Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βασικα το itune που εχω εγκαταστησει το PC μου ειναι στα αγγλικα..γινεται να το κανω στα ελληνικα..??αν, ναι που θα παω..??ναι οντως στο αμερικανικο ειμουν..τωρα μπηκα στο ελληνικο και ειναι κανονικα σε ευρω..:)

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι απ'οτι καταλαβα μονο με paypal γινονται οι αγορες (αν κανω λαθος διορθωστε με..)..καλα εχει φοβερα παιχνιδια (επι πληρωμης φυσικα) για το ipod touch..μεχρι και resident evil και sim city..:blink:..

και ειναι αρκετα φθηνα..συγκεκριμενα το resident evil το εχει 5.95€..(εγω περιμενα πανω απο 10€)..βεβαια δν θα μπορω να αγορασω τπτ αν ειναι με paypal..:(

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

οτι εχει καλα παιχνιδια εχει!!!και μαλιστα καποια ειναι πολυ καλα!!!το sim city που ανεφερες ειναι αρκετα καλο φτιαγμενο!βεβαια υπαρχουν και καποια που τελειως μουφα και αρκετα παιχνιδια ειναι σχεδον παρομια μεταξυ τους αλλα το καλο ειναι οτι συνηθως βγαινουν free εκδοσεις σε στυλ demo του παιχνιδιου...αλλα αν κατι μπορεις να το παρεις τζαμπα γιατι να πληρωσεις?ενταξει πες οτι αγοραζεις καποια...δεν μπορεις να αγορασεις και ολα οσα θα ηθελες!αν και νομιζω οτι με το καινουριο firmware ισως αλλαξει καπως το σκηνικο με τα πειρατικα παιχνιδια...(για λιγο τουλαχιστον..)

μπορεις να δεις στο youtube video με διαφορα παιχνιδια για να παρεις μια ιδεα..

αυτο που θα σου αρεσει θα ειναι το gameplay γενικοτερα...μεχρι και το tetris ειναι συναρπαστικο!

Εκτός απο paypal μπορείς και με πιστωτική/προπληρωμένη.

Βεβαια, μπορείς να βρείς τα πάντα σπασμένα. Για να τα περάσεις αρκει να είναι jailbroken η συσκευή, να έχεις το mobileinstallation patchαρισμένο και να επισκέπτεσαι το appulo.us :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο το appulo μας εχει σωσει...!θα τα βρεις ολα σιγα σιγα στην πορεια...

εγω εχω χρησιμοποιησει visa...

εψαξα για προπληρωμενη αλλα οι καλες μας τραπεζες δεν βγαζουν τετοια..ή τουλαχιστον 2-3 που ρωτησα οταν ακουσαν προπληρωμενη δεν τους αρεσε...

εψαξα για προπληρωμενη αλλα οι καλες μας τραπεζες δεν βγαζουν τετοια..ή τουλαχιστον 2-3 που ρωτησα οταν ακουσαν προπληρωμενη δεν τους αρεσε...

Η Τραπεζα Κυπρου βγαζει.

σοβαρα???κι εγω πηγα σε κατι 'μεγαλες' και ρωταγα..και μετα σταματισα τον κοπο και ειδα οτι αυτη που ειναι για τον μισθο μου εκανε οποτε ολα οκ!αλλα και τωρα παλι την προπληρωμενη θα χρησιμοποιουσα..ποτε δεν ξερεις τι γινεται...!

Ναι αλλα μπορω να βγαλω προπληρωμενη καρτα??..επειδη ειμαι ανηλικος γι'αυτο ρωταω..

εγω χρησιμοποιω κανονικη πιστωτικη και δοξα το θεο μεχρι τωρα δεν εχω προβλημα.

για να πω την αληθεια τον τελαιυταιο καιρο το εχω ριξει στα σπασμενα......

Ναι αλλα μπορω να βγαλω προπληρωμενη καρτα??..επειδη ειμαι ανηλικος γι'αυτο ρωταω..

δεν παιζει ρολο,...σε τραπεζα πας και την βγαζεις..απλα μπες σε κανα site τραπεζας για να δεις τι ζητουν για να βγαλεις χρεωστικη:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

βγαινω λιγο off topic αλλα απλα προς ενημερωση η κυπρου εχει τεραστια προμηθεια και αν πας για καταθεση μπορει να περασουν κ 3-4 ωρες μεχρι να μπουν τα λεφτα στην καρτα!! sucks....
Shit Happens!!!

Ρε παιδια ποσα μυνηματα στειλατε μεσα σε ενα βραδυ;

Το αγορασες και εχει1.1.2;Απο το Πλαισιο αγορασα και εγω αλλα εχει το 2.2.1!

Ενας φιλος στο τελευταιο μηνυμα στην προηγουμενη σελιδα ειπε πως με απλο jailbreak δεν χανεται τιποτα.Αν κανω και περασω ελληνικα(γραμματα)θα μου χαθουν;

Για να κατεβασεις κατι απο το iTunes,App Store θα πρεπει πρωτα να γραφτεις στην Apple!

βγαινω λιγο off topic αλλα απλα προς ενημερωση η κυπρου εχει τεραστια προμηθεια και αν πας για καταθεση μπορει να περασουν κ 3-4 ωρες μεχρι να μπουν τα λεφτα στην καρτα!! sucks....

Τι εννοεις "εχει τεραστια προμηθεια" ?

Παιδια,βρηκα και αλλο ενα μειονεκτημα του iKaraoke!

Αν πατησεις PAUSE στην μουσικη για να μιλησεις μετα απο 2 λεπτα κλεινει το μικροφωνο!

Κρατάνε χρήμα

Χρησιμοποιω τη συγκεκριμενη καρτα, το μονο που κρατανε ειναι 1 ευρω καθε φορα που θα την φορτισεις (οποτε γινεται αυτο), τιποτα αλλο.

Ναι βρε, νόμιζα δεν κατάλαβες τι εννοεί προμήθεια και εξήγησα :p

1 ευρώ δεν είναι και τραγικό ποσό.

Γιατι να στο παιρνουν ομως;για να οικονομανε;

Μην βγαινουμε ομως :offtopic:

Ναι βρε, νόμιζα δεν κατάλαβες τι εννοεί προμήθεια και εξήγησα :p

1 ευρώ δεν είναι και τραγικό ποσό.

Σιγουρα δεν ειναι τραγικο! Κι αν σκεφτεις το προβλημα που σου λυνει η προπληρωμενη, πραγματικα αξιζει :)

Γενικα οσοι εχετε το ipod touch εχετε μεινει ευχαριστημενοι??..σαν mp3/mp4 player κανει την δουλεια του..??..γτ μπορει να εχει ενα σωρο προσθετα αλλα αν ο ηχος του δν ειναι καλος τοτε τι να το κανεις..:worry:

Γενικα οσοι εχετε το ipod touch εχετε μεινει ευχαριστημενοι??..σαν mp3/mp4 player κανει την δουλεια του..??..γτ μπορει να εχει ενα σωρο προσθετα αλλα αν ο ηχος του δν ειναι καλος τοτε τι να το κανεις..:worry:

Εγω ειμαι παρα παρα πολυ ευχαριστημενος απο αυτο!

Το iPod Nano πιστευω πως εχει καλυτερο ηχο.Αν ακους πολυ μουσικη τοτε μην το παρεις.Δεν αξιζει και πολυ:X.Αν ομως το θελεις για ο,τι αλλο κανει,τοτε αξιζει ολα τα λεφτα!

Εγώ προσωπικά δεν έχω τσεκάρει ακόμη την απόδοση του σαν MP3 με τα ακουστικά, απλά βάζω μουσική να παίζει από τα ηχεία μερικές φορές(δεν είναι και ο καλύτερος). Κυρίως για παιχνίδια και ιντερνετ το χρησιμοποιώ.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Εγώ προσωπικά δεν έχω τσεκάρει ακόμη την απόδοση του σαν MP3 με τα ακουστικά, απλά βάζω μουσική να παίζει από τα ηχεία μερικές φορές(δεν είναι και ο καλύτερος). Κυρίως για παιχνίδια και ιντερνετ το χρησιμοποιώ.

Ακριβως το ιδιο και εγω!Απο τα ακουστικα καλος ειναι αλλα οπως ειπα οχι τοσο καλος οσο και του iPod Nano!:XΔεν βολευει καθολου για να ακους μουσικη!Ειδικα αν εισαι σε δρομο!

Ακριβως το ιδιο και εγω!Απο τα ακουστικα καλος ειναι αλλα οπως ειπα οχι τοσο καλος οσο και του iPod Nano!:XΔεν βολευει καθολου για να ακους μουσικη!Ειδικα αν εισαι σε δρομο!

Ναι αυτο σκεφτομαι..εχω το ipod nano 4g και ειχα μεινει πολυ ικανοποιημενος..αλλα παντοτε ηθελα να παρω ενα ipod touch..μ'αρεσει πολυ το interface και γενικοτερα το μενου του..α, επισης το μεγεθος του πως ειναι..χωραει ανετα σε μια τσεπη μεσαιου μεγεθους..(πχ τσεπη παντελονιου)??

Οταν λες οτι δν ειναι σαν του ipod nano ειναι τεραστια η διαφορα..??..:worry:..δν το εχει και κανενας γνωστος μου να το δοκιμαζα..