Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

με συγχρονισμο.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Θέλω κι εγώ να δοκιμάσω το Mac os x αλλά δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά για το μηλόφωνο κι από ότι διαβάζω μια χαρά είναι και το iPod Touch και σε "λογική" τιμή.

Μήπως όμως το έχει δει κανείς σε κανά Σκλαβενίτη;;; Λόγω κουπονιών θα με βόλευε αγορά από κει.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

με συγχρονισμο.

Μήπως εννοεί το αντίθετο;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Παιδιά,μια ερωτηση...Πως θα περασω στα iTunes τη μουσική που εχω στο iPod???

Με ενα προγραμμα (που δεν θυμαμαι:grin: ) γινεται να βγαλεις τη μουσικη απο το ipod και να τη βαλεις στο πισι.

στο γουγλι αν γραψεις κατι σχετικο θα στο βρει;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Τελικά πήρα το 16Gb 2nd Gen 218 από ebay με τα μεταφορικά από Αγγλία.

Screen protector και silicone case πρέπει να πάρω για το συγκεκριμένο ή ότι κάνει για το iPhone 3G κάνει και για το iPod Touch 2g;

Twitter.

Τελικά πήρα το 16Gb 2nd Gen 218€ από ebay με τα μεταφορικά από Αγγλία.

Screen protector και silicone case πρέπει να πάρω για το συγκεκριμένο ή ότι κάνει για το iPhone 3G κάνει και για το iPod Touch 2g;

Το iPhone είναι λίγο πιο χοντό, οπότε μπορεί να είναι αρκετά «άνετο» το iPod στην θήκη του iPhone...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Με ενα προγραμμα (που δεν θυμαμαι:grin: ) γινεται να βγαλεις τη μουσικη απο το ipod και να τη βαλεις στο πισι.

στο γουγλι αν γραψεις κατι σχετικο θα στο βρει;)

εγω μετα απο format στον υπολογιστη το συνεδεσα και οτι ειχε το ipod το μετεφερε στο itunes. ακομα και τις εφαργμογες..

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Παιδιά,μια ερωτηση...Πως θα περασω στα iTunes τη μουσική που εχω στο iPod???

εγω μετα απο format στον υπολογιστη το συνεδεσα και οτι ειχε το ipod το μετεφερε στο itunes. ακομα και τις εφαργμογες..

Έχει αναφερθεί στο thread το πρόγραμμα Tune aid δεν είναι δωρεάν.

Twitter.

To πήρα κι εγώ προς το παρόν του περνάω κάποιες εφαρμογές που κατέβασα δωρεάν και χαζεύω τις λειτουργίες του.

Twitter.

Παιδιά, έχω το iPhone 3G 16GB και το Nano 8GB... Αξίζει η αγορά του iTouch?

Όχι βέβαια... Απλά... Μήπως έχει κάτι παραπάνω? Πάντως,με τρελλαίνει το ότι είναι ΤΟΣΟ λεπτό, και ότι μπορείς να του βάλεις radio μέσω Wi-Fi... Και δε μπορώ να κουβαλώ παντού το 3G...

Όχι βέβαια... Απλά... Μήπως έχει κάτι παραπάνω? Πάντως,με τρελλαίνει το ότι είναι ΤΟΣΟ λεπτό, και ότι μπορείς να του βάλεις radio μέσω Wi-Fi... Και δε μπορώ να κουβαλώ παντού το 3G...

Γιατί στο iPhone δεν μπορείς να του βάλεις http://www.wunderradio.com/; :wacko: Δεν μπορείς να κουβαλάς το iPhone και θα μπορείς το Touch επειδή είναι πιό λεπτό;;; Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω

Το iPhone υποστηρίζει καταρχήν περισσότερες εφαρμογές λόγω του ότι έχει camera, gps, μικρόφωνο. Σκέψου ότι αν πουλήσεις το iPhone παίρνεις το iPod Touch 16Gb και ένα καλό κινητό.

Twitter.

Η αγορά του αξίζει για κάποιον που δεν έχει iPhone και για 1002 λόγους δεν θέλει να το πάρει σαν κύρια συσκευή.

Εσένα σου φαίνεται λογικό να δώσεις επιπλέον τουλάχιστον 230€ για το Touch ενώ μπορείς να κάνεις τα ίδια και περίσσοτερα με το iPhone που έχεις στην κατοχή σου;

Φιλική συμβουλή μάθε καλύτερα την συσκευή σου και μην σκορπάς λεφτά.

Twitter.

Να σαι καλά, με έσωσες... Ευχαριστώ πολύ...

one_tree_hill ημουν και εγω στη θεση σου..ειχα το iphone και ηθελα το ipod touch,,,αλλα πουλησα το ιphone πρωτα,,,ασχετα αν δεν πηρα το ipod μετα:whistle:

Κρατα το iphone,,αλλα αν δεν σου αρεσει σαν κινητο πουλα το και παρε touch,,οχι και τα 2

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Μετά από αρκετά χρόνια είδα ξανά μπλε οθόνη στον υπολογιστή μου με το iPod... Έχω έναν Acer Aspire 5672 με ΧΡ.

Όταν έχω μέσα φωτό, που έχω αποθηκεύσει από mail, προσπαθεί ο υπολογιστής να το δει σαν φωτογραφική μηχανή και μετά από λίγο βγαίνει μπλε οθόνη με ακαταλαβίστικους χαρακτήρες και κάνει επανεκκίνηση.

Αν συγχρονίσω φωτό με το iPod και μετά το ξανασυνδέσω δεν βγάζει το ίδιο σφάλμα...Από ότι φαίνεται είναι γνωστό πρόβλημα What to do when Windows XP or Vista computer displays a blue screen error message when syncing the iPhone or iPod touch και σχετίζεται με τους drivers που έχει ο υπολογιστής.

Δοκίμασα να βάλω καινούριους για την ενσωματωμένη κάμερα αλλά τζίφος, θα δοκιμάσω αργοτέρα να περάσω και τους drivers για το external recorder που έχω γιατί μετά από τους πρώτους πειραματισμούς για λύση μέχρι να βρω την σελίδα του support έκανα format στον υπολογιστή.

Έχει αντιμετώπισει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα;

Twitter.

Γεια σε ολους!Εγω εχω το LG KP500 Cookie και για 2ο κινητο το Sony Ericsson Κ850.Επισης εγω και το Samsung T10 8GB(ΜΡ3 player ειναι οσους δεν το γνωριζουν) και 8α ηθελα να αγορασω το Apple iPod Touch 2G 8GB(230ευρω).Αξιζει να το αγορασω;Ο αδερφος μου λεει οχι και εγω συμφωνω κατα ενα μερος,γιατι ειναι πολυ ακριβο για αυτα που εχει, αλλα το εχω ερωτευτει και τωρα δεν ξερω τι να κανω...εσεις τι μου προτεινετε;Να το αγορασω ή οχι;Οσοι το εχετε σας ειναι καλο;

Eυχαριστω Πολυ!

Καλησπερα..θα ηθελα να ρωτησω...το ipod touch 1g ειναι καλο?αξιζει να παρω ενα 150€ με τα 16γιγα?

και αλλη μια ερωτηση......εχει δεκτη gps που αν βαλω προγραμμα λειτουργει κανονικα?thanks...

Καλησπερα..θα ηθελα να ρωτησω...το ipod touch 1g ειναι καλο?αξιζει να παρω ενα 150€ με τα 16γιγα?

και αλλη μια ερωτηση......εχει δεκτη gps που αν βαλω προγραμμα λειτουργει κανονικα?thanks...

Λοιπον παιδια..πειρα τελικα το Ipod touch 1g 16gb και θα ηθελα εναν αναλυτικο οδηγο για να μπορεσω να το κανω Jailbroken.. μπορει να βοηθησει καποιος με πμ η εδω με καποιο λινκ?ευχαριστω...Α!εχει firmwire 2.2.1

Λοιπον παιδια..πειρα τελικα το Ipod touch 1g 16gb και θα ηθελα εναν αναλυτικο οδηγο για να μπορεσω να το κανω Jailbroken.. μπορει να βοηθησει καποιος με πμ η εδω με καποιο λινκ?ευχαριστω...Α!εχει firmwire 2.2.1

Aπο που αγορασες;Δεν υπαρχει πουθενα