konstantinoslp Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Παιδια θελω να κανω 2 ερωτησεις.. Ραδιοφωνο στο 4αρι δεν μπορουμε να εχουμε ουτε με app απο το appstore?? Επειδη θα το παρω σε λιγο καιρο , θελω να μαθω αν θα βγει καινουργιο μοντελο και τι διαφορες θα εχει ? ευχαριστω Καθαρισε τα pm σου Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Θα σας κάνω παιδιά 2 ερωτησούλες. Περιμένω από Αγγλία το ipod touch 8gb το καινούργιο. Γνωρίζει κανείς αν θα έχει ελληνική γραμματοσειρά? Και αν δεν έχει μπορώ κάπως με κάποια αναβάθμιση να την βάλω? Όχι ότι θα έχω κάποιο θέμα με τα Αγγλικά, απλά είχα συνηθίσει το μενού του με το προηγούμενο ipod που έχω. Επίσης τι γίνεται με το παλιό ipod που έχω? Τώρα που θα μου έρθει το καινούργιο θα μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές και τα τραγούδια μου? Γιατί ο σκοπός μου είναι να πουλήσω το παλιό Ipod (2gn) αλλά να του κάνω ένα format και να περάσω όλες τις εφαρμογές και τραγούδια στο νέο μου. Υπάρχει δυνατότητα?:) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 φαντάζομαι ότι κανεις back up στο 2nd gen και restore στο 4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 φαντάζομαι ότι κανεις back up στο 2nd gen και restore στο 4... και το μενού ρυθμίζεται στα Ελληνικά? Μπορώ να του κάνω κάποια αναβάθμιση για να έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 πρεπει να έχει ελληνικά στις γλώσσες :) ας σου απαντήσει κάπιος που ξέρει ΣΙΓΟΥΡΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 και το μενού ρυθμίζεται στα Ελληνικά? Μπορώ να του κάνω κάποια αναβάθμιση για να έχει? Settings, General, International, Language, Ελληνικά και το μενού γίνεται ελληνικό Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakis13 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 απ'οτι ειδα ηρθε το ipod touch...αλλα αποτι βλεπω δεν βρισκω πουθενα το ασπρο :/ ξερετε ποτε θα ερθει μηπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Θα σας κάνω παιδιά 2 ερωτησούλες. Περιμένω από Αγγλία το ipod touch 8gb το καινούργιο. Γνωρίζει κανείς αν θα έχει ελληνική γραμματοσειρά? Και αν δεν έχει μπορώ κάπως με κάποια αναβάθμιση να την βάλω? Όχι ότι θα έχω κάποιο θέμα με τα Αγγλικά, απλά είχα συνηθίσει το μενού του με το προηγούμενο ipod που έχω. Επίσης τι γίνεται με το παλιό ipod που έχω? Τώρα που θα μου έρθει το καινούργιο θα μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές και τα τραγούδια μου? Γιατί ο σκοπός μου είναι να πουλήσω το παλιό Ipod (2gn) αλλά να του κάνω ένα format και να περάσω όλες τις εφαρμογές και τραγούδια στο νέο μου. Υπάρχει δυνατότητα?:) Ευχαριστώ Εγω απο Αγγλία που πήρα το πρώτο ipod touch είχε Ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 απ'οτι ειδα ηρθε το ipod touch...αλλα αποτι βλεπω δεν βρισκω πουθενα το ασπρο :/ ξερετε ποτε θα ερθει μηπως; Που το βρηκες? εχεις κανενα λινκ ? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Που το βρηκες? εχεις κανενα λινκ ? εγώ από amazon το έχω παραγγείλει το 8gb, το περιμένω Τρίτη ή Τετάρτη, σε λευκό... 30 ευρώ χαμηλότερα από πλαίσιο, multirama και κωτσόβολο!!! Πρέπει να προσέξουν πολύ τις τιμές τους τώρα πια τα μαγαζιά στην Ελλάδα, γιατί με την κρίση όλοι μας θα ψωνίζουμε απ έξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 το 4αρι κυκλοφορεί εδώ και καιρό στην Ελλάδα. το νεο που λές είναι το 4αρι σε λευκο χρώμα. ετσι δεν είναι;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakis13 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 (edited) και εγω κωτσοβολο,γερμανο.public,multirama κ πλαισιο( λεει αναμενετε) το βρηκα...απλα δν το εχουν ακομη σε ασπρο :/ μια χαρα εισαι αφου θα το παρεις 30 ευρω φθηνοτερα ναι το 4g λεω π βγηκε τωρα κ σε ασπρο Edited October 23, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 πως μπορώ να κάνω format στο ipod μου και να επιστρέψει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (καθόλου τραγούδια, προγράμματα, φωτογραφίες) ? Ξέρει κάποιος? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 πως μπορώ να κάνω format στο ipod μου και να επιστρέψει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (καθόλου τραγούδια, προγράμματα, φωτογραφίες) ? Ξέρει κάποιος? :) Πας ρυθμίσεις>επαναφορά>περιεχόμενο και ρυθμίσεις. Μετά θα ζητάει σύνδεση με υπολογιστή που έχει iTunes για να δουλέψει εκτός αν έχεις iOS5. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Πας ρυθμίσεις>επαναφορά>περιεχόμενο και ρυθμίσεις. Μετά θα ζητάει σύνδεση με υπολογιστή που έχει iTunes για να δουλέψει εκτός αν έχεις iOS5. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου... Είσαι σούπερ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Καλησπέρα σε όλους! είμαι κάτοχος iphone 4 εδώ και 1 χρόνο και έχω προσαρμοστεί πλήρως με τη συσκευή μου της οποία έχω και jailbroken! αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: το ipod συμβαδίζει σαν λειτουργικό? δηλαδή πλέον μπορώ να περάσω την 5άρα? το πήρε η ξαδέρφη μου και έχει πάνω την 4.3.5 που απ' ότι ξέρω όσον αφορά το iphone τουλάχιστον δεν γίνεται jailbreak! υπάρχει λύση? ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 παιδιά, έκανα φορματ στο ipod μου (2gn) τώρα που το άνοιξα, έχει κολλήσει στο μηλαράκι εδώ και πολλές ώρες... Εκανα κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 το σύνδεσες με itunes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 (edited) το σύνδεσες με itunes? κοιτάξτε, το σύνδεσα με τον υπολογιστή, που κανονικά αυτόματα θα αναγνώριζε το ipod μου και θα συνδεόταν με το itunes, αλλά το ipod κολλάει στο μηλαράκι και με το γρανάζι να είναι κολλημένο. Μετά από μισή ώρα κάνει σαν restart και μετά πάλι γυρνάει στο μηλαράκι με το γρανάζι...και αυτό γίνεται συνέχεια μέχρι να μείνω από μπαταρία!!! Δηλαδή δεν αναγνωρίζει απ ότι κατάλαβα την συσκευή ο υπολογιστής μου μετά την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων που έκανα χθες!!! Καμία λύση? Edited October 29, 2011 by TheSmiths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Καντο μονος σου ενα hard reset! μηπως στρωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Καντο μονος σου ενα hard reset! μηπως στρωσει σε ευχαριστώ φίλε μου, το έκανα και η συσκευούλα μου έγινε μια χαρά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 μόλις τώρα διάβασα ότι σε όλα τα touch ο επεξεργαστής ήταν underclocked... γιατι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 μόλις τώρα διάβασα ότι σε όλα τα touch ο επεξεργαστής ήταν underclocked... γιατι αυτό; Προφανώς λόγω αυτονομίας .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 παιδια εγραψα και στο iphone μπας και με βοηθησει κανεις.γραφω και εδω που μου φαινεται πιο "σωστο" μερος να ρωτησω. Λοιπον ακουστε!εχω ipod touch με εκδοση 3.1.2. το ipod ειναι οταν ειχε βγει το iphone τριτης γενιας.με ονομασια μοντελου MC008 Το χρησιμοποιω κυριως για μουσικη και ιντερνετ ωστε να μην χρειαζεται να φορτιζω συνεχεια το κινητο. γιαυτο και δεν ειχα ανανεωσει καν το itunes γιατι το μισω βασικα αυτον τον τροπο συνδεσης.απλα ειδα ενα παιχνιδι σημερα το οποιο ομως ειναι συμβατο με την εκδοση 3.1.3... Σημερα το συνεδεσα,συγχρωνισε,κατεβασα το τελευταιο itunes και με ενημερωσε για λογισμικο.πατησα να κατεβει αλλα δεν το περασα για να μην τα χασω ολα..:/ ειναι jailbroken αλλα δεν θα χαθει και αυτο με το update?? Πειτε μου βημα-βημα παρακαλω τι κανω γιατι μπορει να χω το touch 3 χρονια αλλα απο iOS και itunes δεν σκαμπαζω.. γινεται να μην χασω τις εφαρμογες μου και τα τραγουδια μου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 και γιατί δε βάλαν εξ αρχής μικρότερους επεξεργαστες; overclock στην αρχικη συχνότητα 'η παραπάνω μπορεί να γίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts