Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια θελω να κανω 2 ερωτησεις.. Ραδιοφωνο στο 4αρι δεν μπορουμε να εχουμε ουτε με app απο το appstore?? Επειδη θα το παρω σε λιγο καιρο , θελω να μαθω αν θα βγει καινουργιο μοντελο και τι διαφορες θα εχει ? ευχαριστω

Καθαρισε τα pm σου

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα σας κάνω παιδιά 2 ερωτησούλες. Περιμένω από Αγγλία το ipod touch 8gb το καινούργιο. Γνωρίζει κανείς αν θα έχει ελληνική γραμματοσειρά? Και αν δεν έχει μπορώ κάπως με κάποια αναβάθμιση να την βάλω? Όχι ότι θα έχω κάποιο θέμα με τα Αγγλικά, απλά είχα συνηθίσει το μενού του με το προηγούμενο ipod που έχω.

Επίσης τι γίνεται με το παλιό ipod που έχω? Τώρα που θα μου έρθει το καινούργιο θα μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές και τα τραγούδια μου? Γιατί ο σκοπός μου είναι να πουλήσω το παλιό Ipod (2gn) αλλά να του κάνω ένα format και να περάσω όλες τις εφαρμογές και τραγούδια στο νέο μου. Υπάρχει δυνατότητα?:)

Ευχαριστώ

φαντάζομαι ότι κανεις back up στο 2nd gen και restore στο 4...

και το μενού ρυθμίζεται στα Ελληνικά? Μπορώ να του κάνω κάποια αναβάθμιση για να έχει?

και το μενού ρυθμίζεται στα Ελληνικά? Μπορώ να του κάνω κάποια αναβάθμιση για να έχει?

Settings, General, International, Language, Ελληνικά και το μενού γίνεται ελληνικό

Γιώργος

Keep on riding...

απ'οτι ειδα ηρθε το ipod touch...αλλα αποτι βλεπω δεν βρισκω πουθενα το ασπρο :/ ξερετε ποτε θα ερθει μηπως;

Θα σας κάνω παιδιά 2 ερωτησούλες. Περιμένω από Αγγλία το ipod touch 8gb το καινούργιο. Γνωρίζει κανείς αν θα έχει ελληνική γραμματοσειρά? Και αν δεν έχει μπορώ κάπως με κάποια αναβάθμιση να την βάλω? Όχι ότι θα έχω κάποιο θέμα με τα Αγγλικά, απλά είχα συνηθίσει το μενού του με το προηγούμενο ipod που έχω.

Επίσης τι γίνεται με το παλιό ipod που έχω? Τώρα που θα μου έρθει το καινούργιο θα μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές και τα τραγούδια μου? Γιατί ο σκοπός μου είναι να πουλήσω το παλιό Ipod (2gn) αλλά να του κάνω ένα format και να περάσω όλες τις εφαρμογές και τραγούδια στο νέο μου. Υπάρχει δυνατότητα?:)

Ευχαριστώ

Εγω απο Αγγλία που πήρα το πρώτο ipod touch είχε Ελληνικά

απ'οτι ειδα ηρθε το ipod touch...αλλα αποτι βλεπω δεν βρισκω πουθενα το ασπρο :/ ξερετε ποτε θα ερθει μηπως;

Που το βρηκες? εχεις κανενα λινκ ?

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Που το βρηκες? εχεις κανενα λινκ ?

εγώ από amazon το έχω παραγγείλει το 8gb, το περιμένω Τρίτη ή Τετάρτη, σε λευκό... 30 ευρώ χαμηλότερα από πλαίσιο, multirama και κωτσόβολο!!! Πρέπει να προσέξουν πολύ τις τιμές τους τώρα πια τα μαγαζιά στην Ελλάδα, γιατί με την κρίση όλοι μας θα ψωνίζουμε απ έξω...

το 4αρι κυκλοφορεί εδώ και καιρό στην Ελλάδα.

το νεο που λές είναι το 4αρι σε λευκο χρώμα. ετσι δεν είναι;;;;

και εγω κωτσοβολο,γερμανο.public,multirama κ πλαισιο( λεει αναμενετε) το βρηκα...απλα δν το εχουν ακομη σε ασπρο :/ μια χαρα εισαι αφου θα το παρεις 30 ευρω φθηνοτερα

ναι το 4g λεω π βγηκε τωρα κ σε ασπρο

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

πως μπορώ να κάνω format στο ipod μου και να επιστρέψει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (καθόλου τραγούδια, προγράμματα, φωτογραφίες) ? Ξέρει κάποιος? :)

πως μπορώ να κάνω format στο ipod μου και να επιστρέψει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (καθόλου τραγούδια, προγράμματα, φωτογραφίες) ? Ξέρει κάποιος? :)

Πας ρυθμίσεις>επαναφορά>περιεχόμενο και ρυθμίσεις.

Μετά θα ζητάει σύνδεση με υπολογιστή που έχει iTunes για να δουλέψει εκτός αν έχεις iOS5.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Πας ρυθμίσεις>επαναφορά>περιεχόμενο και ρυθμίσεις.

Μετά θα ζητάει σύνδεση με υπολογιστή που έχει iTunes για να δουλέψει εκτός αν έχεις iOS5.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου... Είσαι σούπερ :p

Καλησπέρα σε όλους!

είμαι κάτοχος iphone 4 εδώ και 1 χρόνο και έχω προσαρμοστεί πλήρως με τη συσκευή μου της οποία έχω και jailbroken!

αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: το ipod συμβαδίζει σαν λειτουργικό? δηλαδή πλέον μπορώ να περάσω την 5άρα? το πήρε η ξαδέρφη μου και έχει πάνω την 4.3.5 που απ' ότι ξέρω όσον αφορά το iphone τουλάχιστον δεν γίνεται jailbreak! υπάρχει λύση?

ευχαριστώ πολύ!

παιδιά, έκανα φορματ στο ipod μου (2gn) τώρα που το άνοιξα, έχει κολλήσει στο μηλαράκι εδώ και πολλές ώρες... Εκανα κάτι λάθος?

το σύνδεσες με itunes?

κοιτάξτε, το σύνδεσα με τον υπολογιστή, που κανονικά αυτόματα θα αναγνώριζε το ipod μου και θα συνδεόταν με το itunes, αλλά το ipod κολλάει στο μηλαράκι και με το γρανάζι να είναι κολλημένο. Μετά από μισή ώρα κάνει σαν restart και μετά πάλι γυρνάει στο μηλαράκι με το γρανάζι...και αυτό γίνεται συνέχεια μέχρι να μείνω από μπαταρία!!! Δηλαδή δεν αναγνωρίζει απ ότι κατάλαβα την συσκευή ο υπολογιστής μου μετά την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων που έκανα χθες!!! Καμία λύση?

Edited by TheSmiths

• 2 weeks later...
μόλις τώρα διάβασα ότι σε όλα τα touch ο επεξεργαστής ήταν underclocked... γιατι αυτό;

Προφανώς λόγω αυτονομίας ..

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

παιδια εγραψα και στο iphone μπας και με βοηθησει κανεις.γραφω και εδω που μου φαινεται πιο "σωστο" μερος να ρωτησω.

Λοιπον ακουστε!εχω ipod touch με εκδοση 3.1.2.

το ipod ειναι οταν ειχε βγει το iphone τριτης γενιας.με ονομασια μοντελου MC008

Το χρησιμοποιω κυριως για μουσικη και ιντερνετ ωστε να μην χρειαζεται να φορτιζω συνεχεια το κινητο.

γιαυτο και δεν ειχα ανανεωσει καν το itunes γιατι το μισω βασικα αυτον τον τροπο συνδεσης.απλα ειδα ενα παιχνιδι σημερα το οποιο ομως ειναι συμβατο με την εκδοση 3.1.3...

Σημερα το συνεδεσα,συγχρωνισε,κατεβασα το τελευταιο itunes και με ενημερωσε για λογισμικο.πατησα να κατεβει αλλα δεν το περασα για να μην τα χασω ολα..:/

ειναι jailbroken αλλα δεν θα χαθει και αυτο με το update??

Πειτε μου βημα-βημα παρακαλω τι κανω γιατι μπορει να χω το touch 3 χρονια αλλα απο iOS και itunes δεν σκαμπαζω..

γινεται να μην χασω τις εφαρμογες μου και τα τραγουδια μου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

και γιατί δε βάλαν εξ αρχής μικρότερους επεξεργαστες;

overclock στην αρχικη συχνότητα 'η παραπάνω μπορεί να γίνει;