stereo Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Εδώ να τα υπολογίζεις αρχές Οκτώβρη. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Αποφασισα και εγω να αγορασω ενα Ipod Touch touch.Μιας και πρωην χρηστης windows mobile δεν εχω ιδεα απ αυτα. 1)Απο αναπαραγωγη βιντεο πως τα παει ?Μπορει να παιξει δηλαδη μια ταινια smooth χωρις σπασιματα ?(και αποκλειστικα σε MP4 μορφη?) 2)Η μεταφορα δεδομενων απο και προς γινεται με την χρηση itunes και οχι σαν mass storage ? 3)Η ευαισθησια οθονης πως ειναι ?(αν δεν κανω λαθος ειναι capacitive,ετσι?) 4)Ο safari ειναι καλος browser ?Θελω να πω μοιαζει καθολου με τον Opera mobile ?(με λειτουργεις zoom και τετοια) Και τελος , στην αυθεντικη - μη jailbreak εκδοση - παιζει κανονικα απλα mp3 ? Ξερω οτι καπου εχουν αναφερθει αυτα αλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Welcome στο MacOS (έστω και στην πιο απλή του έκδοση όπως είναι αυτή των iPhone/iTouch) 1)Τα βίντεο παίζουν εξαιρετικά. Ούτε σπασίσματα, ούτε προβλήματα ούτε τίποτα. Ναι παίζει Mp4, που πρακτικά σημαίνει πως όταν κατεβάζεις ένα avi θα πρέπει να το μετατρέπεις πρώτα (αν και πολλές φορές έχω δει σε fora, θέματα που τα λένε "iPhone Ready" που σημαίνει πως είναι έτοιμα για κατέβασμα και πέρασμα στο iTouch σου) 2)Είτε μιλάμε για iPod Touch, είτε για iPhone είτε για Shuffle, ΠΑΝΤΑ η μεταφορά των δεδομένων σου γίνεται μέσω iTunes. Όσο για το "μεταφορά", δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς. Αν συγχρονίσεις ένα iPod με έναν υπολογιστή δεν είναι πολύ απλό να το πας σε άλλο, χωρίς πρόγραμμα που να το μεταφέρει από το iPod στον άλλο υπολογιστή. 3)Η ευαισθησία της οθόνης είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ touch εμπειρία. Μην το ψάχνεις. Ακόμα και οι haters το παραδέχονται αυτό. Από ότι ξέρω capacitive ειναι η ροδέλα του iPod Classic, όχι η οθόνη του Touch. 4)Ναι, μοιάζει (αν και προσωπικά δε θα επέλεγα ποτέ τον Opera). Και zoum in/out έχει, και copy-paste και περισσότερες σελίδες μπορείς να ανοίξεις και bookmarks/favorites και ότι έχει ένας κανονικός browser (εκτός από java support). 5) Φυσικά...τι ερώτηση είναι αυτή, βρε συ; :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Από ότι ξέρω capacitive ειναι η ροδέλα του iPod Classic, όχι η οθόνη του Touch. Όχι Capacitive οθόνη έχει το iPod Touch όπως και το iPhone ;) Όσο αφορά τον browser τον θεωρώ καλύτερο από Opera εκτός βέβαια το ότι δεν μπαίνει σε flash σελίδες ακόμα ;) ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Σας ευχαριστω πολυ.Με καλυψατε.Ρωτησα για τα ΜΡ3 , αν και χαζη ερωτηση,μην τιποτα ειναι κλειδωμενο με DRM αρχεια απο το iTunes! Επισης το ipod touch 2nd generation ειναι πολυ πιο λεπτο απο το πρωτο αν δεν κανω λαθος,ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Σχεδόν τα ίδια είναι. Έχε επίσης υπ'όψιν σου ότι προχθές ανακοινώθηκε νέο, 3ης γενιάς. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisdim Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Παιδια ξερουμε ποτε ερχεται Ελλαδα. Επισης διαβασα οτι στο ipod υπαρχει fm chip και χωρο για καμερα σαν κι αυτη του nano εδω ειναι και η ιστοσελιδαhttp://www.slashgear.com/ipod-touch-3g-teardown-space-for-camera-wifi-n-fm-chip-found-1156210/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 αλλος τροπος πλην jb δεν εχει βρεθει για σπασει το ευρωπαικο οριο ηχου; αν υπαρχει τροπος το αμερικανικο, μετα απο αναβαθμιση να μενει αμερικανικο; υπαρχει το volume boost στο repo του mpdmyi.:D kanei δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 τι ακριβως ειναι αυτο; εφαρμογη στο touch; νομιζω θελει jb, ειναι free μπαινει στο κανονικο; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Παιδια ξερουμε ποτε ερχεται Ελλαδα. Επισης διαβασα οτι στο ipod υπαρχει fm chip και χωρο για καμερα σαν κι αυτη του nano εδω ειναι και η ιστοσελιδαhttp://www.slashgear.com/ipod-touch-...found-1156210/ Μην το περιμένεις γρήγορα στην Ελλάδα. Θα αργήσει λίγο όπως και όλα τα προϊόντα της Apple. Όσο αφορά το FM Chip υπάρχει αλλά δεν μπορεί να λειτουργήσει και χώρος για κάμερα υπήρχε αν και με αυτά που διαβάζω είχε κάποιο πρόβλημα. Ότι και να διάβασες πάντως δεν αλλάζει τίποτα ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisdim Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 τα χριστουγγενα περιπου?? γιατι εγω τοτε θα το παρω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Συνηθως έρχονται τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη οπότε λογικά θα είσαι ΟΚ. Τώρα βέβαια με τις αλλαγές στη Rainbow...εεε...sorry, iSquare ήθελα να πω :p μπορεί αυτό να αλλάξει (ίσως προς τα καλύτερο, αλλά πολύ φοβάμαι προς το χειρότερο) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 υπαρχει καποιο app για το ipod touch για τον ελενχω του pc μεσο wi-fi ή internet?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 υπαρχει το volume boost στο repo του mpdmyi.:D kanei δουλεια Χωρίς jailbreak είπε :) τα χριστουγγενα περιπου?? γιατι εγω τοτε θα το παρω!! Συνηθως έρχονται τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη οπότε λογικά θα είσαι ΟΚ. Ποτέ δεν αργούσαν τόσο. Συνήθως μέχρι τα μέσα Οκτώβρη είναι εδώ. Πέρυσι είχαν έρθει 1η Οκτώβρη. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι αυτά που έβλεπες πάντα από αρχές Οκτώβρη ήταν από Rainbow :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Αυτά που έβλεπα πάντα όχι, αυτό που αγόρασα πέρσι ήταν :) Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 τι ακριβως ειναι αυτο; εφαρμογη στο touch; νομιζω θελει jb, ειναι free μπαινει στο κανονικο; θελει jailbreak. απο το cydia το βρισκουμε στο repo modmyi και φυσικα το κατεβαζουμε δωρεαν, δεν φαινετε σαν εφαρμογη πουθενα (μονο μεσα στο cydia) , απλα λειτουργει με την εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Πηρα τελικα το Ipod Touch 2nd με την εκδοση 3.00 αλλα....απο wifi απογοητευτηκα.Δεν μπορει να συνδεθει ουτε στο router του σπιτιου μου,οταν το pc πιανει 7 δικτυα αυτο πιανει μονο δυο.Τι να κανω ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Πηρα τελικα το Ipod Touch 2nd με την εκδοση 3.00 αλλα....απο wifi απογοητευτηκα.Δεν μπορει να συνδεθει ουτε στο router του σπιτιου μου,οταν το pc πιανει 7 δικτυα αυτο πιανει μονο δυο.Τι να κανω ???? Μιας και εχουμε το ιδιο iPod Touch κι εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τα ασυρματα δικτυα (στο σπιτι, στο Συνταγμα στο Μετρο, starbucks κτλ κτλ), εισαι σιγουρος οτι τα κανεις ολα σωστα ? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Πηρα τελικα το Ipod Touch 2nd με την εκδοση 3.00 αλλα....απο wifi απογοητευτηκα.Δεν μπορει να συνδεθει ουτε στο router του σπιτιου μου,οταν το pc πιανει 7 δικτυα αυτο πιανει μονο δυο.Τι να κανω ???? Μιας και εχουμε το ιδιο iPod Touch κι εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τα ασυρματα δικτυα (στο σπιτι, στο Συνταγμα στο Μετρο, starbucks κτλ κτλ), εισαι σιγουρος οτι τα κανεις ολα σωστα ? Κι εγώ με το iPod δεν είχα κανένα πρόβλημα, είχε πολύ καλή εμβέλεια και γρήγορη σύνδεση σε δίκτυο. Μην περιμένεις όμως και εμβέλεια laptop/desktop. Δοκίμασε να κάνεις και ένα restart μιας και είχα πρόσφατα πρόβλημα με το iPhone και δεν έβλεπε κανένα δίκτυο και λύθηκε με επανεκκίνηση. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Τωρα καπως καλυτερα...Βρισκει δικτυα που ειναι χιλιομετρα μακρια (μεγαλα dbi σε κεραιαες)και δεν μπορει να βρει (οχι παντα)το philips router που εχω.Τωρα ισως οτι ειναι μαπα μπορει να παιζει και αυτο ρολο...Παντως καταφερα να συνδεθω στο router αλλα δεν το βρισκει παντα.Θελει δηλαδη 5-6 φορες να κανω on/off μεχρι να το βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Άσχετο ή όχι είπα να μοιραστώ μαζί σας τον τελευταίο μου πειραματισμό. Χρειάστηκαν 1 scotch brite (σφουγγαράκι κουζίνας) και χαρτί κουζίνας για να ακουμπάει η μούρη του iPod όσο έτριβα :P Τέλος οι γρατζουνιές! Αν αυτό το κάνεις σε ipod touch 1st gen, θα φύγουν και οι γρατσουνιές που έχουν δημιουργηθεί κατά καιρού? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Τωρα καπως καλυτερα...Βρισκει δικτυα που ειναι χιλιομετρα μακρια (μεγαλα dbi σε κεραιαες)και δεν μπορει να βρει (οχι παντα)το philips router που εχω.Τωρα ισως οτι ειναι μαπα μπορει να παιζει και αυτο ρολο...Παντως καταφερα να συνδεθω στο router αλλα δεν το βρισκει παντα.Θελει δηλαδη 5-6 φορες να κανω on/off μεχρι να το βρει. Μπορείς να βάλεις και το WiFiFoFum, βρίσκει ευκολότερα, γρηγορότερα και περισσότερα διαθέσιμα wireless δίκτυα ;) Δεν είναι free και το βρίσκεις στο App Store, ή δωρεάν στο γνωστό μαγαζάκι Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 και το WiFiTrak είναι πολύ καλο! Θυμάται και passwords! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ελπιζω μονο να βοηθαει στο θεμα του οτι δεν βρισκει το router απο το αλλο δωματιο και μου εχει κανει τα νευρα μου κροσσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts