Jump to content

[S60 3rd Edition] Sygic GPS Navigator Mobile

ibiza2003
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο navigreece στα POI απλα δεν παιζεται... οτι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης απο αποψης POI... το αφηνουμε αυτο και παμε παρακατω τωρα...

Οντως ο Τελεατλας σε καποια σημεια παρεχει καλυτερη δρομολογηση απο το navigreece τουλαχιστον στις περιοχες που κινουμαι εγω. Αυτο που εχω προσεξει εγω πχ ειναι μια μεγαλη εμμονη που εχει ο navigreece να κανει δρομολογηση συνεχεια μεσω Πειραιως ενω επρεπε να κανει μεσω Συγγρου.

Αλλα εχω εντοπισει και πολλα λαθη και στον Τελεατλας και στις δρομολογησεις του σε καποια σημεια και στους μονοδρομους και διαφορα αλλα... Οπως ειπε και ο kostad2000 ο χαρτης της Τελεατλας ειναι πισω. Μονο αν η GI αποφασισει να δωσει ολα τα δεδομενα της στην Τελετλας, μπορει ο χαρτης της Τελεατλας να γινει πολυ καλος για Ελλαδα. Αυτο ομως δεν ξερουμε ΑΝ θα γινει ποτε και με τι ρυθμους ενημερωσης θα γινεται. Και αυτο το λεω με τη λογικη οτι η GI θελει να προωθησει το δικο της προγραμμα πλοηγησης και μου φαινεται κομματακι δυσκολο να αρχισει να δινει ολα τα δεδομενα της στην Τελεατλας γιατι ετσι στην ουσια θα βρεθουν ενα καρο λογισμικα πλοηγησης να φορανε ολα τους χαρτες της... και τα συμπερασματα βγαινουν ευκολα...

Αληθεια αν καποιος ειχε να διαλεξει μεταξυ ginius driver και tom tom ή iGO με τους ιδιους χαρτες, ποιο θα επαιρνε? Εντελως ρητορικη ερωτηση...

Απο την αλλη εχουμε την CIT που βγαζει συνεχεις ενημερωσεις και εχει σαν κυριο προγραμμα το Sygic να υποστηριζει. Ειναι απολυτως λογικο να ερχονται πολυ πιο γρηγορα οι ενημερωσεις χαρτων απο τη CIT και με καλυτερα και πιο up to date δεδομενα... Δηλαδη παντα νομιζω οσο ισχυει αυτη η λογικη που περιεγραψα πιο πανω να ειναι ενα βημα εμπρος η CIT στο θεμα χαρτων για Sygic.

Επισης παιζει σιγουρα σημαντικο ρολο και το γεγονος οτι προσφατα η CIT εχει αρχισει να ασχολειται με το recompiling των χαρτων της για τις εκδοσεις 7.71 αρα ειναι λογικο να προκυπτουν καποια λαθη αφου καθε εκδοση εχει τη δικια της συμπεριφορα και θελει τη δικια της μεταχειριση. Ειμαι σιγουρος οτι πολλα λαθη απο αυτα που παρατηρουμε στο 7.71 με navigreece 07, δε θα υπαρχουν στο 7.199 με navigreece 02. Και αυτο το λεω γιατι γνωστος με pna και sygic 7.1 μου ειπε οτι δεν εχει καποια λαθη που παρατηρησα εγω. Αρα καπου κατι τους ξεφυγε στη διαδικασια.

Γι' αυτο λεω οτι οσοι εχουν τη διαθεση να βοηθησουν γενικα ωστε ολοι μας να εχουμε καλυτερους χαρτες στο μελλον ας κανουν τον κοπο να κανουν αναφορα λαθων και να δωσουν feedback με ολες τις παρατηρησεις τους στη CIT και γενικα στις εταιρειες χαρτογραφησης, ωστε στις επομενες εκδοσεις τους να το διορθωσουν. Ειναι το καλυτερο που μπορουμε απο την πλευρα μας να κανουμε, για να εχουμε καποια στιγμη ενα αποτελεσμα που ειναι πραγματικα σωστο και να μας αφηνει απολυτα ικανοποιημενους.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:confused:Όπως διποτε είναι καλό να δίνομαι feedback για να γίνονται καλύτερη η χάρτες και να βλέπουν τα λάθη που έχουν αλλά δεν θα αισθάνονται κάπως όταν έχουν π.χ. 100,000 πώλησης χαρτών και 300,000 feedback:lol::lol: λέω τώρα εγώ
TOMMIS RODOS ;)

Δεν προκειται να σου πει κανεις τιποτα. Αν δωσεις feedback τους βοηθας, ευχαριστω θα σου πουνε. Δεν τους νοιαζει απο που ερχεται αυτο... Εχεις δει πουθενα σε καποια εταιρεια στην αναφορα λαθων να ζητανε και serial number μαζι? :lol:

Ολοι ξερουν τι παιζει και περιμενουν τις πληροφοριες απ' οσους περισσοτερους γινεται για να βελτιωσουν τους χαρτες τους. Και γι' αυτο πιστευω οτι το feedback ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε γιατι ετσι βοηθαμε εμας, τους υπολοιπους χρηστες και την εταιρεια. Και ολοι μενουν ευχαριστημενοι :)

ένα πολύ καλό( startup screen) για αλλαγή της πρώτης εικόνας στο sygic όταν το ανοίγουμε μόλις ανέβηκε στο μαγαζάκι
TOMMIS RODOS ;)

• 2 weeks later...
καλησπερα παιδια τις εικονες απο τα ροι γιατι δεν μου τις εμφανιζει ολες?
Passat cc 1.8 tsi APR TUNED STAGE 2

Ριξε μια ματια στους οδηγους για τα poi που υπαρχουν στο 2 ποστ του παροντος μπορει να σε βοηθησουν:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2169471#post2169471

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• 3 weeks later...
Καλημερσ σε ολους. Εχω προβλημα ειμε ασχετος παιδια απο sign η συσκευη μου ειναι Ν96 το ΙΜΕΙ μου 356406028257938 μπορει καπιος να μου κανει την εφαρμογη και να μου τη δωσει? Ευχαριστω!

• 3 weeks later...
Παιδιά για να του εγκαταστησω εφαρμογές οπως π.χ. το sygic που προσπαθω αλλά μου βγαζει σφαλμα πιστοποιητικου ενω στην εγκατ.λογισμικου επελεξα -ολα- , και στον ελεγχο πιστοποιητικου -απενεργοποιηση- τι πρέπει να κάνω?

Πριν το κανεις εγκατασταση θα πρεπει να το υπογραψεις ψηφιακα. Για να μαθεις πως μπορεις να το κανεις αυτο θα πρεπει να ακολουθησεις τους οδηγους που υπαρχουν στο παρακατω θεμα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208801

• 2 weeks later...
παιδιά έχω βάλει τα pois και τα speedcams όπως έλεγε σε παλιότερο thread αλλά όταν βάζω και ηχητική προειδοποίηση και πλησιάζω στο poi τότε μου λέει "unexpected error" και με πετάει έξω . καμιά ιδέα κανείς?

Το εβαλα στο innov8 με τους χαρτες της navigreece του 2009.ειναι απελπιστικα βαρυ...σε καποια φαση μου βγαλε και μνημη πληρης και το κλεισε.ενω οπως εψαχνα στο χαρτη μου κολλησε κιολας και το κλεισα.

ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 09.2009 ΑΠΟ ΤΗΝ Creative Image(CIT)-58.779kb

ο πιο πλήρες χάρτης που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα...:D

kai ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ--SYGIC MOBILE 9 V.7.71.7044

CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN-

WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO,

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg

ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 09.2009 ΑΠΟ ΤΗΝ Creative Image(CIT)-58.779kb

ο πιο πλήρες χάρτης που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα...:D

kai ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ--SYGIC MOBILE 9 V.7.71.7044

Περιέχει και την Κύπρο?

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Περιέχει και την Κύπρο?

Για να λέει ΕΛΛΑΔΑ μάλλον όχι.

Το ότι είναι ο πιο πλήρης πώς το ξέρεις??

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ναι το γραφει και μερικα post επανω.. :rolleyes:

Προς ολους: Θα παρακαλεσω να μην κανετε post που να γραφουν απο που μπορειτε να κατεβασετε τον χαρτη η να σας στειλουν pm κ.τ.λ. :)

Καλησπέρα σε όλους! Μήπως ξέρει κανείς πως μπορούμε να δούμε αν ένα POI είναι ''προβληματικό''? Έχω εγκαταστήσει κάποια τις αρεσκείας μου αλλά όταν κάνω αναζήτηση από τον χάρτη,με πετάει έξω! Γνωρίζει κανείς τι γίνεται?

Μολις ανεβηκε ο Q3/2009 της CREATIVE IMAGE στο μαγαζι στο αναλογο θρεντ για Sygic
HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Μολις ανεβηκε ο Q3/2009 της CREATIVE IMAGE στο μαγαζι στο αναλογο θρεντ για Sygic

Αυτό σημαίνει 3rd Quarter? Συνήθως αναφέρεται ο μήνας κυκλοφορίας πχ Navigreece_09 :wacko:

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Αυτό σημαίνει 3rd Quarter? Συνήθως αναφέρεται ο μήνας κυκλοφορίας πχ Navigreece_09 :wacko:

Ναι 3rd quarter και από ό,τι είδα περιλαμβάνει και την Κύπρο!:)

Amazon Fire stick 4k max

Έβαλα από πάνω την τελευταία έκδοση SYGIC 7044 και τους τελευταίους χάρτες.

Το πρόγραμμα τρέχει, αλλά έχω πρόβλημα.

Μου βγάζει ότι η έκδοση είναι δοκιμαστική μέχρι τις 21/9/2009 κα θέλει ενεργοποίηση.

Τι κάνω?

Έβαλα το αρχείο του Αριστείδη αν παίζει κάποιο ρόλο.

Amazon Fire stick 4k max

Έβαλα από πάνω την τελευταία έκδοση SYGIC 7044 και τους τελευταίους χάρτες.

Το πρόγραμμα τρέχει, αλλά έχω πρόβλημα.

Μου βγάζει ότι η έκδοση είναι δοκιμαστική μέχρι τις 21/9/2009 κα θέλει ενεργοποίηση.

Τι κάνω?

Έβαλα το αρχείο του Αριστείδη αν παίζει κάποιο ρόλο.

Βγάλτο αυτό και βάλε το mlm που περιέχει ούτως ή άλλως ο φάκελος maps που έχει τον νέο χάρτη 2009.09 και προχώρα εκ νέου στην διαδικασία ενεργοποίησης.

Βγάλτο αυτό και βάλε το mlm που περιέχει ούτως ή άλλως ο φάκελος maps που έχει τον νέο χάρτη 2009.09 και προχώρα εκ νέου στην διαδικασία ενεργοποίησης.

Ο χάρτης που λες είναι άλλος από αυτόν που λέμε πιο πάνω (Q3/2009 της CREATIVE IMAGE)??

Δηλαδή το TRIAL που βγάζει φταίει το mlm του χάρτη ή θέλει κάποιο άλλο mlm to πρόγραμμα για να παίξει χωρίς το TRIAL και με χρόνο μέχρι τις 21/9/2009?

Amazon Fire stick 4k max