Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το nike+ συνδεεται με ειδικα παπουτσια της ιδιας εταιριας για αθληση πιο πολυ..

ονως πολυ εχει αργησει...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπό παιδιά...κάποιος βοήθεια...:cry:

κατέβασα μετά πό πολύ κόπο και ιδρώτα το itunes 7.8 (νομιζω)...

Συνδέω το ipod με τον υπολογιστή και δε γίνεται τιποτα...Το ipod εμφαιζει μια εικόνα που δειχνει το καλωδιο usb ενα βελακι και απο πανω το σηματακι του itunes ενω στη μπαταρία εχει ενα εικονιδιακι καλωδιου (αυτο σημαινει οτι ειναι φορτισμενο?:confused:)

Τι κάνω τώρα???:cry::cry::cry:

ΕΔΙΤ¨:Tα κατάφερα αλλά εχω το εξής πρόβλημα...Μου ζητάει πιστωτική και δε γραφει πουθενα "none"

What do I do???

Ξερει κανεις που μπορω να βρω ετοιμοπαραδοτο ipod touch 2nd gen 8gb;

Εχω ψαξει παντου, ολοι λενε τελος του μηνα, αρχες φλεβαρη...

Αν ξερει καποιος κανενα μαγαζι που να εχει στοκ ας βοηθησει...

τσεκαρεται αυτην την εφαρμογη: http://groups.google.com/group/itunesfriend βαζει τους στιχους στα τραγουδια αυτοματα.Δεν ξερω για τα ελληνικα τωρα το δοκιμαζω και εγω!δουλευει παραλληλα με το itunes

Να πω κι εγώ με τη σειρά μου τιην πρώτη μου αντίδραση για το Ipod

OUAOU!!!:rolleyes:

λοιπόν,έχω τα εξής προβλήματα...

θέλω να συνδεθώ στο internet αλλά μου ζητάει κωδικο όταν πιάνει κάποιο σήμα...Τι κωδικό βάζω???:confused:

γτ ξαφνικά δν παίζουν τα Video στο youtube οχι από το ipod αλλα στον υπολογιστή??:cry:Δε πιστεύω να φταίει το itunes ή quicktime???:cry:

Τι να κάνω???Ανοίγει η σελίδα και η οθονίτσα που παιζει το βιντεο δν ανοίγει:cry::cry:

Να πω κι εγώ με τη σειρά μου τιην πρώτη μου αντίδραση για το Ipod

OUAOU!!!:rolleyes:

λοιπόν,έχω τα εξής προβλήματα...

θέλω να συνδεθώ στο internet αλλά μου ζητάει κωδικο όταν πιάνει κάποιο σήμα...Τι κωδικό βάζω???:confused:

γτ ξαφνικά δν παίζουν τα Video στο youtube οχι από το ipod αλλα στον υπολογιστή??:cry:Δε πιστεύω να φταίει το itunes ή quicktime???:cry:

Τι να κάνω???Ανοίγει η σελίδα και η οθονίτσα που παιζει το βιντεο δν ανοίγει:cry::cry:

Αν το wifi που πιάνεις είναι κλειδωμένο τότε σου ζητάει το κωδικό του. Πρέπει να βρεις ξεκλείδωτο wifi. Όσο για το youtube δεν νομίζω ότι έχει σχέση το itunes ή το quicktime...

Αν το wifi που πιάνεις είναι κλειδωμένο τότε σου ζητάει το κωδικό του. Πρέπει να βρεις ξεκλείδωτο wifi. Όσο για το youtube δεν νομίζω ότι έχει σχέση το itunes ή το quicktime...

Δν ξέρω τι γινεται με τ youtube...και κάνω εγκατασταση στν flashplayer και παλι τπτ...ειχα επιλεξει να παιζουν τα παντα με quicktime και τωρα σαν να μν μπορω να δω τπτ:cry:

Πάντως παιδιά το Ipod ειναι ολα τα λεφτά!!!:rolleyes:

Βρήκα και ανοιχτό wi-fi!:happy:

μόνο μια βοήθεια...

Θέλω ένα απλό free προγραμματακι για μετατροπή avi σε mp4...

Και αν γινεται να μπορω να "κοψω"σκηνες κιόλας γτ δε θελω να περασω ολοκληρα επεισοδια ...:happy:

Για μετατροπές κοιτάξτε αυτο:http://mediacoder.sourceforge.net/device/

Είναι το καλύτερο!

Ευχαριστώ πολύ!Το κατεβάζω τώρα...Εύχομαι να είναι εύκολο στη χρήση...:rolleyes:

Ρε παιδια (σας έχω τρελάνει το ξέρω!:O) μπορώ να βάλω ως cover album κάποια εικόνα αν δν έχει αυτόματα το ipod?Γτ κάποια album είναι χωρίς εικόνα και δε μ'αρέσει!:(

Επίσης,από το touch δε μπορούμε να κατεβάσουμε απευθείας free apps?Γτ όταν μπαίνω itunes από το ipod δν τα βλέπω πουθενά!Αν τα κατεβάσω από τν υπολογιστή τα περνάει αυτόμετα μέσα όταν συνδέω με usb???:confused:

Ευχαριστώ πολύ!Το κατεβάζω τώρα...Εύχομαι να είναι εύκολο στη χρήση...:rolleyes:

Ρε παιδια (σας έχω τρελάνει το ξέρω!:O) μπορώ να βάλω ως cover album κάποια εικόνα αν δν έχει αυτόματα το ipod?Γτ κάποια album είναι χωρίς εικόνα και δε μ'αρέσει!:(

Επίσης,από το touch δε μπορούμε να κατεβάσουμε απευθείας free apps?Γτ όταν μπαίνω itunes από το ipod δν τα βλέπω πουθενά!Αν τα κατεβάσω από τν υπολογιστή τα περνάει αυτόμετα μέσα όταν συνδέω με usb???:confused:

για free apps θα πατησεις το εικονίδιο του appstore και θα αποθηκευτούν κατευθείαν στο ipod.(Αρκει να έχεις κανει εγγραφη πιο πριν).Για βοήθεια για το πως να κάνεις λογαριασμό με ή χωρις πιστωτικη (εγω έχω κάνει με μια απλή χρεωστική) κοίταξε το φόρουμ για το iphone.Είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία

για free apps θα πατησεις το εικονίδιο του appstore και θα αποθηκευτούν κατευθείαν στο ipod.(Αρκει να έχεις κανει εγγραφη πιο πριν).Για βοήθεια για το πως να κάνεις λογαριασμό με ή χωρις πιστωτικη (εγω έχω κάνει με μια απλή χρεωστική) κοίταξε το φόρουμ για το iphone.Είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία

Ευχαριστώ!Το βρήκα...τώρα ψάχνω ένα εύκολο προγραμματακι για μετατροπ avi σε τύπο που να υποστηρίζεται...:(Ένα linc που μου έδωσε κάποιος πιο πάνω δν κατάλαβα πως γίνεται...:(

Ευχαριστώ!Το βρήκα...τώρα ψάχνω ένα εύκολο προγραμματακι για μετατροπ avi σε τύπο που να υποστηρίζεται...:(Ένα linc που μου έδωσε κάποιος πιο πάνω δν κατάλαβα πως γίνεται...:(

Na euxaristhsw poly t fill p m edwse t programmataki gia metafora...apla teleio!elusa k t problhmma m t YouTube-pali kala! Twra 8elw n rwthsw t e3hs:mporoume n baloume emeis kapoio e3wfyllo otan den uparxei?k an uparxei tropos na perasoume ellhnika gt twra anagkazomai n grapsw se greekish (nomizw t mono meion tou iPod touch Mexri stigmhs.. ):rolleyes:

γεια σας παιδεια, σκεφτομαι να παρω το i-pod touch 8gb αλλα επειδη δεν ξερω και πολλα για το προιον θα ηθελα να ρωτισω κατι σε σχεση με το wifi με τον browser που εχει μπορω να ανοιξω οποια σελιδα θελω, αν οχι υπαρχει καποιος αλλος που να ειναι συμβατος?υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να εχω μσν?
ΝΟΚΙΑ :respect:

γεια σας παιδεια, σκεφτομαι να παρω το i-pod touch 8gb αλλα επειδη δεν ξερω και πολλα για το προιον θα ηθελα να ρωτισω κατι σε σχεση με το wifi με τον browser που εχει μπορω να ανοιξω οποια σελιδα θελω, αν οχι υπαρχει καποιος αλλος που να ειναι συμβατος?υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να εχω μσν?

Είναι ο καλύτερος browser που έχω χρησιμοποίηση σε κινητό!

Δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα σε όποια σελίδα

θες να ανοίξεις!! :)

παιδια, μπορει κανεις να αλλαξει το wallpaper που εχει στην αρχικη οθονη? να φυγει το μαυρο φοντο... με καποιο προγραμματακι ισως?

Gia thn prwth othoni pou exei to slider, mporeis na valeis opoia fwtgrafia theleis arkei na thn exeis sto ipod.to kaneis apo tis foto...

Ναι αυτο το ηξερα, ελεγα αν αλλαζει το φοντο που εχει σαν τα κινητα για παραδειγμα, να αλλαζουν στιλ τα εικονιδια, το φοντο στο desktop κλπ. ευχαριστω νικο για την πληροφορια παντως...