Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σε ολους!Εγω εχω το LG KP500 Cookie και για 2ο κινητο το Sony Ericsson Κ850.Επισης εγω και το Samsung T10 8GB(ΜΡ3 player ειναι οσους δεν το γνωριζουν) και 8α ηθελα να αγορασω το Apple iPod Touch 2G 8GB(230ευρω).Αξιζει να το αγορασω;Ο αδερφος μου λεει οχι και εγω συμφωνω κατα ενα μερος,γιατι ειναι πολυ ακριβο για αυτα που εχει, αλλα το εχω ερωτευτει και τωρα δεν ξερω τι να κανω...εσεις τι μου προτεινετε;Να το αγορασω ή οχι;Οσοι το εχετε σας ειναι καλο;

Eυχαριστω Πολυ!

να το αγορασεις εμενα μου εχει γινει εργαλειο για οταν ειμαι εκτος σπιτιου.. τα λεφτα του ειναι μια χαρα. του iphone πιστευω ειναι εξωπραγματικο! ελεος

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aπο που αγορασες;Δεν υπαρχει πουθενα

Υπαρχει στο Pixmania: http://www.pixmania.gr/gr/gr/597651/art/apple/ipod-touch-16ga.html :)

Shit Happens!!!

να το αγορασεις εμενα μου εχει γινει εργαλειο για οταν ειμαι εκτος σπιτιου.. τα λεφτα του ειναι μια χαρα. του iphone πιστευω ειναι εξωπραγματικο! ελεος

Eυχαριστω!:thanks:Σου εχει εμφανισει καποιο ελλατωμα;Εχω διαβασει πως ο ηχος(και απο το ακουστηκα και απο το ηχειο)δεν ειναι καλος και οτι οι εικονες κατεβασμενες απο τον Safari πιξελιαζουν πολυ.Αλη8ευουν;Ο Safari ειναι καλος explorer;Δηλαδη ειναι σαν του υπολογιστη ή σαν του PSP και του PS3 που δεν εμφανιζει μερικα γραμματα ή φαινεται σαν να μπαινεις απο κινητο;Sorry αν σε πριζω...

Eυχαριστω!:thanks:Σου εχει εμφανισει καποιο ελλατωμα;Εχω διαβασει πως ο ηχος(και απο το ακουστηκα και απο το ηχειο)δεν ειναι καλος και οτι οι εικονες κατεβασμενες απο τον Safari πιξελιαζουν πολυ.Αλη8ευουν;Ο Safari ειναι καλος explorer;Δηλαδη ειναι σαν του υπολογιστη ή σαν του PSP και του PS3 που δεν εμφανιζει μερικα γραμματα ή φαινεται σαν να μπαινεις απο κινητο;Sorry αν σε πριζω...

Προσωπικά μέχρι τώρα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με τον Safari, εξαιρετικός browser. Αυτό που λες για τις εικόνες δεν το παρατήρησα. Εννοείς ότι συμβαίνεις με τις εικόνες που αποθηκεύεις από ιστοσελίδες;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Προσωπικά μέχρι τώρα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με τον Safari, εξαιρετικός browser. Αυτό που λες για τις εικόνες δεν το παρατήρησα. Εννοείς ότι συμβαίνεις με τις εικόνες που αποθηκεύεις από ιστοσελίδες;

Ναι...Τις εικονες που τις εχει αποθηκευσει απο τον Safari.Ο ηχος του ειναι καλος;

Ναι...Τις εικονες που τις εχει αποθηκευσει απο τον Safari.Ο ηχος του ειναι καλος;

Αρκετά καλός θα έλεγα. Σίγουρα υπάρχουν προτάσεις με καλύτερο ήχο.

Θα το κοιτάξω αυτό που λες για τις εικόνες.

Αρκετά καλός θα έλεγα. Σίγουρα υπάρχουν προτάσεις με καλύτερο ήχο.

Θα το κοιτάξω αυτό που λες για τις εικόνες.

Eχεις βρει καποιο μειονεκτημα ή σου εχει κολλησει ποτε;(δεν νομιζω αλλα αμα ειναι 230ευρω να αγορασω κατι ας ειναι καλο)(sorry και παλι αν σε πριζω:cry: με τις συνεχεις ερωτησεις αλλα σου ειπα γιατι:O)Σε ευχαριστω πολυ για αυτες τις απαντησεις σου!

Eχεις βρει καποιο μειονεκτημα ή σου εχει κολλησει ποτε;(δεν νομιζω αλλα αμα ειναι 230ευρω να αγορασω κατι ας ειναι καλο)(sorry και παλι αν σε πριζω:cry: με τις συνεχεις ερωτησεις αλλα σου ειπα γιατι:O)Σε ευχαριστω πολυ για αυτες τις απαντησεις σου!

Μειονέκτημα νομίζω κανένα. Με καλύπτει πλήρως και σαν εργαλείο πρόσβασης στο διαδίκτυο, και σαν music player και σαν organizer (ημερολόγιο, σημειώσεις, επαφές κλπ.). Πραγματική πολυσυσκευή.

Ρώτα άφοβα ότι θες. :)

Μειονέκτημα νομίζω κανένα. Με καλύπτει πλήρως και σαν εργαλείο πρόσβασης στο διαδίκτυο, και σαν music player και σαν organizer (ημερολόγιο, σημειώσεις, επαφές κλπ.). Πραγματική πολυσυσκευή.

Ρώτα άφοβα ότι θες. :)

Αν ησουν στην θεση μου και ειχες οτι εχω(LG KP500,K850i και Sammy T10mp3player)θα το αγοραζες;(Αν το αγορασω(80%)8α το αγορασω σε 1 μηνα)Πιστευω πως ειναι σαν ενα mini-pda!Ποσα μυνηνατα εχεις στελει!13.412!!!

Αν ησουν στην θεση μου και ειχες οτι εχω(LG KP500,K850i και Sammy T10mp3player)θα το αγοραζες;(Αν το αγορασω(80%)8α το αγορασω σε 1 μηνα)Πιστευω πως ειναι σαν ενα mini-pda!Ποσα μυνηνατα εχεις στελει!13.412!!!

Κοίταξε, η αλήθεια είναι ότι έχεις σχετικά πλήρεις συσκευές, οπότε δεν ξέρω εάν θα σου ήταν και τόσο χρήσιμο το iPod. Αν βρίσκεις ότι θα σου είναι χρήσιμο ως mini pda, τότε να το πάρεις, δεν θα απογοητευθείς.

Όσο για τα μηνύματα, είμαι και 5 χρόνια μέλος, ήμουν και editor παλαιότερα, οπότε λογικό είναι. :)

Κοίταξε, η αλήθεια είναι ότι έχεις σχετικά πλήρεις συσκευές, οπότε δεν ξέρω εάν θα σου ήταν και τόσο χρήσιμο το iPod. Αν βρίσκεις ότι θα σου είναι χρήσιμο ως mini pda, τότε να το πάρεις, δεν θα απογοητευθείς.

Όσο για τα μηνύματα, είμαι και 5 χρόνια μέλος, ήμουν και editor παλαιότερα, οπότε λογικό είναι. :)

Δηλαδη στην θεση μου δεν θα το αγοραζες.

Οταν λες πως ηδουν editor τι εννοεις;

Δηλαδη στην θεση μου δεν θα το αγοραζες.

Οταν λες πως ηδουν editor τι εννοεις;

Νομίζω πως θα μου ήταν περιττό. Επί παραδείγματι, το δικό μου κινητό είναι το Nokia 8600 και το Mp3 player μου ήταν ένα iPod 30GB. Οπότε με κάλυψε.

Μετέφραζα και ανέβαζα ειδήσεις στην κεντρική σελίδα. :)

Ειχα παρει το touch για το στρατό αλλα θελω να το εκμεταλλευτω πιο πολυ τωρα που τελειωσα - οσο και αν μου σπαει τα νευρα το itunes :lost:- Τα contacts γινονται sync με καποιο τροπο η χειροκινητα ενα ενα?? Δεν γινεται να κανω browse μεσα στους φακελους του ipod χωρις itunes? σαν ενα mass storage device δηλαδη η κατι παρομοιο?
Shit Happens!!!

Το έχω λίγες μέρες και το δουλέυω, ότι χρησιμοποιώ από καθημερινά εργαλεία τα έχω κυρίως στο HD οπότε δεν έχω ψάξει να βρω αντίστοιχες εφαρμογές στο appstore για να το αξιοποιήσω πλήρως. Είναι φοβερή συσκευή πάντως, ότι του βάζω το κάνει πολύ απλά χωρίς να ζορίζομαι.

Μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι, αν δεν θες να το έχεις μόνο σαν mp3, θέλει internet, και μια σύνδεση 3G θα ήταν ότι πρέπει πιστεύω.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

το μονο ελλατωμα που μου εμφανισε ειναι το home button που πρεπει να το πατησω καλα για ανταποκριθει και σκεφτομαι να το στειλω πισω. γενικα ο safari ειναι 5 χρονια μπροστα απο τους αλλους κινητους broswers. σαν του υπολογιστη.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Τι να κανω γμτ;Δεν θελω να το αγορασω γιατι ειναι πανακριβο:cry: και δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα για κατι που δεν θα χρησιμοποιω πολυ:X αλλα το εχω ερωτευτει και θελω να το αγορασω:O!

Καλησπερα παιδια!απεκτησα ενα ipod touch 2g και εκανα αναβαθμιση σε 2.2.1.Ειμαι νεος στο λειτουργικο του ipod/iphone και θα ηθελα να μου υποδειξετε εναν ευχρηστο και αξιοπιστο οδηγο για jailbroke..εχω φαει τον κοσμο και ο καθενας λεει και κατι αλλο.ειναι επικινδυνο για το ipod το jailbreak?αξιζει να το κανω?γενικα ψαχνομαι με τη συσκευη και δεν το εχο μονο σαν mp3..Ευχαριστω προκαταβολικα...!!

visit my photostream

Vaggelis Skoulaxenos

Καλησπερα παιδια!απεκτησα ενα ipod touch 2g και εκανα αναβαθμιση σε 2.2.1.Ειμαι νεος στο λειτουργικο του ipod/iphone και θα ηθελα να μου υποδειξετε εναν ευχρηστο και αξιοπιστο οδηγο για jailbroke..εχω φαει τον κοσμο και ο καθενας λεει και κατι αλλο.ειναι επικινδυνο για το ipod το jailbreak?αξιζει να το κανω?γενικα ψαχνομαι με τη συσκευη και δεν το εχο μονο σαν mp3..Ευχαριστω προκαταβολικα...!!

Θα κατεβάσεις το πρόγραμμα που θα κάνει το jailbreak απο εδώ http://redsn0w.com/ (είναι σε torrent). Θα το ανοίξεις και θα ακολουθήσεις κατα γράμμα, βήμα βήμα τις οδηγίες που θα λέει.

Πηγή: http://blog.iphone-dev.org/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα κατεβάσεις το πρόγραμμα που θα κάνει το jailbreak απο εδώ http://redsn0w.com/ (είναι σε torrent). Θα το ανοίξεις και θα ακολουθήσεις κατα γράμμα, βήμα βήμα τις οδηγίες που θα λέει.

Πηγή: http://blog.iphone-dev.org/

Ειναι ασφαλης η μεθοδος?το εχεις δοκιμασει?

visit my photostream

Vaggelis Skoulaxenos

Ειναι πολυ απλο και ανωδυνο για την συσκευη! Θα δεις κατι λευκα γραμματα (σαν κωδικο Matrix ;) ) μην φοβηθεις, ετσι πρεπει. Και αν αντιμετωπισεις προβλημα με το iTunes κανεις restore στην αρχικη κατασταση :)
Shit Happens!!!

Πια ειναι η διαφορα του Apple iPod Touch 2G 8GB απο το Apple iPhone;

Ότι το ένα είναι τηλέφωνο και το άλλο όχι. ;)