kouzoulos Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Το 2g έχει και gps μέσα?? ήξερα ότι όχι, σήμερα κοιτάζοντας κάποια προγράμματα στο ipod touch μου, μου βρήκε την θέση μου το δοκίμασα έξω αλλά αργεί πολύ να κάνει refresh στον χάρτη. μόλις έχω κάτι νεότερο θα σας ενημερώσω. Παράθεση ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Το 2g έχει και gps μέσα?? ήξερα ότι όχι, σήμερα κοιτάζοντας κάποια προγράμματα στο ipod touch μου, μου βρήκε την θέση μου το δοκίμασα έξω αλλά αργεί πολύ να κάνει refresh στον χάρτη. μόλις έχω κάτι νεότερο θα σας ενημερώσω. με γιατί κανείς ερωτήσεις αφού λες στην υπογραφή σου ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ;:) όχι δεν έχει gps. Καλαει επειδή η νέα είναι έτσι. Συνέχεια κολλάει. Χάλια είναι. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 παιδια εχω τo ipod touch 4 gb εδω και τρεις μηνες κ ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος!!!!:) Μια ερωτησουλα μονο... Που μπορω να βρω free;) εφαρμογες και ολοκληρα παιχνιδια (οχι μονο demo απο το itunes) ? Υπαρχει τροπος για να τα αποκτησω free:p ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 παιδια εχω τo ipod touch 4 gb εδω και τρεις μηνες κ ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος!!!!:) Μια ερωτησουλα μονο... Που μπορω να βρω free;) εφαρμογες και ολοκληρα παιχνιδια (οχι μονο demo απο το itunes) ? Υπαρχει τροπος για να τα αποκτησω free:p ???? Πρέπει να είναι jailbreak. Από εδώ τα βρίσκεις πάντως http://www.appulo.us. Το πρώτο έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Πρέπει να είναι jailbreak. Από εδώ τα βρίσκεις πάντως http://www.appulo.us. Το πρώτο έχεις; αν καταλαβα τι εννοεις εχω αυτην την εκδοση με το μαυρο κουτι (οχι το διαφανες που πουλιεται) χωρις εξωτερικα ηχεια... Το jailbreak που το βρισκω? Το εχεις δοκιμασει?:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 οι περισοτεροι το εχουν δοκιμασει!θα σου δωσει ο ισιδορος λινκ με τον σχετικο οδηγο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 αν καταλαβα τι εννοεις εχω αυτην την εκδοση με το μαυρο κουτι (οχι το διαφανες που πουλιεται) χωρις εξωτερικα ηχεια... Το jailbreak που το βρισκω? Το εχεις δοκιμασει?:):) ναι! Αυτό εννοώ. Είδα που είπες πως έχει 4GB και το κατάλαβα! Πάρε και το link που λέει ο Δημος! http://allabouttechnology.8forum.info/forum-f1/topic-t6.htm οι περισοτεροι το εχουν δοκιμασει!θα σου δωσει ο ισιδορος λινκ με τον σχετικο οδηγο.... το έχεις μαθει βλέπω!:D έχεις δει τι έχω γράψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 ναι! Αυτό εννοώ. Είδα που είπες πως έχει 4GB και το κατάλαβα! Πάρε και το link που λέει ο Δημος! http://allabouttechnology.8forum.info/forum-f1/topic-t6.htm το έχεις μαθει βλέπω!:D έχεις δει τι έχω γράψει; ευχαριστω ισιδωρε!!!!:):) Ελπιζω να τα καταφερω, καποτε το ειχα βαλει, κ ειχε γινει το μηλαρακι, ανανας!!!αυτο ηταν? αλλα μετα απο λιγο καιρο ξαναεγινε μηλο:lol::lol: μαλλον εκανα κανενα update:lol: ομως ποτε δεν μπορεσα να περασω προγραμματα εκτως απο Itunes:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 ισιδωρε απο εδω εχω κατεβασει πολλα αλλα πρεπει να τα παω στο touch μεσω itunes ...πως? αφου ειναι και ...racked..! αχ,,,δεν ειμαι καλος μαθητης,,,το παραδεχομαι! δες και εσυ το link που πόσταρα λίγο πιο πάνω:D. Είναι το 2ο πιο μεγάλο ποστ(όταν πας στην σελίδα μου) Την 3.0 δεν έχεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 thanks οχι την 2 Εντάξει δεν πειράζει. Το έχω αναφέρει. Τι πρέπει να κανεις. Το είχα ξεχασει. Ένα μικρό λάθος. Το instalous είναι σαν εφαρμογή. Μπαίνεις από αυτό και κατεβάζεις. Και είναι προαιρετικο. 9/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouzoulos Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 με γιατί κανείς ερωτήσεις αφού λες στην υπογραφή σου ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ;:) χαίρομαι που είσαι παρατηρητικός και είδες την υπογραφή μου. :ninja::ninja: όχι δεν έχει gps. Καλαει επειδή η νέα είναι έτσι. Συνέχεια κολλάει. Χάλια είναι. :X τι ακριβώς κολλάει?? άλλο ρώτησα άλλο απάντησες φίλε isidorosr20595.. όπως έγραψα μου βρήκε το στίγμα μου μέσω google maps. Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει. Παράθεση ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 απλα βρισκει στο περιπου που εισαι μεσω της συνδεσης απο wifi(το gps ειναι πολυ πιο ακριβες στο προσδιορισμο της τοποθεσιας σου).ετσι κι αλλιως ειναι αδυνατο το gps να πιασει σημα σε κλειστους χορους.δεν εχει gps απλα μπορει να βρισκει την τοποθεσια σου.ειναι αυτο που σου βγαζει σε μερικες εφαρμογες allow to use location service.αλλα παντως μπορεις να του πεις να σου βρει διαδρομη και να την βλεπεις ως χαρτη...δοκιμασε τι σου λεω και θα καταλαβεις... και μια σημειωση για τα παραπανω...για να δουλευει το installous πρεπει να εχεις βαλει πρωτα το mipach ή το sync 3 πρωτα αναλογα με ποιο firmware χρησιμοποιεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Για οποιον γνωριζει (η καλυτερα, να το εχει κανει): Μπορω αν εχω 2 ipod Touch συσκευες, να συγχρονιζω στο ΙΔΙΟ pc διαφορετικα πραγματα ?? Να μπορω δηλ., π.χ. στο ενα να συγχρονιζω τα παντα ενω στο αλλο ολα πλην τα notes ? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouzoulos Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 απλα βρισκει στο περιπου που εισαι μεσω της συνδεσης απο wifi(το gps ειναι πολυ πιο ακριβες στο προσδιορισμο της τοποθεσιας σου).ετσι κι αλλιως ειναι αδυνατο το gps να πιασει σημα σε κλειστους χορους.δεν εχει gps απλα μπορει να βρισκει την τοποθεσια σου.ειναι αυτο που σου βγαζει σε μερικες εφαρμογες allow to use location service.αλλα παντως μπορεις να του πεις να σου βρει διαδρομη και να την βλεπεις ως χαρτη...δοκιμασε τι σου λεω και θα καταλαβεις... αυτό που μου λες με την ip το είχα παρατηρήσει πριν την αναβάθμιση. Ήταν στο περίπου. Μετά την αναβάθμιση με κλειστό το wi-fi και δοκιμή έξω στο δρόμο όχι μέσα στο σπίτι πλέον μου βγάζει το ακριβές στίγμα αλλά αργεί πολύ να κάνει refresh το στίγμα.Επίσης πάνω δεξιά μου βγάζει εικονίδιο δορυφορικής κεραίας. Μόλις έχω λίγο χρόνο θα βάλω screenshots. Παράθεση ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Για οποιον γνωριζει (η καλυτερα, να το εχει κανει): Μπορω αν εχω 2 ipod Touch συσκευες, να συγχρονιζω στο ΙΔΙΟ pc διαφορετικα πραγματα ?? Να μπορω δηλ., π.χ. στο ενα να συγχρονιζω τα παντα ενω στο αλλο ολα πλην τα notes ? δεν το εχω κανει αλλα γινεται.καθε ipod εχει διαφορετικο serial number και αναγνωριζει καθε φορα οτι ειναι διαφορετικο και χρησιμοποιει διαφορετικες ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 δεν το εχω κανει αλλα γινεται.καθε ipod εχει διαφορετικο serial number και αναγνωριζει καθε φορα οτι ειναι διαφορετικο και χρησιμοποιει διαφορετικες ρυθμισεις. Ok, με αυτο που λες, κι εγω το ιδιο υποψιαζομαι αλλα το εχεις δει να γινεται ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 ναι αλλα με ενα τατσ και ενα νανο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Γινεται. Το αναγνωρίζει το iTunes. Λέτε να μας άφηνε έτσι το Μηλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Για οποιον γνωριζει (η καλυτερα, να το εχει κανει): Μπορω αν εχω 2 ipod Touch συσκευες, να συγχρονιζω στο ΙΔΙΟ pc διαφορετικα πραγματα ?? Να μπορω δηλ., π.χ. στο ενα να συγχρονιζω τα παντα ενω στο αλλο ολα πλην τα notes ? Γινεται. Το αναγνωρίζει το iTunes. Λέτε να μας άφηνε έτσι το Μηλο; Ετσι ειναι οπως το γραφει ο Ισιδωρος. Γινεται και με παραπανω απο 2;) Εγω μια εποχη ειχα 4!!! By the way Ισιδωρε. Με την 3.0 το 1G που εχω σερνεται. Το 2G πως τα παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Με την 3.0 το 1G που εχω σερνεται. Το 2G πως τα παει? Εμενα παντως που εχω το 2g δν μπορω να πω οτι ειναι και γρηγορο..συγκεκριμενα αργει περισσοτερο να απενεργοποιηθει και να ενεργοποιηθει σε σχεση με την 2.2.1 που ειχε οταν το αγορασα..:( αλλα γενικοτερα δν θα ελεγα οτι σερνεται..:) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Εγώ έχω δει διαφορά στον safari φορτώνει πιο γρήγορα. Σε εφαρμογές βλέπω μια καθυστέρηση π.χ. το galaxy on fire φορτώνει πιο αργά. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Όντως σέρνεται! Ειδικά στην ενεργοποίηση και απενεργοποιηση και πιο πολύ στην απενεργοποιηση! Και το iPhone 3G ενός φίλου του κολαγε συνέχεια! Έβαλε ξανά την 2.2.1. Τώρα περιμένει την 3.1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Εγώ έχω δει διαφορά στον opera φορτώνει πιο γρήγορα. Σε εφαρμογές βλέπω μια καθυστέρηση π.χ. το galaxy on fire φορτώνει πιο αργά. Opera? εννοείς Safari μήπως; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Opera? εννοείς Safari μήπως; Χρειάζομαι ύπνο ή ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!! Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 εγω χρειαζομαι ενα προγ για να βλεπεις τηλεοραση απο ολο τον κοσμο:lol:... χερει κανεις πως λεγεται το προγ;; Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts