fantomas_ktm Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 να σας παω λιγω πισω και συγκεκριμενα στο touch 1st gen!! το ειχα αγορασει με την πιο προσφατη -τοτε- εκδοση λογισμικου την 1.1.4 και δν ειχα ασχοληθει ποτε με αναβαθμισεις (μονο jailbreak το ειχα κανει). Οσο βγαιναν καινουριες εκδοσεις το itunes μου τις εδειχνε, νομιζω εως και την εκδοση 3.0 για την οποια ζητουσαν και 10$ αν δν κανω λαθος. Προσφατα αποφασισα να το "ανανεωσω" λιγο περνωντας του νεο λογισμικο αλλα μετα λυπης μου ειδα οτι αναβαθμιστηκε μολις εως την εκδοση 1.1.5 και δν βρισκει το itunes καμμια νεοτερη! Εχετε καμμια ιδεα τι μπορω να κανω ωστε να περασω την τελευταια υποστηριζομενη απο τη συσκευη μου?? και ποια ειναι αυτη?? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Κανονικά μπορείς να περάσεις μέχρι και την 3.1.3 νομίζω... τωρα γιατί δεν την εμφανίζει δε ξερω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Ποια εκδοση του itunes εχεις ?? γιατι αν εχεις πολυ παλια δεν θα μπορει να βλεπει τις νεες εκδοσεις για το ipodtouch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Περασα itunes μονο και μονο για να κανω το update οποτε εχω κ το πιο προσφατο :( Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 double post για να ενημερωσω οτι εκανα το update στην 3.1.3 "χειροκινητα" αφου βρηκα το λινκ μεσω google.. http://support.apple.com/kb/HT2052 ελπιζω αυτη να ειναι η τελευταια διαθεσιμη για το touch 1st gen που εχω.. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 double post για να ενημερωσω οτι εκανα το update στην 3.1.3 "χειροκινητα" αφου βρηκα το λινκ μεσω google.. http://support.apple.com/kb/HT2052 ελπιζω αυτη να ειναι η τελευταια διαθεσιμη για το touch 1st gen που εχω.. Xμμμ το λινκ δεν δουλευει... Μηπως θα μπορουσες να ποσταρεις ενα συντομο how to? Στο περιπου δηλαδη για να ξερω τι να ψαξω? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Ωπ, συγνωμη για το λινκ. Το google-αρα βαζοντας βασικα σαν λεξεις κλειδια "ios 2.0 for ipod" γιατι νομιζα οτι πρεπει να εχω αυτο για να κατεβασω την 3.0++ Η πρωτη επιλογη που μου βγηκε στο google ειναι αυτη που εκανα δουλεια. Δυστυχως ακομα κ μετα απο τοσο καιρο το update δν ειναι δωρεαν, αλλα τουλαχιστον δν εχει 10€ οπως οταν πρωτοβγηκε, αλλα 4€. Χρειαζεσαι λογαριασμο στο appstore και πιστωτικη/χρεωστικη Αρκετα ικανοποιημενος απο την αναβαθμιση εως τωρα. Πριν ειχα την 1.1.4 οπως το ειχα αγορασει. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagstaGR Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Παιδια καλησπερα μια ερωτηση το ipod 4 εχει εξωτερικα ηχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Ναι, ένα, όπως και τα iPhone και μάλιστα σαφώς βελτιωμένο από αυτό που είχαν τα iPod Touch 2ης/3ης γενιάς :) Σκέφτεσαι να το πάρεις; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagstaGR Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Ναι, ένα, όπως και τα iPhone και μάλιστα σαφώς βελτιωμένο από αυτό που είχαν τα iPod Touch 2ης/3ης γενιάς :) Σκέφτεσαι να το πάρεις; Δεν ξερω να σου πω την αληθεια το σκεφτομαι...................εχω iphone 4 και nokia n8 και λεω να δωσω το iphone και να παρω ipod....εσυ πως το βλεπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Το 1st gen με τα υπολοιπα εχει σημαντικες διαφορες στο μεγεθος?? αν παρω θηκη που κανονικα ειναι για 2nd & 3d gen δεν θα μπορεσω να χωρεσω το δικο μου??? ψαχνω κυριως για τις folio θηκες της Belkin αλλα για τα 1st gen η θα εχουν εκλειψει η θα ειναι πανακριβες (25λιρες!!) :( Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Δεν ξερω να σου πω την αληθεια το σκεφτομαι...................εχω iphone 4 και nokia n8 και λεω να δωσω το iphone και να παρω ipod....εσυ πως το βλεπεις? γιατι σκεφτεσαι να το κανεις αυτο; δεν εισαι ευχαριστημενος απο το τηλεφωνικο τμημα του iPhone? Δεν εισαι ο πρωτος ομως πολλοι θελουν να το κανουν αυτο.... παιρνουν ενα κινητο καλο και ενα Touch... ειδικα το τελευταιο ειναι πραγματικα πληρες... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Δεν ξερω να σου πω την αληθεια το σκεφτομαι...................εχω iphone 4 και nokia n8 και λεω να δωσω το iphone και να παρω ipod....εσυ πως το βλεπεις? Κοίτα, είναι καθαρά υποκειμενικό και απο ποια πλευρά το βλέπει ο καθένας. Αν είχα iPhone 4, προσωπικά δε θα το χρησιμοποιούσα για μουσική, θέλω να έχω μπαταρία πάντα. Θα είχα iPod, Touch, Shuffle, Nano, δε ξέρω τι, αλλά θα είχα, πιθανότερα το Touch, λόγω πλήρους συμβατότητας εφαρμογών. Θα σε συμβούλευα να μη δώσεις το 4άρι. Δώσε 250 και πάρε το iPod για να το έχεις για μουσική. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 (edited) Γειά σας! Αγόρασα και εγώ το iPod Touch 4G και το ψάχνω ακόμα... Βασικά κοιτάζω τα Applications στο App Store. Βάζω τα στοιχεία για FREE Application, δεν δέχεται το Payment μου τι λάθος κάνω; Visa Prepaid έχω. Τι μπορώ να κάνω; Πρέπει οπωσδήποτε να έχω VISA για τα Applications από το App Store? Edit: Απο το iTunes 10 κατέβηκε και μπήκε μια χαρά. Απο το κινητό όμως δεν το δέχεται το payment λέει! Edited November 8, 2010 by sp3cial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Ωπ, συγνωμη για το λινκ. Το google-αρα βαζοντας βασικα σαν λεξεις κλειδια "ios 2.0 for ipod" γιατι νομιζα οτι πρεπει να εχω αυτο για να κατεβασω την 3.0++ Η πρωτη επιλογη που μου βγηκε στο google ειναι αυτη που εκανα δουλεια. Δυστυχως ακομα κ μετα απο τοσο καιρο το update δν ειναι δωρεαν, αλλα τουλαχιστον δν εχει 10€ οπως οταν πρωτοβγηκε, αλλα 4€. Χρειαζεσαι λογαριασμο στο appstore και πιστωτικη/χρεωστικη Αρκετα ικανοποιημενος απο την αναβαθμιση εως τωρα. Πριν ειχα την 1.1.4 οπως το ειχα αγορασει. Από πότε πληρώνουμε το iOS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Την 2.0 και την 3.0 για να την φορτωσεις κανονικα στο ipod touch επρεπε να την αγορασεις.Me thn 4.0 σταματησε αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 EPIC FAIL....ποτέ δεν αγόρασα firmware.Να αγοράσω update του firmware που είναι υποχρεωμένη η apple να βγάζει?Σε όλο το νετ υπάρχουν λινκς από τον server της apple για όλα τα firmware ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Κοιτα .... αλλο τι λεει να κανουμε "νομιμα" και αλλο τι κανουμε εμεις!!!! Και εγω δεν εδωσα ουτε cent για τις ενημερωσεις, οπως λες υπαρχουν πολλα μερη για να βρεις τζαμπα τις ενημερωσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Μα δεν ειναι παράνομο...και μέσα στο site του macrumors έχει link με firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) Σκεφτομαι να παρω και γω το 32αρι...η αυτονοια ειναι καλη??για μουσικη δηλαδη ειναι οντως 40 ωρες??Επισης ακουγονται δυνατα τα ακουστικα? Edited November 13, 2010 by andreas1022 Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) Ρε παιδιά.. να ρωτήσω κάτι; Το jailbreak είναι νόμιμο; Αυτοί που βάζουν .ipa files παράνομα δεν χρειάζονται το jailbreak; Αν ναι με ποιά λογική το επιτρέπει η Apple αυτό το jailbreak; Μπορεί να μου το εξηγήσει κανείς αυτό;;; Χωρίς να ξεφεύγουμε απο τα όρια έτσι; ;) Α επίσης, υπάρχει κάποιο application του myphone.gr για το iPod Touch / iPhone? Ευχαριστώ. Edited November 13, 2010 by sp3cial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Η Apple δε το επιτρέπει, δε θυμάμαι ποιος το έκανε νόμιμο (κομισιόν; Δε θυμάμαι), η Apple όμως σαν εταιρεία μπορεί να βγάλει εκτός εγγύησης τις συσκευές που έχουν υποστεί jailbreak ή, τουλάχιστον, φέρουν σημάδια του. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Με restore φεύγει κάθε ίχνος jailbreak, άρα είσαι πάλι μέσα στην εγγύηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Άκυρη-άσχετη-περιττή (και οποιοδήποτε παρεμφερές επίθετο) διαπίστωση :p Χθες έκανε λίγο κρύο παραπάνω κρύο εδώ που είμαι, οπότε αναγκάστικα να ντυθώ σαν το κρεμμύδι, και έβαλα για 2η-3η φορά στη ζωή μου γάντια. Η οθόνη όμως δεν αποκρινόταν :wacko: Όλες οι capacitive είναι έτσι να φανταστώ ε; Aναγκαστικά το είχα στο shuffle να παίζει :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Ναι έτσι είναι. Υπάρχουν όμως ειδικά γάντια που και σε κρατάνε ζεστό, και είναι συμβατές με τέτοιες οθόνες. http://www.topiphoneresource.info/best-iphone-gloves/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts