτα του!!!Ευχαριστω! εχει γκαμα...απλα ψαξε πιο πολυ το cydia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 με 1.1,4 το ειχα παρει και το εκανα update.τωρα θελω να ξανα παω στην 1.1,4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 γιατι να πας παλι πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 θελω να παω πισω για νηα βαλω εγω το cydia και το installer.τεσπα οποιος μπορει ας βοηθησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 ναι το myst!και μολις χθες μετα απο αρκετο καιρο που το ειχα καταλαβα τι περιπου παιζει και προχωρησα καποια βηματα....!(για παιχνιδι του 90+ ειναι αρκετα καλο!) Ολόκληρη μυθολογία είναι το Myst και τα sequels του!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Παιδια βρηκα ενα προγραμμα που μπορεις να διαγραψεις ο,τι θελεις απο το iPod/iPhone!ΙmToo λεγεται!http://www.imtoo.com/iphone-transfer.html Σημειωσεις: -οποιος θελει να το κατεβασει πρεπει να εχει κλειστο το iTunes -αργει κανα λεπτο να διαγραψει.Γενικα ειναι αργο -το Plum Caddy ειναι χρεωσιμη εφαρμογη αλλα για ενα διαστημα ειναι δωρεαν!Για εμενα βλακεια ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 τελικα το εκανα!!μου βγηκε η πιστη αλλα εγινε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 μια ερωτησουλα για το myst... η μπλε και η κοκκινη σελιδα τι ρολο βαρανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 :shock: Κάτσε άνοιξε τα βιβλία το μπλε και το κοκκινο, στο μέρος που είναι η βιβλιοθήκη. Τα δύο αδέρφια θα σου μιλήσουν. Επίσης κάτσε και διάβασε όλα τα βιβλία στη βιβλιοθήκη και κράτα σημειώσεις.. θα σου χρειαστούν για τους γρίφους!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 τα ειχα πατησει αλλα μου εβγαζαν παρασητα,δεν μιλησε κανεις...τα βιβλια τα αλλα τα εχω διαβασει αλλα οχι οτι θυμαμαι και πολλα....τωρα ομως εχω φυγει απο εκεινο το μερος και εχω παει καταλαθος στο βιβλιο που ηταν στο γραναζι,δεν ηξερα οτι θα με μεταφερει...(απο οτι εχω καταλαβει ειναι αλλη εποχη)....πανω που αρχιζα να καταλαβαινω τι παιζει στο αρχικο νυσι...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Βάλε την μπλε σελίδα στο μπλε βιβλίο, και την κόκκινη στο κόκκινο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 ξερεις πως να κανω reset το παιχνιδι?να το αρχησω απο την αρχη δηλαδη...(να δωσω και λιγο περισσοτερη βαση στην εισαγωγη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Πάτα το i κάτω δεξιά, και πιάσε το "Current" και ρίξτο στο trash can Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 ξερεις πως να κανω reset το παιχνιδι?να το αρχησω απο την αρχη δηλαδη...(να δωσω και λιγο περισσοτερη βαση στην εισαγωγη) Diegrapseto kai ksanaegkatestise to. 500 minimata!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να βαλω ελληνικα στο iTouch με jailbreak γιατι απο την 1η Σεπτεμβριου τα μυνηματα με greeklish θα διαγραφοντε και δεν θελω να ανοιγω το PC μου για να ποσταρω.:X Το ξερω πως σας εχω πρηξει σε αυτο το θεμα αλλα δεν μου απαντατε για να τελειωνω.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Εγκατάσταση ελληνικών στην έκδοση firmware 2.1/2.2/2.2.1 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Υπαρχει jailbreak (εξυπνη ονομασια..:lol:) για το ipod touch 2nd generation..?? Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts